GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Μια καλημέρα είναι αυτή (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Καλημέρες, Καλησπέρες, Καληνύχτες - Τρίτη 10-8-2010 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13119)

napgeo 11-08-2010 02:59

Απάντηση: Καλημέρες, Καλησπέρες, Καληνύχτες - Τρίτη 10-8-2010

Θα κατέβω Αθήνα 24/8 .Να δω και λίγο τους φίλους κάτω διότι τα έχω φορτώσει όλα στον κόκορα. Καλά περνάμε εδώ πάνω. Ακόμη δεν μας έχει πιάσει ο καύσωνας. Τα βράδυα έχει δροσιά. Μόνο το βράδυ μπορώ να μπω στο internet που δεν έχει κίνηση. Μου υποσχέθηκαν ότι μέσα στη βδομάδα θα μου δώσουν γραμμή. Θα σου τηλ όταν κατέβω Αθήνα να σε δώ. Καλά περνάς εκεί. Πρόσεχε μόνο μη σε τυλίξουν. Είναι πονηρά τα κοπέλια. ...............

napgeo 11-08-2010 03:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 195579)
Νατος παλι κι ετούτος.... κι έλεγα... θα μιλήσει... δε θα μιλήσει...?? :Απορία::Απορία:

Καλύτερα ήταν όταν δεν είχες Internet... :D:D:D

Πρόεδρε με παρεξήγησες. Άλοι τα γράφουν ,εγώ ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ απλά συμπληρώνω τα κενά..Καλά είσαι. Με την Αίγινα τι έκανες......

CPretenteriS 11-08-2010 03:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 195583)
Θα κατέβω Αθήνα 24/8 .Να δω και λίγο τους φίλους κάτω διότι τα έχω φορτώσει όλα στον κόκορα. Καλά περνάμε εδώ πάνω. Ακόμη δεν μας έχει πιάσει ο καύσωνας. Τα βράδυα έχει δροσιά. Μόνο το βράδυ μπορώ να μπω στο internet που δεν έχει κίνηση. Μου υποσχέθηκαν ότι μέσα στη βδομάδα θα μου δώσουν γραμμή. Θα σου τηλ όταν κατέβω Αθήνα να σε δώ. Καλά περνάς εκεί. Πρόσεχε μόνο μη σε τυλίξουν. Είναι πονηρά τα κοπέλια. ...............

Προσέχω... προσέχω... άσε να με τυλίξουν μπας και ξαναμπώ στον ίσιο δρόμο... ;) :)

Θα περιμένω τηλέφωνο σου φιλαράκο... Να είσαι πάντα καλά!!!

CPretenteriS 11-08-2010 03:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 195585)
Πρόεδρε με παρεξήγησες. Άλοι τα γράφουν ,εγώ ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ απλά συμπληρώνω τα κενά..Καλά είσαι. Με την Αίγινα τι έκανες......

Σ´ ευχαριστώ για την προσφώνηση Νάπο μου... αλλά πότε έγινα Πρόεδρος... και δεν το ´μαθα...?? :sm7::yz:sm7:

napgeo 11-08-2010 03:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 195587)
Σ´ ευχαριστώ για την προσφώνηση Νάπο μου... αλλά πότε έγινα Πρόεδρος... και δεν το ´μαθα...?? :sm7::yz:sm7:

Μα κάναμε εκλογές στο forum. Δεν το είχες καταλάβει. Μπερδεύτηκα για τον Νικόλα το είχα γράψει. Συγνώμη..............:hmmm:

CPretenteriS 11-08-2010 03:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 195589)
Μα κάναμε εκλογές στο forum. Δεν το είχες καταλάβει. Μπερδεύτηκα για τον Νικόλα το είχα γράψει. Συγνώμη..............:hmmm:

Ίσα ίσα... τιμή μου... αλλά να το γνωρίζει και το Δ.Σ. τουλάχιστον... :sm7:

Εισαι Θεός!!! :D:D

CPretenteriS 11-08-2010 05:00

Καληνύχτα φιλαράκια!!! Κατεβάζουμε ρολά... ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:39.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!