![]() |
Απάντηση: Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που... έρχονται
...και επειδη μαθαινουμε αφου παθουμε,
αναφερω το εξης , για να μαθετε και εσεις ειμαι με αυτοκινητο σταματημενος σε ΣΤΟΠ και επειδη εχει μποτιλιαρισμα στον δρομο με την προταιρεοτητα ,τα οχηματα μου αφηνουν διαστημα για να περασω, καθως βγαζω προσεκτικα την μουρη, ενα παπι που κινειται στο αντιθετο ρευμα,ενω εχει διπλη διαχωριστικη, προσπερναει τους παντες και ο οδηγος μιλαει στην γκομενιτσα απο πισω με γυρισμενο το κεφαλι, εγω μολις τους βλεπω μενω ακινητος αλλα ειναι αργα και πεφτουν στο δεξι σημειο της μασκας μου, τους παω αμεσω ς νοσοκομειο και προηγουμενως βγαζω φωτο απο τον τοπο με τα οχηματα οπως ειναι, ευτυχως δεν εχουν παθει τιποτα σοβαρο, παρα μονο εγκαυματα απο το καρτερ του παπιου που εσπασε... υπαρχει αστυνομικος στο νοσοκομειο και εγω παω να δηλωσω το ατυχημα και να μαθω τι πρεπει να κανω, ο αστυνομικος ρωταει τον παθοντα αν θα δηλωσει ατυχημα και εκεινος απαντα ,οχι αφου ο οδηγος(εγω) θα κανει δηλωση, μετα απο 2 μηνες με καλει η τρχαια και μου λενε οτι θα φαω 6 μηνες φυλακη, επειδη δεν δηλωσα τον τραυματισμο που προκαλεσα... αφηγουμαι τα γεγονοτα στον αρχιφυλακα και εκεινος , μου λεει οτι αν δεν μπορω να τα αποδειξω αυτα θα καταδικαστω, επειδη ο παθων εκ των υστερων ,πηγε και εκανε δηλωση... μετα απο μερικες μερες παω παλι στην τροχαια, για να μαθω τι θα γινει και ευτυχως ο αρχιφυλακας τον πιεσε να πει την αληθεια, αφου ειχε αποζημιωθει και αυτος παραδεχτηκε οτι ελεγα αληθεια και ο αρχιφυλακς με δικια του πρωτοβουλια , παρατυπα εκλεισε την υποθεση... οταν εγινε το δικαστηριο, αφου ειχε κανει δηλωση ατυχηματος, εδειξα τις φωτο που τραβηξα την ωρα του ατυχηματος και ο προεδρος τον ρωτησε αν ειναι αληθινες, αυτος παραδεχτηκε , οτι ειναι αληθινες και αθωωθηκα... οταν ζητησα απο την ασφαλιστικη μου να μου επιστρεψει τα αυξημενα ασφαλιστρα, αφου δεν ημουν υπαιτιος και ειχα κανει αρνητικη δηλωση, μου ειπαν οτι αφου ειχα ΣΤΟΠ εφταιγα... οταν εβαλα τις φωνες , για το πως αμφισβητουν το δικαστηριο, με παρεπεμψαν στον νομικο συμβουλο της εταιρειας, εκεινος ευγενεστατος, μου ειπε οτι εχω δικιο, αλλα υπαρχει ενας νομος που καλυπτει την ασφαλεια μετα απο 6 μηνες και η αρνητικη δηλωση ,γινεται θετικη , αν δεν ανακληθει... σε ερωτηση, τι επρεπε να ειχα κανει, μου απαντησε,οτι στους 5 μηνες και 29 μερες, να ανακαλουσα την δηλωση και να εκανα νεα αρνητικη... τα σχολια δικα σας, εγω παντως εμαθα κατι...:sm7: |
Απάντηση: Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που... έρχονται
Απόσπασμα:
Χρήσιμο πάντως όλο το περιστατικό. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Οντως ενας εισαγγελεας θα ηταν χρησιμος οπως λεει ενας φιλος παραπανω. Sent from my iPhone |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Έχουμε και απο δαύτους στην Ελλάδα :rolleyes:; |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!