![]() |
Απάντηση: Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος...
Απόσπασμα:
*Οπότε τελικά απομακρίνεσε και προδιαγράφεις την εξέλιξη. Πριν 10-15 μέρες, μια Κυριακή, πήγα στα διόδια. Άλλοι φώναζαν δίκαια, αλλοί άδικα κατά εμένα πάντα. Έκαναν ζημιές σε κάποιους που κοντοσταμάταγαν στα κιόσκια. ΚΑΚΩΣ βέβαια. Κάποιοι φώναζαν ΔΙΚΑΙΑ. Άλλοι έκανα ψηφοθηρία. Άλλοι πολιτική και άλλοι δημ. σχέσεις. Το αποκορύφωμα, έδωσα μαιλ σε ένα χαρτί που το ζητούσε (εδώ και 1 χρόνο δεν έχω δώσει αλλού), και ήρθε μαιλ από την εθνική με πληροφορίες ή πουστ-ά μαιλ, το έσβησα γρ΄γορα, και έμεινα ξερός. Μέχρι και την ηλ. διεύθυνση πουλούν-μοιράζουν-δίνουν κλπ κλπ Πως να δεις τα πράγματα τελικά...... :hmmm: |
Απόσπασμα:
το νου μας ρεμάλια, αλλά εγώ κοιμάμαι. Και πώς θα μπορούσα να το ξέρω εγώ καρδιά μου? Πού να θυμάμαι μέχρι πού έχω διαβάσει? Με τα λειγμένα τόσων ημερών… |
Απόσπασμα:
|
Μεγάλο το θέμα.
Το πράγμα πιστεύω στραβώνει, απ' τη στιγμή που ο αστυνομικός, από όργανο επιβολής της τάξεως, γίνεται όργανο της εκάστοτε κυβέρνησης. Και τα περιθώρια που έχει να παρεκλίνει απ' τις όποιες διαταγές, είναι μάλλον ελάχιστα. Ξέρω τι μας έρχεται στο μυαλό, "ας πάει σπίτι του". Μια κουβέντα είναι ... Το Δεκέμβρη του '08, που η χώρα καιγόταν από "διαμαρτυρόμενους" για το θάνατο του νεαρού παλληκαριού, και κάηκαν περιουσίες, ποιός έδινε διαταγές στην αστυνομία για παθητική στάση σε αυτά τα άτομα; Ποιός δίνει διαταγές, και οι κουκουλοφόροι κυκλοφορούν ανάμεσα στα ΜΑΤ, και δεν τους τσουβαλιάζουν, παρά τους αφήνουν να καίνε περιουσίες, και να υποθάλπτουν διαδηλώσεις; Που είναι η αστυνομία να τους μπουζουριάσει, όταν κατεβάζουν βιτρίνες; Κι αν τους πιάσουνε, πόσο θα κρατηθούνε; Μήπως δεν αξίζει τον κόπο, οπότε σιγά μην ασχοληθούνε; Ο νόμος στη κάθε περίπτωση, είναι ξεκάθαρος. Γιατί δεν εφαρμόζεται; Ποιός βολεύεται από την αναρχία; Ποιός χαϊδεύει αυτά τα "στοιχεία" και δεν τους εξαφανίζει; Γιατί δεν αφήνουν την αστυνομία να επιτελέσει το έργο της; Ερωτήσεις που περνάνε απ' το φτωχό μου μυαλό. Απαντήσεις ξεκάθαρες ακόμα, δεν έχω, κι ούτε ξέρω αν θα έχω ποτέ ... |
Ρε παιδιά ο αστυνόμος δεν σταματάει τους ξεκράνωτους που άμα πέσουν πάνω σου και σκοτωθούν σου κλείνουν το σπίτι φταις δε φταις, θα σταματάει αυτούς που δεν πληρώνουν διόδια; Είναι δυνατόν;;;;:confused::confused::confused:
|
Απόσπασμα:
Χουφταλο???:p Ε, ενταξει οχι χουφταλο αλλα δεν εχω την ορεξη των 23 ετων ουτε τα θάρρη του τοτε!!;):( Δεν εχω τα θαρρη οχι μονον του να παω κι ας φαω καμια πετρα αλλα και να οδηγησω οπως τοτε π.χ.!!:hmmm: |
Απόσπασμα:
δικαιολογιες..........εδω εχεις το θαρρος και ψηφιζεις,οπως τοτε:D:p |
Απόσπασμα:
ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες!!! Διοτι μην νομιζει κανεις οτι πισω απο τα κινηματα αυτα δεν βρισκονται καποιοι πολιτικοι ¨η μη που οι μεν πρωτοι αποβλεπουν σε ψηφαλακια για να ξαναμπουν στην βουλη (τωρα ειναι κατω απο το 3%) και οι μεν δευτεροι παλι σε ψηφαλακια αποβλεπουν για να βαλουν υποψηφιοτητα σε καποιο κομα ¨η εστω (πιθανοτερο) εκλογες τοπικου χαρακτηρα π.χ. δημαρχοι, δημοτικοι Συμβουλοι κ.λ.π. Εγω γιατι νομιζεις οτι τα βροντηξα απο τον Ρηγα Φεραιο (1978), ΚΝΕ (1981) και ΠΑΣΟΚ (1990)? γιατι νομιζεις? διοτι ολοι θελανε να με χρησιμοποιησουν με διαφορους τροπους (οπως και αυτους που μοιραζουν φυλλαδια στα διοδια), ακομα και κυρηγμα με ντουντουκες με εβαλαν να κανω......... για ΔΙΚΙΑ τους εξελιξη!!!! Και φυσικα με αντιτιμο(?) μια θεση στο Δημοσιο στο μελλον!!!!! Μακριαααααααααααααααααα!!! |
Απόσπασμα:
Η ψηφος ειναι πραξη αλλαγης κατεστημενου, αν φυσικα το θελησουμε και δεν παμε να ψηφισουμε σαν τα προβατα που τους εχουν υποσχεθει φαι και νερο εσαεί (βλ. διορισμους, αυξησεις ανευ παραγωγικοτητας, μονιμοτητα....δηλαδη ΒΟΛΕΜΑ) αποφευγοντας, ετσι, τον φουρνο με πατατες.... δηλαδη την ανεργια για τα προβατα με τα 2 ποδια!!!!! ;) Ισως γιαυτο και οι μονον 30,000 ανθρωποι στο τελευταιο συλλαλητηριο αντι του 1,000,000 τουλαχιστον που θα επρεπε να ειναι!! |
Απόσπασμα:
*Γενικότερα συμφωνώ με όσα είπες στην απάντηση. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!