![]() |
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
επειδη εχει αναλυθει αρκετα το αν πρεπει να αλλαζει μονο το λαστιχο η ολο το μπαλακι....θα ηθελα να προσθεσω πως αν ειναι σε αρχικο σταδιο δεν υπαρχει προβλημα, αν εχει κοπει αρκετα και εχει φυγει το γρασσο τοτε εχει παθει ζημια το μπαλακι και ειναι απαραιτητο να αλλαχτει ολο μαζι!
σχεδον ολοι εχετε αυτοκινητα, σιγουρα σας ετυχε να κοπει φυσουνα στο συστημα μεταδωσης εκει αλλαζετε μονο τη φυσουνα ή ολο το συστημα (μπιλιαδορο,ημιαξονιο κτλ) |
Οπως είχα αναφέρει και χθές σήμερα θα πραγματοποιούσα την αντικατάσταση του ball joint μέσα στα πλαίσια της 2ετους εγγύησης της μοτοσυκλέτας. Σε ερώτησή μου το εξουσιοδοτημένο συνεργείο "Βαγιανέλης" μου ανέφερε ότι, κατόπιν εντολής της BMW δεν αναλαμβάνει να αλλάξει μόνο την φούσκα. Η εργασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο εφ όσον ο μεταλικός σύνδεσμος δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις.
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Tο εξουσιοδοτημένο "ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ" ... ΝΑΙ ... την αλλάζει ... (gemara) Tο εξουσιοδοτημένο "MOTION n' STYLE" ... OXI ... δεν ... την αλλάζει ... (CKK) Για την Motogenesis, δεν έχω άποψη ... Tο εξουσιοδοτημένο "ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ" ... OXI ... δεν ... την αλλάζει ... (aeriko) . |
Εγω παντως την αλλαξα σημερα!! (Σε συνεργειο φιλου) :D:D
|
Απόσπασμα:
Στο επόμενο σέρβις, πήγαινέ την εκεί που την πήγα εγώ. Και να αργήσεις λίγο, δεν παθαίνει τίποτε. Είσαι στην εγγύηση όμως ακόμη ή κάνω λάθος; |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Καλησπέρα παιδιά τα BALL JOINT θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας :D:D:D
|
Και για εμένα ένα παρακαλώ (αν κάνει για 1150)
|
Απόσπασμα:
Είναι ακριβός η ιδια μπίλια!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
εγώ ρε παιδιά και σόρυ κιόλας.,.,
δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνουμε με το πάνω μέρος.,., τις φυσούνας.,. άλλος γράσαρέτο ., άλλος βγάλε την φλάντζα.,., μια μπλε ασφάλεια βλέπω στο κάτω μέρος., και πάνω τίποτες .,., για εξηγήστε μου σας παρακαλώ οι ειδικοί.,., |
Ευτύχη,
όπως είχα ξαναγράψει χρειάζομαι 2 τεμάχια. Ευχαριστώ πολύ. Σου στέλνω τα στοιχεία μου με pm. |
Απόσπασμα:
|
Παιδιά καλησπέρα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω ότι οι φούσκες BALL JOINT έχουν έρθει.:D:D:D
Όποιος θέλει φούσκα και είναι από επαρχεία θα μου στείλει ΠΜ με τα παρακάτω στοιχεία για να την στείλω με courier η με το ταχυδρομείο. Όποιος είναι από Αθήνα θα μου στείλει ΠΜ με το ονοματεπώνυμο του και το nickname του για να παραλαμβάνει από τον καφέ της Τετάρτης.;) Nickname: eytyxios Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Ποσότητα (φούσκες): 2 Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945692697 Ποσό κατάθεσης: 10,00 € (ανά φούσκα) ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail η με ΠΜ την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή της φούσκας. τηλέφωνο: 6945 692 697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Η αποστολή θα γίνεται με COURIER η με το ταχυδρομείο ως απλό γράμμα στα ταχυδρομικά κουτιά που βρίσκονται έξω από τα ταχυδρομεία, βέβαια ο δεύτερος τρόπος δεν είναι και τόσο ασφαλείς αλλά είναι βεβαίως ποιο οικονομικός. Η χρέωση με απλό ταχυδρομείο θα είναι 0,70€ ανά φούσκα. |
Εχεις 2 ΠΜ και 1 email :)
|
+2 Ευτύχη... για εμένα.
Χάρη, δεν αγοράζεις και μια για εκείνον τον Ζοζ Σταυροπουλέ, γιατί έδωσε 100ε για όλο τον άξονα? |
Ευτύχιε…..λεφτά κατατέθηκαν για δύο όπως είχα γράψει και προηγούμενα.
Pm και mail με το αρχείο pdf στάλθηκαν. Να είσαι καλά. |
Παιδιά καλησπέρα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω ότι οι φούσκες BALL JOINT έχουν έρθει.:D:D:D
Όποιος θέλει φούσκα και είναι από επαρχεία θα μου στείλει ΠΜ με τα παρακάτω στοιχεία για να την στείλω με courier. Όποιος είναι από Αθήνα θα μου στείλει ΠΜ με το ονοματεπώνυμο του και το nickname του για να παραλαμβάνει από τον καφέ της Τετάρτης.;) Nickname: eytyxios Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Ποσότητα (φούσκες): 2 Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945692697 Ποσό κατάθεσης: 10,00 € (ανά φούσκα) ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail η με ΠΜ την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή της φούσκας. τηλέφωνο: 6945 692 697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Η αποστολή θα γίνεται με COURIER. Επειδή στο ταχυδρομείο κάθε φορά μου τα λένε και διαφορετικά για τις χρεώσεις και δεν θέλω να γίνει κανένα λάθος και να μην φτάσει κάποιο δέμα, η αποστολή από εδώ και στο εξής θα γίνετε μόνο με COURIER. |
Όποιος θέλει φούσκα και είναι από επαρχεία θα μου στείλει ΠΜ με τα παρακάτω στοιχεία για να την στείλω με courier. Όποιος είναι από Αθήνα θα μου στείλει ΠΜ με το ονοματεπώνυμο του και το nickname του για να παραλαμβάνει από τον καφέ της Τετάρτης.;) Nickname: eytyxios Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Ποσότητα (φούσκες): 2 Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945692697 Ποσό κατάθεσης: 10,00 € (ανά φούσκα) ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail η με ΠΜ την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή της φούσκας. τηλέφωνο: 6945 692 697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Η αποστολή θα γίνεται με COURIER. Επειδή στο ταχυδρομείο κάθε φορά μου τα λένε και διαφορετικά για τις χρεώσεις και δεν θέλω να γίνει κανένα λάθος και να μην φτάσει κάποιο δέμα, η αποστολή από εδώ και στο εξής θα γίνετε μόνο με COURIER. |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ 2 ΦΟΥΣΚΕΣ..
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙΛΑΤΟΥ 22 71201 ΤΗΛ. 6974325364 ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10/11 ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΛΩ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ. |
Οι φούσκες παραλήφθηκαν …..είναι τέλειες.:)
Το μόνο που μένει είναι να δω που και πως θα τις βάλω. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Όποιος θέλει φούσκα και είναι από επαρχεία θα μου στείλει ΠΜ με τα παρακάτω στοιχεία για να την στείλω με courier. Όποιος είναι από Αθήνα θα μου στείλει ΠΜ με το ονοματεπώνυμο του και το nickname του για να παραλαμβάνει από τον καφέ της Τετάρτης.;) Nickname: eytyxios Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Ποσότητα (φούσκες): 2 Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945692697 Ποσό κατάθεσης: 10,00 € (ανά φούσκα) ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail η με ΠΜ την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή της φούσκας. τηλέφωνο: 6945 692 697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Η αποστολή θα γίνεται με COURIER. Επειδή στο ταχυδρομείο κάθε φορά μου τα λένε και διαφορετικά για τις χρεώσεις και δεν θέλω να γίνει κανένα λάθος και να μην φτάσει κάποιο δέμα, η αποστολή από εδώ και στο εξής θα γίνετε μόνο με COURIER. Έχω αρκετές φούσκες για όποιον θέλει;):D:D:D ! ! ! |
Παρελαβα κ εγω!!!!!
ολα καλα!!!!:sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
|
Ευτυχιε καλησπέρα,θα εισαι σημερα στον καφέ? θα εχεις μαζι σου φούσκες?:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ευτύχη για το Paralever είναι δύσκολο να φτιαχτεί? Η πρώτη, αυτή μετά το σαζμάν! :)
|
Απόσπασμα:
Θέλει να φτιαχτεί πρώτα καλούπι περίπου στα 500€ και μετά να γίνει μια μεγάλη παραγγελία (100 κομμάτια περίπου) ώστε να αξίζει τον κόπο και να έχει και χαμηλή τιμή.;) |
Απόσπασμα:
|
ok
|
ok afias;)
|
Όποιος θέλει φούσκα και είναι από επαρχεία θα μου στείλει ΠΜ με τα παρακάτω στοιχεία για να την στείλω με courier. Όποιος είναι από Αθήνα θα μου στείλει ΠΜ με το ονοματεπώνυμο του και το nickname του για να παραλαμβάνει από τον καφέ της Τετάρτης.;)
Nickname: eytyxios Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Ποσότητα (φούσκες): 2 Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945692697 Ποσό κατάθεσης: 10,00 € (ανά φούσκα) ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail η με ΠΜ την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή της φούσκας. τηλέφωνο: 6945 692 697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Η αποστολή θα γίνεται με COURIER. Επειδή στο ταχυδρομείο κάθε φορά μου τα λένε και διαφορετικά για τις χρεώσεις και δεν θέλω να γίνει κανένα λάθος και να μην φτάσει κάποιο δέμα, η αποστολή από εδώ και στο εξής θα γίνετε μόνο με COURIER. |
Απόσπασμα:
|
10€ Η ΦΟΥΣΚΑ Όποιος θέλει φούσκα και είναι από επαρχεία θα μου στείλει ΠΜ με τα παρακάτω στοιχεία για να την στείλω με courier. Όποιος είναι από Αθήνα θα μου στείλει ΠΜ με το ονοματεπώνυμο του και το nickname του για να παραλαμβάνει από τον καφέ της Τετάρτης.;)Nickname: eytyxios[COLOR=darkred] Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Ποσότητα (φούσκες): 2 Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945692697 Ποσό κατάθεσης: 10,00 € (ανά φούσκα) ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail η με ΠΜ την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή της φούσκας. τηλέφωνο: 6945 692 697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr [B]Η αποστολή θα γίνεται με COURIER. [FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred] |
10€ Η ΦΟΥΣΚΑ Όποιος θέλει φούσκα και είναι από επαρχεία θα μου στείλει ΠΜ με τα παρακάτω στοιχεία για να την στείλω με courier. Όποιος είναι από Αθήνα θα μου στείλει ΠΜ με το ονοματεπώνυμο του και το nickname του για να παραλαμβάνει από τον καφέ της Τετάρτης.;)Nickname: eytyxios Ονοματεπώνυμο: Γοναλάκης Ευτύχιος Ποσότητα (φούσκες): 2 Διεύθυνση: Φιλοκτήτου 9-11 Περιοχή: Βύρωνας Πόλη: Αθήνα Τ.Κ.: 16232 Τηλέφωνο: 6945692697 Ποσό κατάθεσης: 10,00 € (ανά φούσκα) ALPHABANK: Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Γοναλάκης Ευτύχιος Αριθμός λογαριασμού: 119002101225140 ΙΒΑΝ: GR52 0140 1190 1190 0210 1225 140 *τον IBAN τον βάζετε χωρίς κενά Θα μου στέλνεται με e-mail η με ΠΜ την απόδειξη από την κατάθεση στην τράπεζα και εγώ άμεσα θα προβαίνω στην αποστολή της φούσκας. τηλέφωνο: 6945 692 697 e-mail: egonalakis@yahoo.gr Η αποστολή θα γίνεται με COURIER. |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:04. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!