GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ' τον Κασιδιάρη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=32139)

squad 08-06-2012 01:16

Απάντηση: 3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ'

ας κλειδωθει το τοπικ,γιατι χαλαμε τις καρδιες μας.

MARK 08-06-2012 01:25

:di27: brothers.Είμαστε μία μεγάλη όμορφη παρέα με κοινή αγάπη για τις μοτοσυκλέτες μας και πολλά κοινά στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν πια την κοινωνία μας και κατεπέκτασιν και το φόρουμ μας που είναι μία μικρογραφία της κοινωνία μας.Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας άλλοι μικρά και άλλοι μεγάλα.Εκφράζουμε τους προβληματισμούς τις απόψεις μας και τις διαφωνίες μας γιατι σαφώς δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα,αλλά είναι κρίμα αυτή την δύσκολη περίοδο να αναλωνόμαστε με διάφορα που χαλάνε τις καρδιές μας.
Εκτιμώ και σέβομαι όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδω μέσα άσχετα με το γεγονός οτι και εγώ δεν μπορώ να συμφωνώ με όλους και με όλα. Μην χαλιώμαστε για τέτοια δεν αξίζει τον κόπο.

Συγγνώμη για την ειρινική παρέμβαση αλλά λέω αυτο που αισθάνομαι ........

LakisGS 08-06-2012 01:36

Σταύρο μου, πέραν της πλάκας, προσωπικά είμαι κάθετα εναντίον της βίας και την δικαιολογώ ΜΟΝΟ στην περίπτωση που βρίσκεται κάποιος σε άμυνα. Όπως σε άμυνα πιστεύω ότι βρίσκεται ο Ελληνικός λαός τον τελευταίο καιρό χωρίς να μπορεί να αμυνθεί απέναντι στους βιαστές του (πολιτικούς). Λόγω του ότι γενικά δεν πολυασχολούμαι με τα πολιτικά, πέραν της αηδίας που νιώθω για ΟΛΟΥΣ αυτούς που έχω δοκιμάσει αλλά και για αυτούς που δεν έχω δοκιμάσει σαν κυβερνήτες αλλά τους έχω νιώσει και ακούσει από άλλα πόστα, και λόγω του ότι σε εκτιμώ ειλικρινά πολύ σαν άτομο παρ' όλο που δεν έχουμε κάτσει ποτέ μαζί να τα πούμε στην ίδια παρέα, αλλά μόνο από εδώ μέσα, θα ήθελα να μου πεις έστω έναν τρόπο άμυνας που έχουμε απέναντι σε όλο αυτό το σάπιο. Να ψηφήσω ΠΟΙΟΝ??? Να κάνω ΤΙ??? Τι περνάει από το χέρι μου? Αφού πια η ψήφος ΔΕΝ βοηθάει σε ΤΙΠΟΤΑ. Ολοι είναι ####τούμπες και κοιτάνε την τσέπη τους και την καρέκλα. Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω πως μπορώ να προστατευτώ και τι να κάνω. Λέω μήπως ταρακουνηθούν οι χοντρόπετσοι πολιτικοί με όλα αυτά και μήπως αλλάξει κάτι. Δεν ελπίζω να σου πω την αλήθεια, αλλά το να βλέπω μια γροθιά στο στομάχι όλου αυτού του συστήματος που έχει βάλει κάτω τον αδύνατο και τον βιάζει καθημερινά. Είμαι λάθος?? Μπορεί. Δεν το έπαιξα ποτέ Θεός, ούτε παντογνώστης. Δεν μπορώ όμως να κάτσω και να βλέπω τον κόσμο γύρω μου να του καταπατούν βάναυσα τα δικαιώματα, να μην έχει ψωμί να φάει, να μην έχουν φάρμακα οι καρκινοπαθείς, να μπουκάρουν στο σπίτι σου και να σε καθαρίζουν-βιάζουν για 10 ευρώ, να μην υπάρχουν βιβλία κλπ, και κάποιοι κουστουμάτοι αριστεροδεξιοφιλελεύθεροι, με τις λίμο και τους σωματοφύλακες να μου λένε για δημοκρατίες και δικαιώματα. Πήγενε ρε στον δυστυχισμένο συμπολίτη μου ρε μπαγλαμά, χωρίς την φρουρά σου, και πες του τα αυτά. Όχι από τη σιγουριά του γραφείου σου ή του καναλιού. Και δεν μιλαώ -ευτυχώς όχι ακόμα- γιατί έχω εγώ προσωπικά ανάγκη. Δόξα τον Θεό μια χαρά ζω προς το παρόν. Αλλά ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να ευχαριστηθώ την άνεση που έχω, αυτή τι στιγμή τουλάχιστον, όταν βλέπω το φιλαράκι μου ή έστω τον απλό γνωστό η και άγνωστο ακόμα να υποφέρει...
Θα μου πεις τα χαστούκια κλπ είναι λύση?? ΟΧΙ ΔΕΝ είναι λύση, αλλά είναι ΜΙΑ στιγμή ευχάριστη για όλους αυτούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ όπλο, ούτε την ψήφο τώρα πια...
Πες μου σε παρακαλώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Χίλια συγνώμη αν σε κουράζω, αλλά πραγματικά είσαι από τα άτομα που εκτιμώ ιδιαίτερα εδώ μέσα. :) (Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά στο GS forum :):))

Sorry, ήθελα να κάνω παράθεση στον Στάυρο (frits)

frits 08-06-2012 02:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 699700)
Σταύρο μου, πέραν της πλάκας, προσωπικά είμαι κάθετα εναντίον της βίας και την δικαιολογώ ΜΟΝΟ στην περίπτωση που βρίσκεται κάποιος σε άμυνα. Όπως σε άμυνα πιστεύω ότι βρίσκεται ο Ελληνικός λαός τον τελευταίο καιρό χωρίς να μπορεί να αμυνθεί απέναντι στους βιαστές του (πολιτικούς). Λόγω του ότι γενικά δεν πολυασχολούμαι με τα πολιτικά, πέραν της αηδίας που νιώθω για ΟΛΟΥΣ αυτούς που έχω δοκιμάσει αλλά και για αυτούς που δεν έχω δοκιμάσει σαν κυβερνήτες αλλά τους έχω νιώσει και ακούσει από άλλα πόστα, και λόγω του ότι σε εκτιμώ ειλικρινά πολύ σαν άτομο παρ' όλο που δεν έχουμε κάτσει ποτέ μαζί να τα πούμε στην ίδια παρέα, αλλά μόνο από εδώ μέσα, θα ήθελα να μου πεις έστω έναν τρόπο άμυνας που έχουμε απέναντι σε όλο αυτό το σάπιο. Να ψηφήσω ΠΟΙΟΝ??? Να κάνω ΤΙ??? Τι περνάει από το χέρι μου? Αφού πια η ψήφος ΔΕΝ βοηθάει σε ΤΙΠΟΤΑ. Ολοι είναι ####τούμπες και κοιτάνε την τσέπη τους και την καρέκλα. Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω πως μπορώ να προστατευτώ και τι να κάνω. Λέω μήπως ταρακουνηθούν οι χοντρόπετσοι πολιτικοί με όλα αυτά και μήπως αλλάξει κάτι. Δεν ελπίζω να σου πω την αλήθεια, αλλά το να βλέπω μια γροθιά στο στομάχι όλου αυτού του συστήματος που έχει βάλει κάτω τον αδύνατο και τον βιάζει καθημερινά. Είμαι λάθος?? Μπορεί. Δεν το έπαιξα ποτέ Θεός, ούτε παντογνώστης. Δεν μπορώ όμως να κάτσω και να βλέπω τον κόσμο γύρω μου να του καταπατούν βάναυσα τα δικαιώματα, να μην έχει ψωμί να φάει, να μην έχουν φάρμακα οι καρκινοπαθείς, να μπουκάρουν στο σπίτι σου και να σε καθαρίζουν-βιάζουν για 10 ευρώ, να μην υπάρχουν βιβλία κλπ, και κάποιοι κουστουμάτοι αριστεροδεξιοφιλελεύθεροι, με τις λίμο και τους σωματοφύλακες να μου λένε για δημοκρατίες και δικαιώματα. Πήγενε ρε στον δυστυχισμένο συμπολίτη μου ρε μπαγλαμά, χωρίς την φρουρά σου, και πες του τα αυτά. Όχι από τη σιγουριά του γραφείου σου ή του καναλιού. Και δεν μιλαώ -ευτυχώς όχι ακόμα- γιατί έχω εγώ προσωπικά ανάγκη. Δόξα τον Θεό μια χαρά ζω προς το παρόν. Αλλά ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να ευχαριστηθώ την άνεση που έχω, αυτή τι στιγμή τουλάχιστον, όταν βλέπω το φιλαράκι μου ή έστω τον απλό γνωστό η και άγνωστο ακόμα να υποφέρει...
Θα μου πεις τα χαστούκια κλπ είναι λύση?? ΟΧΙ ΔΕΝ είναι λύση, αλλά είναι ΜΙΑ στιγμή ευχάριστη για όλους αυτούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ όπλο, ούτε την ψήφο τώρα πια...
Πες μου σε παρακαλώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Χίλια συγνώμη αν σε κουράζω, αλλά πραγματικά είσαι από τα άτομα που εκτιμώ ιδιαίτερα εδώ μέσα. :) (Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά στο GS forum :):))

Sorry, ήθελα να κάνω παράθεση στον Στάυρο (frits)

Λάκη, απαντήσεις δεν έχω στα ερωτήματά σου....και είναι πραγματικό δυστύχημα ότι δεν υπάρχουν..

Είμαι όμως σίγουρος για ένα πράγμα ότι το να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και δεν εννοώ μόνο εδώ μέσα, δεν οδηγεί πουθενά, σπάμε τα νεύρα μας, φανατιζόμαστε και ρίχνουμε νερό στον μύλο αυτών που μας θέλουν έτσι.

Παν Μέτρον Άριστον έλεγαν οι πρόγονοί μας, αλλά εμείς το έχουμε χάσει τελείως. Μου φαίνεται απίστευτο πως ακόμα και φίλοι που πάντα διακρίνονται για το ύφος τους και την "καθαρή' τους σκέψη, έπεσαν στην παγίδα και έφτασαν σε ακραίους χαρακτηρισμούς για να υποστηρίξουν την θέση τους, προσβάλλοντας δικαίους και αδίκους...

Δεν είμαστε εμείς ο εχθρός, εμείς είμαστε τα θύματα και δεν γίνεται να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, είναι ηλίθιο....

LakisGS 08-06-2012 02:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 699722)
Λάκη, απαντήσεις δεν έχω στα ερωτήματά σου....και είναι πραγματικό δυστύχημα ότι δεν υπάρχουν..

Είμαι όμως σίγουρος για ένα πράγμα ότι το να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και δεν εννοώ μόνο εδώ μέσα, δεν οδηγεί πουθενά, σπάμε τα νεύρα μας, φανατιζόμαστε και ρίχνουμε νερό στον μύλο αυτών που μας θέλουν έτσι.

Παν Μέτρον Άριστον έλεγαν οι πρόγονοί μας, αλλά εμείς το έχουμε χάσει τελείως. Μου φαίνεται απίστευτο πως ακόμα και φίλοι που πάντα διακρίνονται για το ύφος τους και την "καθαρή' τους σκέψη, έπεσαν στην παγίδα και έφτασαν σε ακραίους χαρακτηρισμούς για να υποστηρίξουν την θέση τους, προσβάλλοντας δικαίους και αδίκους...

Δεν είμαστε εμείς ο εχθρός, εμείς είμαστε τα θύματα και δεν γίνεται να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, είναι ηλίθιο....

+1200 και σ'ευχαριστώ!! Αλλά ξέρεις, άνθρωποι είμαστε και καμιά φορά "θολώνουμε"... Κακώς, πολύ κακώς, αλλά γίνεται...

TEOSS 08-06-2012 02:57

Μάλλον πρέπει να γίνουν μαθήματα συμπεριφοράς σε γυναίκες από τον Ιλια γιατί βλέπω πως δεν υπάρχει επαρκή γνώση του ζητήματος!!! :D:D:D

Τώρα βέβαια μεταξύ Ιλια και Ηλία υπάρχει μια διαφορά και αυτή δεν είναι το ¨¨Ι¨¨ - ¨¨Η¨¨, αλλά η <<καμία σχέση>> της Ελένης με την Λιανά …!:D

Επίσης πρέπει να τοποθετηθεί στο θέμα και ο Μίκης …. Όχι ο συνθέτης, ο ηθοποιός !!!:ye32:
:lo19::lo19::lo19:

LakisGS 08-06-2012 03:11

Πάλι καλά που αρχίζει το euro, και ΕΥΤΥΧΩΣ παίζει και η Ελλάδα!! Γιατί αλλιώς θα τσακωνόμαστε για τις ξένες ομάδες... :o:) Να τσακωνόμαστε γενικώς... Είναι στο DNA μας. Και εγώ που μιλάω, λαλακίες κάνω ώρες-ώρες...

Giof 08-06-2012 03:14

Ρε παιδιά τραμπούκος είναι και αυτός που δεν σε αφήνει να μιλήσεις αλλά και αυτός που σε πλακώνει στις μάπες.
Και κάθεστε εσείς και αρπάζεστε για το ποιος είναι περισσότερο τραμπούκος . Έλεος . Απλά να προσέχουμε λίγο γιατι όταν ο τραμπουκισμος είναι γύρω μας και δεν τον σταματάμε κάποια στιγμή θα γυρίσει και εις βάρος μας.

Και για να το γυρίσω λίγο στην πλάκα , ο παππούς του κολητού μου έλεγε οτι κάθε πρωί που ξυπνάσ πρέπει να ρίχνεις ενα χαστούκι στη γυναίκα σου και ας μην ξέρεις τον λόγο . ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΛΟΓΟ. Αν ήταν στο πλατω σίγουρα θα είχαμε σύρραξη .

Sent from my iPhone using Tapatalk

TEOSS 08-06-2012 03:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasmats ( 699526)
επειδη μαλλον σε εμενα παει η ερωτηση φιλε TEOSS απο παιδι εχω μαθει οτι γυναικες και γενικα πιο αδυναμες ομαδες συνανθρωπων δε βαραμε εκτος αν ειμαστε αδερφαρες ,ψυχολογικα ασθενεις,μικροτσουτσουνοι,κομπλεξικοι και γενικα αν η ζωη δε μας τα εφερε καλα και κυνηγαμε οποιον δε μπορει να αντιδρασει για να παρουμε το αιμα μας πισω.Γενικα δεν ειμαι υπερ του ξυλου
εκτος αν ειναι αναποφεκτο.Και εννοω την αυτοαμυνα.
οποιος και να ηταν στην θεση του Κασιδιαρη για εμενα θα ηταν καταδικαστεος ακομα και αν ειχε απεναντι του και την Παπακωστα της ΝΔ που οταν την ακουω βγαζω καντιλες.

Υ.Γ.Τελικα τα παιδια της ΧΑ τι ειπανε, τους αρεσε το testride με το transalp στην Πατρα?:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:

Ναι εντάξει, σε μια κοινωνία με μόρφωση και πολιτισμό δεν έχουν θέση τέτοιες συμπεριφορές (εκατέρωθεν).
Αλλά τι σχέση έχει η Ελλάδα του 2012 με οτιδήποτε τέτοιο ?
Εάν υπήρχε ψήγμα πολιτισμού δεν θα μας κυβερνούσαν σκουπίδια –απατεώνες-ψεύτες-κλέφτες κ.α. ούτε θα ήταν στην βουλή θιασώτες του Στάλιν και του Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Όπως ανέφεραν πολύ σωστά συμφορουμιτες, όταν επί 2 χρόνια επιδοκιμάζουν κάποιοι τις επιθέσεις κατά πολιτικών είναι υποκριτικό να διαμαρτύρονται τώρα που τις έφαγαν <<δικοί>> τους.

Αυτοί που κράτησαν σταθερή στάση <<μη βίας>> είναι οι μόνοι που μπορούν να καταγγέλλουν τέτοια περιστατικά. Δεν υπάρχει εξάλλου θέμα αντιδικίας, για εμένα, σε τέτοια περιστατικά γιατί τα παίρνω περισσότερο ως ανέκδοτα τηλεοπτικά σόου .:cool2:

Υ.Γ. Το Τ/Α είναι ρημάδι για τα μπάζα και γι αυτό επιστράφει αμέσως.

:lo19::lo19::lo19:

Fuji 08-06-2012 04:03

Παιδιά, ειρήνη ημίν. Εμείς τσακωνόμαστε, κι αυτοί κάνουν τις μικροπολιτικές τους. Αφήστε τους. Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:13.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!