![]() |
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλε
Σ'ευχαριστώ πολύ . . .
|
Ευχαριστώ πολύ...
Πήγα κ εγώ κ έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Να'σαι καλά κ. Λεό... |
Ευχαριστημενος απο την επισκευη-συντηρηση-εκπτωση-γενικη συμπεριφορα απο την motion στην μεσογειων.εφτασα τα 5000 χλμ. στο 1κυλινδρο g650gs κ επομενως θελω αλλαγη λαδιων+επισκευη στο σινιαλο φωτων.λεοντοκαρδε ενημερωσε την εταιρεια κ αν μπορεις να μου επιβεβαιωσεις οτι η προσφορα ισχυει κανονικα για την μεσογειων????
|
Ευχαριστημενος απο την επισκευη-συντηρηση-εκπτωση-γενικη συμπεριφορα απο την motion στην μεσογειων.εφτασα τα 5000 χλμ. στο 1κυλινδρο g650gs κ επομενως θελω αλλαγη λαδιων+επισκευη στο σινιαλο φωτων.λεοντοκαρδε ενημερωσε την εταιρεια κ αν μπορεις να μου επιβεβαιωσεις οτι η προσφορα ισχυει κανονικα για την μεσογειων????
|
Εφτασε η ωρα για το servise της καλης μου. νικολα σου στελνω μηνυμα:D:D
|
Απόσπασμα:
Η εταιρεία ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ τους για ραντεβού ... :) |
Η εταιρία Motion n' Style AE μεταφέρθηκε ... Καλέστε το 210 6200182, για να πληροφορηθείτε από ηχογραφημένο μήνυμα, την νέα διεύθυνση ... |
καλησπερα,
και παλι να ζητησω τη βοηθεια του ....forum. Ηρθε η ωρα του σερβις ....50000 χλμ, λόγω δύσκολου ωραρίου....βρηκα ενα κενο για Πεμπτη ΑΥΡΙΟ!!!!! υπαρχει περιπτωση να το προβαλουμε για αυριο!!!(ΤΗΝ ενημερωση):D Κριμα να χαθει η εκπτωση Νικολα ευχαριστω |
Απόσπασμα:
εγω πηγα χθες.....αλλα εκεινοι δεν ηταν ετοιμοι.....:D σοβαρα, η μετεγκατασταση δεν εχει ολοκληρωθει και δεν εχουν ανοιξει ακομα...σε 10-15 ημερες. Απλα θα μπορουσαν να ειχαν ενημερωσει ....ωστε να μην ειχα παει εκει αν και ειμαι απο εκει τριγυρω:cool:. Νικολα και παλι ευχαριστω |
Απόσπασμα:
.... και θα χρειαστούν ακόμη αρκετές μέρες ... :( |
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS Forum !!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Motion n' Style Μεσογείων για τη γρήγορη κ άψογη εξυπηρέτηση μου παρόλο που τους ενημέρωσα αρκέτα αργά,λόγω λάθους συνεννόησης με το νέο κατάστημα!
Ευχαριστώ για όλα GSforum . . . |
Νικόλα Καλημέρα και πάλι,
έχω φτάσει στα 20.000χλ και την Τρίτη έχω κλείσει ραντεβού στην motion & style στον Αγιο Στέφανο για service. Μίλησα με τον θανάση αλλά για τυπικούς λόγους θέλει και ένα mail από το forum. Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να τον ενημερώσεις και μέσω της τυπικής οδού ώστε να κρατήσουμε τη διαδικασία???? Ευχαριστώ υπενθυμίζω στοιχεία: Γιώργος ********* R1200GSA ************ service:20,000Kh |
Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS Forum !!!
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του forum. Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι απο Δευτέρα 11/07 σας περιμένουμε στις καινούργιες σύνχρονες εγκαταστάσεις μας Κρυονερίου 3-5 στον Αγ Στέφανο.Ύστερα απο δυο εβδομάδες απίστευτης ταλαιπορείας λόγο μετακόμισης η ταλαιπορεία συνεχίζεται καθώς είμαστε στα τελιώματα.Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν κάποιους τους ταλαιπορίσαμε και εξακολουθούμε να τους ταλαιπορούμε ακόμη λογο παραγγελιών που μπορεί να χάθηκαν ή να καθηστερούν πολύ.Αυτά εξάλλου συμβαίνουν στις μετακομίσεις.Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και σας περιμένω να τα πούμε απο κοντα.
Με εκτίμηση Θανάσης Μουρνιανάκης. |
Νικολα καλημερα, παμε για service για τα 10Κ Km?
σου στελνω και ΠΜ. Ευχαριστώ! |
Νικόλα Καλημέρα...:o
Ένα ραντεβουδάκι και για μένα για το service των 20.000km...:) Άντε να ρυθμίσουμε και βαλβιδούλες...έρχεταιιιιιιιιιι και ΠΜ !! :D:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η εταιρία ενημερώθηκε ... ;) |
Απόσπασμα:
;):D |
Νικολα καλησπερα
Ραντεβου και για μενα την Τεταρτη 20 Ιουλιου Service 20,000 km Στελνω πμ |
Νίκο στέλνω π.μ. για το σέρβις 25.000 χλμ
Άντε να δούμε και τις καινούργιες εγκαταστάσεις!! Να βάλουμε και την μπαταρία αλλά και τα φλασάκια!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....:sm8: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η εταιρία ενημερώθηκε ... τηλεφωνήστε για ραντεβού ... ;) |
Ευχαριστώ Νίκο!
Να ενημερώσω ότι τα τηλέφωνα τους έχουν αλλάξει....Δεν ισχύουν αυτά που γράφει και στην αρχή το ποστ. Οπότε Tηλ.2106215562 - Fax.2106215564 ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ισχύουν τα παλιά κανονικά... απλώς είναι σε διαδικασία μεταφοράς από τον provider, για αυτό δε θα δουλεύουν για μερικές ημέρες...;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δε νομίζω....... μάλλον ούτε αυτή γνώριζε......:hmmm: |
Νικόλα έκλεισα ραντεβού για τις 5 Αυγούστου, η ενημέρωση που είχες κανει (πόστ 471) ισχύει κανονικά έτσι?
|
Ρε παιδιά, αποφάσισα κι εγώ να ακολουθήσω τη ροή του forum, και να κάνω το service των 10000 χλμ στη M'n'S, αφού μόνο καλά λόγια ακούω για τα παιδιά εκεί, εσείς που ξέρετε, την πάω, περιμένω εκεί και την παίρνω αυθημερόν, ή πρέπει να την πάρω την επόμενη; θα μου ήταν πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο. Πόσες ώρες χρειάζεται ο γιατρός στο περίπου, για την εγχείρηση;
|
Απόσπασμα:
Για το service που περιγράφεις... και με δεδομένο τη μηχανή που έχεις, θεωρώ ότι μπορείς να περιμένεις... εκεί...;) |
Μόλις επέστρεψα κι εγώ από τη Motion n' Style Αγ.Στεφάνου !! Η μπουμπού βρισκόταν εκεί από τη Δευτέρα το βράδυ για να τη βρει την Τρίτη το πρωί κρύα ο μαστρο-Θανάσης και να μπορέσει να ανοίξει απευθείας τα κύλινδρα για να παραγγείλει τυχόν καπελότα.
Όπως μου είπε, μετά τις μετρήσεις, όλα τα διάκενα βρίσκονταν ακριβώς στη μέση των προβλεπόμενων - από τον κατασκευαστή - ορίων. Άρα δε χρειάστηκε καμία απολύτως ρύθμιση. Να γιατί CPS !!! :D Μπήκαν επιτέλους τα ημι-συνθετικά Motul 5100 15W-50 τα οποία κατ'αρχήν άλλαξαν εντελώς (μα εντελώς όμως) τον ήχο του boxer... τον έκαναν πιο γλυκό. Κι ο ίδιος ο Θανάσης εντυπωσιάστηκε... έκανα σωστή επιλογή λοιπόν... μένει τώρα να δω αν και πόσο θα "τσιμπάει" καθώς και πως συμπεριφέρεται μέσα στην πόλη με 40oC... κοντός ψαλμός...;) Πέραν των λαδιών... αλλάχτηκε φίλτρο αέρα, φίλτρο λαδιού και μπουζί (στα 10άρια αλλάζονται κάθε 20.000km - λίγο υπερβολικό κατά την προσωπική μου γνώμη) !! Επίσης μπήκαν λάδια/βαλβολίνες στο σασμάν... το οποίο έγινε "βούτυρο" πλέον...:) και έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι σε σασμάν, συμπλέκτη, φρένα, διαφορικό... κ.ο.κ. Σύνολο 163,88 € με την έκπτωση λόγω GSForum (το κόστος των λαδιών δεν συμπεριλαμβάνεται καθώς τα είχα πάει εγώ) !! Νίκο/Δημήτρη ευχαριστώ για την προσπάθεια και τις εκπτώσεις!! :) |
Μπράβο, καλοδούλευτη. Νίκο θέλω κι εγώ service, ήρθε η ώρα της. Στέλνω και σχετικό pm.
|
Απόσπασμα:
Να ´σαι καλά φιλε μου !! ;) |
Πηγα και εγω εχτες στον Αγιο Στεφανο για τα 20,500 χμ-ολα καλα και οπως αναμενονταν. Μονο που βλεπω οτι ο φιλος μου ο Πρετεντερης παλι λιγοτερα απο μενα πληρωσε. Ειναι ομως ρε παιδια αποσταση και οπως το κουβεντιασαμε και με Αντρεα-Θαναση ελπιζω να γινει κατι συντομα προς τα νοτια. 100 χμ ανεβα κατεβα:yz
Χρειαζεσαι αλλαγη λαδιων μετα το service:sm7: |
Απόσπασμα:
Οι ators έχουν άλλη τιμολογιακή πολιτική...:sm7::sm7::p:p |
Απόσπασμα:
Η εταιρία ενημερώθηκε ... ;) |
To ραντεβού κλείστηκε.. όλα καλά. Ευχαριστώ παιδιά.:)
|
Μπράβο ρε παίδες!
Και εγώ με βλέπω μετά το ταξιδάκι στην Κέρκυρα τον Σεπτέμβρη να κάνω των 20000χλμ...:D |
Νικο θα ηθελα σε παρακαλω και εγω το service των 20,000 κμ για την Παρασκευη 29 Ιουλιου. Στελνω pm
|
Απόσπασμα:
ΑΚΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ |
παρακαλω θα ηθελα να κανω service των 20000 χιλιομετρων την παρασκευη 29/7/2011. GS 1200.
|
George Andreadis
69********* gs 1200 |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:40. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!