![]() |
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....
:D |
Καλημερα Νίκο,
ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα Metzeler Tourance EXP για το R1200 GS '08. Σε ευχαριστώ!!! |
Νίκο σου έστειλα και pm !!!
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :-) |
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε .... Τηλεφώνησέ του (210 7775380) για ραντεβού .... ;) |
Καλημερα Λεοντοκαρδε,
Ηρθε η ωρα για λαστιχα (Το τριτο ζευγαρι μεσα στον χρονο)..:yz Ενδιαφερομαι για Continental Trail Attack... Σου στελνω πμ με λεπτομερειες, Ευχαριστω εκ των προτερων.. |
Απόσπασμα:
Είσαι οκ ..... Κάλεσε τον έμπορο 210 7775380, για να κλείσεις ραντεβού την ημέρα και ώρα που σ' εξυπηρετεί .... ;) |
Ευχαριστω..
Η αλλαγη εγινε κιολας.. τελικα κατεληξα σε Metzeler Tourance EXP λογω οτι ηδη στους 8 μηνες που εχω την μηχανη εχω ηδη 32000 km και ισως ( μετα και απο υποδειξεις Περιστερα και αλλων μελων) αντεξουν λιγο περισσοτερο. Τα Scorpion Trail που είχα, σε καθημερινη χρηση σε εθνικη οδο ηταν σχεδον για πεταμα μετα τα 8000 km. Αψογο το service Περιστερα.. και παλι συγχαρητηρια στο forum για τημ ομαδικη αγορα...:) |
Νικο καλησπέρα,
θα μου κανονισεις και εμενα ενα ζευγαρακι Metzeler tourance EXP 110/80 19 150/70 17 Σε ευχαριστώ |
Απόσπασμα:
Παναγιώτη καλημέρα, τηλεφώνησε στον Περιστερά για ραντεβού ... ;) |
καλημέρα! επιτέλους! μετά από 8 μήνες και 8.000χλμ το Dakarάκι μιυ κάνει ωραιότατες πλαγιολισθήσεις! κι όπου βρω βρεγμένο δοκιμάζω την αντοχή της καρδιάς μου σε γρήγορη λειτουργία! ήρθε η ώρα λοιπόν να βάλω καινούρια λάστιχα!
Νίκο σου στέλνω πμ! |
Λεοντοκαρδε καλησπερα ενδιαφερομαι κ εγω για τα Metzeler Tourance EXP για gs 1200 adv 07. Πρεπει να σου στειλω κ αλλα στοιχεια? Ευχαριστω πολυ!!!!
|
Νίκο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξυπηρέτηση !!!
Έβαλα τα πατούμενα και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Τρομερή εξυπηρέτηση τα παιδιά στον Περιστερά ! Ένα μόνο θέμα .... Δεν ξερω αν συνέβει σε κανέναν άλλο αλλά η πίεση του πίσω ελαστικού το RDS μου δείχνει χαμηλότερη απο αυτή που έχει το ελαστικό ... Έχει κάποιος καμμία ιδέα ??? |
Απόσπασμα:
Είσαι οκ ..... Κάλεσε τον έμπορο 210 7775380, για να κλείσεις ραντεβού την ημέρα και ώρα που σ' εξυπηρετεί .... ;) |
Απόσπασμα:
....περιμένω πμ, με τα στοιχεία σου .... ;) |
έγινε Νίκο, ευχαριστώ!
επιτέλους να βάλω τακούνια, διότι κόντυνε η μικρή μου!:sm7: |
Απόσπασμα:
Kalhmera,euxaristw
|
ευχαριστω πολυ!!!!!:):)!!
|
λεοντοκαρδε καλησπερα,ενδιαφερομαι για metzeler tourance exp για gs 1200r,θελεις αλλα στοιχεια?
|
Γεια σου Botrini του Cafe!!! Ο φιλος σου ο Πανος....
|
Γεια σου και σε σενα!!!Καφε θα πινεις απο τα χερακια μου μεχρι και το σαββατο,μετα θα σε ειδοποιησω που θα βρισκομαι!!!
|
Σημερα εβαλα τα καινουργια λαστιχακια μου. Η εξυπηρετηση οτι και να πω ειναι λιγο. Αριστος ο Περιστερας και το team του!
Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι τα λαστιχα που φοραγα τα ειχα βαλει σε γνωστο μαγαζι που εχει σχεση και με αγωνες, και το πισω το ελαστικο το ειχαν βαλει με αντιθετη φορα! Μου το εδειξε την ωρα που το εβγαζε ο Περιστερας, και η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα πρωτον απο τον ''επαγγελματια'' που μου το ειχε βαλει, και δευτερον απο εμενα που ενω ειμαι μεσα στο χωρο απο μικρο παιδι εδειξα εμπιστοσυνη στον κυριο αυτον και ουτε που ασχοληθηκα να το ελενξω οταν το ειχα βαλει:hmmm: Για αυτο, εμπιστοσυνη ουτε στο κ### μας!!! |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ Νικόλα!!!
|
Λεοντοκαρδε ευχαριστω για μια ακομη φορα :):)!!!!!! Η εξυπηρετηση στον Περιστερα super, τα καινουργια πατουμενα super!!!! Ευχαριστω
|
έβαλα σήμερα τα καινούρια λάστιχα! τα ίδια που φορούσε, Sahara enduro 3. πήρα 25% φθηνότερα σε σχέση με την τιμή που είχα πάρει αλλού :D
Ο Περιστεράς έλειπε στο Τυμπάκι για αγώνα, τα παληκάρια στο μαγαζί άψογοι και γρήγοροι! Λεοντόκαρδε ευχαριστώ! Φόρουμ ευχαριστώ! :sm5::sm5::sm5: |
Και εγω σημερα φορεσα τα καινουργια πατουμενα,super τα παιδια στο μαγαζι,
ευχαριστω νικο |
Kι εγω θελω λαστιχακια ΑΜΕΣΑ!!!
Bridgestone 501/502 για ενα Varadero 2005. (περισσοτερα στο PM) |
Απόσπασμα:
Μεγειά .... μεγειά .... :) |
Απόσπασμα:
Νικόλα καλημέρα ενδιαφέρομαι για λάστιχα.............Σου στέλνω πμ και περιμένω επιβεβαίωση....Ευχαριστώ...........;)
|
Απόσπασμα:
Πάλι λάστιχα ;;;; Τώρα δεν τα άλλαξες ;;;; :Απορία::Απορία::Απορία: |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ.................:sm8:
|
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ PM.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
Απόσπασμα:
ευχαριστώ παρα πολύ το forum.τα παιδιά στον περιστερα είναι αστερια.
|
Νικόλα, καλή σου μέρα! Τα ελαστικά μου έχουν γίνει τετράγωνα μετά από 10.000χιλ! Έχω εκείνη την έκπτωση (από τα δώρα της πίτας), έχω μιλήσει κ με τον Περιστερά. Θα το κανονίσεις για να ανέβω Αθήνα την Τετάρτη 21/7 να τα αλλάξω? Ευχαριστώ!
Jefe |
Απόσπασμα:
Καλημέρα κ σε σένα Θάνο ..... Επικοινώνησε με το Περιστερά, για την ώρα που σ' εξυπηρετεί, για την αλλαγή των ελαστικών σου ... ;) |
Απόσπασμα:
Jefe |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!