GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ' τον Κασιδιάρη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=32139)

Vag 08-06-2012 12:11

Απάντηση: 3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ'

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 1200GS ( 699333)
Σωπα ρε φιλε, δηλαδη αυτοι που μας κυβερνανε δεν μας εχουν κλεψει? Η μηπως δεν χρησιμοποιουν βια?
Επειδη βαζουν τα ματ και πλακωνουν τον κοσμο και ειδικα συνταξιουχους?
Το κανουν βλεπεις με το γαντι αυτοι και δεν πιανονται ετσι?
Σιγουρα θα θυμασαι την ομαδα Σ της αστυνομιας. Μηπως ξερεις ποσους γιους πολιτικων επιαναν κα ποσοι απο αυτους οπλοφορουσαν και δημιουργουσαν προβληματα? Τα κανανε γαργαρα ομως επειδη ηταν παιδια πολιτικων βλεπεις. Και ταχα μου και ναι κατηργησαν την ομαδα αυτη γιατι δεν μπορουσε το κρατος να την συντηρει.
Ποια να συντηρει? που ολα τα αυτοκινητα των παιδιων τα φτιαχναμε στα συνεργεια του Περιστεριου και του Ν. Κοσμου δωρεαν?
Ειναι τοσο μεγαλη η βρωμια και ειναι τοσα χρονια βολεμενοι ολοι τους, που δεν μπορουν να φανταστουν καποιον να κανει κατι αλλο που αυτοι κανουν τοσα χρονια.

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν ψηφιζω Χρυση Αυγη, ουτε συμφωνω απολυτα με την στρατιγικη τους, αλλα σε καποια πραγματα θα τους εσφιγγα και το χερι αν θα τα εκαναν!

Οπότε αν υιοθετήσουμε όλοι μας τη συμπεριφορά και την φιλοσοφία που καταδικάζουμε θα γίνει ο κόσμος καλύτερος; Ή απλά θα γίνουμε ζούγκλα; Και αν αποφασίσουμε να το γυρίσουμε στο ξύλο, τους μπράβους του Μιχαλολιάκου θα βάλουμε για δικαστές; Καλύτερους δεν βρίσκαμε; Αναρωτηθείται που το πάνε αυτοί οι τύποι... Ψάξτε τα βιβλία της ιστορίας να δείτε πως το έστησαν τα ινδάλμα τα τους στη Γερμανία το 1936, -θα εκπλαγείτε από τις ομοιότητες- και δείτε που κατέληξαν.

Αρχικά είναι οι μετανάστες (τότε Εβραίοι) που ξεχωρίζουν σαν αποδιοπομπαίοι και χτυπάνε στο μάτι. Τώρα είναι η Κανέλη -(που βολεύει για αρχή γιατί σε όλους την σπάει). Μετά όσοι έχουν αντίθετη άποψη και πριν το καταλάβεις όποιος δεν συμφωνεί απόλυτα. Στο τέλος δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο αλλά ποιος έχει μπράτσα, ή μπράβους. Προσοχή, υπάρχει σχέδιο.

griv_gs 08-06-2012 12:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 699794)
η κανελη η ...προοδευτικη,η ...επαναστατρια,η ...δικαιη κτλπ κτλπ αποκαλουσε τους χρυσαυγιτες "πουσταρια"!!!
ποια???:wo20:
η καραλεσβια...:rolleyes:
εεεεεελεος!:p

Να χειροδικείς σε γυναίκα σαφώς και δεν είναι σωστό.
Αλλά όταν η προχώ Κανέλη με το βρωμόστομά της δεν έχει σταματημό, κυνηγάει την τύχη της ότν είναι δίπλα από βρωμόχερο.
:u40:

sid2011 08-06-2012 14:52

Κύριοι του GS FORUM !! Έχω την εντύπωση ότι κάνατε μια σπουδαία ανακάλυψη ! ανακαλύψατε δηλαδή ότι μεταξύ μας υπάρχουν άνθρωποι συμφορουμιτες που ανήκουν σε διάφορα αλλά κώματα !! μπράβο σας για την ανακάλυψη αυτή αλλά εγώ προτιμώ να είμαι πιο ρομαντικός και να πιστεύω ότι ο μοτοσυκλετισμος μας ΕΝΩΝΕΙ !! επίσης πιστεύω πως δεν μπήκα σε φόρουμ πολιτικό γι αυτό δεν θα σχολιάσω τα πολιτικά δρώμενα ! αυτό θα το κάνω με την ψήφο μου στις 17 του μήνα ! μέχρι τότε προτιμώ να μην διαφωνώ με φίλους που περνάω καλά μαζί τους σε όποιο κώμα και αν ανήκουν ! πιστεύω επίσης πως πέρασε για μένα ο καιρός του φανατισμού γι αυτό σας προτείνω πάντα να προσπαθείτε να περνάτε καλά !!:ye33::ye33::ye33::ye33:

gsmaniac 08-06-2012 15:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sid2011 ( 699998)
Κύριοι του GS FORUM !! Έχω την εντύπωση ότι κάνατε μια σπουδαία ανακάλυψη ! ανακαλύψατε δηλαδή ότι μεταξύ μας υπάρχουν άνθρωποι συμφορουμιτες που ανήκουν σε διάφορα αλλά κώματα !! μπράβο σας για την ανακάλυψη αυτή αλλά εγώ προτιμώ να είμαι πιο ρομαντικός και να πιστεύω ότι ο μοτοσυκλετισμος μας ΕΝΩΝΕΙ !! επίσης πιστεύω πως δεν μπήκα σε φόρουμ πολιτικό γι αυτό δεν θα σχολιάσω τα πολιτικά δρώμενα ! αυτό θα το κάνω με την ψήφο μου στις 17 του μήνα ! μέχρι τότε προτιμώ να μην διαφωνώ με φίλους που περνάω καλά μαζί τους σε όποιο κώμα και αν ανήκουν ! πιστεύω επίσης πως πέρασε για μένα ο καιρός του φανατισμού γι αυτό σας προτείνω πάντα να προσπαθείτε να περνάτε καλά !!:ye33::ye33::ye33::ye33:

νομιζω οτι δεν υπαρχει φιλος εδω μεσα, που να μην συμφωνει με τα γραφομενα σου......
εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν, για διαφορετικη πολιτικη αποψη.......το μονο που με χαλαει ειναι η βια, ιδιως κατα γυναικων
κακως το θεμα μας πηρε πολιτικες διαστασεις....γιατι υπαρχουν και πολλοι αριστεροι, που θα χτυπουσαν γυναικες...δεν ειναι θεμα κομματος;)
τεσπα....θα το ξεπερασουμε και αυτο, γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα:)

ARGI 08-06-2012 15:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sid2011 ( 699998)

:ye02::ye02:

Φίλοι μου, το να "σκοτωνόμαστε" μεταξύ μας, για πολιτικά θέματα,
να αγριευόμαστε μεταξύ μας κι άλλα τέτοια,
πρώτον δεν μας τιμά σαν ανθρώπους αλλά κυρίως
σαν ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ!!!
Αλλο να λέει κάποιος την άποψη του και άλλο να
προσβάλει ο ένας τον άλλον...
Δηλαδή, δεν μας φτάνει η ΑΘΛΙΑ καθημερινότητα μας,
αλλά πρέπει να αντιπάλουμε γι` αυτούς
που μας οδηγήσανε στην ΑΘΛΙΑ καθημερινότητα μας!!
:(:(:(

Και να σας θυμίσω ένα κλισέ μύνημα:
"Οι δύο τροχοί,
ενώνει ανθρώπους & κόσμους"
:);)

ARGI 08-06-2012 15:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 699686)
:di27: brothers.Είμαστε μία μεγάλη όμορφη παρέα με κοινή αγάπη για τις μοτοσυκλέτες μας και πολλά κοινά στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν πια την κοινωνία μας και κατεπέκτασιν και το φόρουμ μας που είναι μία μικρογραφία της κοινωνία μας.Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας άλλοι μικρά και άλλοι μεγάλα.Εκφράζουμε τους προβληματισμούς τις απόψεις μας και τις διαφωνίες μας γιατι σαφώς δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα,αλλά είναι κρίμα αυτή την δύσκολη περίοδο να αναλωνόμαστε με διάφορα που χαλάνε τις καρδιές μας.

Εκτιμώ και σέβομαι όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδω μέσα άσχετα με το γεγονός οτι και εγώ δεν μπορώ να συμφωνώ με όλους και με όλα. Μην χαλιώμαστε για τέτοια δεν αξίζει τον κόπο.

Συγγνώμη για την ειρινική παρέμβαση αλλά λέω αυτο που αισθάνομαι ........

:ye02::ye02::ye02:

southern 08-06-2012 15:36

1.Εγώ πάντως τον βρήκα πολύ κ@υλ@τον τύπο.....δυο γυναίκες στο πλατό, η μια έφυγε μούσκεμα και η άλλη αναψοκοκκινισμένη!!!!

2. το νέο σύνθημα που θα ακούγεται πλέον...ρίξε άλλη μια στη λεσβία ρε Ηλία ρε Ηλία....

3.

-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλά
χτυπημένο..
-Δουρου:εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!

4. Κάποτε μιλούσαμε για το χαστούκι της Λιανή τώρα μιλάμε για τα χαστούκια της Λιανας....τυχαίο!!!!

5. Αλλη τις τρώει και ζορίζεται (Κανέλη)
και άλλη τις τρώει και δροσίζεται (Δούρου)...!!

6. Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν μπορούσε να καπνίσει η Λιάνα μετά, θα κατέρρεε και η καπνοβιομηχανία.

7. Ναι αστυνομία; ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Παπαδάκης είμαι. Στείλτε ΑΜΕΣΩΣ περιπολικό στο στούντιο του ΑΝΤ1. ΤΩΡΑ! Να πάρει την Κηφισίας έχει μπόλικη κίνηση.

8. Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις? Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!

9. Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη....''Πάμε Μπουκέτο''!!!!

10. αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα

11. Ο Κασιδιάρης βάρεσε λένε μια γυναίκα.... για πια γυναίκα λένε την Κανέλλη? χαχαχαχαχαχαχαχαχα......

12. Ax κανελακι κανελακι ξύλο που το φας.... το χέρι του Κασιδιάρη με ριζοσπάστη μην χτυπάς

13. Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις

14. Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να "ΕΝΩΣΕΙ" την Αριστερά...!!!!

15.

Ένταλμα σύλληψης Κασιδιαρη--->5 λεπτά.....
Ένταλμα σύλληψης Τσοχατζοπουλου----->10 χρόνια!!!

16.

Ρε 'σείς έχω "φάει" σκάλωμα..
Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα
ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης...?

17. Μετά την εκπομπή "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ" της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τώρα έχουμε και την εκπομπή "ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΕΤΟ "με τον Γιώργο Παπαδάκη!

18. Όπως η Βουγιουκλάκη ερωτευόταν όποιον την χαστούκιζε πλάκα θα χει τώρα και η Καννέλη να δηλώσει φουλ καψούρα με το Κασιδιάρη....!!!!

19. Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα

20. Δεν ήταν Ριζοσπάστης αυτό με το οποίο βάρεσε η Κανέλλη τον Κασιδιάρη. Τα χαρτάκια από τα στριφτά τσιγάρα της ήταν.

21. Αν ανέβουν τα ποσοστά ΚΚΕ μετά το ξύλο του Κασιδιάρη, ο Σαμαράς θα κάνει φάλαγγα στον Παυλόπουλος που δε σηκώθηκε να τις φάει & αυτός

22. Δεν στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με την Μερκελ; Λέω εγώ τώρα.... :P:P

23. Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης

24. δήλωση Παυλόπουλου:"Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την Πετροβασίλη!!

25.

Ναι γεια σας, ΑΝΤ1 εκεί?
-Μάλιστα...
-Τι κάνετε???
-ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ!!!

26. Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό...

27. Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.

28. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο SENSEI ΠΑΚΗΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΕΝ. 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ&ΕΔΙΩΞΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

29. Μετά το ''πετάει ο γάιδαρος, πετάει'' τώρα θα έχουμε και το ''κινείται ο Προκόπης, κινείτα

kostas_366 08-06-2012 15:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από southern ( 700016)
1.Εγώ πάντως τον βρήκα πολύ κ@υλ@τον τύπο.....δυο γυναίκες στο πλατό, η μια έφυγε μούσκεμα και η άλλη αναψοκοκκινισμένη!!!!

Έγραψε αυτό :sm3:

kostas_366 08-06-2012 15:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 699794)
η κανελη η ...προοδευτικη,η ...επαναστατρια,η ...δικαιη κτλπ κτλπ αποκαλουσε τους χρυσαυγιτες "πουσταρια"!!!
ποια???:wo20:
η καραλεσβια...:rolleyes:
εεεεεελεος!:p

Ντινόπουλε, νομίζω ότι παραφέρεσαι.
Θα σου πω να είσαι περισσότερο προσεκτικός.

moby_gr 08-06-2012 16:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από southern ( 700016)
23. Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης

29. Μετά το ''πετάει ο γάιδαρος, πετάει'' τώρα θα έχουμε και το ''κινείται ο Προκόπης, κινείτα

:sm3:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:15.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!