|  | 
| 
 Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012. Καλή μου Έλλη!! Να έχεις καλό Ταξίδι εκεί που πας.... Θα σε θυμόμαστε πάντα καλόκαρδη & χαμογελαστή... Θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια και στον Θοδωρή... Κουράγιο φίλε.... :(:(:(:( | 
| 
 Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012. Καλο ταξίδι Ελλη .τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου κ όλους όσους σ αγάπησαν | 
| 
 Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012. Αντίο Έλλη....τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια..... | 
| 
 Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012. καλό ταξείδι να έχεις κοπελιά.. τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στον φίλο μας το Θοδωρή Γιώργος Μαρία | 
| 
 Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012. Τα λόγια περιττεύουν... Τα συλληπητήρια μου στην οικογένειά της. Καλό Ταξίδι ´Ελλη.... :cr005: | 
| 
 Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012. ...Λυπαμαι... Συλληπητηρια στην οικογενεια και στα φιλαρακια... | 
| 
 Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012. Καλο σου ταξιδι κοριτσι μου.....το χαμογελο σου θα μας συντροφευει παντα..... | 
| 
 Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012. Kαλο ταξιδι.....κουραγιο στους δικους της ανθρωπους..... | 
| 
 Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012. καλό ταξίδι Έλλη,με "ανεπανάληπτες κ ατελείωτες βόλτες".... πολύ κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους... κ σε σένα Θοδωρή το βαρύ φορτίο που σηκώνεις τώρα... Αδυνατώ ακόμα να το πιστέψω....:(:(:( | 
| 
 Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012. Τι να γράψεις τώρα δλδ... Κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους.... Τα συλλυπητήρια μου... Δυστυχώς η μοτοπαρεα εκεί ψηλά, μεγαλώνει... | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:45. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!