![]() |
Απάντηση: Επιστράτευση των ιδ. φορτηγών & βυτιοφόρων!
o καθενας μπορει να εκδηλωσει την γνωμη του , αλλοι τα ζουν καθημερινα , αλλοι τα ζουν μεσω γνωστων τους , αλλοι δεν τα εχουν ζησει ποτε ... ειπαμε κατι αρχιζοντας αυτο το ποστ ... οταν εισαι εξω απο το χορο , δεν μπορεις ευκολα να χορεψεις ... 3-4 που εχουν ηδη ποσταρει σε αυτο το θεμα γνωριζουν οτι καιγομαι να ακολουθησω μια εκδρομη και δεν τα καταφερνω λογο δουλειας , ο πατερας μου , ο οποιος ναι ...εχει 3 αδειες ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ στο ονομα του ... οχι εκδρομη , οχι Κυριακη , Οχι αργια ... και τον υπνο του εχει χασει ... μπας και καταφερει να βγαλουμε τα εξοδα μας ...
ας ειμαστε λιγο πιο μαλακοι με πραγματα τα οποια δεν γνωριζουμε και ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι με θεματα τα οποια δεν μας αφορουν ... δεν θα πει κανεις σε εναν ανθρωπο που εχει δουλεψει 30 χρονια , αν η κινηση που εκανε ειναι σωστη , αν πρεπει ή οχι να απεργησει , ή να του επισημανει οτι ειναι προβαΤΟ ειτε συνδικαλιστων , ειτε πολιτικων , οταν ερχεται η ωρα ,καθως ο πλυθωρισμος ειναι χαμηλος , του επιβαλλουν να απεργησει για να ερθουν ολα στα 'ισα τους' ας ειμαστε πιο επιφυλακτικοι , πιο ευγενικοι και πιο ηπιοι |
όλοι δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους!
κανείς όμως δεν έχει δικαίωμα να προσβάλει! και λίγο με ενδιαφέρει η φορολογική δήλωση του καθενός εδώ μέσα! τώρα σχόλια του τύπου, αυτός κληρονόμησε την επιχείρηση του μπαμπά και την έκανε αμάξια, κότερα και ρωσίδες, μάλλον δεν αντιπροσωπεύει τη μικρομεσαία τάξη. φυσικά κι υπάρχουν και κάποιοι που το έκαναν. οι περισσότεροι όμως, συνήθως είναι από πολύ μικροί στη δουλειά, την έμαθαν και την προχώρησαν. όποιοι δεν τόλμησαν ποτέ και μείναν ικανοποιημένοι από ένα μισθό, με γειά τους και χαρά τους. όταν όμως βλέπεις το κύμα να έρχεται πάνω σου, το να δείχνεις με το δάχτυλο δε σε σώζει. κι εγώ δανείστηκα ελπίζοντας να φτιάξω κάτι ωραίο. έπεσα σε λάθος εποχή. κακή τύχη! και δεύτερη δουλειά; δηλωμένη ή μαύρη; κάνοντας πλάκα με τη γυναίκα μου λέμε να πάω να πάρω επαγγελματικό δίπλωμα, να δουλεύω το βράδυ ταξί. γιατί να κοιμάμαι; είμαι κουρασμένος; μάλλον τα π@π@ρια μου ξύνω τελευταία....κι όταν ακόμη έχω δουλειά, συνήθως δε με πληρώνουν! βλέπεις... λέγε λέγε εναντίον των γιατρών ότι τα παίρνουν μαύρα, ότι τα έχουν πολλά, κι οι ασθενοίς μου προφανώς το πιστεύουν κι από το πάσχα και μετά με αφήνουν να τρώω τα έτοιμα, ( εδώ γελάνε!). μιά χαρά την κάνουν τη δουλειά τους τα κανάλια της συμφοράς και κάποιοι έξυπνοι εδώ και παντού. το ότι όλοι φταίμε είναι η προπαγάνδα του κράτους για να το βουλώσουμε. ε δεν φταίω!!! στο μόνο που φταίω είναι δε λέω τίποτα στους ασθενείς μου και τους χαιρετώ χαμογελαστός. γι'αυτό, όσοι δεν έχουν όνειρα στη ζωή τους ή έχουν, αλλά τους λείπουν τα κότσια, να προσέχουν τι λένε! άντε! οι βολεμένοι κι οι μέτριοι! να βγουν στη αγορά, να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος! αν σας κούρασα, συγγνώμη, αλλά δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε όλη την ώρα τους ξερόλες!Νεύρα |
Απόσπασμα:
εγω μαζι σου ειμαι.....:rolleyes:σκιστε τον,ορματε του,φατε τον....:Dαντεχει ο γιωργαρος.ειναι γιγαντας,λατρευει τον αντιλογο και τις κοντρες...ειναι αρχηγοπουλο. περα απο την πλακα ομως,μεσα απο το αχαρο πληκτρολογειο ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει πραγματικα ο ενας τον αλλον...:hmmm: μπορει ευκολα να σε σαλταρει με αυτα που λεει,αλλα τα λεει χαριτωμενα...:p σημειωτεον....δεν ειμαι δικηγορος αλλα αρχιτεκτων τελευταιας κατοικιας(αυτοδημιουργητος):sm7: |
Απόσπασμα:
Κατ'αρχήν και οι 2 κατηγορίες έχουν τα Υπέρ και τα Κατά... 1 το κρατούμενο... Γιατί ο πατέρας μου να βγάζει 3πλάσια χρήματα από εμένα και να καταβάλει στο κράτος τα ίδια άντε 5% παραπάνω??? Που είναι η δικαιοσύνη?? Γιατί αυτό το Γ@@@κράτος να μου παίρνει 1.500 € το μήνα??? Τι μου προσφέρει??? Η ακριβότερη ιδιωτική ασφάλιση είναι 1.500 € ΤΟ ΧΡΟΝΟ... Για τη σύνταξη που ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να πάρω είτε γιατί θα έχω πεθάνει (εκεί που θα έχουν φτάσει τα όρια) είτε γιατί το ταμείο θα έχει βαρέσει κανόνι επείδη 300 ΜΑ@@@ΕΣ επαιξαν με τα λεφτά μου ρουλέτα και τα έχασαν... Μη βλέπουμε μόνο τους Ελ.Επαγγελματίες... ας δούμε λίγο και τους Ιδ.Υπαλλήλους... Για τους Δημόσιους...δε λέω τη γνώμη μου γιατί έχω ζήσει το Δημόσιο σε αρκετές χώρες του κόσμου (λόγω προηγούμενης δουλειάς μου) και θα παρεκτραπώ με τα ράματα που έχω για τη γούνα τους.... |
'Εντονα δυσαρεστημένοι οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού
- Θεωρούν οτι παγίδευσαν τον Γιώργο αυτοί που τον έπεισαν να υπογράψει την επίταξη των φορτηγών που δεν έγινε ποτέ - "Επρεπε να ερευνήσουν αν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος και αν υπάρχει υποδομή", υποστηρίζουν - Δεν υπολόγισαν οτι ο "δεξιός" νομάρχης θα κωλυσιεργούσε στην επίταξη λόγω εκλογών Το φιάσκο της επίταξης, οδήγησε μια κυβέρνηση στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και τον πρωθυπουργό να αναρωτιέται ακόμα και σήμερα πως πείστηκε να λάβει μια τόσο σοβαρή απόφαση χωρίς να υπάρχουν οι υποδομές αλλά και χωρίς να συνυπολογιστούν οι κομματικές θέσεις των νομαρχών οι οποίοι έβαλαν κι αυτοί τρικλοποδιά στα σχέδια της κυβέρνησης. Από την στιγμή που λήφθηκε η απόφαση για την πολιτική επιστράτευση των απεργών, όλοι περίμεναν να λειτουργήσει το κράτος. Το αυτονόητο δηλαδή. Κι όμως για ακόμα μια φορά διαψεύσθηκαν. Η πολιτική επιστράτευση ήταν ακόμα ένα φιάσκο, μια αυταπάτη για τον πολίτη που περίμενε με αγωνία να λήξει η ομηρία του από μια ομάδα εργαζομένων η οποία έπαιζε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την κυβέρνηση. Είχαν προηγηθεί συσκέψεις επι συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα η απόφαση για την επίταξη ανακλήθηκε δυο φορές - για άγνωστο λόγο - μεσα σε λίγα λεπτά μέχρι τελικά να ανακοινωθεί οτι ισχύει. Αυτό που είναι πλέον γνωστό είναι οτι κανείς από τους συναρμόδιους υπουργούς δεν είχε σκεφτεί να ελεγχθεί εάν οι λίστες με τα ονόματα των ιδιοκτητών φορτηγών ήταν επικαιροποιημένες και κανείς επίσης δεν σκέφτηκε να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός που θα επόπτευε το έργο των νομαρχών έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα. Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε οτι οι πρώτες λίστες που εστάλησαν στις Νομαρχίες γύρισαν πίσω στο υπουργείο αφού ήταν ελλειπείς και οι σωστές πλέον λίστες έφτασαν στις Νομαρχίες 2 με 3 ώρες αργότερα πηγαίνοντας πίσω όλη την διαδικασία. Από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα η υπογραφή του πρωθυπουργού για την επίταξη οχημάτων και υπηρεσιών, η οποία είναι η έσχατη λύση για μια κυβέρνηση, δεν ήταν τίποτε άλλο από μια υπογραφή χωρίς αντίκρυσμα! Επι τρία 24ωρα μια ολόκληρη χώρα ήταν όμηρος της ανικανότητας συντονισμού δυο υπουργείων και έρμαιο στις κομματικές διαθέσεις κάθε Νομάρχη που ανάλογα με το κομματικό του χρώμα διένειμε ή έκανε πως διένειμε τα φύλλα πορείας στους απεργούς. Πως λοιπόν τα συναρμόδια υπουργεία Μεταφορών και Εσωτερικών έσυραν ολόκληρη κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό σε μια τόσο σοβαρή απόφαση που όπως αποδεικνύεται νομικά δεν έχει καμία επίπτωση στους απεργούς; Πως δεν γνώριζαν για το αλαλούμ που δημιουργήθηκε με τις Νομαρχίες οι οποίες όπως φάνηκε ήταν και ανέτοιμες να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες των φορτηγών και να τους αποστείλουν τα φύλλα πορείας; Από τις λίγες Νομαρχίες που ανταποκρίθηκαν ήταν εκείνη της Νομαρχίας Πειραιά.Ο κ. Μίχας έχει εκλεγεί Νομάρχης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η Νομαρχία Θεσσαλονίκης έστειλε ελάχιστα φύλλα πορείας στην αστυνομία και κάποιοι συνδέουν αυτή την κωλυσιεργία με τον ίδιο το Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Νομαρχίας από τα 3377 έγγραφα επίταξης μέχρι και σήμερα έχουν ετοιμαστεί 2500 ενώ όπως μας είπαν από την Νομαρχία αυρίο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα είναι όλα τα έγγραφα έτοιμα. Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά: Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είχε επιδώσει μέχρι χθες περίπου 150 φύλλα πορείας σε ιδιοκτήτες βυτιοφόρων και άλλα 100 σε κατόχους φορτηγών Δημόσιας Χρήσης. Οπως έγινε γνωστό από τις νομαρχίες, στον Νομό Χαλκιδικής επιδόθηκαν τα περισσότερα φύλλα πορείας σε σχέση με άλλους νομούς (συνολικά 219), στον Νομό Σερρών για 72 βυτιοφόρα και 16 φορτηγά, στην Ημαθία 13 και στο Κιλκίς 12. Αυτό που ζήσαμε δεν ήταν τίποτε άλλο μια επιστράτευση-παρωδία. Και την πληρώσαμε ακριβά...:hmmm::hmmm::hmmm: NEWSIT.GR |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η αγορα φιλτατε δεν ηρθε εκει απο αυτους που μας διοικουν αλλα απο εμας τους ιδιους αφου ξοδευαμε τα δανεικα που περναμε!!! Ετσι εμεις ειμασταν παντα χρεωμενοι, οι εμποροι κανανε χρυσες δουλειες και το κρατος (εκει μονον ειναι η ευθυνη του) ετριβε τα χερια του αφου
Δεν ειναι ετσι? πες μου λοιπον πως αλλιως ειναι!!!!! |
Απόσπασμα:
Ετσι ειναι ομως, οταν δεν βλεπουμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ τα στραβα μας φταινε ολοι οι άλλοι!!! Οταν εβγαιναν οι οικονομολογοι και μας ελεγαν οτι η Ελλαδα ζει με δανεικα (οταν εγινε η αυξηση του ΑΕΠ υπο αλογοσκουφη) εμεις σφυριζαμε αδιαφορα!!!! Για καντε μου την χαρη και κοιταχτητε ολοι στον καθρεπτη κι αναλογιστητε που φταιτε κιεσεις, κι εγω και ολοι μας!!!! |
Απόσπασμα:
Οταν καιγοταν Ο Κατραντζος εισουνα 15 χρονων και ημουνα 21 και βαθεια πολιτικοποιημενος!! Οργανωμενος Πολιτικα!!!! Ζουσες απο το χαρτζηλικι του μπαμπα σου κι εγω ειχα αλλαξει ηδη 3 μοτοσυκλετες δουλευοντας σαν χαμαλης ''φιλε'' μου!!! Η αποζημιωση που πληρωσε η ασφαλιστικη στον κατραντζο επετρεψε στα τεκνα του να μην ξαναδουλεψουν ποτε!!! Τα ηξερες αυτα? εμ, που να τα ξερεις? ασχοληθηκες ποτε για ολα αυτα που ερχεσαι σημερα να με κατηγορησεις ως ''παντογνωστη''? κανε μας την χαρη κι εσυ, και οταν μαθεις τι συνεβαινε οταν εσυ εισουν 15 χρονων ελα να συζητησουμε!!! |
Απόσπασμα:
Αλλα αν ζουσες τοτε το κλιμα της εποχης θα ελεγες ''μπραβο στον αντρεα που δεν αφησε τοσο κοσμο στον δρόμο'' ενω τωρα ..........τι λες? ''Ρε τον φουστη τον αντρεα που δεν τους αφηνε στον δρομο!!!!!'' Αυτο λες!!!!!!!!! |
Απόσπασμα:
ειδες πουθενα να λεω το ονομα σου? Εθιξα την επιχειρηση σου? Μιλαω για άλλους και οχι για κατι σαν κι εσας!!!!!!!!!! Διαβαζε τα ποστ μου καλυτερα και μην ταυτιζεις γεγονοτα με τον εαυτον σου!!!!!! Μαθε να ακους και να ψαχνεις την πραγματικοτητα που σου παραθετει καποιος πριν βγεις και λαλησεις....προσωποποιημενες λαλακιες!!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:10. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!