![]() |
Απάντηση: την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια
τι να πω ρε παιδια...,θα πρεπει να μιλαω ωρες...!:)
ωραια τα μερη,ωραια τα ταξιδια,ωραια η αλλαγη παραστασεων,αλλα ολα αυτα δε θα χαν καμια σημασια χωρις την καλη παρεα που μου προσεφεραν τα παιδια!τους ευχαριστω λοιπον μεσα απ την καρδια μου!;) χαρηκα που γνωρισα και δυο καινουργιους στην παρεα,τον στεργιο-phoinix και τον γρηγορη-Grs1!ο πρωτος απιστευτα παλαβος(με την καλη-την παρα πολυ καλη-σημασια):D και απιστευτος τυπος,ο δευτερος απλα θελει να του απενεργοποιησεις το ABS και το ANTISPIN:p και μετα ο τυπος δεν παιζεται!:D για τους παλιους τωρα,ο θανασης η γνωστη ηρεμη δυναμη(αλλα οταν λεμε δυναμη εννουμε ΔΥΝΑΜΗ):D,ο αντωνης περναγε ΠΑΝΤΑ καλα και το διατυμπανιζε σε καθε σταση!:Dεπισης σε αυτο το ταξιδι διαπιστωσα οτι εχει και δευτερη δουλεια ως "αποκλειστικη":p ο πασχαλης παντα μεσα στο χαβαλε,ακομα κι οταν μιλαγε σοβαρα!θα περναγε καλυτερα αν δεν καναμε καθολου στασεις ουτε για υπνο,ουτε για φαγητο και καφε!:pυπαρχουν φημες οτι το βραδυ οταν οι υπολοιποι κοιμομασταν,αυτος εκανε εκδρομουλες στα γυρω βουνα...:D καλους δρομους σε ολους σας φιλαρακια...;) Υ.Γ.τον πανο τον magelano δεν τον ξεχασα,απλα οτι και να πω θα ναι δυσκολο να τον περιγραψει...:sm7: |
οσο για το λαμογιο που την εκανε και δεν ακολουθησε την εκδρομη,να ξερει οτι εχω ραμματα για τη γουνα του...:rolleyes::D
|
:sm7:
|
Μπράβο σας παιδιά
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
Ρε πάαααλι καλά περάσατε.....:):):):)
|
Απ' το (ελαφρύ) πηδηματάκι, θα μας δείξετε τίποτε;;;:)
|
Απόσπασμα:
αυτα ειναι για τους ελευθερους!:) παντως βολτιτσες χαρηκαμε! |
Τα εν'οίκω... μη εν' δήμω...:D:D:p:p |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!