![]() |
Απάντηση: Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010 !!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ουααααααου ου ου ου ου ........ http://img3.imageshack.us/img3/8333/...uor76y3h4t.gif |
καληνύχτα Π...αρέα:sm7::sm7:
|
καλσπέρα και απο εμενα....!!!!
Δύο > γυναίκες συνάδελφοι συζητάνε > στη δουλειά : > > > - > Τι έγινε χτες βράδυ; Κάνατε καλό > σεξ με τον άντρα σου; > > > - > Χάλια! Γύρισε σπίτι, κάθισε στο > τραπέζι κατευθείαν, έφαγε σε > 3 > λεπτά, > με πήδηξε για 4 λεπτά, γύρισε > πλευρό και κοιμήθηκε σε 2 λεπτά. > Εσύ; > Α! Ήταν υπέροχα χτες βράδυ!!! > Γύρισε ο αντρούλης μου από > τη > δουλειά, και με > πήγε έξω για ένα ρομαντικό > δείπνο. Μετά το δείπνο > κάναμε > έναν > περίπατο για μια ώρα. Όταν > γυρίσαμε σπίτι, άναψε κεριά σε > όλο το σπίτι > και > ξαπλώνοντας στο κρεβάτι κάναμε > μια ώρα προκαταρκτικά. Μετά, > κάναμε > έρωτα > για μία ώρα. Μετά συζητούσαμε > για μια ώρα ακόμα. Ήταν > σαν > παραμύθι!!! > Την > ίδια ώρα, συζητάνε οι άντρες τους > στη δουλειά : > > > - > Τι λέει, κάνατε κανένα καλό σεξ > χτες βράδυ με τη γυναίκα > σου; > Ναι. Χτες ήταν υπέροχα! Γύρισα > σπίτι και το φαγητό ήταν > στο > τραπέζι. Έφαγα, > π.....α τη γυναίκα μου και την > έπεσα για ύπνο. > Ζόρικα!!! > Εσύ; Σκατά! Γύρισα σπίτι και δεν > υπήρχε φαγητό γιατί είχαν κόψει > το > ηλεκτρικό επειδή > είχα ξεχάσει να το πληρώσω. Έτσι, > έπρεπε να πάω τη > γυναίκα > μου έξω > για φαγητό το οποίο ήταν τόσο > ακριβό που δεν είχα λεφτά για > ταξί με > αποτέλεσμα να > γυρίσουμε με τα πόδια σπίτι > περπατώντας μια ώρα! Ήμουνα > τόσο > θυμωμένος όταν > γυρίσαμε σπίτι που δε μου > ση………. για μια ώρα ότι κι > αν > κάναμε και όταν μου ση…….. δεν > τελείωνα για μια ώρα ακόμα όσο > και αν το > πάλευα! > Αφού τελικά τα κατάφερα να > τελειώσω, ήμουνα ακόμα τόσο > θυμωμένος > που δεν μου κόλαγε ο ύπνος για μια ώρα > ακόμα! Άστα να πάνε. Σκατά, σου λέω. |
Απόσπασμα:
|
Δημήτρη θα σας δουμε απο Σάββατο πρωι ;;;;
Παρασκευή minoan lines Πειρ-Ηρκλ 22:45 μ.μ :):):):) σχόλιο θέλω |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!