![]() |
Απάντηση: 48 ωρες στα Βουνα για ενα φιλο
:sm7::sm7::sm7::sm7: Βλέπω σε παρέσηρε η Σοφία με τα ...ακη!!!:sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Σοφάκι, υπάρχουν χίλιοι λόγοι μία καλή παρέα να γίνει μπίλιες...!! Προσωπικά ψάχνω μόνο λόγους να περάσω/περάσουμε καλά, με γνωστούς και φίλους... !!!! ;););) Αυτό που κάνατε την προυγούμενη εβδομάδα, ήταν όλα τα λεφτά...!!! Χαβαλές και πολύ κέφι.... Αυτό που πρέπει να κυνηγάμε όλοι μας... ;););) |
Απόσπασμα:
Δεν εχει στρατοπεδα στις μοτοσυκλετες! Κανε διαιτα σημερα κι αυριο στο φαι αλλα και στο ποτο γιατι την Κυριακη στην προταση για κοπανα θα τα κοπανησουμε!! |
Απόσπασμα:
|
αν ησουν λιγακι πιο ομιλιτικος ισως να μην υπηρχε παρεξηγηση.φυσικα και δε τα βαζω με κανεναν.την αποψη μου ανεφερα για την αποφαση σας (δικαιωμα σας βεβαια) να μην αναρτηθει εδω το 24 ωρο.γραφω για οτι νοιωθω και μου αρεσει να μοιραζομαι.σε ευχαριστω για την προσκληση.καλα να περασεις
|
Πασχάλη μου, για κάντε μία κοπάνα προς τα εδώ... Φάση θα έχει...!!!;) :D:D:D:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
.,.,μα τους 1200ους άξονες.,.,. οτι θα τα κοπανήσουμε ,. ,δεν υπάρχει θέμα θα τα κοπανίσουμε.,.,., αλλα κάπως έτσι θα έπρεπε να ξεκινούσε το ποστ..,., |
Μετά από σερφάρισμα στο internet για το θέμα...
το σχόλιο του ΗEEP Σβήστηκε κατόπιν επιθυμίας του Βασίλη. |
Είχαμε, δεν είχαμε, καταφέραμε να αναδείξουμε τη μαλα&ία του ενός και να θαφτεί μία σούπερ εκδρομή 50-60 ανθρώπων, που είχε και ιδιαίτερο σκοπό...
Και να κάνουμε και...διαφήμιση... Μην ασχολείστε άλλο με τη συγκεκριμένη "λεπτομέρεια"!!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!