|  | 
| 
 Απάντηση: Κυριακή 28 Μαρτίου Πάτρα - Ιτέα - Τριζόνια (reload!!) Απόσπασμα: 
 Ποιά διαδρομή λέτε οι Αθηναίοι? από Δελφούς? Η.....???Οδηγίες προς παραλία Γαλαξίδι - Google Maps | 
| 
 | 
| 
 http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000204AE.gif Σχετικά τώρα με τη διαδρομή , εγώ θα πρότεινα να στρίψουμε απο το "Κάστρο" και όχι πιο πριν γιατί ο δρόμος είναι καλύτερος ... | 
| 
 Απάντηση: Κυριακή 28 Μαρτίου Πάτρα - Γαλαξίδι - Τριζόνια (reload!!) καλύτερα για να μην μπλέξουμε με τα ''datsun'':) | 
| 
 o kaλυτερος και συντομοτερος δρομος,με ευθειες και στροφουλες....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και τα gps,αυτη την διαδρομη δινουν.:):) | 
| 
 Απάντηση: Κυριακή 28 Μαρτίου Πάτρα - Γαλαξίδι - Τριζόνια (reload!!) Υπολογίστε και εμένα.....;)   ...μονός | 
| 
 Απάντηση: Κυριακή 28 Μαρτίου Πάτρα - Γαλαξίδι - Τριζόνια (reload!!) για δείτε και αυτή τη διαδρομή.... ειναι ο "παλιός" δρόμος για Θήβα. Πολύ πιο ωραία διαδρομή, νορμαλ άσφαλτος, λίγο πιό αργή βέβαια, τη προτείνω μόνο για το "ανέβασμα" που ο δρόμος το πρωί της Κυριακής θα είναι άδειος, στην επιστροφή ίσως να έχει κίνηση...:) Αθήνα, ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου, έξοδος ΕΟ για Μάνδρα Αττικής, Θήβα....και από τη Θήβα ο δρόμος είναι ο ίδιος.... http://maps.google.com/maps/ms?msa=0...755066&t=p&z=9 | 
| 
 Απάντηση: Κυριακή 28 Μαρτίου Πάτρα - Γαλαξίδι - Τριζόνια (reload!!) Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: Κυριακή 28 Μαρτίου Πάτρα - Γαλαξίδι - Τριζόνια (reload!!) Και απο δεσφινα ειναι αρκετα καλος ο δρομος και ομορφη θεα ιτεα - γαλαξιδι ... Ειναι η πιο συντομη διαδρομη,δεν περναμε απο αραχωβα -δελφους...εκτος και αν το θελετε. Κατα 90% και εγω μεσα διπλος + φιλος με v-strom.. Θα ενημερωσω πιο αργα | 
| 
 Απάντηση: Κυριακή 28 Μαρτίου Πάτρα - Γαλαξίδι - Τριζόνια (reload!!) Μεσα λοπον 100% και ο vasorfa διπλος. Θα σας περιμενω στο 1ο parking μετα τα 2α διοδια ,μετα την εξοδο για χαλκιδα στις 8.30 | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:58. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!