![]() |
Απάντηση: Κυριακή 24 Φεβ '13 Ορεινή Κορινθία και Αχαΐα!
Καλα να περασετε, απιστευτη βολτα- φοβερη παρεα...:ye02:
Εγγυηση Χαρης...:ye33: |
Τελικά μέσα και εμείς παιδιά!! Δηλαδή διπλός....τριπλός με τη μηχανή!! Ευχαριστώ Χάρη για το μνμ. Πρώτα ο Θεός τα λέμε από κοντά το πρωί..:ye33:
|
καλα να περασετε ! θα ακολουθουσα, αλλα μολις γυρισα απο 550 χλμ
σε βουνα και κορυφες με το φορτηγο;) (ελατου-ναυπακτο-αλεποχωρι αχαιας) περιμενουμε φωτο!:ye33: χαρη στην επομενη ειμαι μεσα! |
Χάρη αυτή την φορά δεν θα τα καταφέρω να είμαι και εγώ στην παρέα σας, λόγω υποχρεώσεων:mad:
Μάλιστα θα είμαι περίπου την ίδια ώρα στον δρόμο με auto και συνοδηγό την πεθερά μου :eek: για Καλαμάτα!! Η παρέα βλέπω ότι είναι super και με σένα οδηγό θα είναι όλα τέλεια!!:re25: Καλά χιλιόμετρα να έχετε και επιστρέψετε με χαμόγελο :ye02: |
Απόσπασμα:
Κρίμα θα ήταν ωραία να βολτάρουμε ξανά. Τώρα έχω και ίσιες ζάντες... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Παιδια συμμετοχη στο 90 δεχομαστε?
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Από ότι γνωρίζω και ότι γράφει ο Χάρης και στην παράταση παιζει η μπάλα.... ........ Οπότε οργανώσου και ξεκίνα ποτέ δεν είναι αργά;):) |
Χαχα σωστος...στην παραταση λοιπον βαζω κι εγω συμμετοχη διπλος...θα ειναι η πρωτη μου βολτα με παιδια απο το forum...θα χαρω να σας γνωρισω και να μοιραστω δρομους και εικονες...
|
Απόσπασμα:
Αν και να πω την αμαρτια μου τελευταια φορα που εφαγα στις Μουριές δεν μπορεσα να αντισταθω...αμαρτησα για γουρνοπούλα:sm2: http://i67.photobucket.com/albums/h2...ournopoula.jpg Καλα να περασετε στη βολτα.Ο καιρος θα ειναι σουπερ,η παρεα ακομα πιο σουπερ,οι διαδρομες με οδηγο-εγγυηση οπότε αναμενουμε ρεπορταζ και εμεις απο το κλεινον αστυ :re25: Απόσπασμα:
Υ.Γ.Το αυλακι παντως ψηλο ειναι,κανε μια παρακαμψη να βγαλεις καμμια φωτοοοοοοοοοοοοοοχχχχ!:sm7::sm7: |
Καλά να περάσετε παίδες.....
Ωραία διαδρομή....& το κυριότερο...Χάρης = ΕΓΓΥΗΣΗ..... Αναμένουμε φωτορεπορτάζ....:ye33: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:37. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!