GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   BMW ή VARADERO ?????????????????? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=4525)

GeorgeP 10-09-2009 15:23

Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 68192)
να ρωτήσω και κάτι άλλο τον Γιώργο

σώζεις έναν άνθρωπο από βέβαιο θάνατο (δεν έχει σημασία τι και πως)
εσύ, όντας απλώς ένας καλός άνθρωπος δεν ζητάς τίποτα για αυτό που έκανες
αυτός ο άνθρωπος χωρίς να το ξέρεις, είναι πλούσιος σε βαθμό που 15-20 χιλιάρικα να μην του λένε τίποτα
σε παίρνει κάποια στιγμή τηλέφωνο
"Γιώργο σου έχω μια έκπληξη",
"ευχαριστώ δεν χρειαζόταν, τι;"
"είδα ότι έχεις πάθος με τις μηχανές και είπα να σου κάνω ένα δωράκι"
"!?"
"κατέβα να το δεις"
...και κατεβαίνεις και βλέπεις μια ολοκαίνουρια BMW R1200GS με τόσα μπιχλιμπίδια που το 20άρικο το έχει πιάσει εύκολα...
δεν έχεις φυσικά το θάρρος να του πεις ότι έπρεπε να σε ρωτήσει τι θες, ή να του πεις να στην αλλάξει ή να σου πάρει επιπλέον αυτή που θες... ενώ ο τύπος δεν είναι και άνθρωπος που μπορεί κάποιος να του πει όχι (άρα την παίρνεις και λες και ευχαριστώ)

ερώτηση (με πληρωμένη απάντηση):

τι κάνεις μετά;

:sm7:

Του λεω ''ευχαριστώ δεν ηταν αναγκη εκανα απλως το καθηκον μου'', την παιρνω και στο καπακι την δίνω!!!!!:sm7:

aeriko 10-09-2009 15:36

:yz

NLS 10-09-2009 15:40

δεν είπα εγώ πληρωμένη απάντηση;

:sm7:

NLS 10-09-2009 15:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 68195)
:yz

τι έπαθες;
:cool:

Stefi Orf 10-09-2009 15:50

Εισαι εγωιστης Γιωργο(με την καλη εννοια και φιλικα παντα λολ) η αρρωστος η και τα δυο. Νεύρα:hmmm::mad:Νεύρα:mad::hmmm::mad:Νεύρα

Stefi Orf 10-09-2009 15:50

μην παρεξηγηθεις...σιγα μην μαλωσω για τις μηχανες τωρα

Dionisis 10-09-2009 15:57

Φιλαρακια εχω το gsa 1150 και ο αδελφος μου το varadero συχνα κανουμε ταξιδια και αλλαζουμε μηχανες ετσι για <ξεμουδιασμα> ουτε εγω ειμαι ειμαι ευχαριστημενος με το vara ουτε ο αδελφος μου με το gs ειναι θεμα γουστου και πως την βρισκει ο καθενας..... τωρα το ρητω ειναι bmw δεν χαλαει μ@@@@ες η ειναι Ηonda αξιοπιστια π@@@@@@ιες ειναι μηχανες και εαν ειναι να σου βγαλει κατι θα στο βγαλει εαν ειναι να σε αφησει δεξια θα το κανει εδω διαβαζουμε για μηχανες με 2000 χλμ που βγαζουν προβληματα........τεσπα καλα χλμ σε ολους μας και το κοινο που εχουμε να ειμαστε πανω σε δυο τροχους ειναι αυτο που μας ενωνει και γουσταρω που χαιρετω και με χαιρετουν οταν ταξιδευω ειτε ειναι με παπι ειτε με harley TO MONO κοινο και τo ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ EINAI οτι και οι δυο ειμαστε καβαλα με κρανος στο κεφαλι ............παντα ορθιοι λοιπον .....;)

aeriko 10-09-2009 16:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 68198)
τι έπαθες;
:cool:

Κουράστηκα

Stefi Orf 10-09-2009 16:07

:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5:

ntinopoulos 10-09-2009 16:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Dionisis ( 68204)
Φιλαρακια εχω το gsa 1150 και ο αδελφος μου το varadero συχνα κανουμε ταξιδια και αλλαζουμε μηχανες ετσι για <ξεμουδιασμα> ουτε εγω ειμαι ειμαι ευχαριστημενος με το vara ουτε ο αδελφος μου με το gs ειναι θεμα γουστου και πως την βρισκει ο καθενας..... τωρα το ρητω ειναι bmw δεν χαλαει μ@@@@ες η ειναι Ηonda αξιοπιστια π@@@@@@ιες ειναι μηχανες και εαν ειναι να σου βγαλει κατι θα στο βγαλει εαν ειναι να σε αφησει δεξια θα το κανει εδω διαβαζουμε για μηχανες με 2000 χλμ που βγαζουν προβληματα........τεσπα καλα χλμ σε ολους μας και το κοινο που εχουμε να ειμαστε πανω σε δυο τροχους ειναι αυτο που μας ενωνει και γουσταρω που χαιρετω και με χαιρετουν οταν ταξιδευω ειτε ειναι με παπι ειτε με harley TO MONO κοινο και τo ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ EINAI οτι και οι δυο ειμαστε καβαλα με κρανος στο κεφαλι ............παντα ορθιοι λοιπον .....;)

ασε διονυση!σε ριχνει ο αδερφος σου!μην ξαναλλαξετε μηχανες!:D
ασε που γι αυτο μπορει να θελει βολτες μαζι σου!:p

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:54.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!