![]() |
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
΄Ηδη έχουν γίνει κρατήσεις για 6 άτομα,
για Δοχειαρίου και Γρηγορίου. Από Δευτέρα, περιμένω απαντήσεις και για άλλες 2 μονές. |
Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές
Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορ;iου 21/04 Αγ;iου Παυλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. .........?(ένας έμπειρος pls?) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 ................. 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 ................. 21/04 ................. Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. .......? γ. .......? δ. .......? ε. .......? ___________________________________________________ 3. Arkas ..../04 Δοχειαρίου ..../04 ............... ..../04 Γρηγορίου ..../04 ............... Η ομάδα αποτελείται από: α. Αrkas β. .......? γ. .......? δ. .......? ε. .......? στ. .....? _________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 .................. 21/04 .................. Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. Αkis γ. egefalikos δ. Black Shadow ε. SenseiG _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 Διονυσίου 21/04 Γρηγορίου Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. ........? δ. ........? ε. ........? ___________________________________________________ 4. ................ 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. ........? β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ Πάμε καλά! ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πάμε και οι λοιποί ομαδάρχες, να κλείνουμε αυτή την εβδομάδα, να τελειώνουμε, και μετά θα 'χουμε ένα 80ήμερο ρεπό απ' αυτό το τρέξιμο! :D |
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Βάλτε και εμένα μετα του γιου στην ομάδα του arka αν δεν δημιουργώ κάποια δυσκολία.
Εννοείται πως αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι συγκεκριμένο ευχαρίστως το κάνω. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
Καλησπέρα παίδες,να ρωτήσω; Πρέπει εγω να φροντισω σε ποια Μονή θα μείνω;
Αν ναι,μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει...απο την άλλη δεν έχω πρόβλημα να μπω σε κάποια πεντάδα αν δε υπάρχει πρόβλημα..!!:confused::sm8: |
Απόσπασμα:
|
Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορ;iου 21/04 Αγ;iου Παυλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. .........?(ένας έμπειρος pls?) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 ................. 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 ................. 21/04 ................. Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. .......? γ. .......? δ. .......? ε. .......? ___________________________________________________ 3. Arkas ..../04 Δοχειαρίου ..../04 ............... ..../04 Γρηγορίου ..../04 ............... Η ομάδα αποτελείται από: α. Αrkas β. peterv γ. peterv junior δ. .......? ε. .......? στ. .....? _________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 .................. 21/04 .................. Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. Αkis γ. egefalikos δ. Black Shadow ε. SenseiG _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 Διονυσίου 21/04 Γρηγορίου Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. N.GS δ. ........? ε. ........? ___________________________________________________ 4. ................ 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. ........? β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ Συνεχίζουμε! ;) |
Διαμονη για 5 ατομα στην Σκητη Αγ.Αννης,για 20/04 οκ!!!;)
|
Παιδιά αν δεν δημιουργώ πρόβλημα θα μπορούσα να μπω στην ομάδα του ARKA.
Πριν αρκετές μέρες σας είχα γράψει για έναν γνωστό μου που είναι παιδικός φίλος με τον ηγούμενο στην Μονή Φιλόθεο. Συγνώμη αλλά θα σας πω το παραπονώ μου, δεν μου δώσατε καμία σημασία. Τέλος πάντων εχτές μίλησα με τον γνωστό μου και μου είπε. Ότι ο ηγούμενος προσπαθεί να μας βολέψει. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες και θα σας ενημερώσω. |
Ιερα Μονη Αγ.Διονυσιου,5 ατομα,21/04 διαμονη Οκ!!!!;):)
|
2. vpentza :
18/04 ................. 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 ................. 21/04 ................. Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siranxaz γ. kostax δ. .......? ε. .......? |
Απόσπασμα:
έχεις απόλυτο δίκιο και προσωπικά και εκ μέρους όλων, σου ζητώ συγγνώμη ! "Χάθηκε" το μήνυμά σου, ανάμεσα σε άσκοπες συζητήσεις. Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το νήμα καθαρό και προς το παρόν, μέχρι να τελειώσει το οργανωτικό κομμάτι, ας αρκεστούμε στα απολύτως αναγκαία ποσταρίσματα ! . |
Απόσπασμα:
|
Εμένα βάλτε με σε όποια ομάδα βολεύει δεν έχω κάποιο πρόβλημα, όπου νομίζετε οτι εξυπηρετεί για να μπαίνουμε σε μια σειρά.
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η Φιλοθέου είναι πολύ αξιόλογο Μοναστήρι, και μακάρι να καταφέρετε να το επισκεφθείτε (το έχω κι εγώ στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να αξιωθώ να πάω). Απλά πρέπει να γίνει ένας καλός προγραμματισμός των ημ/νιών, σύμφωνα με τις Μονές που έχει κλείσει κι ο Δημήτρης, ώστε να τα πάρετε με τη σειρά κα να μην πάτε μπρος - πίσω. Καλή η κίνησή σου. Και ναι, να μπεις στην ομάδα του Arka, να συμπληρωνόμαστε σιγά - σιγά. Κράτα μας ενήμερους με τα νεότερα που θα 'χεις.;) |
Οι τελευταιες μερες ηταν πολυ επικοδομιτικες και εχουμε μπει σε μια καλη σειρα και αποδεικνυεται πως κινειται η ομαδα μας. Ναναι καλα ο Νικος που το ξεκινησε και που οπως φαινεται και θα κανει το τελικο χτενισμα και οργανωση.
Απο οτι φαινεται 3 5αδες θα ειναι παρων για 18 και αλλες 3 5αδεσ για 21 Απριλη. |
NIKO ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΒΑΛΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ(ΑRKAS). EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ..!!! |
Απόσπασμα:
Κι όπως είδες, ανοίγει μέτωπο και προς την Νοτιο-ανατολική πλευρά, με την Φιλοθέου που προωθεί ο Βαγγέλης (evan400f), oπότε παίζει και αυτή, και σε συννενόηση με την ομάδα του Arka, να πετύχετε την ίδια ημ/νία και να 'στε παρέα. ;) Έχουμε δηλαδή: - Δοχειαρίου, ή - Γρηγορίου, ή - Διονυσίου, ή - Αγίου Παύλου, ή - Nέα Σκήτη, ή - Σκήτη Αγίας Άννης, ή - Κουτλουμουσίου, ή - Φιλοθέου. Δες τι ημ/νίες έχουν πετύχει οι άλλες πεντάδες, και συντονίζεσαι ώστε να έχετε κοινές διανυκτερεύσεις. Μπήκαν σε έναν δρόμο τα πράγματα, και είναι πιο ξεκάθαρα. ;) |
Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. .........?(ένας έμπειρος pls?) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 ................. 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 ................. 21/04 ................. Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siraxanzx γ. kostasx δ. .......? ε. .......? ___________________________________________________ 3. Arkas ..../04 Δοχειαρίου ..../04 Γρηορίου ..../04 Φιλοθέου ..../04 ............... Η ομάδα αποτελείται από: α. Αrkas β. peterv γ. peterv junior δ. evan400f ε. george-k1 στ. .....? _________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Διονυσίου Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. Αkis γ. egefalikos δ. Black Shadow ε. SenseiG _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 Διονυσίου 21/04 Γρηγορίου Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. N.GS δ. ΤΗΑΝΟSG ε. ............. ___________________________________________________ 4. ................ 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. ........? β. ........? γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ :) |
Απόσπασμα:
ΜARK κάπου εδώ ; :cool: |
Απόσπασμα:
Έλα παρέα μας...;):) |
αν ειναι εφικτο θα ηθελα να παω με καποια ομαδα που θα επισκεφτει την σκητη της αγιας αννης.......επειδη δεν τηνεχω επισκεφτει θα ηθελα παρα πολυ........οποτε το αφηνω στους ομαδαρχες..και κατι αλλο.συνχαρητηρια στο FORUM για την εκδρομη στο ΟΡΟΣ και τους οργανωτες για το τρεξιμο.....ειναι πολυ ομορφη εμπειρια το ορος......
|
Για να δούμε, πως διαμορφώθηκαν οι συμμετοχές.
- Με το κόκκινο, παραμένουν οι συμμετέχοντες που δεν έχουν κλείσει ακόμη διαμονητήριο (εκτός κι αν έκλεισαν, και δε το γνωρίζουμε) - Με το μπλε παραμένουν οι συμμετέχοντες που έκλεισαν διαμονητήριο, αλλά δεν έχουν ενταχθεί ακόμη σε κάποια ομάδα - Με το πράσινο τέλος, είναι οι συμετέχοντες που έχουν κλείσει διαμονητήριο, αλλά και ομάδα. Λίστα συμμετεχόντων Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04 1. Arkas 2. evan400f 3. pirate 4. TARKAS 1 5. TARKAS 2 6. george-k1 7. kostasx 8. peterv 9. peterv junior (Γιάννης) 10. siraxanz 11. kostaskyriakos 12. φίλος του kostaskyriakos 13. vpentza 15. nanoshophellas 16. φίλος 1 nanoshophellas 17. φίλος 2 nanoshophellas 18. soxos 29. victorakos 20. ............... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. BILLY IDOL 11. nmamadakkar 12. Stathis G (?) 13. kbg 14. MARK 15. Vagelis Gar 16. -DΗMΗTRΗS- 17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 18. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 19. N.GS 20. ..................................... Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. .........?(ένας έμπειρος pls?) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 ................. 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 ................. 21/04 ................. Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siraxanzx γ. kostasx δ. .......? ε. .......? ___________________________________________________ 3. Arkas ..../04 Δοχειαρίου ..../04 Γρηορίου ..../04 Φιλοθέου ..../04 ............... Η ομάδα αποτελείται από: α. Αrkas β. peterv γ. peterv junior δ. evan400f ε. george-k1 στ. .....? _________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Διονυσίου Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. Αkis γ. egefalikos δ. Black Shadow ε. SenseiG _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 Διονυσίου 21/04 Γρηγορίου Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. N.GS δ. ΤΗΑΝΟSG ε. MARK ___________________________________________________ 4. jimmis varda 20/04 ................ 21/04 ................ Η ομάδα αποτελείται από: α. Jimmis varda β. Vagelis Gar γ. ........? δ. ........? ε. ........? _____________________________________________________ :) |
Απόσπασμα:
Περιμενε λιγο ακομα και θα πας του χρονου |
Δημήτρη (jimmis varda), καλή επιλογή η Σκήτη Αγίας Άννης! Μόνο, επειδή δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμος ομαδάρχης (μιας και οι δηλώσαντες ως ομαδάρχες "κλείσαν" για τις ομάδες τους), αναλαμβάνεις εσύ να κανονίσεις την φιλοξενία σου. Και επειδή κι ο Vagelis Gar είναι κι αυτός μόνος εκτός κάποιας ομάδας, αν δε σε πειράζει κλείνεις και γι' αυτόν.
ΟΠΟΤΕ! Αύριο Παρασκευή το πρωί, τηλεφωνείς οπωσδήποτε - στη Σκήτη Αγίας Άννης, στο 2377023320, και ζητάς φιλοξενία για δύο άτομα δίνοντας το δικό σου όνομα, για τις 20/04 (ώστε να βρεθείτε παρέα με την ομάδα του Akis που θα είναι εκεί την ίδια μέρα ;)). - στην Μονή Γρηγορίου στο 2377023668 για να ζητήσεις φιλοξενία για τις 21/04 πάλι για δύο άτομα, ή αν προτιμάς στην Αγίου Παύλου στο 2377023741, ή στη Μονή Διονυσίου, στο 2377023687. Σε όποια από τις τρεις κι αν κλείσεις, θα υπάρχει παρέα του φόρουμ ;). Αν σε προβληματίζει οτιδήποτε, χτυπάς τηλέφωνο και με ρωτάς (το έχω στο προφίλ). |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΚΗΤΗ ΣΕ ΚΕΛΙ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ 4 ΑΤΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΣΚΗΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΣΤΟ 23770-23902, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, Η ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ 20 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΙΒΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΟΓΟ. ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΩ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Δημήτρη όσο για αυτά που είπαμε στο τηλέφωνο για την Μονή Φιλόθεου περιμένω απάντηση από τον φίλο μου.:) |
Παιδιά καταρχήν να ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον τον Αργύρη (ARGI) αλλά και όλα τα παιδιά που ασχολούνται εδώ και ημέρες με τις πληροφορίες που θα χρειαστούμε όλοι μας.
Όσον αφορά εμένα έχω κλείσει διαμονητήριο και αύριο ο Δημητράκης (1974) θα μου κλείσει τις διανυκτερεύσεις στη Νέα Σκήτη. Πιστεύω να μην δημιουργώ κάποιο πρόβλημα στους υπόλοιπους. |
οποτε εγω αυριο κλεινω μονο για μενα.....
|
Απόσπασμα:
Σωστός Δημήτρη. Και κλείνεις όπου σου αρέσει! Ένας είσαι, θα μπεις πιστεύω άνετα. ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πολύ καλή κίνηση Βαγγέλη. Οπότε, μπορείς να εξασφαλίσεις τη μία διανυκτέρευση της 6άδας στη Νέα Σκήτη, και την άλλη στη Φιλοθέου. Μόνο, να είστε πλέον σε συννενόηση με τον Δημήτρη (Arkas), που κι αυτός έχει ανοιχτές ημερομηνίες σε Δοχειαρίου και Γρηγορίου, ώστε να τις συντονίσετε κατάλληλα. ;) |
Παιδιά, να μπει σε κάποια ομάδα και ο Ανδρέας (pirate);
|
Απόσπασμα:
Σταύρος. ;) :) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μπορεί ο Σταύρος να επιλέξει μια ομάδα λοιπόν. |
Μπραβο ρε παιδια σε ολους. Αυτη την βδομαδα οντως εγιναν συντονισμενες κινησεις και αποτελεσματα. Ειμαστε καλη ομαδα με καλο οραγανωτη τον Νικο
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:39. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!