|  | 
| 
 Απάντηση: Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Πεμπτη 5/4/2012 Απόσπασμα: 
 | 
| 
 | 
| 
 Απόσπασμα: 
 Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Πεμπτη 5/4/2012 Πιτσιλαει παλι ο καιρος κατω απο το αυλακι http://macweather.net/images/smilies/rainy_luck.png Καλημερα σε ολους!!! | 
| 
 Απάντηση: Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Πεμπτη 5/4/2012 Καλημέρες στην παρέα !!! . | 
| 
 Απάντηση: Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Πεμπτη 5/4/2012 Καλημέρα και απο εμένα.Τωρα έκλεψα λίγο χρόνο απο την δουλειά για να πω μια καλημέρα στους φίλους.Καλη συνέχεια και καλο κουράγιο σε αυτούς που εργαζονται:ye33::ye33: | 
| 
 Απάντηση: Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Πεμπτη 5/4/2012 Ξενέρωμα φίλες και φίλοι, Ήταν να φύγω για Λίμνη Πλαστήρα με τη μηχανή και λόγω καιρού θα πάω με το αυτοκίνητο. Πάει ο ενθουσιασμός… Άσε που θα πρέπει να επιστρέψω Θεσσαλονίκη – Αθήνα μόνος και μέσα στα όρια ταχύτητας. Καλημέρα σε όλη την επικράτεια | 
| 
 Καλημέρα φιλαράκι. Κι ότι σου απαντούσα στο ΠΜ... :o Ξενέρωμα όντως... Θα σε πάρω να σου πω τηλεφωνικά αυτά που μου ζήτησες για την περιοχή... ;) | 
| 
 Απάντηση: Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Πεμπτη 5/4/2012 Καλημέρα και από εμένα σε όλη την παρέα :) | 
| 
 Απόσπασμα: 
 :wh13::wh13::wh13: Με καλό να έρθετε... Σας αναμένουμε... :ye33::ye33::ye33::ye33: | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:28. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!