GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Οδικό δίκτυο (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=102)
-   -   ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=28939)

King C. 10-09-2012 11:42

Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 754861)
Σε μεγάλη ταλαιπωρία μπηκες!!!
Περνά χωρίς πολλα λόγια και εξηγήσεις...

τουλάχιστον πλήρωσε σαν Κύριος... όχι σαν κάτι λαμόγια που αφενός δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα και κυκλοφορούνε με τζιπούρες και αφετέρου δεν πληρώνουν (ακόμα και σε δρόμους που θυμίζουν ευρωπαϊκούς)... :mad::mad:

lukmar 10-09-2012 11:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Χαλλλαρός ( 693353)
Χμμμ!!! Μου ήρθε και μένα ένα μπιλιετάκι να πληρώσω κερατιάτικα του υιού που πέρασε το καλοκαίρι με τουτού. 24 και κάτι ευρά. Πλήρωσα τα μισά της Ελευσίνας-Κορίνθου και τους έστειλα και μιά επιστολή που επισυνάπτω. Δέν ξέρω άν έπραξα ορθώς. Περιμένω σχόλια.
Καλλιθέα, 21/5/2012

Προς την ΟΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ
Κ. Νασούλη
Νέα Πέραμος Αττικής
FAX 22960-95400

Κύριοι,
Με την επιστολή μου αυτή απαντώ σε δική σας που έχει σχέση με την απαίτησή σας για πληρωμή διοδίων για οκτώ διελεύσεις του Ι.Χ. με αρ. κυκλοφορίας ΚΤΑ 8742 στον αυτοκινητόδρομο “ Κορίνθου –Πατρών”.
Δεν αναγνωρίζω την οφειλή για τις τέσσερεις διελεύσεις στο σταθμό διοδίων Ζευγολατιού-Πάτρας στις 10/6/2010, 3/9/2010 17/7/2011 και 25/7/2011 συνολικής αξίας 12,00 ευρώ, διότι αυτήν τη διαδρομή δεν την θεωρώ κλειστό αυτοκινητόδρομο που να πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.
Θα πληρώσω τις άλλες τέσσερεις διαδρομές αξίας 12,40 ευρώ, όμως αρνούμαι να χρηματοδοτήσω την κατασκευή ενός δρόμου, όπως είναι αυτός Ζευγολατιού – Πάτρας , που δεν ικανοποιεί κανένα τα χαρακτηριστικά ,όπως αυτά ορίζονται στη σχετική Οδηγία 2006/38 της ΕΕ, όπως υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια.
Σε καμιά περίπτωση λοιπόν, το τμήμα Ζευγολατιό - Πάτρα μπορεί να χαρακτηριστεί Εθνική Οδός και να απαιτείται η πληρωμή διοδίων , όταν έχει μόνο μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, χωρίς διαχωριστικό μεταξύ τους και επιπλέον, δέν υπάρχει εναλλακτικός ασφαλής παράδρομος όπως ορίζουν οι ίδιες οι συμβάσεις (έπρεπε να έχει γίνει μέχρι τον 9/2009). Παραδεχόμενοι δε την επικινδυνότητα αυτού του οδικού τμήματος, έχετε τοποθετήσει προειδοποιητικές πινακίδες εφιστώντας την προσοχή των οδηγών για συχνά θανατηφόρα ατυχήματα.
Σήμερα λοιπόν σας εμβάζω τα 12 (δώδεκα) ευρώ της οφειλής των τεσσάρων διελεύσεων που αναγνωρίζω , μέσω Εθνικής Τράπεζας ( επισυνάπτων αντίγραφο της πληρωμής ), και όταν ολοκληρωθεί το τμήμα Ζευγολατιού – Πάτρας θα σας πληρώνω το ανταποδοτικό τέλος για τις υπηρεσίες που θα μου παρέχετε.

:u55::u55::u55:

Πήρες απάντηση;;;;:confused:

GeorgeP 10-09-2012 12:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lukmar ( 755310)
Πήρες απάντηση;;;;:confused:

Oχι.....εγω δεν πηρα....αυτη δεν ειναι απαντηση αλλα ηλιθιοτητα του κου Χαλλαρου ο οποιος αμφιβαλλω αν την εκανε πραξη.
Η σωστη απαντηση θα ερθει οταν τελεσιδικησει δικαστικως η υποθεση του (αν κι εφοσον τον παει δικαστικως η Ολυμπια οδος), τοτε θα παρουμε απαντηση.

Εντουτοις ομως ο Κος Χαλλαρος θα επρεπε να ενημερωνεται καλλυτερα και μαζι με αυτον και ολοι οσοι δεν πληρωνουν διοδια απο το παθημα της Κας Κοροβεση μελους του κινηματος ''δεν πληρωνω'' (που 'ναι αυτο αληθεια) η οποια για χρεος διοδιων 530ε (και με τις προσαυξησεις 11,000) η εταιρεια ''Ολυμπια Οδος'' της δεσμευσε, με δικαστικη αποφαση, μερους των χρηματων της στον τραπεζικο της λογαριασμο.
http://www.zougla.gr/greece/article/banafsi-timoria-ton-odigon-pou-den-plironoun-diodia

Τωρα η Κα Κοροβεση αντι για οπαδος του κινηματος ''δεν -πληρωνω'' ειναι οπαδος του ρητου ''αν σ'αρεσει μπαρμα λαμπρο ξαναπερνα απο την Ανδρο''.

King C. 10-09-2012 13:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 755332)
Τωρα η Κα Κοροβεση αντι για οπαδος του κινηματος ''δεν -πληρωνω'' ειναι οπαδος του ρητου ''αν σ'αρεσει μπαρμα λαμπρο ξαναπερνα απο την Ανδρο''.

:ye36: κατανοώ όσους δεν πληρώνουν διόδια στο κορινθος-πατρα (εγω πληρωνω κι αισθανομαι ######σ, αλλα ΠΛΗΡΩΝΩ)... αλλα μεχρι εκει... οσους δεν πληρωνουν στα υπολοιπα κομματια της Ε.Ο... στην Αττική οδο... κ.ο.κ. θέλω να τους παει σπρώχνοντας το κράτος... και μαζί να σπρώχνω κι εγώ...

το βρήκαμε τώρα με αφορμή την κρίση... καποιοι να γίνουν "τζάμπα μαγκες" και καποιοι μαλακες να πληρωνουμε... Να τους σκίσει επιτελους το κρατος (ή οι ιδιωτικες εταιριες πλεον) !!!

gsmaniac 10-09-2012 15:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από King C. ( 755348)
:ye36: κατανοώ όσους δεν πληρώνουν διόδια στο κορινθος-πατρα (εγω πληρωνω κι αισθανομαι ######σ, αλλα ΠΛΗΡΩΝΩ)... αλλα μεχρι εκει... οσους δεν πληρωνουν στα υπολοιπα κομματια της Ε.Ο... στην Αττική οδο... κ.ο.κ. θέλω να τους παει σπρώχνοντας το κράτος... και μαζί να σπρώχνω κι εγώ...

το βρήκαμε τώρα με αφορμή την κρίση... καποιοι να γίνουν "τζάμπα μαγκες" και καποιοι μαλακες να πληρωνουμε... Να τους σκίσει επιτελους το κρατος (ή οι ιδιωτικες εταιριες πλεον) !!!

πως γινεται να τους κατανοεις, αλλα εσυ να πληρωνεις??????
:Απορία:
και να λες οτι εισαι..λαλακας:cool:

BOXER 10-09-2012 16:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 755141)
[SIZE=4]Ο ckk μπορεί ή όπως λέει θα μπορεί να πληρώσει σε περίπτωση που λειτουργήσει το κράτος…

ι

Με αυτούς που έχουμε, δεν θα λειτουργήσει ΠΟΤΕ!!! :cool:

BOXER 10-09-2012 16:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από King C. ( 755308)
τουλάχιστον πλήρωσε σαν Κύριος... όχι σαν κάτι λαμόγια που αφενός δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα και κυκλοφορούνε με τζιπούρες και αφετέρου δεν πληρώνουν (ακόμα και σε δρόμους που θυμίζουν ευρωπαϊκούς)... :mad::mad:

Στην αττική οδό πληρώνω! Είναι ο μόνος δρόμος ευρωπαϊκών προδιαγραφών!
Πουθενά αλλού όμως δεν πληρώνω!!!

Η λέξη "λαμόγια", αν εξαιρέσεις την "φωτογράφιση" ενός συγκεκριμένου συντοπίτη, αφορούσε και εμένα; :cool:

gsmaniac 10-09-2012 16:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 755453)

Η λέξη "λαμόγια", αν εξαιρέσεις την "φωτογράφιση" ενός συγκεκριμένου συντοπίτη, αφορούσε και εμένα; :cool:

και οχι μονο..........:p

Δήμος 10-09-2012 16:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 755458)
και οχι μονο..........:p

Για λέγε λέγε...

Sent from my iPhone using Tapatalk

GeorgeP 10-09-2012 16:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 755453)

Η Εγναντια ειναι ευρωπαικων προδιαγραφων ¨η οχι?
Το αθηνα-Θεσσαλονικη-αλεξανδρουπολη με εξαιρεση τα δυο γνωστα κομματια ειναι ευρωπαικων προδιαγραφων ¨η οχι?
Το Αθηνα-Τριπολη-Καλαματα ειναι ευρωπαικων προδιαγραφων ¨η οχι?
Ποια η διαφορα της Εγναντιας π.χ απο την Αττικη οδο?

Αν εχεις ταξιδεψει στην ευρωπη θα ξερεις οτι οι παραπανω δρομοι ειναι πολυυυυυυυυ καλλυτεροι απο την Ιταλικη Οτοστραντα και ισαξιοι με την Autoroute, autobahn σε Γαλλια και Γερμανια αντιστοιχα.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:02.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!