![]() |
Στέφανε άψογο το ταξίδι σας και όμορφη η περιγραφή σου! Σαν να σε άκουγα να τα λές!!! :)
Με το καλόν ο σχεδιασμός του επόμενου και στείλε κανά μήνυμα με ημερομηνίες......ποτέ δεν ξέρεις ;) |
Απάντηση: Πάμε Mugello?Ναι!!Αλλά θα γυρίσουμε από Transfagarasan.
Απόσπασμα:
Η ημερομηνίες είναι 5-8/7 για Garmisch..και ότι άλλο προκύψει και μπορούμε με το forum, πχ κάνα σκηνάκι μόλις το επιτρέψει ο καιρός!!!Μακάρι να μπορέσουμε να πάμε παρέα.Τα χαιρετισματά μου στην Χριστίνα. |
Στέφανε ωραίος ρε φίλε ....!!! Σε όλη την παρέα όλοι μάχιμοι!!!
Απο ότι κατάλαβα απο ουγγαρία μπήκατε ρουμανία και μέσω ARAd πήγατε sibiu???εκεί ήταν ο χειρότερος δρόμος ???? εγώ έκανα το σταυρό μου που έβγαλα τη διαδρομή με τις νταλίκεςς να πηγαίνουνε με όσα....!!! Στα επόμενα φιλαράκι!!! Το έχεις!! |
Απόσπασμα:
Ελπίζω να κάνουμε κανένα μικρό μαζί to know us better και μετά γιατί όχι ένα μεγάλο...:D:D:Dτην τρέλα την ακολουθώ....:sm7::sm7: Στα καλύτερα φιλαράκια!!!! |
...ψήνεις κανέναν 4Χ4 για Τ.Υ.???
|
Απόσπασμα:
Ήταν τέλεια η πρώτη σου απόπειρα συγγραφής ταξιδιωτικού Στέφανε! Πολύ όμορφο οδοιπορικό! Περιμένουμε το επόμενο! :) ;) Jefe |
:sm8:
|
Απόσπασμα:
Eυχαριστώ πολύ Θανάση!Το site της υπογραφής απλά maravilloso :D Ελπίζω να ταιριάξει για Καλαμπάκα και να τα πούμε και από κοντά. Απόσπασμα:
|
Στέφανε, ωραίος φίλε:cool: με τον Μπάμπη στο πλευρό σου δεν μασάς μια...:D σήμερα σας διάβασα με μιας...και το ευχαριστήθηκα... χρόνια μας πολλά, με υγειά και χιλιόμετρα..........πολλά χιλιόμετρα;) |
Απόσπασμα:
Eυχαριστούμε, έτσι είναι Βασίλη με τον adve στο πλάι σου δεν μασάς για τίποτα...τώρα μας ψήνει για Ανατολή!!!:sm7::sm7: Καλές γιορτές να έχουμε!!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!