GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   «Πάγωσαν» οι αναλήψεις από τα ΑΤΜ στην Κύπρο (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=39281)

giclas 21-03-2013 10:01

Απάντηση: «Πάγωσαν» οι αναλήψεις από τα ΑΤΜ στην Κύπρο

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 867284)
Μιχάλη, φέρε μας σε επαφή με το σόι σου !
Μάνα με 110 Χ. στην τράπεζα,
θεία με 3 Χ. σύνταξη,
ομορφόσογο λέμεεεεε !!!! :D:D:D

Sent by Arkas via Tapatalk !

Δημητρη μου ετσι ειναι το εργο κε μου αρεση που ολοι κλεγονταν οτι δεν κρατουσα κε τωρα παλυ κλεγοντε διοτι τα ειχαν για τα υστερηνα

θα μου πει η αλλη δεν πρεπη να παω να κανω πετηκιου κε χαλαου να μην παω κε δυο φορες κωμοτηριο, κουρο πιος θα το δει αν δεν κρατα κε δυο φραγκα ,κε οπω ξερουμε τα φραγκα δεν τα κραταμε κε τα δυχνουμε απλως το χρημα φενεται ,φοραμε ενα πουκαμησο αρμανη ενα τζη levistraus ενα αρβηλακη dm:ye33:

giclas 21-03-2013 10:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 867291)
Ναι βρε Μιχάλη . . . :p
καντο και σου υπόσχομαι πως σε μια βδομάδα θα πείσω τον ναπο να κυκλοφορεί με gs :D

καλα ρε παικτες καταλαβατε οτι θα μετακομησο σε αξιοπηστο η Ιταλικο

σκεφτωμε πολυ σωβαρα Νικο να πω ποτε ξανα Γερμανηκα μεχρη κε τα λουκανηκα με της μπηρες

nikos-x 21-03-2013 10:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giclas ( 867301)
. . .
σκεφτωμε πολυ σωβαρα Νικο να πω ποτε ξανα Γερμανηκα μεχρη κε τα λουκανηκα με της μπηρες

Λουκάνικο τρικαλινό και μπίρα τσεχικη :p

Συγνώμη για το σπαμ, (διάλειμμα μέχρι ν ανοίξουν οι τράπεζες) :D

giclas 21-03-2013 10:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 867316)
Λουκάνικο τρικαλινό και μπίρα τσεχικη :p

Συγνώμη για το σπαμ, (διάλειμμα μέχρι ν ανοίξουν οι τράπεζες) :D

Νικο μου Νικο μου ..τωρα θα αρχησω να κλεω κε εγω :yz:yz:yz

θα βαλη λουκετο η ΛΑΙΚΗ !
θα μου πητε τη σε νιαζη εσενα τσικλα τοσες μερες ελεγε οτι θα εχανε ενα τρακοσαρι κε γελαγες . νε αλλα εχω κινηση αγωγη για ενα δυστηχιμα που ειχα πρην ενα χρονο ασε που πληρωασα κε κατι πηστοπιοητικα χαρτοσημα 1500-1600 ευρω:u55::u59:

frits 21-03-2013 11:49

Μίλησα πριν από λίγο με φίλο με από την Λευκωσία, τα βενζινάδικα αρχίσουν και ξεμένουν, συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές δεν γίνονται δεκτές.

Η αγορά έχει παγώσει, μόνο τα είδη διατροφής έχουν κίνηση...:cool:

giclas 21-03-2013 12:23

ψυλα γραματα Σταυρο !!

της επηταγες της ΛΑΙΚΗΣ δεν της δεχετε κανης .

νωμηζαμαι πως θα μας εσοζα οι Ρωσοι ............................

περασαμε κε πιο δυσκολα !!

vpentza 21-03-2013 12:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 867358)
Μίλησα πριν από λίγο με φίλο με από την Λευκωσία, τα βενζινάδικα αρχίσουν και ξεμένουν, συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές δεν γίνονται δεκτές.

Η αγορά έχει παγώσει, μόνο τα είδη διατροφής έχουν κίνηση...:cool:

....κοίτα να δεις που εδώ το περιμέναμε και τελικά αποφάσισαν αλλού να βάλουν φωτιά......ίσως το μικρό μέγεθος του νησιού είναι πιο βολικό για νομισματικά και άλλα πειράματα.....
έτσι όμως και επικρατήσουν οι έξωθεν πλειοψηφίες, δεν μας εγγυάτε κανείς ότι δεν θα γίνει το ίδιο πανηγύρι σύντομα και αλλού...ή μήπως αυτό θέλουν να πιστέψουμε ??? :cool:
οι μικρο-κουρευθέντες θα δουν ως μεγαλύτερο κακό το πιθανό κούρεμα αυτό-καθεαυτό..... η αλήθεια όμως είναι ότι το μέλλον τους διαγράφεται ιδιαίτερα ζοφερό και πολλαπλά καταστροφικό σε σχέση με μια εφάπαξ εισφορά μέσω των καταθέσεων...
Τα νούμερα λένε ότι το 30% του νησιού δουλεύει στα Χρηματοοικονομικά. Σε περίπτωση που δεν διατηρηθεί κάπως το υφιστάμενο οικονομικό σύστημα στο νησί, στους Κύπριους θα μείνουν πραγματικά οι ...παραλίες, όπως ακριβώς έχουν μείνει αμανάτι οι παραλίες και σε εμάς...:(
Οποιος έχει εκμεταλλεύσιμες παραλίες (γύρω από τη ζεστή Μεσόγειο) θα μείνει με αυτές, όποιος διατηρεί βιομηχανίες θα εκμεταλλεύεται βιομηχανίες και το οικονομικό χάσμα θα μεγαλώνει......
Θα επανέλθουμε στο παλαιό status λοιπόν, πριν την ρομαντική και μεγαλόπνοη ιδέα της κοινής Ευρώπης όπου η σύμπνοια (μη χ_σω), συναδελφικότητα (μη χ_σω) και κοινή πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον(μη χ_σω) ήταν το ζητούμενο και στόχος....
:cool:

frits 21-03-2013 13:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giclas ( 867374)
ψυλα γραματα Σταυρο !!

της επηταγες της ΛΑΙΚΗΣ δεν της δεχετε κανης .

νωμηζαμαι πως θα μας εσοζα οι Ρωσοι ............................

περασαμε κε πιο δυσκολα !!

Αν δεν ανοίξουν στις 26/3 Μιχάλη δεν θα είναι ψιλά γράμματα, τέλος του μήνα έχει μισθοδοσίες...

Άκουσα στο ράδιο πάντως ότι θα ανοίξουν, αλλά μέ νόμο θα υπάρχει πλάφον για αναλήψεις 1.000-2.000, βέβαια με τις μεγάλες καταθέσεις θα παιχθεί τρελλό παρασκήνιο.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:19.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!