GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ταχυσύνδεσμος αντλίας βενζίνης - Κωδικός 13537674765 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15577)

Arkas 06-01-2011 12:08

Απάντηση: Ταχυσύνδεσμος αντλίας βενζίνης - Κωδικός 13537674765

Να κάνω μια αφελή ερώτηση:
Μήπως ο Γερμανός επέλεξε να χρησιμοποιεί πλαστικούς ταχυσυνδέσμους και όχι μεταλλικούς,
όχι για την μείωση κόστους ή βάρους,
αλλά για την αποφυγή σπινθήρων σε σημεία που περνά βενζίνη;

Δεν ξέρω, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός
σε μια τέτοια αλλαγή...

peterv 06-01-2011 20:14

σπινθήρας δεν παρουσιάζεται έτσι εσωτερικά.

Σε εμένα συνέβη το αντίθετο ράγισε ο πλαστικός ταχυσύνδεσμος και έτρεχε βενζίνη στον κύλινδρο και από εκεί στην εξάτμιση όταν σταματούσα στο φανάρι ένα σπινθήρα ήθελε ή να κάπνιζα κανα τσιγάρο πάνω στην μηχανή.

Το ράγισμα ήταν φυσιολογική φθορά λόγο πολλών ετών χρήσης (μοντέλο 2004) , οπότε οι μεταλλικοί ήταν μονόδρομος (για εμένα πάντα-προσωπική άποψη- σεβαστή κάθε άλλη άποψη),,,,, εκτός αν θυμάμαι κάθε δυο τρία χρόνια να τους αλλάζω πράγμα δύσκολο.

dotis 17-02-2011 16:46

Ήμαρτον με τους ταχυσυνδεσμους , και τις κοντρες αναμεσα σε GS και Varadero και ΚΤΜ και παει λεγοντας!!!!
Τι προσπαθουμε να αποδειξουμε εδω? Οτι η δικια μου η γκομενα ειναι καλυτερη απο του αλλουνου!!!!???? Οτι ειναι καλυτερη στο sex ή στην μαγειρικη , ή στις δουλειες του σπιτιου?? Μα για ονομα!!!!
Ειναι εδω καποιος που πιστευει οτι υπαρχει Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ που τα κανει ολα , και τα κανει και καλα??? Αν υπαρχει , ας μας πει τουλαχιστον ποια ειναι , να εχουμε μετρο συγκρισης!!!
Τα βαζουν καποιοι με τα BMW , καποιοι αλλοι με τα Varadero και αλλοι με τα KTM.
"Οχι αυτο ειναι καλυτερο απο το αλλο , εκεινο εχει λιγοτερα προβληματα απο το ταδε , και παει λεγοντας. Ρε παιδια , μηχανακια ειναι , και χαλανε. Αλλα ευκολα , αλλα δυσκολα , αλλα αργα , αλλα γρηγορα. Τι να κανουμε τωρα? Αν δεν θελαμε να μπλεξουμε , ας μην τα αγοραζαμε..!!! Αλλα θελουμε , δεν θελουμε??? Δηλαδη , εσεις κυριε με το Varadero , οταν το αγοραζατε , ειπατε στον εαυτο σας "ΑΑΑ , τωρα θα αγορασω το μηχανακι που δεν χαλαει ποτε...."?
Η μηπως εμεις που πηραμε BMW , το σκεφτηκαμε αυτο?
ΟΛΑ ΧΑΛΑΝΕ και ΟΛΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ.
70000km απο ευρωπη σε μεση ανατολη.Αλλαξα 2 ταχυσυνδεσμους. Φιλος με Varadero εχει στην τσεπη διαφορα , συμπεριλαμβανομενου ενος HISS , γιατι σιχαθηκε να μενει απο 1 καλωδιο (1) . Τι συμπερασμα να βγαλω , οτι τα BMW ειναι καλυτερα απο τα Varadero? Αν και με τα 2 το μοναδικο που κανω ειναι να παω για καφε , τοτε εχω λαθος μηχανακι. Αν και με τα 2 παω ταξιδια , μικρα και μεγαλα , τοτε εχω το σωστο μηχανακι , οποιο και να ειναι , και ειναι και τα δυο τους καλα!!!

ΥΓ. Στην περιπτωση που καποιος μεινει στην μεση του πουθενα απο ταχυσυνδεσμο , και δεν εχει εφεδρικο μαζι του.:
Συνηθως σπαει της υψηλης. Αλλαζεις τους 2 μεταξυ τους , και στην μερια της επιστροφης βαζεις λαστιχακι που παει μεσα στο ρεζερβουαρ. Και σε γυριζει σπιτι , ή σε παει στο κοντινο συνεργειο. Το δοκιμασα και δουλεψε.

BOXER 25-02-2011 23:24

[QUOTE=dotis;318913]ΥΓ. Στην περιπτωση που καποιος μεινει στην μεση του πουθενα απο ταχυσυνδεσμο , και δεν εχει εφεδρικο μαζι του.:
Συνηθως σπαει της υψηλης. Αλλαζεις τους 2 μεταξυ τους , και στην μερια της επιστροφης βαζεις λαστιχακι που παει μεσα στο ρεζερβουαρ. Και σε γυριζει σπιτι , ή σε παει στο κοντινο συνεργειο. Το δοκιμασα και δουλεψε.[/QUOTE]

:sm8:!!!

megalopsyxos 05-02-2012 18:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 257244)
Σημασία έχει ότι για άλλη μία φορά ένα πανάκριβο on-off έμεινε στο βουνό και χρωστά χάρη ο frits στούς φίλους του που ήταν μαζί του και τον κατέβασαν απο το βουνό.Εμένα μου αρέσει να ταξιδεύω μόνος μου πρέπει να με φάνε οι λύκοι?Δέν υπάρχει χειρότερο πράγμα να αισθάνεσαι ανασφαλής με το μέσο σου.

:oοοοoh:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:00.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!