![]() |
Απάντηση: GoPro Camera καταγραφής HD Video - Αδιάβροχη !!!
Απόσπασμα:
|
.,.,.,στην αρχή είπα να πάρω την contour μετά την gopro μετά άλλαξα .,.,μετά ξαναάλλαξα.,.,,:D τέλςπά.,.,.
καμία δεν είναι τζάμπα.,.,μου έκατσε η gopro.,.,:sm7: και η δυό είναι πολλή καλές κάμερες για moto.,.,., πάρτε μάτι αυτό το το clipάκι ειναι με gopro πάντος.,.,. |
Απόσπασμα:
Με ποιο S/W έκανες το video edit...? |
To πιο καλό θα ήταν να έβαζε κάποιος ΚΑΙ τις δύο κάμερες μαζί, να τραβάνε. Βόλτα – νύχτα – πόλη – χώμα κλπ. Τότε θα βλέπαμε σωστή και καθαρή σύγκριση.
|
Απόσπασμα:
Που να τους βρούμε???? Σε λίγο αυτοί που έχουν Go Pro, θα είναι μαλωμένοι με τους άλλους που έχουν Contour..... :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Πολύ ωραίο το βιντεάκι σου αδερφέ;););) |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
αν κατάλαβα καλά.Κώστα,. εννοείς κατηγορίες.,.:Απορία: αν ναι στα spor νομίζω.,.,. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
υπαρχουν πολλα βιντεακια στο youtube....με συγκριτικα αλλα δεν νομιζω οτι συγκρινονται σε χρωματα....η go-pro,ειναι αισθητα πιο ποιοτικη...;) αλλα υστερει τρομερα σε ογκο......την go-pro μαλλον την κατασκευασαν για αλλες δραστηριοτητες και οχι για ληψεις απο μοτοσυκλετα;) |
Απόσπασμα:
εγω νομιζω οτι ο CPS....ειναι πολυ γρηγορος και δεν τον φτανεις:p:D τι συγκριτικο να γινει;;:sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!