GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

ARGI 11-02-2012 13:12

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 599746)
Argi και Ευτυχης μαζι.......θα μονασουμε με ρακες,τσιπουρα και αντικρυστα......:D:D:D

Ευλόγησον αδέλφια!

http://www.musicheaven.gr/html/modul...1271323515.jpg

;););)

Fuji 11-02-2012 15:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 599714)
Του σατανά πράγματα!!! Μακρυά από μας...:p:p

:D:D:D

Ε, αυτό πρώτη φορά το βλέπω! Μια κοψιδοκαλύβα! Έξυπνο κόλπο, τα πετάς εκεί και ψήνονται μοναχά τους. Όχι σαν το αρμπάιτ της σούβλας, να γυρνάς και να ξεροψήνεσαι ...

SenseiG 11-02-2012 16:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 599746)
Argi και Ευτυχης μαζι.......θα μονασουμε με ρακες,τσιπουρα και αντικρυστα......:D:D:D

Καλα που ειμαι και εγω να σας φιλαω απο ακολασιες....:):p;)

evan400f 11-02-2012 18:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 599693)
Μάλλον, πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε για εναλλακτική λύση.

Προτείνω τη Σκήτη Αγίου Ανδρέα, ή την Μονή Καρακάλου. Είμαστε σε επαφή και με τον Arka, για να φιξάρετε τις άλλες ημ/νίες - Μονές, και να δούμε τι απομένει σε εκρεμμότητα.

Από Δευτέρα (παραμένει κλειστό έως αύριο Κυριακή λόγω συντήρησης του σκάφους), θα επικοινωνήσω και με την ΜΙΚΡΟΑΘΩΣ Ν.Ε. για να δω αν μπορεί να μας κρατήσει 32 θέσεις με το ταχύπλοο για την έξοδό μας την Κυριακή 22/04.

:sm8:

peterv 11-02-2012 18:19

Και εγώ προσφέρομαι να τους φυλάω. :)

Δεν θα τους αφήσω ρούπι από τα μάτια μου !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Peterv

evan400f 11-02-2012 18:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 599920)

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203F1.gif

SenseiG 11-02-2012 19:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από peterv ( 600019)
Και εγώ προσφέρομαι να τους φυλάω. :)

Δεν θα τους αφήσω ρούπι από τα μάτια μου !!!!

Peterv

Καθε βοηθεια δεκτη ......δεν τους προλαβαινεις αυτους τους δυο με τιποτα!!:)

-DHMHTRHS- 11-02-2012 19:30

ερε γλεντια.Και που να λεγαμε οτι παμε και για τσιμπουσια τι θα γινοτανε χαμος!!!!!!!!:sm1::sm1::sm1::sm1::sm1:

ARGI 11-02-2012 19:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 599920)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 600080)
Καθε βοηθεια δεκτη ......δεν τους προλαβαινεις αυτους τους δυο με τιποτα!!:)

Ευτυχάκο μου... μην τους ακούς...
Ζουλεύουν τα κάλη μας και την ομορφάδα μας!!!

Ακιs 11-02-2012 19:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από -DHMHTRHS- ( 600085)
ερε γλεντια.Και που να λεγαμε οτι παμε και για τσιμπουσια τι θα γινοτανε χαμος!!!!!!!!:sm1::sm1::sm1::sm1::sm1:

Τσιμπουσια θα εχει παλι Δημητρη...με αυτους τους δυο μαζι....απλα θα ειναι ''ευλογημενα''.....:D:D:D

Fuji 11-02-2012 22:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 600095)
Τσιμπουσια θα εχει παλι Δημητρη...με αυτους τους δυο μαζι....απλα θα ειναι ''ευλογημενα''.....:D:D:D

Θα πέσει φακή αλάδωτη και παξιμάδι ... ειδική παραγγελία! :D

Eftixis 11-02-2012 23:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 600288)

Θα είναι ότι πρέπει μετά από τις μαγειρίτσες και τα αντικριστά του Πάσχα :sm7::sm7::sm7:

SenseiG 12-02-2012 08:45

:p:p
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 600288)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 600310)
Θα είναι ότι πρέπει μετά από τις μαγειρίτσες και τα αντικριστά του Πάσχα :sm7::sm7::sm7:

Τι λετε ρε παιδια εμεις περιμενουμε να μας οργανωσετε και μας λετε για φακες και παξιμαδια...?:p:p:p

:sm7::sm7::sm7::sm7:

peterv 12-02-2012 10:41

Θα τρως αμίλητος φίλε μου ότι κι αν έχει για μεσημεριανό ( στις 8 το πρωί) ή βράδυνό (στις 4 το απόγευμα) και θα παρακαλάς να προλάβεις να το φάς όλο πριν τελειώσει η προσευχή τους διότι μετά δεν έχει....... Ότι δεν προλάβεις το παίρνεις στο τσέπες κανά φρούτο καμία φέτα ψωμί για να έχεις να τρώς στο ενδιάμεσο .......:)

Α και άμα κάνεις το λάθος και δεν συκωθείς έγκαιρα πριν το μεσημεριανό ή ψιλοξαπλώσεις το μεσημέρι και δεν ακούσεις την καμπάνα ; Έχασες τρώς στο επόμενο γεύμα ....... :)

Τα κοκορέτσια και τα αντίκριστά θα φαντάζουν μακρινά .....πολύ μακρινά.....

Αλλά πίστεψε με αξίζει τον κόπο να ζήσεις λίγες μέρες όπως στο Βυζάντιο το 15ο - 16ο αιώνα , να έρθεις κοντά στο θείο στην χριστιανική πίστη, είναι απίστευτες οι κουβέντες και ο τρόπος σκέψης που έχουν διαμορφώσει οι καλόγεροι εκεί όλους αυτούς τους αιώνες.

Άλλωστε καλό είναι να συνηθήσουμε λιγο διαφορετικά αφου μετά την πτώχευση έτσι θα ζούμε χωρίς ηλεκτρικό καλιεργόντας τα προς το ζην ο καθένας μόνος του.

Peterv

Fuji 12-02-2012 15:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 597928)
Ευτύχη, όλα εντάξει. Τακτοποιήθηκες και στην Διονυσίου. Οπότε, έχουμε και λέμε:

20/04 φιλοξενία στην Διονυσίου, και
21/04 φιλοξενία στην Αγίου Παύλου.

Τώρα να δούμε την διαμονή σου στο ξενοδοχείο στις 19/04. Υπάρχει κάποια δυάδα από παιδιά που γνωρίζεις και θα 'θελες να πας μαζί;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 599439)
Δεν ροχαλίζω, δεν με ενοχλεί το ροχαλητό, μπορώ να μείνω με οποιοδήποτε κανένα πρόβλημα ;):)

Λοιπόν, κατόπιν των δηλώσεών του, τακτοποιήθηκε κι ο Ευτύχης με τρίκλινο στην παρέα Fuji - ARGI.

Απ' τον έτερο συγκάτοικο ARGI όμως, δεν άκουσα αντίστοιχη δήλωση περί ροχαλητού κι ανησυχώ ... :p

Fuji 12-02-2012 15:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από peterv ( 600569)
................................
Άλλωστε καλό είναι να συνηθήσουμε λιγο διαφορετικά αφου μετά την πτώχευση έτσι θα ζούμε χωρίς ηλεκτρικό καλιεργόντας τα προς το ζην ο καθένας μόνος του.

Peterv

Σωστός ο Πέτρος. Να κανονίζαμε να παραμείνουμε λίιιιγο παραπάνω στο Όρος; Κανα εξάμηνο φερ' ειπείν; :D

ARGI 12-02-2012 15:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 600848)
Λοιπόν, κατόπιν των δηλώσεών του, τακτοποιήθηκε κι ο Ευτύχης με τρίκλινο στην παρέα Fuji - ARGI.

Απ' τον έτερο συγκάτοικο ARGI όμως, δεν άκουσα αντίστοιχη δήλωση περί ροχαλητού κι ανησυχώ ... :p

Δεν κάνω δηλώσεις, θα μιλήσουν οι πράξεις μας!!
Θα είμαστε μέσα στο δωμάτιο σαν τρία μικρά κατατρεγμένα κοτσιφάκια!!!
Κιχ δεν θα ακουστεί!!!
(Το πολυ-πολύ καμιά μασέλα, να τρώει Κρητικό παξιμαδάκι στα κρυφά!!)

ARGI 12-02-2012 15:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από peterv ( 600569)
Θα τρως αμίλητος φίλε μου ότι κι αν έχει για μεσημεριανό ( στις 8 το πρωί) ή βράδυνό (στις 4 το απόγευμα) και θα παρακαλάς να προλάβεις να το φάς όλο πριν τελειώσει η προσευχή τους διότι μετά δεν έχει....... Ότι δεν προλάβεις το παίρνεις στο τσέπες κανά φρούτο καμία φέτα ψωμί για να έχεις να τρώς στο ενδιάμεσο .......:)

Α και άμα κάνεις το λάθος και δεν συκωθείς έγκαιρα πριν το μεσημεριανό ή ψιλοξαπλώσεις το μεσημέρι και δεν ακούσεις την καμπάνα ; Έχασες τρώς στο επόμενο γεύμα ....... :)

Τα κοκορέτσια και τα αντίκριστά θα φαντάζουν μακρινά .....πολύ μακρινά.....

Αλλά πίστεψε με αξίζει τον κόπο να ζήσεις λίγες μέρες όπως στο Βυζάντιο το 15ο - 16ο αιώνα , να έρθεις κοντά στο θείο στην χριστιανική πίστη, είναι απίστευτες οι κουβέντες και ο τρόπος σκέψης που έχουν διαμορφώσει οι καλόγεροι εκεί όλους αυτούς τους αιώνες.

Peterv

Πέρα από το χαβαλέ, ο τρόπος ζωής και διατροφής των Γερόντων είναι μαναδικός και εντυπωσιακός...
Στην κυριολεξία, στο φαγητό, (Τράπεζα), δεν σηκώνει πολλά-πολλά,
γιατί έμεινες νηστηκός στο πι & φι!!
Ασε που δεν πρέπει να ακούγεται τίποτις, μιας και το μόνο που ακούγεται μέσα στην αίθουσα είναι εκκλησιάσματα/ευαγγέλια που διαβάσει ένας Γέροντας.
;););)

SenseiG 12-02-2012 15:42

Δεν παμε για το φαι εκει περαν της πλακας για να χαλαρωσουμε λιγο το κανουμε.
Εκει παμε για αλλα πραγματα που ο καθενας απο εμας αποζητα.....:)

peterv 12-02-2012 16:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 600850)
Σωστός ο Πέτρος. Να κανονίζαμε να παραμείνουμε λίιιιγο παραπάνω στο Όρος; Κανα εξάμηνο φερ' ειπείν; :D

Χωρίς πλάκα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα βλέπαμε την ζωή με άλλο μάτι. Πόσο μικρή θα φάνταζε η κρίση μπροστά σε αυτή την πνευματικότητα !!

Peterv

peterv 12-02-2012 16:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 600853)
Δεν κάνω δηλώσεις, θα μιλήσουν οι πράξεις μας!!
Θα είμαστε μέσα στο δωμάτιο σαν τρία μικρά κατατρεγμένα κοτσιφάκια!!!
Κιχ δεν θα ακουστεί!!!
(Το πολυ-πολύ καμιά μασέλα, να τρώει Κρητικό παξιμαδάκι στα κρυφά!!)

Τα μικρά κοτσιφάκια καλου κακου ας πάρουν μαζί τους και τις ωτοασπίδες που φοράνε μέσα από το κράνος. Μόνο να συνενοηθήτε ένας κάθε βράδυ να μην φοράει ώστε να ξυπνάει τους άλλους όταν βαράνε οι καμπάνες. :) :) :)

Peterv

Fuji 15-02-2012 09:08

Λοιπόν, νεότερα για την έξοδό μας την Κυριακή 22/04.

Μίλησα με το πρακτορείο της ΜΙΚΡΟΑΘΩΣ Α.Ε. που έχει το ταχύπλοο που ξεκινάει να μας μαζεύει από τις Μονές στις 09.30 π.μ.
Του ζήτησα αν μπορούμε να κάνουμε από τώρα μια ομαδική κράτηση 33 ατόμων. Δεν ήταν ιδιαίτερα θετικός (ούτε αρνητικός βέβαια) με την δικαιολογία ότι έτσι θα δεσμεύσει όλο το δρομολόγιο, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να πάρει άλλους προσκυνητές. Του απάντησα πως αυτό δε ζημιώνει σε κάτι την εταιρεία τους, κλπ κλπ, και πες από δω πες από 'κει, καταλήξαμε να του στείλω ένα φαξ στα μέσα Μαρτίου, για να το ξαναδούν και να μας απαντήσουν εγγράφως.

Μια άλλη σκέψη που μου πρότεινε, ήταν να πάρουμε "αγκαζέ" το ταχύπλοο, δημιουργώντας ένα δικό μας δρομολόγιο στην ουσία. Η αναχώρηση σ' αυτήν την περίπτωση, θα ήταν ή στις 07.30 από τις Μονές, ή μετά τις 15.00 (που του το απέριψα, γιατί θα μας καθυστερήσει πολύ, ιδίως τα παιδιά από Αθήνα και κάτω).

Αν κάποιος από εσάς, έχει κάποια μεγαλύτερη πρόσβαση στην εν λόγω εταιρεία, ίσως μπορεί να πιέσει προς την πρώτη λύση (των 09.30). Εκτός, κι αν προτιμάτε να βγούμε 07.30 αλλά θα χάσουμε την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία (και το περιεκτικό τραπέζι που θα ακολουθήσει).

ARGI 15-02-2012 09:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 603355)
Λοιπόν, νεότερα για την έξοδό μας την Κυριακή 22/04.

Μίλησα με το πρακτορείο της ΜΙΚΡΟΑΘΩΣ Α.Ε. που έχει το ταχύπλοο που ξεκινάει να μας μαζεύει από τις Μονές στις 09.30 π.μ.
Του ζήτησα αν μπορούμε να κάνουμε από τώρα μια ομαδική κράτηση 33 ατόμων. Δεν ήταν ιδιαίτερα θετικός (ούτε αρνητικός βέβαια) με την δικαιολογία ότι έτσι θα δεσμεύσει όλο το δρομολόγιο, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να πάρει άλλους προσκυνητές. Του απάντησα πως αυτό δε ζημιώνει σε κάτι την εταιρεία τους, κλπ κλπ, και πες από δω πες από 'κει, καταλήξαμε να του στείλω ένα φαξ στα μέσα Μαρτίου, για να το ξαναδούν και να μας απαντήσουν εγγράφως.

Μια άλλη σκέψη που μου πρότεινε, ήταν να πάρουμε "αγκαζέ" το ταχύπλοο, δημιουργώντας ένα δικό μας δρομολόγιο στην ουσία. Η αναχώρηση σ' αυτήν την περίπτωση, θα ήταν ή στις 07.30 από τις Μονές, ή μετά τις 15.00 (που του το απέριψα, γιατί θα μας καθυστερήσει πολύ, ιδίως τα παιδιά από Αθήνα και κάτω).

Αν κάποιος από εσάς, έχει κάποια μεγαλύτερη πρόσβαση στην εν λόγω εταιρεία, ίσως μπορεί να πιέσει προς την πρώτη λύση (των 09.30). Εκτός, κι αν προτιμάτε να βγούμε 07.30 αλλά θα χάσουμε την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία (και το περιεκτικό τραπέζι που θα ακολουθήσει).

Στην περίπτωση του "αγκαζέ", αλλάζει η χρέωση, ή είναι η ίδια στο όπως στο κανονικό δρομολόγιο??
Αναφερθήκατε σε αυτό Νίκο??
;);)

Fuji 15-02-2012 19:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 603364)
Στην περίπτωση του "αγκαζέ", αλλάζει η χρέωση, ή είναι η ίδια στο όπως στο κανονικό δρομολόγιο??

Αναφερθήκατε σε αυτό Νίκο??

;);)

Αργύρη, δεν ρώτησα για χρέωση, γιατί μου φάνηκαν ασύμφορες οι ώρες. Η μια πολύ νωρίς, η άλλη η μεσημεριανή, αδιανόητη.

Δεν ξέρω, να ρωτήσω για χρέωση σε περίπτωση "αγκαζέ" αν μας συμφέρει να συζητήσουμε την πρωινή των 07:30. Θα μας βγάλει Ουρανούπολη στις 08:30 - χρόνος αρκετός για πρωινό καφεδάκι, και έγκαιρη επιστροφή όλων ... αλλά όπως είπα, χάνουμε και τη Θεία Λειτουργία (που αξίζει) αλλά και την πρωινή τράπεζα (που επίσης αξίζει :D).

Προτείνω να προχωρήσουμε στις 15/03 με ΦΑΞ - πρόταση για ομαδική κράτηση, κι αν δεν την κάνουν δεκτή, μία εβδομάδα πριν (14/04) που δέχονται κρατήσεις, θα κάνουμε μια επίθεση οι ομαδάρχες, και θα κλείνουμε θέση για τις πεντάδες μας, όπως στις Μονές.

Arkas 16-02-2012 22:08

Πολύ καλή κίνηση Νικόλα !

Fuji 20-02-2012 15:59

evan400f, Arkas, έχουμε κάτι νεότερο; Να φιξάρουμε λίγο Μονές και ημερομηνίες, και να κλείσουμε τα τυχόν κενά; Αν δε μπορούμε να κλείσουμε τη Φιλοθέου, να δούμε κάποια άλλη ...

evan400f 20-02-2012 21:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 607884)
evan400f, Arkas, έχουμε κάτι νεότερο; Να φιξάρουμε λίγο Μονές και ημερομηνίες, και να κλείσουμε τα τυχόν κενά; Αν δε μπορούμε να κλείσουμε τη Φιλοθέου, να δούμε κάποια άλλη ...

Καλησπέρα Νίκο. Εγώ δυστυχώς δεν είχα καμία απάντηση από την Φιλόθεου. Και δεν έχω προλάβει να κάνω κάτι, είμαι στη δουλειά 10 – 12 ώρες την ημέρα τελευταία και το βλέπω να με πηγαίνει έτσι για κάνα μήνα ακόμα! Αν μπορεί κάποιο από τα παιδιά της ομάδας μας να ασχοληθεί για μένα θα ήταν καλό. Δεν θέλω να μας κρεμάσω αλλά δυστυχώς έμπλεξα.

Arkas 20-02-2012 22:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 608215)
Καλησπέρα Νίκο. Εγώ δυστυχώς δεν είχα καμία απάντηση από την Φιλόθεου. Και δεν έχω προλάβει να κάνω κάτι, είμαι στη δουλειά 10 – 12 ώρες την ημέρα τελευταία και το βλέπω να με πηγαίνει έτσι για κάνα μήνα ακόμα! Αν μπορεί κάποιο από τα παιδιά της ομάδας μας να ασχοληθεί για μένα θα ήταν καλό. Δεν θέλω να μας κρεμάσω αλλά δυστυχώς έμπλεξα.

Θα ενημερώσω αύριο ...

evan400f 20-02-2012 22:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 608224)
Θα ενημερώσω αύριο ...

Να 'σαι καλά Δημήτρη.:)

THANOSEOD 28-02-2012 13:19

Kαλησπέρα σε όλους . . . μετά από αμέτρητα τηλέφωνα και αρκετό άγχος μπορώ να πώ,είμαι και γώ έτοιμος για την εκδρομή μας!Διαμονή όλα καλώς . . . Υπολογίστε με για είσοδο στις 18/04!!!

Fuji 28-02-2012 16:16

Δηλαδή Θάνο, κατάφερες και έκλεισες τις Μονές και ημερ/νίες της ομάδας του Στάθη (TARKAS); Σωστά σε έχω παρακάτω;
Να γίνει τότε το τρίκλινο-δίκλινο της παρέας, 2-τρίκλινα;

1. ΤΑRΚΑS :

18/04 Κουτλουμουσίου
19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα
20/04 Γρηγορίου
21/04 Αγίου Παύλου

Η ομάδα αποτελείται από:

α. TARKAS
β. αδερφός TARKA
γ. kostasKyriakos
δ. KostasKyriakos φιλος
ε. Vasorfa
στ. ΤΗANOSEOD

THANOSEOD 28-02-2012 16:24

Ακριβώς φίλε μου . . . έχω ένα μικρό προβληματάκι με τη μονή Γρηγορίου,δεν μπορούν μέχρι στιγμής να με φιλοξενήσουν αλλά έχω εξασφαλίσει διαμονή στη μονή Σίμωνος Πέτρας και προσπαθώ καθημερινά μήπως και τύχει κάποια ακύρωση από τη Γρηγορίου!!!Δύο τα τρίκλινα και είμαστε έτοιμοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Fuji 28-02-2012 22:50

:re28:

TARKAS 29-02-2012 13:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από THANOSEOD ( 614687)
Ακριβώς φίλε μου . . . έχω ένα μικρό προβληματάκι με τη μονή Γρηγορίου,δεν μπορούν μέχρι στιγμής να με φιλοξενήσουν αλλά έχω εξασφαλίσει διαμονή στη μονή Σίμωνος Πέτρας και προσπαθώ καθημερινά μήπως και τύχει κάποια ακύρωση από τη Γρηγορίου!!!Δύο τα τρίκλινα και είμαστε έτοιμοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Μια χαρα Θανο και μπραβο που τα καταφερες.
Θα ενημερωσω οταν ερθει η ωρα -μια βδομαδα πριν για δυο τρικλινα η αλοιως στρωματσαδα σε καποιο

THANOSEOD 29-02-2012 15:26

Κ σε παγκάκι κοιμάμαι . . .

Fuji 29-02-2012 18:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 615457)
Μια χαρα Θανο και μπραβο που τα καταφερες.
Θα ενημερωσω οταν ερθει η ωρα -μια βδομαδα πριν για δυο τρικλινα η αλοιως στρωματσαδα σε καποιο

Στάθη, μήπως να το κλείσετε τώρα;

Εκτός κι αν σου έχει πει η ξενοδόχος πως και τελευταία εβδομάδα δεν υπάρχει θέμα ...

TARKAS 01-03-2012 10:33

Επειδη παντα σε ακουω Νικολα μολις πηρα την κυρια Εφη και το τροποποιησα σε δυο τρικλινα.
Θαναση ετοιμος και καλως ηρθες στην παρεα μας

Fuji 01-03-2012 12:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 616296)
Επειδη παντα σε ακουω Νικολα μολις πηρα την κυρια Εφη και το τροποποιησα σε δυο τρικλινα.
Θαναση ετοιμος και καλως ηρθες στην παρεα μας

Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ !!! :ye02:

THANOSEOD 01-03-2012 19:35

Σας ευχαριστώ όλους για όλα . . . καλώς σας βρήκα!!!Άντε να μαζεύουμε ρούχα σιγά σιγά . . .

Fuji 01-03-2012 20:37

Να 'σαι καλά Θάνο μου. Με το καλό να πάμε. Μετράμε μέρες πια. ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!