GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Club ''σκασμενων'' αναρτησεων..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=27566)

MOYTPO 26-01-2012 21:09

Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther ( 583817)
πάντως σε μένα καλή θέληση δεν δείξανε .,τον Μήτσο τον βάλαν πάλι την κολοSHOWA και μια απο τα ίδια και στον skyhigh.
και το δικό μου το νήμα σβύστηκε σχετικά με ομαδικές καταγγελίες
και το ξαναλέω οτι πρέπει να εκμεταλευτούμε αυτήν την δυνατότητα του καταναλωτή. και αν κάνουμε μια λίστα με υπογραφές να δείτε πόσοι θα μαζευτούμε.,.,.,το πώς και τι μπορεί να προκήψη, και κατα πόσο μπορούμε να αποζοιμιωθούμε, αυτό δεν το γνωρίζω,.,., αλλα νομίζω ότι αξίζη να το τρέξουμε.,.,, γιατι υπάρχουν πολλά θύματα.,.,.,

Συμφωνω.
Δεν πρεπει να επαναπαυομαστε γιατι η δικη μας δεν εχει αρχισει το κλαμα, που απο οτι καταλαβαινω ειναι θεμα χρονου.
Το οτι καιγεται το σπιτι του γειτονα δεν σημαινει οτι χαιρομαστε που δεν καιγεται και το δικο μας. Περνουμε κουβαδες και τρεχουμε.
Και αντε αυτοι που εχουν εγγυηση. Εκεινοι που δεν εχουν??? Και εχουν και ESA???

TASOS GS 26-01-2012 21:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO ( 585039)
Συμφωνω.
Δεν πρεπει να επαναπαυομαστε γιατι η δικη μας δεν εχει αρχισει το κλαμα, που απο οτι καταλαβαινω ειναι θεμα χρονου.
Το οτι καιγεται το σπιτι του γειτονα δεν σημαινει οτι χαιρομαστε που δεν καιγεται και το δικο μας. Περνουμε κουβαδες και τρεχουμε.
Και αντε αυτοι που εχουν εγγυηση. Εκεινοι που δεν εχουν??? Και εχουν και ESA???

να παρεις varadero μουτρο να ησυχασεις:sm7:

Skyhigh 26-01-2012 21:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TASOS GS ( 585048)
να παρεις varadero μουτρο να ησυχασεις:sm7:

:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:

THANOSEOD 27-01-2012 18:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από squad ( 582965)
τι σου εβαλαν? και ποσα χλμ εχεις τωρα.

Περιμένω την απάντηση τη Δευτέρα . . . θεωρώ πάντως ότι είναι θέμα BMW Hellas και όχι αντιπροσωπείας!Ο μηχανικός της Μotion n' Style δε θεωρώ ότι μπορεί να επηρεάσει την απόφαση άμεσα . . . έβγαλε φώτο κ έβγαλε φωτοτυπία την άδεια κ το βιβλίο service!Aπόλυτα επαγγελματίκη στάση,βέβαια μου είπαν ότι το πιθανότερο είναι ν'αλλαχθεί πάλι με SHOWA,με δικό μου κόστος . . . Ξέχασα η ανάρτησή μου είχε σχεδόν αδειάσει από λάδι,έλειπα κ ο συγκάτοικος όπου την "πήγε" βολτίτσα δε πρόσεξε τη διαρροή καθόλου,μ'αποτέλεσμα όταν την είδα εγώ να είχε χυθεί πάνω στη μηχανή!Από την εταιρεία όταν το είδαν μου είπαν ή να την αφήσω εκεί ή να προσέχω πολύ λόγω της διαρροής!

Ακιs 27-01-2012 23:30

Επανερχομαι και πλεον μονο για την ιστορια να πω οτι και η επισκεψη στον αντιπροσωπο του Γερακα,ειχε την ιδια καταληξη.Δηλαδη,φωτο και αμεση αντικατασταση της αναρτησης.Τελικα ομως,ξαναπηγαινοντας στην Μ/S,μιας και υπαρχουν ''δεσμοι αιματος'' εκει :D,μιλησα με κορυφαιο στελεχος :D,και η αντικατασταση θα γινει κανονικα με τιποτα λιγοτερο απο WP.Μεχρι να την δω φορεμενη κραταω μικρο καλαθι βεβαια,αν και δεν νομιζω να γινει κατι διαφορετικο....:)

frits 28-01-2012 00:05

Πω, πω ρε παιδιά αυτή δεν είναι μαμά, η μητριά της Χιονάτης είναι...:cool:

egefalikos 28-01-2012 00:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 586202)
Πω, πω ρε παιδιά αυτή δεν είναι μαμά, η μητριά της Χιονάτης είναι...:cool:

:sm7::sm7::sm7:

griv_gs 28-01-2012 00:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 581307)
Φρεσκα νεα....
Η εγυηση δεν με καλυπτει ουτε εμενα,παρολο που η μηχανη ειναι 3ος 2011.Προς το παρον ομως.Και αυτο γιατι η ζημια στο αμορτισερ ειναι στην αρχη,δηλαδη τωρα εχει αρχισει να δακρυζει.Οι φιλοι μας λοιπον οι γερμανοι λενε οτι πρεπει να φτασεις στο σημειο να πηγαινεις μονο με το ελατηριο:rolleyes:,και να εχει πλυμμηρησει ο τοπος απ'τα λαδια,για να γινει φωτογραφηση και αντικατασταση.Γι'αυτο οσοι ειστε σε πρωιμο σταδιο ακομα,μην κανετε τον κοπο.Αν και εφοσον εχετε ακομη εγγυηση,δουλεψτε την και ο θεος βοηθος.Εγω παντως προσωπικα,επειδη θελω να τελειωνω,καθε πρωι πηγαινοντας για δουλεια,χαραξα νεα πορεια....απο δασος!!:D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 586178)
Επανερχομαι και πλεον μονο για την ιστορια να πω οτι και η επισκεψη στον αντιπροσωπο του Γερακα,ειχε την ιδια καταληξη.Δηλαδη,φωτο και αμεση αντικατασταση της αναρτησης.Τελικα ομως,ξαναπηγαινοντας στην Μ/S,μιας και υπαρχουν ''δεσμοι αιματος'' εκει :D,μιλησα με κορυφαιο στελεχος :D,και η αντικατασταση θα γινει κανονικα με τιποτα λιγοτερο απο WP.Μεχρι να την δω φορεμενη κραταω μικρο καλαθι βεβαια,αν και δεν νομιζω να γινει κατι διαφορετικο....:)

Όπως θα κατάλαβες δεν ήταν οι φίλοι μας οι Γερμανοί αλλά ούτε οι Έλληνες. Ήταν μόνο μία αντιπροσωπία.
Και μόνο για το παραμύθι τους δεν θα ξαναπήγαινα. Ή θα ξαναπήγαινα να του έδειχνα την καινούρια ανάρτηση από τον παναγιωτόπουλο. Γιατί στις εποχές που ζούμε μετράει η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με το μικρότερο κόστος.
Τώρα αν υπάρχουν δεσμοί:eek::eek:
Υπάρχει και ο μαζοχισμός:D

ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 31-01-2012 17:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 586178)

Κράτα μικρό καλάθι γιατί και με΄να το ίδιο μου είπαν αλλά showa μου φόρεσαν 06/2009 model

Ακιs 31-01-2012 19:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( 589553)
Κράτα μικρό καλάθι γιατί και με΄να το ίδιο μου είπαν αλλά showa μου φόρεσαν 06/2009 model

Προς το παρον ειμαστε στην φαση του ''περιμενε'',που εχουν σταλει οι φωτο,και αναμενουμε απαντηση......:hmmm::hmmm:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:44.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!