![]() |
Απάντηση: Αχα'ι'κός καφές? την τετάρτη 18/9/2013
Φίδιαααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk |
Ζησιμε μπραβο για την ιδεα και Μαριε Μπραβο για την διαθεση να φτιαξεις τα βιντεακια:ye30:
Επισης Eχετε ξεσαλωσει :D:D:D λιγη μετριοφροσυνη ποτε δεν εβλαψε :rolleyes: |
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
:sm8: μεσα με χιλια :di59:
|
Είμαι βαθιά συγκινημένος για την εξέλιξη της παρέας μας κ
για τον "καφέ" που του έχουμε δώσει "άλλο" νόημα. Καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοια ντοκουμέντα βλέπει η μαμά BMW κ οι "φίλοι" οι Γερμανοί κ νιώθουν ένα "ελαφρύ πονοκέφαλο" κ ένα μούδιασμα στο στομάχι.:sm2::sm2::sm2: Μάριε μπράβο σου για τα όμορφα οπτικοακουστικά αποσπάσματα κ συγχαρητήρια σε όλους που είμασταν μια όμορφη δεμένη παρέα.:ye02: Βέβαια κάποια φιλαράκια μας έλειψαν αλλά ελπίζουμε την επόμενη φορά να τα καταφέρουν. :ye32: Υπήρχε όμως ένα μεγάλοοοοοοοοο κενό ησυχίας την ώρα που έρχονταν τα πιάτα αλλά...τα καταφέραμε νομίζω καλά.:u58: Μεγάλο κ θερμό ευχαριστώ στο Θόδωρο Καράμπελα (Filokali) κ στην εξαιρετική του κυρία Μίνα όπου κ μας ανέχτηκαν στην οικία τους. Περάσαμε εξαιρετικά κ μοιραστήκαμε τις πολύτιμες ταξιδιωτικές του εμπειρίες. Ευχαριστούμε πολύ.:ye30: |
Ξέχασες να με ευχαριστείς που έκανα την σκούπα και δεν σε άφησα στο βουνό να κατεβαίνεις ακόμη........ Άλλωστε το είπε και Ζίσσιμος...
Sent from my iPad using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Αυτό σηκώνει παρεξήγηση!!! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
http://img.tapatalk.com/d/13/09/19/ype2uvun.jpg Πάντα τέτοια όμορφα παλικάρια !!!! :re25::re25::re25::re25: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
με "παππουδίστικη" μηχανή... άσε που για να λέμε την αλήθεια ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΟΥ GSFORUM.GR με το πιο γρήγορο μυαλό. :ye35::wha13::ye32::ha16::re25::u58: Ααααα κ να μην ξεχνιόμαστε εεεε...άμα δω χωματάκι δεν ντρέπομαι, ούτε φοβάμαι να πατήσω τις ρόδες μου γιατί έχω την καλύτερη κ την τελευταία των GS... :u58::u58::u58::u58::u58: |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!