![]() |
Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου
Απόσπασμα:
Apo poia apopsi...?? :) |
Απόσπασμα:
Αυτό περί ντουζιέρες και καφέδες θα το τακτοποιήσουμε και σβέλτα μάλιστα….;) |
Απόσπασμα:
|
Φυσικά δεν γίνεται να πάτε Χαλκίδα και να λείπω, ούτε να αφήσω αυτά τα χαρούμενα (aeriko και Vpensa να πάνε μόνα τους). Κάτι μου λέει οτι θα το ξαναστρώσω το GS μαζί τους!
Maζί τους λοιπόν και μάλιστα διπλός. |
Κορίτσια!
Να επιβεβαιώσουν όσοι δεν είναι σίγουροι ώστε να έχω μέριμνα! Στην BP - έτοιμοι και γεμάτοι με βενζίνη - στις 8.15 προκειμένου να ξεκινήσουμε 8.30! Κρατάτε και αδιάβροχα, είναι πιθανό να βρούμε λίγη βροχή την Κυριακή μας. Η BP βρίσκεται αμέσως μετά τα πρώτα διόδια, δηλαδή τα διόδια Αφιδνών (στα 3/4 χλμ). Εκεί μπορείτε όσοι έρθετε νωρίτερα, να πιείτε τον καφέ σας, να γεμίσετε και να με συναντήσετε για αναχώρηση 8μιση. Πρόγραμμα: - Αναχώρηση στις 8μιση προς Χαλκίδα και Βόρεια Εύβοια. - Προορισμός η Βόρεια Εύβοια και πρώτη στάση για καφέ και λουκουμάδες. - Στάση στον Άγιο για κεράκι και συνάντηση με τον φίλο μας Fuji από τον Βόλο. - Προορισμός η Λίμνη και οι καταράκτες του Δρυμώνα (12). - Μπάνιο στην Λίμνη ή στις Ροβιές και μετά φαγητό, γλυκό και καφές. - Αναχώρηση για Αθήνα κατά τις 5 ώστε να βρισκόμαστε πίσω το βραδάκι. Όσοι προτιμούν, μπορούν να γυρίσουν από τον ίδιο δρόμο πίσω, δηλαδή Προκόπι, Μαντούδι, Χαλκίδα και Αθήνα. Όσοι θελήσουν, μπορούν να γυρίσουν από Αιδηψό - Αρκίτσα - Αθήνα. Η "επίσημη" επιστροφή και διαδρομή μας θα είναι από Αρκίτσα! 1. Aeriko! 2. Black Shadow με Κατερίνα - Επιβεβαιώστε! 3. SteliosX με Τώνια 4. Alex1150 5. Nikolas33 6. Margot 7. Arkas 8. MARK (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή 9. Krasopateras 10. Jimm 11. CPretenteris 12. VPentza 13. Michael Chatzilias με Σταματία 14. Carduelis διπλός 15... 16... Όποιος ακυρώσει, ή καθυστερήσει, σας παρακαλώ να με ενημερώσει στο κινητό μου ώστε να έχω μέριμνα. 697 46 97 973 Άντε με το καλό! p.s. Απίστευτο το "El Secreto de sus ojos" |
Απόσπασμα:
|
Ψάχνω στους κανόνες του φόρουμ αν επιτρέπεται συμμετοχή σε εκδρομή με αυτοκίνητο και δεν βρίσκω κάτι σχετικό οπότε να υποθέσω ότι επιτρέπεται ;:)
Λέω να ακολουθήσω με το Ι.Χ. κουβαλώντας μαζί και τα παιδιά θα παίξω το ρόλο της σκούπας αν θέλετε βέβαια. Οπότε Κροταλία (Χατζηλία) βάλε και Frits (Τετραπλός) Υ.Γ1. Η περιέργεια για την νέα μηχανή του Παναγιώτη (Αερικό), είναι πολύ ισχυρό κίνητρο για την συμμετοχή Υ.Γ.2 Επειδή ξέρω τον Μιχάλη και τα άγχη του, εννοείτε ότι εσείς θα πάτε με το δικό σας ρυθμό και εγώ με το δικό μου. Αρκεί να φάμε τους λουκουμάδες μαζί.:D |
Να επιβεβαιώσουν όσοι δεν είναι σίγουροι ώστε να έχω μέριμνα!
Στην BP - έτοιμοι και γεμάτοι με βενζίνη - στις 8.15 προκειμένου να ξεκινήσουμε 8.30! Η BP βρίσκεται αμέσως μετά τα πρώτα διόδια, δηλαδή τα διόδια Αφιδνών (στα 3/4 χλμ). Εκεί μπορείτε όσοι έρθετε νωρίτερα, να πιείτε τον καφέ σας, να γεμίσετε και να με συναντήσετε για αναχώρηση 8μιση. Πρόγραμμα: - Αναχώρηση στις 8μιση προς Χαλκίδα και Βόρεια Εύβοια. - Προορισμός η Βόρεια Εύβοια και πρώτη στάση για καφέ και λουκουμάδες. - Στάση στον Άγιο για κεράκι και συνάντηση με τον φίλο μας Fuji από τον Βόλο. - Προορισμός η Λίμνη και οι καταράκτες του Δρυμώνα (12). - Μπάνιο στην Λίμνη ή στις Ροβιές και μετά φαγητό, γλυκό και καφές. - Αναχώρηση για Αθήνα κατά τις 5 ώστε να βρισκόμαστε πίσω το βραδάκι. Όσοι προτιμούν, μπορούν να γυρίσουν από τον ίδιο δρόμο πίσω, δηλαδή Προκόπι, Μαντούδι, Χαλκίδα και Αθήνα. Όσοι θελήσουν, μπορούν να γυρίσουν από Αιδηψό - Αρκίτσα - Αθήνα. Η "επίσημη" επιστροφή και διαδρομή μας θα είναι από Αρκίτσα! 1. Aeriko! - Με νέα μοτοσυκλέτα! (Σου αρέσει που σε έβαλα πρώτο..;) 2. Black Shadow με Κατερίνα - Επιβεβαιώστε! Κατερίνα σε θέλουμε μαζί μας! 3. SteliosX με Τώνια - Υπεύθυνος για το ούζο, μαζί σου Στέλιο! 4. Alex1150 - εμείς έχουμε δουλειά Αλέξανδρε.... 5. Nikolas33 - Θα κρατάς λιπαντικό για την αλυσίδα..; 6. Margot - Ανυπομονώ να σε γνωρίσω! 7. Arkas - Γεια σου ρε Δημήτρη! 8. MARK (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή! 9. Krasopateras - Πρέπει να βρούμε παραλία με καφέ και ντουζιέρες... 10. Jimm - Καλώς ήρθες! 11. CPretenteris - Κάτι ξέρεις για ντουζιέρες είπες..; 12. VPentza - VPentza - VPentza! 13. Michael Chatzilias με Σταματία - Βόας Κροταλίας! 14. Carduelis διπλός - Προσοχή μην πάθουμε κανένα "λάστιχο" (βλέπε Τζια)! 15. Frits - Ο Βασιλιάς της Φωτογραφίας - Τετραπλός με αυτοκίνητο. Άλλος κανένας; Άλλος; Όποιος ακυρώσει, ή καθυστερήσει, σας παρακαλώ να με ενημερώσει στο κινητό μου ώστε να έχω μέριμνα. 697 46 97 973 Άντε με το καλό! |
Να επιβεβαιώσουν όσοι δεν είναι σίγουροι ώστε να έχω μέριμνα!
Στην BP - έτοιμοι και γεμάτοι με βενζίνη - στις 8.15 προκειμένου να ξεκινήσουμε 8.30! Η BP βρίσκεται αμέσως μετά τα πρώτα διόδια, δηλαδή τα διόδια Αφιδνών (στα 3/4 χλμ). Εκεί μπορείτε όσοι έρθετε νωρίτερα, να πιείτε τον καφέ σας, να γεμίσετε και να με συναντήσετε για αναχώρηση 8μιση. Πρόγραμμα: - Αναχώρηση στις 8μιση προς Χαλκίδα και Βόρεια Εύβοια. - Προορισμός η Βόρεια Εύβοια και πρώτη στάση για καφέ και λουκουμάδες. - Στάση στον Άγιο για κεράκι και συνάντηση με τον φίλο μας Fuji από τον Βόλο. - Προορισμός η Λίμνη και οι καταράκτες του Δρυμώνα (12). - Μπάνιο στην Λίμνη ή στις Ροβιές και μετά φαγητό, γλυκό και καφές. - Αναχώρηση για Αθήνα κατά τις 5 ώστε να βρισκόμαστε πίσω το βραδάκι. Όσοι προτιμούν, μπορούν να γυρίσουν από τον ίδιο δρόμο πίσω, δηλαδή Προκόπι, Μαντούδι, Χαλκίδα και Αθήνα. Όσοι θελήσουν, μπορούν να γυρίσουν από Αιδηψό - Αρκίτσα - Αθήνα. Η "επίσημη" επιστροφή και διαδρομή μας θα είναι από Αρκίτσα! 1. Aeriko! - Με νέα μοτοσυκλέτα! (Σου αρέσει που σε έβαλα πρώτο..;) 2. Black Shadow με Κατερίνα - Επιβεβαιώστε! Κατερίνα σε θέλουμε μαζί μας! 3. SteliosX με Τώνια - Υπεύθυνος για το ούζο, μαζί σου Στέλιο! 4. Alex1150 - εμείς έχουμε δουλειά Αλέξανδρε.... 5. Nikolas33 - Θα κρατάς λιπαντικό για την αλυσίδα..; 6. Margot - Ανυπομονώ να σε γνωρίσω! 7. Arkas - Γεια σου ρε Δημήτρη! 8. MARK (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή! 9. Krasopateras - Πρέπει να βρούμε παραλία με καφέ και ντουζιέρες... 10. Jimm - Καλώς ήρθες! 11. CPretenteris - Κάτι ξέρεις για ντουζιέρες είπες..; 12. VPentza - VPentza - VPentza! 13. Michael Chatzilias με Σταματία - Βόας Κροταλίας! 14. Carduelis διπλός - Προσοχή μην πάθουμε κανένα "λάστιχο" (βλέπε Τζια)! 15. Frits - Ο Βασιλιάς της Φωτογραφίας - Τετραπλός με αυτοκίνητο. Άλλος κανένας; Άλλος; Όποιος ακυρώσει, ή καθυστερήσει, σας παρακαλώ να με ενημερώσει στο κινητό μου ώστε να έχω μέριμνα. 697 46 97 973 </SPAN> Άντε με το καλό! |
Παιδία εγώ τελικά δεν θα καταφέρω να έρθώ καλά να περάσετε περιμένουμε photos και εντυπώσεις....
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!