GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   στο club των πονεμενων (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19412)

taksidiotis 31-05-2011 16:54

Ανεβασω Αθηνα την μηχανη οποίος θέλει αύριο κερναω κατα τις 11 καφεδάκι Πειραιά το τηλ είναι στο προφίλ μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

NLS 31-05-2011 16:55

Απάντηση: στο club των πονεμενων

ποια μωρέ;

Πέμπτη δεν έλεγες;

ααα τη φέρνεις στον αγοραστή

taksidiotis 31-05-2011 17:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 392191)
ποια μωρέ;

Πέμπτη δεν έλεγες;

ααα τη φέρνεις στον αγοραστή

Ακριβώς και παίρνω καπάκι την άλλη.πάντως θα πω την αλήθεια,αν δεν έβγαζε κάτι τόσο σοβαρό δε θα με ενοιαζε.ήταν σοβαρο όμως,δε πειράζει θα πάρουμε την επόμενη με το καλο...

NLS 31-05-2011 17:09

το ότι σου έτυχε κάτι τόσο σοβαρό (και σπάνιο) για μένα θα ήταν... ξεμάτιασμα, θα την κράταγα γιατί αποκλείεται να βγάλει κάτι άλλο

όμως μη συζητάς τις αποφάσεις σου ΑΦΟΥ τις πήρες

μια χαρά

...btw να πεις στον νέο ιδιοκτήτη (αλλά και εσύ να σεβαστείς μέχρι να τη δώσεις) να την... ξαναστρώσει (αφού ουσιαστικά έχει νέο μοτέρ)

taksidiotis 31-05-2011 17:24

Αυτο εννοείται φίλε μου δεν υπάρχει κάτι που να θέλει κρυψιμο.
Να σου πω,μπορει να μην το σκεφτόμουν να την δωσω όμως άπο τη στιγμή που θα δούμε και κάτι καινούριο ας πω ότι ήταν μια ευκαιρία για μια αλλαγή ώσπου να δω αυτο το κάτι Νεο.έπειτα ο κύκλος εδώ είναι μικρός και θα δυσκολευτω να την δώσω αργότερα,λίγοι παίρνουν το ρίσκο να πάρουν μια μηχανη που έπαθε αυτο το πρόβλημα και με λίγα χιλιόμετρα λύθηκε μοτέρ,προσωπικά τέτοιο ρίσκο δεν θα έπαιρνα.τουλάχιστον έχει κάποιους μήνες εγγύηση και φυσικά 2 χρόνια για τα ανταλλακτικά που αντικαταστάθηκαν.
Όπως και να χει θεώρησα σωστό να δημοσιεύσω το πρόβλημα χωρίς να κρυφτεί τίποτα εξ αρχής

klagenfurt 01-06-2011 13:57

εισαι σωστος, μπραβο σου

καλοταξιδη η καινουργια

crazy artist 01-06-2011 15:09

...και καλότυχος ο νέος αγοραστής!

taksidiotis 01-06-2011 15:35

Την πήρα παιδιααααααα......στην μακαν συνάντησα κι ενΑν απο το φόρουμ μας με ένα πανέμορφο triple black

DoctorAbo 01-06-2011 15:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 392848)
Την πήρα παιδιααααααα......στην μακαν συνάντησα κι ενΑν απο το φόρουμ μας με ένα πανέμορφο triple black

Καλορίζικη ! Με το που την πήρες δηλαδή, πριν το βενζινάδικο σταμάτησες στη ΜΑΚΑΝ ?

NLS 01-06-2011 15:40

ε οκ και εγώ πάνω στο στρώσιμο όταν πήγα Πάτρα πέρασα από το μωρουδίστικο τότε motoraid.eu (που ήταν το σπίτι του τότε χεχεχε)

να μην την καλοπιάσει;

taksidiotis 01-06-2011 18:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo ( 392850)
Καλορίζικη ! Με το που την πήρες δηλαδή, πριν το βενζινάδικο σταμάτησες στη ΜΑΚΑΝ ?

Επιτόπου φίλε μου

wet & dirty 01-06-2011 22:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 392939)
Επιτόπου φίλε μου

Μήπως είναι ασήμι χρωμα η μηχανη σου και περασες σήμερα απο πλατεία Κολωνακίου ;;;;

jmar 02-06-2011 00:52

Παντως απο χρωματα πασχει λιγο το τενερε, μονο το μπλε μου αρεσει χαθηκαν να βγαλουν ενα μαυρο??

taksidiotis 02-06-2011 10:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 393019)
Μήπως είναι ασήμι χρωμα η μηχανη σου και περασες σήμερα απο πλατεία Κολωνακίου ;;;;

μπλε ασημι φιλε μου...

wet & dirty 02-06-2011 10:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 393246)
μπλε ασημι φιλε μου...

Ok άλλος ήταν !!!καλοταξιδο το εργαλείο και πάντα όρθιος !!

gsmaniac 02-06-2011 11:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 393248)
Ok άλλος ήταν !!!καλοταξιδο το εργαλείο και πάντα όρθιος !!

εχει πουληθει και αλλο;;;;;;:Απορία::Απορία:

πλακα κανω ....καλοριζικο και καλοταξιδο.γιαννη:):D

chard 02-06-2011 12:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 392204)
Αυτο εννοείται φίλε μου δεν υπάρχει κάτι που να θέλει κρυψιμο.
Να σου πω,μπορει να μην το σκεφτόμουν να την δωσω όμως άπο τη στιγμή που θα δούμε και κάτι καινούριο ας πω ότι ήταν μια ευκαιρία για μια αλλαγή ώσπου να δω αυτο το κάτι Νεο.έπειτα ο κύκλος εδώ είναι μικρός και θα δυσκολευτω να την δώσω αργότερα,λίγοι παίρνουν το ρίσκο να πάρουν μια μηχανη που έπαθε αυτο το πρόβλημα και με λίγα χιλιόμετρα λύθηκε μοτέρ,προσωπικά τέτοιο ρίσκο δεν θα έπαιρνα.τουλάχιστον έχει κάποιους μήνες εγγύηση και φυσικά 2 χρόνια για τα ανταλλακτικά που αντικαταστάθηκαν.
Όπως και να χει θεώρησα σωστό να δημοσιεύσω το πρόβλημα χωρίς να κρυφτεί τίποτα εξ αρχής

Μπράβο φίλε μου. Είσαι άντρας με παντελόνια. ;););)
Γιατί κάτι άλλα λαμόγια κοιτάνε να την κρύψουν την ζημιάΝεύραΝεύραΝεύρα

TEOSS 03-06-2011 01:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chard ( 393354)

1) Μπορείς να γράψεις ποια είναι αυτά τα <<άλλα λαμόγια>> στο φόρουμ που έπαθαν ζημιά και την έκρυψαν ???
2) Γιατί εάν κάποιος δεν αναφέρει την ζημιά που έχει παρουσιάσει η μηχανή του είναι … λαμόγιο ???

aeriko 03-06-2011 08:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 393993)
1) Μπορείς να γράψεις ποια είναι αυτά τα <<άλλα λαμόγια>> στο φόρουμ που έπαθαν ζημιά και την έκρυψαν ???
2) Γιατί εάν κάποιος δεν αναφέρει την ζημιά που έχει παρουσιάσει η μηχανή του είναι … λαμόγιο ???

Δώστου μία άφεση, είναι πολύ νέος;)

mitsaras 03-06-2011 13:46

γιατι?δεν ειναι?οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους!!!!;)και μονο απο ψυχολογικης πλευρας για τον αγοραστη θα πρεπει να αναφεροντε τα παντα...σιγουρα ο ενας θελει να πουλησει , αλλα και ο αλλος θα δωσει τα πολυτιμα λεφτα του...μην ξεχναμε οτι παιζουν και καταρες και ειδικα σε εμας τους μοτοσυκλετιστες πιανουν παντα(χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια , αλλα ξερω απο αλλους:D)...
taksidioti καλοριζικη καλοβολτη και απειρα ορθια και αξιοπιστα χλμ:sm8:

chard 03-06-2011 13:55

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 393993)

:sm1::sm1::sm1::sm1::sm1::sm1::sm1:

Μήπως δεν μιλάω/γράφω Ελληνικά ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:Απορία::Απορία::Απορία:
Έγραψα εγώ κάπου για το φόρουμ ;;;;; :Απορία::Απορία::Απορία:
Μίλησα από προσωπική εμπειρία (του πατέρα μου με αυτοκίνητο) !!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Γράφω με μεγάλα γράμματα σαν τον Τεοςς, μήπως και δεν βλέπει καλά ο άνθρωπος :sm7::sm7::sm7:

aeriko 03-06-2011 14:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chard ( 394372)
:sm1::sm1::sm1::sm1::sm1::sm1::sm1:

Μήπως δεν μιλάω/γράφω Ελληνικά ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:Απορία::Απορία::Απορία:
Έγραψα εγώ κάπου για το φόρουμ ;;;;; :Απορία::Απορία::Απορία:
Μίλησα από προσωπική εμπειρία (του πατέρα μου με αυτοκίνητο) !!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Γράφω με μεγάλα γράμματα σαν τον Τεοςς, μήπως και δεν βλέπει καλά ο άνθρωπος :sm7::sm7::sm7:

Φίλε μου μην εκπλήσσεσαι για τις αντιδράσεις. Μπορεί να μην έγραψες "για" το φόρουμ, αλλά έγραψες "στο" φόρουμ, χωρίς να διευκρινήσεις ότι μιλούσες για τον πατέρα σου.

TEOSS 03-06-2011 17:19

Απόσπασμα:

Μπορείς να μου πεις τι δεν είδα (διάβασα) από αυτά που έγραψες ?
Επαινείς τον ταξιδιώτη γιατί ανέφερε την ζημία και άμεσος αναφέρεσαι σε λαμόγια που δεν το έκαναν. Από την στιγμή που το γράφεις σε φόρουμ μοτοσικλετιστών το λογικό είναι να αφορά αυτούς και όχι το αυτοκίνητο του … πατέρα σου.
Αφού δεν έγραψες αρχικά αυτό που είχες στο μυαλό σου, θα έπρεπε να το διευκρινίσεις (όπως έκανες) χωρίς προσβλητικές προεκτάσεις ότι είμαι και στραβός που δεν διάβασα την …σκέψη σου!!!

taksidiotis 03-06-2011 18:23

Παιδια εντάξει μην τσακωνεστε,δεν υπάρχει λόγος.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι βλάβες πρέπει να γραφοντε,όχι απλά για το κράξιμο που θα έρθει αργότερα,ούτε και για την δυσφήμηση,αυτά είναι στην κρίση του καθένα.
Προσωπικά ξέρω άτομα που το όχημα τους έχει βγάλει σε κάποιους τα πάντα,σε άλλους λιγότερα και που απλά δεν θέλουν να σώσουν διάσταση στο θέμα λόγω του ότι η μεταπωληση μετα θα είναι δύσκολη και με σαφώς λιγοτερα χρήματα.δεκτό κι αυτο.ο καθένας λοιπόν έχει την δική του κρίση και πρατει ανάλογα.
Κι εγω ήξερα ότι μπορει να χάσω δημοσιεύοντας ότι έπαθα,το εκανα όμως.όχι επειδή χρωστούσα να το πω,αλλα γιατί έπρεπε να το πω.άσχετα ότι έκατσε καλη η πώληση και με καλα χρήματα για adv 09.όπως και να χει δεν αποκρυφτηκε τίποτα.

PACO 03-06-2011 18:59

ταξιδιωτη ευχομαι καταρχην καλοταξιδη με ασφαλη χλμ.οταν με το καλο την "μαθεις" θα θελα να μοιραστεις τις εντυπωσεις σου μιας και ειχες το αντβε πριν..και ειναι η συγκριση εκ των υστερων αυτονοητη..
Κσι κατι ασχετο...μερικοι απο εμας εδω μεσα εχουν μια ταση εμπαθειας οτι bmw και μονο bmw.Δεν ειναι ετσι ,πηρες μια μηχανη με ιστορια χωρις να σημαινει οτι το προηγουμενο σου βεβαια που σου κατσε η στραβη ειναι υποδιεστερη..
αναμενουμε και ισως μετα να πας για varadero....:D;)

TEOSS 03-06-2011 19:03

Φίλε, εσύ πολύ καλά και λογικά έπραξες.

Δεν υπάρχει κράξιμο(εκτός από ορισμένους που ψάχνουν συνεχώς αφορμές) ούτε δυσφήμηση για την εταιρία ή την συγκεκριμένη μοτό. Από την στιγμή μάλιστα που επισκευάσθηκε πλήρως και χωρίς δικά σου έξοδα, το όλο γεγονός είναι τόσο υπέρ της μοτοσικλέτας σου όσο και υπέρ της εταιρίας.

Εάν η βλάβη ή η φυσιολογική φθορά επισκευαστεί, είναι υπέρ του πωλητή και πάντα λέγεται. Πχ κάποιος πουλά το μoτό του με 80.000 χιλ και έχει αλλάξει δίσκο – πλατό – όλα τα ρουλεμάν στο κιβώτιο – τσιμούχες …είναι υπέρ του να τα πει ή όχι ? Σαφώς υπέρ του και κρατά την τιμή πώλησης ψηλά.

Λαμόγιο είναι εάν πει ψέματα ότι έχουν αλλαχτεί ενώ δεν έχουν, ή εάν έχει βλάβη και έχει πρόχειρα <<μπαλωθεί>> …

Sotos_ 03-06-2011 20:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 394574)
Φίλε, εσύ πολύ καλά και λογικά έπραξες.

Δεν υπάρχει κράξιμο(εκτός από ορισμένους που ψάχνουν συνεχώς αφορμές) ούτε δυσφήμηση για την εταιρία ή την συγκεκριμένη μοτό. Από την στιγμή μάλιστα που επισκευάσθηκε πλήρως και χωρίς δικά σου έξοδα, το όλο γεγονός είναι τόσο υπέρ της μοτοσικλέτας σου όσο και υπέρ της εταιρίας.

Εάν η βλάβη ή η φυσιολογική φθορά επισκευαστεί, είναι υπέρ του πωλητή και πάντα λέγεται. Πχ κάποιος πουλά το μoτό του με 80.000 χιλ και έχει αλλάξει δίσκο – πλατό – όλα τα ρουλεμάν στο κιβώτιο – τσιμούχες …είναι υπέρ του να τα πει ή όχι ? Σαφώς υπέρ του και κρατά την τιμή πώλησης ψηλά.

Λαμόγιο είναι εάν πει ψέματα ότι έχουν αλλαχτεί ενώ δεν έχουν, ή εάν έχει βλάβη και έχει πρόχειρα <<μπαλωθεί>> …

+1200

Σχεδον καινουρια καρδια εχει τωρα... εχει και εγγυηση παλι σε όλα τα αλλαγμενα ανταλακτικα... Τετοια επισκευή είναι προς οφελος του νεου αγοραστή...
Στην θεση του (νεου αγοραστη), ο μονος ενδοιασμος που θα χα θα ταν μηπως της εριχνες "σκίσιμο" και για αυτο παρουσιάστηκε η βλαβη... Αλλα παλι αν σε γνωρίζει προσωπικά θα ξερει την τρελα που κουβαλάς με τα οχηματα σου. Οποτε τελικά καλα εκανε και την πηρε...

taksidiotis 04-06-2011 00:00

Δεν ξέρω πάντως για varadero δεν πάω,ίσως για το καινούριο όπως θα λέγεται κι αν μου αρέσει.
Δεν παντρευομαι καμία εταιρεία και σαφώς το μυαλό μου δεν είναι κολλημένο,θα χα μεγάλο πρόβλημα στο μυαλο αν κρατούσα οτιδήποτε βγάζει μια τόσο σοβαρή ζημιά...κι αφού με παίρνει γιατί να μην κάνω αλλαγές απο την στιγμή που δεν έμεινα ικανοποιημένος με κάποια οποιαδήποτε εταιρεία...
Σαφώς η συναλλαγή έγινε Αθηνα κι έτσι πλέον θα γίνεται για πολλούς και διάφορους λόγους που εμένα στην περίπτωση μου με άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο

forester 04-06-2011 00:32

:-)
Ευχαριστώ για το σχόλιο....
Εγώ ήμουν εκεί στη Θερμοπυλών. Και βέβαια, όποιος πάρει "ταξιδιάρα" και δεν περάσει από το ΜΑΚΑΝ, πώς θα κάνει ταξιδάκια;;;;);)

btw: MAKAN=σημείο συνάντησης, σε κάποια αραβική διάλεκτο... Όχι τυχαίο ασφαλώς και σίγουρα πετυχημένο αφού εκεί συναντιώμαστε πολλοί!!!!:)

taksidiotis 04-06-2011 02:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 394750)
:-)
Ευχαριστώ για το σχόλιο....
Εγώ ήμουν εκεί στη Θερμοπυλών. Και βέβαια, όποιος πάρει "ταξιδιάρα" και δεν περάσει από το ΜΑΚΑΝ, πώς θα κάνει ταξιδάκια;;;;);)

btw: MAKAN=σημείο συνάντησης, σε κάποια αραβική διάλεκτο... Όχι τυχαίο ασφαλώς και σίγουρα πετυχημένο αφού εκεί συναντιώμαστε πολλοί!!!!:)

Πραγματικά φίλε μου

klagenfurt 04-06-2011 08:47

μου αρεσει αυτο με το ΜΑΚΑΝ,
πειτε μου λεπτομερειες, που ειναι ακριβως,
συγνωμη που ρωταω,δεν το ξερω και θελω να μαθω γιαυτο

babis66 04-06-2011 11:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από klangefurt ( 394813)
μου αρεσει αυτο με το ΜΑΚΑΝ,
πειτε μου λεπτομερειες, που ειναι ακριβως,
συγνωμη που ρωταω,δεν το ξερω και θελω να μαθω γιαυτο

Εσύ θα φαντάστηκες πως είναι κανένα καφέ:D:D:D
Είναι κατάστημα μοτό στο Μεταξουργίο και όπως σε όλα αυτά τα μοτοκαταστήματα, κάποιον συμφορίτη θα συναντήσεις:D:D:D

taksidiotis 04-06-2011 17:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sotos_ ( 394626)
+1200

Σχεδον καινουρια καρδια εχει τωρα... εχει και εγγυηση παλι σε όλα τα αλλαγμενα ανταλακτικα... Τετοια επισκευή είναι προς οφελος του νεου αγοραστή...
Στην θεση του (νεου αγοραστη), ο μονος ενδοιασμος που θα χα θα ταν μηπως της εριχνες "σκίσιμο" και για αυτο παρουσιάστηκε η βλαβη... Αλλα παλι αν σε γνωρίζει προσωπικά θα ξερει την τρελα που κουβαλάς με τα οχηματα σου. Οποτε τελικά καλα εκανε και την πηρε...

κι ομως,πολλοι κολλανε στο να παρουν μια μηχανη που εχει ανοιξει μοτερ.
τεσπα,σημασια εχει οτι η ελληνικη αντιπροσωπεια με καλυψε,μαλιστα μιλησα και με υπευθηνους οι οποιοι με καλυψαν πληρως για το θεμα της καθυστερησης.
αλλα το μεγαλο ευχαριστω το οφειλω στον μηχανικο Γιωργο Δημοπουλο που οτι κσι νσ γραψω θα ειναι απλα πολυ λιγο...:)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:07.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!