![]() |
Απάντηση: Καντηλι 4/12 χωματινα βολτα
Απόσπασμα:
Ας περιμενουμε λιγο και βλεπουμε. Εγω παντως δεν θελω ν ακυρωθει κι ας μην ερθω. Και μαλλον δεν θ ακυρωθει. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Το ξερα οτι περιμενεις ποτε θα δωσω ακυρο για μενα για να δηλωσεις συμμετοχη!!!! :p:p:p |
Ηλία βάλε το μεταχειρισμένο για να πας την κυριακή..
και όταν έρθει το καινούργιο..το βάζεις και ξαναπάς την άλλη βδομάδα..:D:D |
Δυστηχως ακυρο για μενα.Νεύρα
Δεν βρηκα λαστιχο.Νεύρα Παντως αν πατε θα ερθω μαζι σας μεχρι το σημειο εισοδου σας ετσι για τη βολτα.:hmmm: |
Παιδια δυστυχως δεν γινεται να το φτιαξω προσωρινα.
Επειδη ομως δεν μ αρεσει ν ακυρωνω και να κρεμαω την ομαδα,θα ερθω και οτι γινει. Απλα θα πρεπει να μ ανεχτειτε γιατι μπορει να πρεπει να σταματαω για συμπληρωμα λαδιου. Τα λεμε την κυριακη λοιπον,9πμ στα McDonalds |
Καλά να περάσετε ρε μάγκες!
Πολύ σας χαίρομαι και σας ζηλεύω, λίγο... :yz αλλά είχα υποσχεθεί στα κορίτσια μου (μαμά και κόρη) εκδρομούλα ... :sm7: Να περάσετε καλά και να προσέχετε, αν και θα σας προσέχει ο Δαναός έτσι κι αλλιώς ... :D |
Καλή βόλτα φιλαράκια !!!
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Για να μην ξεχνιομαστε ε;
Τα λεμε αυριο στις 9πμ στα McDonalds. Φερτε μαζι σας τα βασικα εργαλεια της μηχανης σας. Απο κει θ αγορασουμε κανεν τοστ/σαντουιτς, νερο,χυμους, κλπ. Και φυσικα το πιο σημαντικο αξεσουαρ ειναι...; Χαρτι υγειας!!!! :sm7::sm7: Η φυση αλλωστε ανοιγει την ορεξη και την... σουφρα!!!! :sm7::sm7: Εγω βεβαια θα φερω κανενα μπετονι λαδι συμπλεκτη μαζι μου!!!! |
Απόσπασμα:
Χαρτί υγείας να είναι γκοφρέ? |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!