GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Αναβάτης (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=8940)

taksidiotis 28-11-2011 11:26

Σε κολλητό την έχω δώσει μονο απλα για να την δει,να κανει ένα μικρό κύκλο,δίπλωμα και κράνος σαφώς και είχε και φορούσε.
Γενικα παντως δεν δίνω και δεν ζητάω.

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk

napgeo 28-11-2011 22:08

Απάντηση: Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dive_nparaskevopoulos ( 528147)
Μετά από ένα χρόνο που ήρθε η κλίση να παρουσιαστώ στο δικαστήριο ( για επικίνδυνη οδήγηση ,κτλ ).Ο καημένος δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται ,ο τροχονόμος όμως πήρε πινακίδα και να σου ο Νικόλας στο δικαστήριο πάλι καλά που την έβγαλα καθαρή. Ο <<<:D:Dφίλος :D:D>>> που έδωσα τη μηχανή δεν μου είπε τίποτα . Ευτυχώς που έπεσα σε κάλο πρόεδρο.

Και αθώος και κάλος ο Πρόεδρος.. Ωραίος................:)

napgeo 28-11-2011 22:10

Προσωπικά δεν δανείζομαι μηχανή άλλου. Δεν θα αισθανόμουν άνετα παρότι ξέρω ότι το αξιόπιστο δεν καταλαβαίνει τπτ.............................

kourepai 29-11-2011 11:36

Αν είναι καλός φίλος και ξέρω πως οδηγάει δεν έχω πρόβλημα να την δανείσω. Στην τελική η ίδια στραβή που μπορεί να συμβεί σε αυτόν μπορεί να συμβεί και σε εμένα. Και βέβαια (αφού μόνο σε καλό φίλο και καλό οδηγό θα το δώσω), αν γίνει στραβή, δεν πρόκειται να τα χαλάσουμε για κανένα λόγο. Γιατί και εγώ είχα δανειστεί μηχανή πολύ καλού φίλου, μετά από πολύ πίεση από τον ίδιο για να με βοηθήσει να αποφασίσω ποια θα πάρω και βέβαια αν πάθαινα κάτι δεν θα τον κατηγορούσα, και να θα του έκανα ζημιά θα τον κάλυπτα 100%. Και επειδή και αυτός τα γνώριζε όλα αυτά για αυτό πιστεύω και μου τη δάνεισε.

renovatio 02-12-2011 11:58

Μπα ούτε θα δάνειζα ούτε θα καβαλούσα ξένη.

CPretenteriS 02-12-2011 13:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kourepai ( 530836)
Αν είναι καλός φίλος και ξέρω πως οδηγάει δεν έχω πρόβλημα να την δανείσω. Στην τελική η ίδια στραβή που μπορεί να συμβεί σε αυτόν μπορεί να συμβεί και σε εμένα. Και βέβαια (αφού μόνο σε καλό φίλο και καλό οδηγό θα το δώσω), αν γίνει στραβή, δεν πρόκειται να τα χαλάσουμε για κανένα λόγο. Γιατί και εγώ είχα δανειστεί μηχανή πολύ καλού φίλου, μετά από πολύ πίεση από τον ίδιο για να με βοηθήσει να αποφασίσω ποια θα πάρω και βέβαια αν πάθαινα κάτι δεν θα τον κατηγορούσα, και να θα του έκανα ζημιά θα τον κάλυπτα 100%. Και επειδή και αυτός τα γνώριζε όλα αυτά για αυτό πιστεύω και μου τη δάνεισε.

+1200

loukas 02-12-2011 13:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 533577)
+1200

αν επιμενει ο κολλητος μου, .... μετα απο πολύ πίεση....
...και για να μη τον στεναχωρησω και κλαιει ....

μη για να μη του χαλασω χατηρι

...θα απαρω μια βολτα τη νεα multistrada του :yz
:sm7::sm7:

συμφωνω με τους προλαλησαντες;)

Δήμος 08-12-2011 00:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS ( 529196)
«Το ξένο έχει την κατάρα» λένε στα μέρη μου…..

Δύσκολο να πεις όχι σε φίλο….αλλά και δύσκολο να μην σε τρώνε τα φίδια αν την έχεις δώσει…;)

Μην σου τύχει είναι…

Σοφοοοοοό!!! :oοοοoh::oοοοoh::oοοοoh:

bulba 12-12-2011 15:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 118933)
Επειδή σε όλους θα έχει τύχει κάποια φορά να μας ζητήσουν την μηχανή μας για μία βόλτα, η μία δοκιμή, συνήθως δεν την δίνουμε και αν δεν μπορούμε να πούμε όχι είμαστε λίγο "σφιγμένοι" μέχρι να δούμε την καλή μας να γυρίζει στα χέρια μας.
Θα ήθελα λοιπόν περισσότερο να αιτιολογήσετε την γνώμη σας μιας και θεωρώ την απάντηση λίγο πολύ δεδομένη.

Προσωπικά θα την έδινα μόνο στον αδελφό μου...:cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:37.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!