GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19270)

teo71 31-05-2011 20:20

Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KAS ( 392265)
Άραγε στρίβω καλά όπως μου είπε ο Πασχάλης .

YouTube - ‪GS FORUM - TZOUMERKA 2011‬‏

Φτιάξε μας Κωστάρα..........:D:D

gripis 31-05-2011 20:30

Μπράβο στους οργανωτές της εκδρομής και μπράβο σε όλους για την όμορφη παρέα. 'Ολα ήταν καταπληκτικά.
Μπράβο στο παρεάκι της βόλτας του Σαββάτου για την παρέα και τα γέλια.
ΥΓ: Τελικά οι χυλοπίτες πάνε με το μπιφτέκι:D:D

frits 31-05-2011 20:38

Απόσπασμα:

Μας τσίτωσες ρε Κώστα....!!!!!!!:D

Strats 31-05-2011 21:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gripis ( 392285)
Μπράβο στους οργανωτές της εκδρομής και μπράβο σε όλους για την όμορφη παρέα. 'Ολα ήταν καταπληκτικά.
Μπράβο στο παρεάκι της βόλτας του Σαββάτου για την παρέα και τα γέλια.
ΥΓ: Τελικά οι χυλοπίτες πάνε με το μπιφτέκι:D:D

Να σε καλά ρε Σπύρο, εμείς σ' ευχαριστούμε που με την παρέα σου έκανες τη βόλτα του Σαββάτου ακόμα πιο ωραία φίλε :)

Strats 31-05-2011 21:25

Απόσπασμα:

Πω πω ρε Κώστα πολύ φουρκέτα αδελφέ μου, ζαλίστηκα απ την πολλή στροφή :sm7:

όμως κυρίες και κύροι, έχω εγώ άλλο βίντεο που ο Sir Kas, είναι μπροστά μου και δεν μπορώ να τον φτάσω με τίποτα :D

KAS 31-05-2011 22:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Strats ( 392313)
Πω πω ρε Κώστα πολύ φουρκέτα αδελφέ μου, ζαλίστηκα απ την πολλή στροφή :sm7:

όμως κυρίες και κύροι, έχω εγώ άλλο βίντεο που ο Sir Kas, είναι μπροστά μου και δεν μπορώ να τον φτάσω με τίποτα :D

Στου χανταάκι ...:sm7:

ntinopoulos 01-06-2011 09:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KAS ( 392424)
Στου χανταάκι ...:sm7:

:sm7::sm7::sm7:

Eftixis 03-06-2011 08:06

Μετά από 2.650 χιλιόμετρα με αφορμή το Σιράκο οφείλω να πω ότι το ταξίδι αυτό ήταν ένα Πανεπιστήμιο για μένα . Μια καταπληκτική εμπειρία τεσσάρων εποχών , μιας σύνθεσης συναισθημάτων , και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα χάρη κάποιων ανθρώπων και του Gs Forum Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΤΕΟ 71 για όλα , για την αιτία και την αφορμή …. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και κάθε ένα χωριστά, το μόνο που με έκανε να στεναχωρηθώ είναι που δεν μπορέσαμε να γνωριστούμε με όλους σας . Είμαστε όλοι μια παρέα adve που πηγαίνει παντού με κάθε καιρό και που τελικά αυτό είναι η ουσία τις ζωής και όχι ο καναπές και η τηλεόραση
Να είμαστε όλοι καλά και πάντα με το καλό να σμίγουμε. Την συνέχεια του ταξιδιού μου θα την γράψω σε άλλη ανάρτηση. Οι Φώτο μου στην σελίδα του Πασχάλη.

ARGI 03-06-2011 12:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 394119)
Μετά από 2.650 χιλιόμετρα με αφορμή το Σιράκο οφείλω να πω ότι το ταξίδι αυτό ήταν ένα Πανεπιστήμιο για μένα . Μια καταπληκτική εμπειρία τεσσάρων εποχών , μιας σύνθεσης συναισθημάτων , και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα χάρη κάποιων ανθρώπων και του Gs Forum Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΤΕΟ 71 για όλα , για την αιτία και την αφορμή …. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και κάθε ένα χωριστά, το μόνο που με έκανε να στεναχωρηθώ είναι που δεν μπορέσαμε να γνωριστούμε με όλους σας . Είμαστε όλοι μια παρέα adve που πηγαίνει παντού με κάθε καιρό και που τελικά αυτό είναι η ουσία τις ζωής και όχι ο καναπές και η τηλεόραση

Να είμαστε όλοι καλά και πάντα με το καλό να σμίγουμε. Την συνέχεια του ταξιδιού μου θα την γράψω σε άλλη ανάρτηση. Οι Φώτο μου στην σελίδα του Πασχάλη.

Να είσαι καλά φίλε...
Ολοι εμείς χαρήκαμε που σε ξανασυναντήσαμε...
Περιμένουνε το φωτο-ρεπορτάζ σου, και περιγραφή πως μετετρέψες το RT σου σε 1200ADV..!!!!
:sm7::sm7:

Jefe 03-06-2011 13:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 394119)

Η χαρά ήταν όλη δικιά μας φίλε, που ταξίδεψες τόσα χιλιόμετρα γιά να ανταμώσουμε! Να 'στε πάντα καλά! :)

Jefe

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:41.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!