GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   BALL JOINT S.O.S. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=20322)

bbk 10-09-2011 10:15

Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.

Ευτύχιε να ευτυχήσετε….και ότι ποθείτε……
Και εγώ θα ήθελα δυο όταν θα είναι έτοιμες και μπορείς.
Ευχαρηστώ

ermis_73 10-09-2011 20:26

Πολλές ευχές στον Ευτύχιο για το γάμο του.
Μόλις είστε έτοιμοι για παραγγελία παρακαλώ ενημερώστε.
Χρειάζομαι 2 φούσκες και εγώ.

Ευχαριστώ πολύ!!!

kostas_366 12-09-2011 06:17

Ευτύχη, αν ξεκινήσεις πάλι ``παραγωγή`` φούσκας, θα ήθελα κ εγώ.

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 14-09-2011 20:42

Ευτύχη, βάλε και εμένα μία στην επόμενη παραγγελία.

ckk 15-09-2011 10:17

Με την βοήθεια του Ευτύχιου και στο ΄συνεργείο΄ του Γιώργου (Κ1)…

σαν καινούργιο.
http://img827.imageshack.us/img827/8883/p9150001b.jpg

http://img153.imageshack.us/img153/4039/p9150002a.jpg

Τους ευχαριστώ και τους δύο.

vasorfa 15-09-2011 17:36

Ευτύχιε;);)

καταρχάς να ζήσετε!!και να ευτυχίσετε!!!(σε επαιρνα και τηλ...αλλα όλο μιλαγες...μπαγασα....):rolleyes::rolleyes:

καταδευτερον σήμερα έσωσα και τοποθέτησα την φούσκα στην μοτο μου....ταιριάζει ταμαμ:D:D:D:D:D

και πάλι ευχαριστω φίλε για την τρεχάλα που έκανες για όλους μας:):):)

eytyxios 16-09-2011 09:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 465940)
Με την βοήθεια του Ευτύχιου και στο ΄συνεργείο΄ του Γιώργου (Κ1)…

σαν καινούργιο.

Τους ευχαριστώ και τους δύο.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 466257)
Ευτύχιε;);)

καταρχάς να ζήσετε!!και να ευτυχίσετε!!!(σε επαιρνα και τηλ...αλλα όλο μιλαγες...μπαγασα....):rolleyes::rolleyes:

καταδευτερον σήμερα έσωσα και τοποθέτησα την φούσκα στην μοτο μου....ταιριάζει ταμαμ:D:D:D:D:D

και πάλι ευχαριστω φίλε για την τρεχάλα που έκανες για όλους μας:):):)

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας να είστε καλά ! ! !
Αυτές τις μέρες τελειώνω με τα αυτοκόλλητα που μου έχουν ζητήσει τα παιδιά και αμέσως μετά μπαίνουν εμπρός τα BALL JOINT ! ! !;):D:D:D

eytyxios 22-09-2011 11:32

Καλημέρα παιδιά.
Τα BALL JOINT έχουν παραγγελθεί (30 κομμάτια) ΝΕΑ ΤΙΜΗ 10€ για το FORUM μας και θα βρίσκονται στα χέρια μου το αργότερο μέχρι της 5/10/2011 όποιος θέλει μπορεί να γράψει στο θέμα και μετά να μου στείλει PM με τα στοιχεία του.

Nickname:
Ονοματεπώνυμο:
Διεύθυνση:
Περιοχή:
Τ.Κ.:
Τηλέφωνο:

Ο τρόπος πληρωμής και παράδοσης θα γίνετε για τους εντός Αθήνας στων καφέ της Τετάρτης, και για τους εκτός Αθήνας η πληρωμή μέσω ALPHA BANK και η αποστολή με COURIER στον χώρο σας ! ! !
Μόλις θα έχω στα χέρια μου τα BALL JOINT θα σας ενημερώσω και για τον αριθμό τραπέζης.

giamil 22-09-2011 11:35

Ενα για μενα Φιλε μου σε παρακαλω!

commander 22-09-2011 11:36

Commander σου λέει τίποτα!!!!!!:D Μια φούσκα περηκαλω ευχαριστώ ....!!!

adventure 22-09-2011 11:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 471203)
Commander σου λέει τίποτα!!!!!!:D

Ναι :rolleyes: πελάτης .

:D :D :D

commander 22-09-2011 11:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 471206)

θα σπαμαρο τώρα αλλά δεν πειράζει σώρη Ευτυχουλη.....

Μου δωκανε :D κατι για σένα αλλά ρε παλιό............στη δεν στα δίνω!!!!:D:D

adventure 22-09-2011 12:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 471211)

Sorry και από μένα Ευτύχη .

:o :o

Εκβιαστή ε εκβιαστή .

http://i203.photobucket.com/albums/a...eistostoma.jpg

:p :p :p

eytyxios 22-09-2011 13:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 471203)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 471206)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 471211)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 471226)
Sorry και από μένα Ευτύχη .

:o :o

Εκβιαστή ε εκβιαστή .

:p :p :p

οοχοχΟΧΟΧΟΧΟΧοχοχχοχοΧοΧοΧοχοχοχοχΟΧαααααα!!!!!!!!!!!!!!

kostas_366 22-09-2011 13:19

Ευτύχη, μην φτιάξεις σε κανέναν. Τώρα που πήρα εγώ, γράψε και τον παλιο-κομάντερ και τον άλλον τον Ζακυνθινό :D:D:D .
Μην τους φτιάξεις τπτ.
Παλιοχαρακτήρες και οι 2. Ξέρω τι σου λέω.

commander 22-09-2011 14:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 471285)
Ευτύχη, μην φτιάξεις σε κανέναν. Τώρα που πήρα εγώ, γράψε και τον παλιο-κομάντερ και τον άλλον τον Ζακυνθινό :D:D:D .
Μην τους φτιάξεις τπτ.

:D:D:D

lepanto 22-09-2011 14:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif
χχχχχμμμμμμμ :D:D:D

eytyxios 23-09-2011 11:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 471285)
Μην τους φτιάξεις τπτ.

:sm7::sm7::sm7:

:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

aeriko 23-09-2011 12:00

Αφελής ερώτηση: Εαν προμηθευτώ μια τέτοια φούσκα (ball joint) και την πάω στο συνεργείο (εξουσιοδοτημένο) θα δεχθούν να την αλλάξουν;

vasorfa 23-09-2011 12:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 472151)
Αφελής ερώτηση: Εαν προμηθευτώ μια τέτοια φούσκα (ball joint) και την πάω στο συνεργείο (εξουσιοδοτημένο) θα δεχθούν να την αλλάξουν;

Aπάντηση απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρία....

Ναι:cool::cool::cool::cool:

aeriko 23-09-2011 12:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 472156)
Aπάντηση απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρία....

Ναι:cool::cool::cool::cool:

.........και γιατί όταν η μηχανή είναι σε εγγύηση αντί να αντικαταστήσουν μόνο την φούσκα αλλάζουν και την μεταλλική άρθρωση οεοεοε!

vasorfa 23-09-2011 12:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 472172)
.........και γιατί όταν η μηχανή είναι σε εγγύηση αντί να αντικαταστήσουν μόνο την φούσκα αλλάζουν και την μεταλλική άρθρωση οεοεοε!

γιατι ετσι λεει ο Γερμανος:cool:

aeriko 23-09-2011 12:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 472173)
γιατι ετσι λεει ο Γερμανος:cool:

Τον ακούς τον Γερμανό ή όχι;

vasorfa 23-09-2011 12:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 472176)
Τον ακούς τον Γερμανό ή όχι;

κατα τα συμφεροντα μου και ...η ακοη μου:cool::rolleyes::rolleyes:

aeriko 23-09-2011 12:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 472182)
κατα τα συμφεροντα μου και ...η ακοη μου:cool::rolleyes::rolleyes:

Βασίλη το θέμα είναι μόνο οικονομικό ή και ασφάλειας;

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 23-09-2011 12:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 472185)

Tί ερώτηση είναι αυτή τώρα ???

Με ποιά ιδιότητα να απαντήσει ο Βασίλης σε μια τόσο καίρια ερώτηση ???

vasorfa 23-09-2011 12:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 472185)

είναι οτι κάθε περίπτωση εξετάζετε ξεχωριστα;);)

το πρωτο μπαλακι μου σκιστικε στα 40000χλμ, το δευτερο σκιστεικε στα 50000χλμ μετα απο μια ερευνα οσον αφορα το συγκεκριμενο part κατεληξα οτι ΑΝ το μπαλακι (δηλαδη το όλο μεταλικό στελεχος είναι σε καλη κατασταση -χωρις φθορες-σκουροιες κ.α.) ειναι χαζο να δωσεις 120 ευρω απο την στιγμη που καλυπτεις την αναγξκη σου με 15 ευρω το λαστιχακι και 15 ευρώ τα περαστικα-συνολο 30 αλλο λοιπον 30 ευρώ αλλο 120 ευρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φυσικά απο την στιγμή που αντικαθιστώ ΜΟΝΟ ενα κομματι και όχι ολόκληρο το μπαλακι-ΔΕΝ εχω μετα καμια απαιτηση απο την BMW:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 23-09-2011 12:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 472151)

Tο εξουσιοδοτημένο "ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ" ... ΝΑΙ ... την αλλάζει ... (gemara)

Tο εξουσιοδοτημένο "MOTION n' STYLE" ... OXI ... δεν ... την αλλάζει ... (CKK)

Για την Motogenesis, δεν έχω άποψη ...

Για τον Βαγιανέλη, αν έχεις την καλοσύνη, μάθε κ ενημέρωσέ μας ...

vasorfa 23-09-2011 13:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 472189)

ο Βασίλης απανταει βασει της προσωπικης του αποψης -γνώμης και εμπειρίας και μόνο:cool::cool::cool::cool::cool:

δεν ειμαι ουτε μηχανικος ούτε κάτι άλλο....(σε αυτον τον τομεα τουλάχιστον)

απλα,,όπως και πολλά αλλα παιδια απο εδω μέσα....επειδη πιάνουν τα χέρια μου,,,,:rolleyes::rolleyes:μου αρεσει να .....βρωμίζομαι....:D:D:D

Εννοειτε οτι ο Βασίλης ΔΕΝ είναι ουτε εξουσιοδοτημενο BMW SHOP---όυτε εκπρόσωποπς-αντιπρόσωπος της BMW ΕΛΛΑΣ:cool::cool::cool:

aeriko 23-09-2011 13:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 472189)

Εδώ απαντάει ο κάθε πικραμένος, δεν θα απαντήσει ο Βασίλης που είναι και ψαγμένος. Αλλωστε φάνηκε και από την τελευταία του απάντηση που με κάλυψε.

vasorfa 23-09-2011 13:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 472192)

Mεχρι τωρα δηλαδή είμαστε 50-50:sm7::sm7::sm7::sm7:

aeriko 23-09-2011 13:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 472192)

Αύριο πάω για αντικατάσταση στον Βαγιανέλη και θα ενημερώσω.

vasorfa 23-09-2011 13:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 472201)
Αύριο πάω για αντικατάσταση στον Βαγιανέλη και θα ενημερώσω.

αναμένουμε νέα σου!!;););)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 472198)
Εδώ απαντάει ο κάθε πικραμένος, δεν θα απαντήσει ο Βασίλης που είναι και ψαγμένος. Αλλωστε φάνηκε και από την τελευταία του απάντηση που με κάλυψε.

Μου θυμίζεις στρατό:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα κάνω άλμα 10 μέτρων:oθα με καλύψεις:Απορία::Απορία::sm7::sm7::sm7:

vpentza 23-09-2011 13:32

κατά την αντικατάσταση του ball-joint στα πλαίσια της εγγύησης ο μάστορας επενέβει γρασσάρωντας τη πάνω μεριά της περιβόητης λαστιχένιας φούσκας στην επαφή της με τη μεταλλική βάση....
αυτό έγινε διότι στο σημείο αυτό, η πίεση του νερού κατά το πλύσιμο "στεγνώνει" την επαφή και με τη πολυκαιρία φρακάρει. Όταν λοιπόν στρίβουμε το τιμόνι μένει "κολλημένο" το πάνω σημείο της λαστιχένιας φούσκας και δεν πατινάρει και όλοι καταλαβαίνετε ότι αφού δεν μπορεί η φούσκα να ακολουθήσει τη κίνηση του τιμονιού, στρεσάρεται και κόβεται....έτσι απλά.....
όταν είναι ήδη κομμένη καιρό, το γράσσο που υπάρχει εντός και λιπαίνει τη φωλιά και τη μπίλια απομακρύνεται λόγω του πλυσίματος ή της άνετης εξόδου λόγω της τρύπας....αυτό "στεγνώνει" την επαφή μπίλιας/φωλιάς και ανεβάζει θερμοκρασία ενώ ταυτόχρονα εισέρχεται υγρασία/σκουριά αλλά και σκόνη με κίνδυνο να μπλοκάρει την ελεύθερη κίνηση της άρθρωσης...κανένας όμως δεν θα μπορέσει να αποδώσει ποτέ ατυχημα σε δυσλειτουργεία της άρθρωσης, δεν θα μπορεί να το αποδείξει ποτέ αλλά το αποτέλεσμα θα το έχει λουστεί....
γιατί ένα εξουσιοδοτημένο δεν την αλλάζει ?
καταρχήν απαγορεύει η BMW επέμβαση σε τέτοιο ευαίσθητο σημείο, θεωρώ ότι εάν το επέτρεπε, θα επέτρεπε να βάζουν χέρι και στις μονάδες ABS που τώρα απλώς τις πετάνε....
και δεύτερον , εάν κάνει τα στραβά μάτια και παραβεί τις οδηγίες και προκύψει θέμα, ο χρήστης θα έρθει κατευθείαν στον επισκευαστή για παράπονα και απαίτηση αποζημίωσης....το θέμα είναι λεπτό και μια στραβή και ένας στραβός πελάτης μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά....

αλλάζετε μόνοι σας το λαστιχάκι, αναλαμβάνετε και την όποια ευθύνη πιθανού μη σωστού καθαρισμού από τις βρώμες, πιθανής μη σωστής λίπανσης και τοποθέτησης εν γένει.....και το κέρδος σας θα είναι 50 ευρώ για το μοναδικό σημείο που τραβάει το ζόρι της ελεύθερης κίνησης του τιμονιού......
μου θυμίζετε την ιστορία με το γνωστό πίσω φτεράκι....αλλά δεν θα το εμπλέξω τώρα...;););)

καλή τύχη...το εννοώ

eytyxios 23-09-2011 13:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 472215)
κατά την αντικατάσταση του ball-joint στα πλαίσια της εγγύησης ο μάστορας επενέβει γρασσάρωντας τη πάνω μεριά της περιβόητης λαστιχένιας φούσκας στην επαφή της με τη μεταλλική βάση....
αυτό έγινε διότι στο σημείο αυτό, η πίεση του νερού κατά το πλύσιμο "στεγνώνει" την επαφή και με τη πολυκαιρία φρακάρει. Όταν λοιπόν στρίβουμε το τιμόνι μένει "κολλημένο" το πάνω σημείο της λαστιχένιας φούσκας και δεν πατινάρει και όλοι καταλαβαίνετε ότι αφού δεν μπορεί η φούσκα να ακολουθήσει τη κίνηση του τιμονιού, στρεσάρεται και κόβεται....έτσι απλά.....
όταν είναι ήδη κομμένη καιρό, το γράσσο που υπάρχει εντός και λιπαίνει τη φωλιά και τη μπίλια απομακρύνεται λόγω του πλυσίματος ή της άνετης εξόδου λόγω της τρύπας....αυτό "στεγνώνει" την επαφή μπίλιας/φωλιάς και ανεβάζει θερμοκρασία ενώ ταυτόχρονα εισέρχεται υγρασία/σκουριά αλλά και σκόνη με κίνδυνο να μπλοκάρει την ελεύθερη κίνηση της άρθρωσης...κανένας όμως δεν θα μπορέσει να αποδώσει ποτέ ατυχημα σε δυσλειτουργεία της άρθρωσης, δεν θα μπορεί να το αποδείξει ποτέ αλλά το αποτέλεσμα θα το έχει λουστεί....
καταρχήν απαγορεύει η BMW επέμβαση σε τέτοιο ευαίσθητο σημείο, θεωρώ ότι εάν το επέτρεπε, θα επέτρεπε να βάζουν χέρι και στις μονάδες ABS που τώρα απλώς τις πετάνε....
και δεύτερον , εάν κάνει τα στραβά μάτια και παραβεί τις οδηγίες και προκύψει θέμα, ο χρήστης θα έρθει κατευθείαν στον επισκευαστή για παράπονα και απαίτηση αποζημίωσης....το θέμα είναι λεπτό και μια στραβή και ένας στραβός πελάτης μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά....

αλλάζετε μόνοι σας το λαστιχάκι, αναλαμβάνετε και την όποια ευθύνη πιθανού μη σωστού καθαρισμού από τις βρώμες, πιθανής μη σωστής λίπανσης και τοποθέτησης εν γένει.....και το κέρδος σας θα είναι 50 ευρώ για το μοναδικό σημείο που τραβάει το ζόρι της ελεύθερης κίνησης του τιμονιού......
μου θυμίζετε την ιστορία με το γνωστό πίσω φτεράκι....αλλά δεν θα το εμπλέξω τώρα...;););)

καλή τύχη...το εννοώ

Να διορθώσω το κέρδος θα είναι 100€ τουλάχιστον;):D:D
Γιατί πλέον το BALL JOINT έχει 10€ + 15€ τοποθέτηση από τα λεγόμενα του Βασίλη μας κάνει 25€ ενώ το μαμά μαζί με τοποθέτηση έχει 130€ με 140€ από ότι ξέρω ! ! ! ;):D:D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 472191)
είναι οτι κάθε περίπτωση εξετάζετε ξεχωριστα;);)

το πρωτο μπαλακι μου σκιστικε στα 40000χλμ, το δευτερο σκιστεικε στα 50000χλμ μετα απο μια ερευνα οσον αφορα το συγκεκριμενο part κατεληξα οτι ΑΝ το μπαλακι (δηλαδη το όλο μεταλικό στελεχος είναι σε καλη κατασταση -χωρις φθορες-σκουροιες κ.α.) ειναι χαζο να δωσεις 120 ευρω απο την στιγμη που καλυπτεις την αναγξκη σου με 15 ευρω το λαστιχακι και 15 ευρώ τα περαστικα-συνολο 30 αλλο λοιπον 30 ευρώ αλλο 120 ευρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φυσικά απο την στιγμή που αντικαθιστώ ΜΟΝΟ ενα κομματι και όχι ολόκληρο το μπαλακι-ΔΕΝ εχω μετα καμια απαιτηση απο την BMW:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

Τα BALL JOINT έχουν παραγγελθεί (30 κομμάτια) ΝΕΑ ΤΙΜΗ 10€ για το FORUM μας και θα βρίσκονται στα χέρια μου το αργότερο μέχρι της 5/10/2011 όποιος θέλει μπορεί να γράψει στο θέμα και μετά να μου στείλει PM με τα στοιχεία του.

Nickname:
Ονοματεπώνυμο:
Διεύθυνση:
Περιοχή:
Τ.Κ.:
Τηλέφωνο:

Ο τρόπος πληρωμής και παράδοσης θα γίνετε για τους εντός Αθήνας στων καφέ της Τετάρτης, και για τους εκτός Αθήνας η πληρωμή μέσω ALPHA BANK και η αποστολή με COURIER στον χώρο σας ! ! !
Μόλις θα έχω στα χέρια μου τα BALL JOINT θα σας ενημερώσω και για τον αριθμό τραπέζης.

DIOYK1381 23-09-2011 13:45

θελω κ εγω μια:):):)

vpentza 23-09-2011 13:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από eytyxios ( 472218)
Να διορθώσω το κέρδος θα είναι 100€ τουλάχιστον;):D:D

χωρίς πραγματικά ούτε ένα ίχνος μομφής για την έτσι κι αλλιώς καλοδεχούμενη κίνηση να ανακουφιστούν όλοι που είμαστε μόνιμα με το χέρι στη τσέπη, συμπληρώνω την πληροφορία για κόστος 80 ευρώ απο εξουσιοδοτημένο (χωρίς περαστικά εάν δεν κάνω λάθος...)

GAGARIN 23-09-2011 13:57

θελω 4 πμ εφυγε σε 15''

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 23-09-2011 14:45

Απόσπασμα:

κατά την αντικατάσταση του ball-joint στα πλαίσια της εγγύησης ...........

Πολύ εμπεριστατωμένη απάντηση ... http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/th_good.gif

.

aeriko 23-09-2011 14:58

Απόσπασμα:

καλή τύχη...το εννοώ

Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:49.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!