GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Σοβαροί προβληματισμοί για έμπορο τακακιών στην Καλλιρόης. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12632)

loulou1100gs 15-07-2010 22:42

Απάντηση: Σοβαροί προβληματισμοί για έμπορο τακακιών στην Καλλιρόης.

Λοιπόν, για να εκτονώσουμε λίγο την ένταση:πιστεύω ότι τα φρένα είναι για τους δειλούς :sm7:
(ατάκα παλιού μηχανόβιου στη "Βούτα" τη δεκαετία του '80, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι είχε βγάλει απο μπροστά δισκόπλακες, δαγκάνες κλπ για "να κερδίσει λίγο βάρος")

GeorgeP 15-07-2010 23:51

ηθελα να ηξερα αν ΔΕΝ ηταν ο Δημητρης ο συντακτης του αρχικου ποστ αλλα ενα απλο μελος θα γινοταν ολη αυτη η τοσο εκτεταμενη συζητηση που περιλαμβανει ΚΑΙ αιχμηρα σχολια προς το προσωπο του αντμιν απο μελη αυτου τιυ φορουμ?
Διοτι σημερα ηταν ο συγκεκριμενος εμπορος, εχθες ηταν αλλοι τοσοι εμποροι για τους οποιους γραφτηκαν ''παρατηρησεις'', αλλα ομως ουτε ''μαρτυρες'' εγκαλεσθηκαν, υπαρκτοι ¨η οχι δεν εχει σημασια διοτι για καθε εναν μαρτυρα ''υπερασπισης'' του ''κατηγορουμενου'' αντιστοιχουν και δεκα για την πλευρα του ''κατηγορου'', και αυριο θα ειναι καποιος άλλος εμπορος απο τον οποιο καποιος απο εμας θα μεινει δυσαρεστημενος και θα ''σηκωσει'' ενα ποστ με τα παραπονα του!!!

Μηπως επειδη ο καθε αντμιν εχει ειδικο βαρος στις συζητησεις σε καθε φορουμ τραβηξε η ολη συζητηση εκει που μαλλον δεν επρεπε????????

Δεν θελω να το παω μακρυτερα το θεμα.......:( διοτι θα χαλασω το κλιμα αυτου του φορουμ!

GeorgeP 16-07-2010 00:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs ( 185050)
Θα παρακαλέσω να ειπωθεί ΟΛΗ η αλήθεια για το περιστατικό.Εξηγούμαι:
υπήρξε τρίτος, αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς ο οποίος διαφορετικά το περιγράφει.Είναι ο νεαρός (αγωνιζόμενος) με Κ9 ο οποίος "πείραξε" τον κάτοχο του RT (...κινείται αυτό το μπαούλο...) .Είναι αλήθεια αυτό Δημήτρη ή όχι;Είναι αλήθεια ότι ο καταστηματάρχης στο πείραγμα του νεαρού σε κάλυψε απόλυτα, ή όχι;(παει και ταξιδεύει άνετα...)
Είναι αλήθεια ότι σε διαβεβαίωσε παρόντος του τρίτου για το ότι τα after market τακάκια είναι πανομοιότυπα με τα Ο.Μ.Ε.;
Προς τρίτους εύθικτους: κατανοήστε πλήρως τον σκοπό υπάρξεως του παρόντος φόρουμ, το γεγονός ότι νομίμως χρησιμοποιεί ένα διεθνές σήμα και το ότι ο "κατηγορούμενος" έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να ακουσθεί.
Φιλικότατα

κι εγω θα ζητησω να ειπωθει ΟΛΗ η αληθεια για το περιστατικο και τα παρελκομενα του!! π.χ. ενεργεις σαν συνηγορος του εν λογω εμπορου ¨η ησουν παρον στο περιστατικο? Φαινεται να εχεις επικοινωνησει μαζι του - αν δεν ησουν παρον - και να εχετε μιλησει, οποταν θα ηθελα, ισως και άλλοι να θελουν, να μου/μας το εξηγησεις αυτο!!!!
Εχεις καποιο ιδιαιτερο λογο να λαμβανεις υποψιν σου και να ανεβαζεις στο φορουμ τα λεγομενα του εμπορου αμφισβητωντας ευθεως τον αντμιν πραγμα που δεν εχεις κανει μεχρι τωρα με αλλονων απλων μελων ''παρατηρησεις'' για άλλους εμπορους?
Τι σε ωθησε αραγε να το κανεις αυτο? επαγγελματικοι, προσωπικοι, οικονομικοι......κ.λ.π. λογοι?????
Ετσι για να ξερουμε κατω απο πιο πρισμα μιλαμε!!!!

Σημ 1. Αν θελει να ακουσθει ο ''εναγομενος'' σηκωνεται στο ''εδωλιο'' και ζητα τον λογο και μιλαει, με άλλα λογια κανει μια εγγραφη και τα λεει οπως νομιζει οτι ειναι τα πραγματα, εκτος κι αν προσελαβε δικηγορο μελος αυτου του φορουμ και ομιλει εξ ονοματος του!!!
Σημ 2. Αν ειναι να μην μπορουμε να δημοσιευουμε τα παραπονα μας για τον οποιον εμπορο τοτε γιατι να υπαρχουν τα φορα? Ουτε ονοματα ειπε ο αντμιν ουτε επωνυμια εταιρειας, εξάλλου στην Καληροης δεν ειναι ενα μονον καταστημα του ειδους!!!!!!!!!
Σημ 3. δεν ειναι Ο.Μ.Ε αλλα Ο.Ε.Μ. (Original Equipment manufacturer),για να μην μπερδευτει το....δικαστηριο!!!!!;)
Σημ 4. δηλωνω κατηγορηματικα οτι με τον ιδιοκτητη του συγκεκριμενου καταστηματος ειμασταν και συμμαθητες στο γυμνασιο και απο εκει αγοραζω τα τακακια μου 10 χρονια τωρα και ουδεποτε συναντησα καποιο προβλημα στην εξυπηρετηση απο αυτον, ΠΟΤΕ!!!!! και απο εκει θα συνεχισω να τα αγοραζω!!!

loulou1100gs 16-07-2010 08:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 185352)
κι εγω θα ζητησω να ειπωθει ΟΛΗ η αληθεια για το περιστατικο και τα παρελκομενα του!! π.χ. ενεργεις σαν συνηγορος του εν λογω εμπορου ¨η ησουν παρον στο περιστατικο? Φαινεται να εχεις επικοινωνησει μαζι του - αν δεν ησουν παρον - και να εχετε μιλησει, οποταν θα ηθελα, ισως και άλλοι να θελουν, να μου/μας το εξηγησεις αυτο!!!!
Εχεις καποιο ιδιαιτερο λογο να λαμβανεις υποψιν σου και να ανεβαζεις στο φορουμ τα λεγομενα του εμπορου αμφισβητωντας ευθεως τον αντμιν πραγμα που δεν εχεις κανει μεχρι τωρα με αλλονων απλων μελων ''παρατηρησεις'' για άλλους εμπορους?
Τι σε ωθησε αραγε να το κανεις αυτο? επαγγελματικοι, προσωπικοι, οικονομικοι......κ.λ.π. λογοι?????
Ετσι για να ξερουμε κατω απο πιο πρισμα μιλαμε!!!!

Σημ 1. Αν θελει να ακουσθει ο ''εναγομενος'' σηκωνεται στο ''εδωλιο'' και ζητα τον λογο και μιλαει, με άλλα λογια κανει μια εγγραφη και τα λεει οπως νομιζει οτι ειναι τα πραγματα, εκτος κι αν προσελαβε δικηγορο μελος αυτου του φορουμ και ομιλει εξ ονοματος του!!!
Σημ 2. Αν ειναι να μην μπορουμε να δημοσιευουμε τα παραπονα μας για τον οποιον εμπορο τοτε γιατι να υπαρχουν τα φορα? Ουτε ονοματα ειπε ο αντμιν ουτε επωνυμια εταιρειας, εξάλλου στην Καληροης δεν ειναι ενα μονον καταστημα του ειδους!!!!!!!!!
Σημ 3. δεν ειναι Ο.Μ.Ε αλλα Ο.Ε.Μ. (Original Equipment manufacturer),για να μην μπερδευτει το....δικαστηριο!!!!!;)
Σημ 4. δηλωνω κατηγορηματικα οτι με τον ιδιοκτητη του συγκεκριμενου καταστηματος ειμασταν και συμμαθητες στο γυμνασιο και απο εκει αγοραζω τα τακακια μου 10 χρονια τωρα και ουδεποτε συναντησα καποιο προβλημα στην εξυπηρετηση απο αυτον, ΠΟΤΕ!!!!! και απο εκει θα συνεχισω να τα αγοραζω!!!

Ευχαριστώ για το ύφος, με διευκολύνεις.Τα πράγματα με τη σειρά:
1.Πελάτης του είμαι πολύ πιό παλιός από σένα (ήδη από τον Ιούλιο του 1994 μόλις άνοιξε).Και εγώ το έγραψα ότι μηδέποτε συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα και εξακολουθώ να είμαι πελάτης του.
2.Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις, απλά εμείς ακούσαμε την μια άποψη.Η άλλη δεν μπορεί να ακουσθεί και γίνεται έρμαιο κάθε λογής σχολίων από σχετικούς και από άσχετους (κατά κανόνα).Το θεωρείς έντιμο, δεοντολογικό, ηθικό να χλευάζεται κάποιος που δεν είναι μέλος και δεν έχει την υποχρέωση να είναι;Με την λογική αυτή λοιπόν, ο οποιοσδήποτε, θα μπορούσε σε άλλα fora να λέει ο,τιδήποτε για σένα, για μένα, τον Στράτο, το Δημήτρη, το Γιώργο, τη Μίνα (τυχαία τα ονόματα) κ.ο.κ.Πώς θα σου φαινόταν;
3.Συνήγορος αυτόκλητος δεν είμαι κανενός.Την κοινή λογική υπερασπίζομαι και κανόνες συγκεκριμένης δεοντολογίας (βλ.συνθήκη Βουδαπέστης για τα fora,blogspots κλπ, ήδη εσωτερικό δίκαιο-κανόνες παρόντος forum).
4.Το κατάστημα "φωτογραφίζεται" χαρακτηριστικά.Εξ άλλου είναι γνωστό τοίς πάσι για την εξειδίκευσή του (τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...)
5.Ο "εναγόμενος" δεν έχει εδώλιο, ο κατηγορούμενος έχει.Στον μεν εναγόμενο μπορεί ο δικαστής να απευθύνει διευκρινιστικές ερωτήσεις εάν παρίσταται (δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία του), ο δε κατηγορούμενος απολογείται πάντα τελευταίος.
6.Ασφαλώς και είναι πρωταρχική αποτολή ενός forum η ενημέρωση και η πληροφόρηση.Η αντικειμενική όμως.
Για την ταμπακιέρα δεν άκουσα κανέναν να μιλά ή να γράφει.
α)Τελικά τα τακάκια της Brembo που πουλιούνται στο ελεύθερο εμπόριο είναι ή δεν είναι ίδια με αυτά που πουλά η "μαμά" εταιρία;
β)Πώς εξηγείται η χαοτική διαφορά τιμής;
γ)Πώς εξηγείται η διαφορά τιμολογίου (για το ίδιο προϊόν) στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. (που έχουν υψηλότερο βιοτικό επίπεδο) σε σχέση με τις τιμές της εδώ αντιπροσωπείας;
δ)Ρωτά κάποιος τον "λαδά" για την ταυτοσημία του λαδιού ή της βαλβολίνης; Τον λαστιχά του;
ε)Προς τι τόσος ντόρος;Αισίως είμαστε στην 11η σελίδα...Εχω αυτή την εύλογη απορία.Εδώ "κουρεύτηκαν" μοτέρ και μοτέρ σε συνεργεία και δεν ακούστηκε το παραμικρό.Αντικαταστάθηκαν ολοκαίνουργιες μοτό λόγω ελαττωμάτων και δεν πήραμε μυρωδιά.
Μήπως λοιπόν βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος;
Προσέξτε την ειδοποιό διαφορά:δεν εκφράστηκαν παράπονα για ποιότητα υλικού ή δουλειάς αλλά για επικοινωνιακή προσέγγιση και ανθρώπινο χαρακτήρα.Αφορά αυτό την ολότητα;Αφορά την ολότητα αν ο τάδε μηχανικός έχει κάποιο "τικ" ή ο δείνα είναι ενδεχομένως "κουνιστός";Ο εδώ παραπονούμενος υβρίστηκε ή άλλως πως προσβλήθηκε με έργα ή λόγια από τον συγκεκριμένο καταστηματάρχη;
Δεν νομίζω, άλλωστε θα το έγραφε στα ίσια.
Περί κινήτρων τώρα:εσύ που αυτοαποκαλείσαι παλιός του συμμαθητής, γιατί δεν τον ρωτάς να μάθεις, γνωρίζεστε άλλωστε από παιδιά,έτσι δεν είναι;Αν σε ήξερα και post αφορούσε εσένα,να είσαι βέβαιος την ίδια στάση θα είχα.Θα είχα τότε συγκεκριμένο όφελος "οικονομικό,επαγγελματικό,προσωπικό";Δεν νομίζω.Δεν είναι όλα "ωφέλεια" στη ζωή φίλε μου.Αυτή είναι η διαφορά μας.Και η διαφορά μας με τον συγκεκριμένο καταστηματάρχη είναι απλή: αυτός γράφει χιλιόμετρα σε κοντέρ μοτοσυκλετών, εμείς σε πλήθος post...

mjtir 16-07-2010 08:59

Καμιαν αντιρηση ....Αλλα σαν παλιος του πελατης δεν του κανεις και καμια φιλικη συσταση να βελτιωσει λιγο την συμπεριφορα του γιατι στις δυσκολες εποχες που ζουμε και την συνεχιζομενη διείσδυση του ηλεκτρονικου εμποριου δυσκολευομαι να τον φανταστω να κανει καποια αλλη δουλεια .</p>
Υγ. Δηλ. φιλε μου αν ο χ ειναι καλος εραστης πρεπει να παω την γυναικα μου να την γ................... . Νατο και το πρωτο μπαναρισμα ....

ntinopoulos 16-07-2010 09:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mjtir ( 185495)
Καμιαν αντιρηση ....Αλλα σαν παλιος του πελατης δεν του κανεις και καμια φιλικη συσταση να βελτιωσει λιγο την συμπεριφορα του γιατι στις δυσκολες εποχες που ζουμε και την συνεχιζομενη διείσδυση του ηλεκτρονικου εμποριου δυσκολευομαι να τον φανταστω να κανει καποια αλλη δουλεια .</p>

κι αν δεν τον νοιαζει να χει δουλεια και δουλευει απο χομπι?:rolleyes:

Carduelis 16-07-2010 09:51

Από ότι φαίνεται, ο καθένας μας βλέπει και μια άλλη "ταμπακιέρα" στην ιστορία αυτή.
Με αφορμή την εμπειρία του Αrkas, πολλοί "άσχετοι", "αργόσχολοι" και "εύθικτοι" εδώ μέσα σχολίασαν την συμπεριφορά του συγκεκριμένου επαγγελματία (άλλοι με ευγενικό τρόπο και άλλοι λιγότερο) καταθέτοντας τις δικές τους εμπειρίες. Προφανώς εκτιμούν οτι η σωστή συμπεριφορά είναι τόσο απαραίτητο συστατικό ενός επαγγελματία, ακόμα και του καλύτερου, ώστε να αξίζει 11 σελίδες σχολίων. Περισσότερο και από το αν τα "μπαμπάς" τακάκια είναι καλύτερα ή φθηνότερα από τα "μαμά" τακάκια. Τώρα το πώς θα αξιολογήσει ο καθένας από μας τις γνώμες αυτές είναι δική του δουλειά.
Το φόρουμ όμως απέχει πολύ σαν έννοια από την δικαστική αίθουσα, γι αυτό και μπορούμε να συχνάζουμε και "αργόσχολοι" και "άσχετοι" εδώ μέσα. Για μένα "βήμα" απόψεων είναι και άποψη δικαιούται να εκφράσει και αυτός που έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα στη μηχανή του και αυτός που έχει τη μοτο σαν χόμπυ. Τη δεοντολογία όμως (κοινώς κανόνες καλής συμπεριφοράς) καλό είναι να την τηρούνε και οι δύο.
Συμφωνώ με τον loulou1100gs οτι δεν πρέπει ο καθένας εδώ μέσα να παίρνει το φραγγέλιο και κόβει κεφάλια ή να σπιλώνει ανθρώπους ανεξέλεγκτα.
Προφανώς στο φόρουμ δεν θάπρεπε να χρειαζόμαστε ούτε admins ούτε εισαγγελέα από πάνω μας για να τηρηθούν μερικά αυτονόητα: σεβασμό στις απόψεις όσων διαφωνούν μαζί μας, δίχως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Και όπου ή όποτε κανείς "ξεφύγει" δεν χρειάζεται να τον χώσουμε στη φυλακή, αρκεί και μια συγγνώμη ή ένα ανέκδοτο.

GeorgeP 16-07-2010 09:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs ( 185473)
Ευχαριστώ για το ύφος, με διευκολύνεις.Τα πράγματα με τη σειρά: ...

Το υφος μου ηταν ακριβως το ιδιο με το δικο σου απευθυνομενος σε ενα μελος και αντμιν αυτου του φορουμ!

Απόσπασμα:

1.Πελάτης του είμαι πολύ πιό παλιός από σένα (ήδη από τον Ιούλιο του 1994 μόλις άνοιξε).Και εγώ το έγραψα ότι μηδέποτε συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα και εξακολουθώ να είμαι πελάτης του. ...

Εχουν σημασια τα 5 χρόνια διαφορα? Μηπως θελεις να υπογραμμισεις την ιδιαιτερη φιλικη σου σχεση με τον συγκεκριμενο?

Απόσπασμα:

2.Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις, απλά εμείς ακούσαμε την μια άποψη.Η άλλη δεν μπορεί να ακουσθεί και γίνεται έρμαιο κάθε λογής σχολίων από σχετικούς και από άσχετους (κατά κανόνα).Το θεωρείς έντιμο, δεοντολογικό, ηθικό να χλευάζεται κάποιος που δεν είναι μέλος και δεν έχει την υποχρέωση να είναι;Με την λογική αυτή λοιπόν, ο οποιοσδήποτε, θα μπορούσε σε άλλα fora να λέει ο,τιδήποτε για σένα, για μένα, τον Στράτο, το Δημήτρη, το Γιώργο, τη Μίνα (τυχαία τα ονόματα) κ.ο.κ.Πώς θα σου φαινόταν; ...

Τι θα πει ‘’η αλλη δεν μπορει να εισακουσθει’’? γιατι θεωρεις οτι ο συγκεκριμενος χλευαστηκε? Ο αντμιν ειπε κι εγραψε περι ελλειπους πληροφορησης κι εξεφρασε τον προβληματισμο του δημοσια! Δηλαδη αν το εκανε σε εναν καφε μπροστα σε 30 μελη πιστευεις οτι θα ειχε λιγοτερο αντικτυπο? Δεν θα διαδιδοταν τοτε απο στομα σε στομα?
Και τι θα πει δεν εχει την ‘’υποχρεωση να ειναι μελος’’? εχει την υποχρεωση ο καθεις επαγγελματιας να κανει οτι θελει στην μοτοσυκλετα ΜΟΥ/ΜΑΣ και οταν καποιος εχει παραπονα απο αυτον να τα κραταει κρυφα?
Ποιος ειπε εξαλλου να γινει μελος? Ο καθε θιγομενος επαγγελματιας ¨η μη εχει την υποχρεωση οταν θιγεται να υπερασπιστει τον εαυτον του......ακομα και με φαξ προς τον διαχειριστη του φορα!!! Ο δαχειριστης εχει την υποχρεωση να το αναρτησει στο φορα του πραγμα που οχι μονον θα το κανανε σε αυτο εδω το φορα αλλα θα το εβαζαν και σε XLμεγεθος!!!
Αυτη ειναι η δυναμη των φορα αγαπητε μου και οποιανου του αρεσει!!!

Αν καποιος ελεγε διαφορα για μενα σε άλλα φορα και το μαθαινα θα κοιταζα να μπω σε αυτα να δω τι γραφεται να γινω μελος και να υποστηριξω τον εαυτον μου! Δεν θα περιμενα απο τον φιλο μου τον δικηγορο που ειναι κι αυτος μελος αυτου του φορουμ να μου το σφυριξει και να το βαλω να βγαλει τα καστανα απο την φωτια γιατι σαν δικηγορος εχει ‘’λέγειν’’!!!!!

Απόσπασμα:

3.Συνήγορος αυτόκλητος δεν είμαι κανενός.Την κοινή λογική υπερασπίζομαι και κανόνες συγκεκριμένης δεοντολογίας (βλ.συνθήκη Βουδαπέστης για τα fora,blogspots κλπ, ήδη εσωτερικό δίκαιο-κανόνες παρόντος forum). ...

Ελπιζω την ιδια λογικη και νομοθεσια να εφαρμοζεις και σε αλλα φορα και ειδικα blogspots τα οποια βριθουν απο ψευτικες αληθειες!!!! Θυμασαι την γριππη? ολοι θα πεθαιναμε αν καναμε το εμβολιο της!!!!!!!
Η κοινη λογικη Συναδελφε ειναι σπανιως κοινη για 50 ανθρωπους! Συνηθως οι 5 συμφωνουν και οι 45 διαφωνουν!
Που ειδες την παραβιαση κανονων του παροντος φορουμ?

Απόσπασμα:

4.Το κατάστημα "φωτογραφίζεται" χαρακτηριστικά.Εξ άλλου είναι γνωστό τοίς πάσι για την εξειδίκευσή του (τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια...) ...

Το τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια μπορει να το εκλαβει καποιος σαν ενα σκυλο που ξερει ξενες γλωσσες.....;) η κοινη λογικη που λεγαμε που μονον κοινη δεν ειναι!! Το καταστημα δεν φωτογραφιζεται διοτι κατα μηκος της Καλληροης υπαρχουν αλλα 3-4 με τακακια και συστηματα φρενων! Ακομα κι αν φωτογραφιζεται τι προβλημα εχεις? Φωτογραφια θολη ειναι οπως και τοσες φωτογραφικες διαταξεις στην Βουλη των Ελληνων για να ευνοηθουν καποιοι!! Δημοκρατια εχουμε και οχι αλλο πολιτευμα!!!

Απόσπασμα:

5.Ο "εναγόμενος" δεν έχει εδώλιο, ο κατηγορούμενος έχει.Στον μεν εναγόμενο μπορεί ο δικαστής να απευθύνει διευκρινιστικές ερωτήσεις εάν παρίσταται (δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία του), ο δε κατηγορούμενος απολογείται πάντα τελευταίος. ...

Πολυ ωραια και σωστα, αρα ο ‘’κατηγορουμενος’’ εχει βημα, ο δικος μας εδω που ‘’δικαζεται’’ γιατι δεν κανει χρηση αυτου του βηματος που αναμφισβητητα θα του δοθει αν το θελησει???????
Οπως δοθηκε στον Πατρινο εμπορο που τον ''εκοψε'' η Μακαν!! Κι εκει ακουστηκαν διαφορα και βημα δοθηκε!

Απόσπασμα:

6.Ασφαλώς και είναι πρωταρχική αποτολή ενός forum η ενημέρωση και η πληροφόρηση.Η αντικειμενική όμως. ...

Τι ειναι αντικειμενικο για μενα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και για σενα!!!!
‘’ Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι υποκειμενικοί με τον εαυτό τους και αντικειμενικοί με τους άλλους, τρομακτικά αντικειμενικοί μερικές φορές -όμως σκοπός είναι να είμαστε αντικειμενικοί με τον εαυτό μας και υποκειμενικοί με τους άλλους’’ Κιρκεγκααρντ Σορεν
Αντικειμενικοτητα=αμεροληψια, ‘’ Οι όμοιοι διάκεινται ευμενώς προς τους ομοίους τους’’ Ξενοφων
‘’ Το πιο δύσκολο θάρρος είναι η αμεροληψία’’ αγνωστος
Εισαι αραγες τοσο θαρραλεος? Δεν νομιζω, διοτι αν ησουν θα ειχες ακουσει και τα δυο ακρα επι προσωπικου επιπεδου και οχι τον ενα απο το ποστ και τον άλλο με καφε κα τσιγαρο!!!!!

Βασει λοιπον των παραπανω σοφων αποφθευγματων η αντικειμενικοτητα ειναι μια προσωπικη αρετη την οποια ο καθεις αντιλαμβανεται οπως θελει!!! Αν εγω θεωρω αντικειμενικο οτι η GSειναι μαπα οτι και να μου λενε οι υπόλοιποι δεν θα αλλαξω αυτην την αντικειμενικη αποψη μου!!!!!!!

Απόσπασμα:

Για την ταμπακιέρα δεν άκουσα κανέναν να μιλά ή να γράφει.
α)Τελικά τα τακάκια της Brembo που πουλιούνται στο ελεύθερο εμπόριο είναι ή δεν είναι ίδια με αυτά που πουλά η "μαμά" εταιρία; ...

Το γραφω και πιο πανω σε άλλο ποστ αλλα επαναλαμβανω ....την ταμπακιερα κι εδω. Εξαρταται απο τις προδιαγραφες του ενος ¨η του άλλου οι οποιες εκφραζονται με διπλα γραμματα του αγγλικου αλφαβητου (HH, DD, FFκ.λ.π). Οσο πιο μεγάλα σε σειρα τα γραμματα π.χ. το ΗΗ ειναι μετα το DD τοσο μεγαλυτερη αντοχη εχουν στην μεταδοση της θερμοκρασιας εχουν στα υγρα των φρενων αποφευγοντας ετσι το ‘’χασιμο’’ των απο υπερθερμανση!!! Με άλλα λογια τα τακακια που φορεσε ο συγκεκριμενος στον αντμιν κατα πασα πιθανοτητα ειναι καλυτερα απο της μαμας. Συνηθως ετσι κανει ο συγκεκριμενος εμπορος!

Απόσπασμα:

β)Πώς εξηγείται η χαοτική διαφορά τιμής; ...

με το ιδιο τροπο που εξηγειται και η τιμη του ρελε βενζινης στα GS, στο ελευθερο εμποριο ο ιδιος της Bosch κανει 5 ευρο (μα ο ιδιος ακριβως) και στην ‘’μαμα’’ 140!!!!!!!!

Απόσπασμα:

γ)Πώς εξηγείται η διαφορά τιμολογίου (για το ίδιο προϊόν) στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. (που έχουν υψηλότερο βιοτικό επίπεδο) σε σχέση με τις τιμές της εδώ αντιπροσωπείας; ...

Για τον ιδιο λογο που ενα στεντ (καρδιολογικο υλικο) της ταδε εταιρειας στην ευρωπη κανει 100ε κι εδω χρεωνεται 2000!!! Συν του οτι για τους Ελληνες εμπορους (οχι ολους, και ο συγκεκριμενος φρενας δεν ειναι απο αυτους τους κακους) θεωρουν οτι ο ελληνας με τα δανεια που παιρνει εχει λεφτα οποταν ‘’παμε να τον σκισουμε’’!!!

Απόσπασμα:

δ)Ρωτά κάποιος τον "λαδά" για την ταυτοσημία του λαδιού ή της βαλβολίνης; Τον λαστιχά του; ...

ειναι καποιος λαδας απο εμας? Λαστιχας ισως? Κι ομως ολοι ρωτιομαστε μεταξυ μας για το ταδε λαδι / λαστιχο! Και τι περνουμε? Αυτο που λεει η πλειοψηφια οτι ειναι ‘’αριστο’’!

Απόσπασμα:

ε)Προς τι τόσος ντόρος;Αισίως είμαστε στην 11η σελίδα...Εχω αυτή την εύλογη απορία.Εδώ "κουρεύτηκαν" μοτέρ και μοτέρ σε συνεργεία και δεν ακούστηκε το παραμικρό.Αντικαταστάθηκαν ολοκαίνουργιες μοτό λόγω ελαττωμάτων και δεν πήραμε μυρωδιά.
Μήπως λοιπόν βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος; ...

Πως δεν ακουστηκε!!!! Για κανε μια αναδρομη σε προηγουμενα ποστ να δεις τι γινεται!! Και μαλιστα με ονοματα!!!! Αλλα κανεις δικηγορος δεν κουνηθηκε!!! Μηπως ειναι σοφοτερο αυτο?

Απόσπασμα:

Προσέξτε την ειδοποιό διαφορά:δεν εκφράστηκαν παράπονα για ποιότητα υλικού ή δουλειάς αλλά για επικοινωνιακή προσέγγιση και ανθρώπινο χαρακτήρα.Αφορά αυτό την ολότητα;Αφορά την ολότητα αν ο τάδε μηχανικός έχει κάποιο "τικ" ή ο δείνα είναι ενδεχομένως "κουνιστός";Ο εδώ παραπονούμενος υβρίστηκε ή άλλως πως προσβλήθηκε με έργα ή λόγια από τον συγκεκριμένο καταστηματάρχη;
Δεν νομίζω, άλλωστε θα το έγραφε στα ίσια. ...

Γιαυτο απορω/ουμε με την επιθεση σου στον αντμιν!!! Η συμπεριφορα και η παροχη επαρκων εξηγησεων για το οτιδηποτε πουλαει ενας εμπορος ειναι το Α-Ω πρωτον της πωλησης πριν την αγορα αλλα ακι η διατηρηση του πελατη το επομενο χρονικο διαστημα!!

Απόσπασμα:

Περί κινήτρων τώρα:εσύ που αυτοαποκαλείσαι παλιός του συμμαθητής, γιατί δεν τον ρωτάς να μάθεις, γνωρίζεστε άλλωστε από παιδιά,έτσι δεν είναι; ...

Αυτοαποκαλουμαι???? Ρωτα τον Παντελης Γιωργος – ΛΑΝΣ - 1975-1981!!!! Κι επειδη εχουν περασει 30-35 χρονια απο τοτε... πριν 2 μηνες πηρα τακακια EBCγια το Βαραντερο μου!
Η σχεση μου μαζι του ειναι αποκλειστικα πελατη-εμπορου και ως τετοιον τον σεβομαι! Δεν θα μπορουσα να του ανοιξω τετοια κουβεντα! θα μπορουσα ομως να τον κουβεντιασω για θεματα τακακιων οπως εχουμε κανει στο παρελθον! Κι επαναλαμβανω ΠΟΤΕ δεν με κοροιδεψε!!!!! Ουτε στο προιον ουτε στην τιμη, ουτε στις εξηγησεις που ζητησα!

Απόσπασμα:

Αν σε ήξερα και post αφορούσε εσένα,να είσαι βέβαιος την ίδια στάση θα είχα.Θα είχα τότε συγκεκριμένο όφελος "οικονομικό,επαγγελματικό,προσωπικό";Δεν νομίζω.Δεν είναι όλα "ωφέλεια" στη ζωή φίλε μου.Αυτή είναι η διαφορά μας.Και η διαφορά μας με τον συγκεκριμένο καταστηματάρχη είναι απλή: αυτός γράφει χιλιόμετρα σε κοντέρ μοτοσυκλετών, εμείς σε πλήθος post...

Οχι δεν θα το εκανες.......διοτι δεν το εχεις κανει ΠΟΤΕ ως τωρα σε ‘αλλα αναλογα ποστς που αφορουν άλλους επαγγελματιες! Εδω το εκανες ορμωμενος απο την φιλικη σου σχεση με τον συγκεκριμενο εμπορο! Θα μπορουσες κάλλιστα να επικοινωνησεις με ΠΜ ¨η τηλεφωνικα με τον αντμιν και να του πεις τις αποψεις σου και τις προθεσεις σου παρα να του επιτεθεις δημοσια! Και αυτος να εισαι σιγουρος οτι θα ‘’κατεβαζε’’ το ποστ του ¨η θα το εφτιαχνε διαφορετικα!!!

Το ‘’ολα δεν ειναι ωφέλεια φιλε μου’’ να το πεις στην BMWπου πουλαει το ΙΔΙΟ τακακι στην διπλασια τιμη εκμεταλευομενη το ονομα της και την ταχα μου ‘’διαφορετικοτητα’’ των προιοντων της!! Λες και η καθε Βremboεχει διαφορετικη γραμμη παραγωγης για αυτην ¨η την ντουκατι!!!!!
Να το πεις ακομα και στον εαυτον σου που ετοιμος ησουν να πηγαινες την υποθεση στο δικαστηριο. Τουλαχιστον ετσι διαφαινοταν απο τα ποσταρισματα σου........ ‘’συνθήκη Βουδαπέστης για τα fora,blogspots κλπ, ήδη εσωτερικό δίκαιο’’ !
Υποβοσκουσα απειλη το λεω εγω αυτο!!!

aeriko 16-07-2010 10:38

Αρκετά τράβηξε το "παραμύθι" για τον τακατζή ή φρενά ή επαγγελματία ή όπως αλλιώς τον θεωρούμε. Αρκετοί "αργόσχολοι" και "άσχετοι" του έκαναν την τιμή να ασχοληθούν μαζί του και παρ όλα αυτά δεν ευαισθητοποιήθηκε, γιατί γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει, να μπει και να μας πεί δύο κουβέντες, παρά αφήνει την επαγγελματική του υπόσταση να την χειρίζονται "άσχετοι" και "αργόσχολοι".

HAWK_46 16-07-2010 11:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 185552)
Αρκετά τράβηξε το "παραμύθι" για τον τακατζή ή φρενά ή επαγγελματία ή όπως αλλιώς τον θεωρούμε. Αρκετοί "αργόσχολοι" και "άσχετοι" του έκαναν την τιμή να ασχοληθούν μαζί του και παρ όλα αυτά δεν ευαισθητοποιήθηκε, γιατί γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει, να μπει και να μας πεί δύο κουβέντες, παρά αφήνει την επαγγελματική του υπόσταση να την χειρίζονται "άσχετοι" και "αργόσχολοι".

Παναγιώτη απο όσα έχεις διαβάσει μέχρι τώρα για την συμπεριφορά του, περιμένεις να μας μιλήσει?? :sm1: :cool::cool::cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!