![]() |
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Φωτογραφιες απο την πιτα
2 Συνημμένο(α)
31-1-2010
|
Απόσπασμα:
|
|
Απόσπασμα:
|
Χαίρομαι ιδιαίτερα, αρχικά σαν μέλος του GSForum βλεπω μας εχει ενωσει αυτο το forum...πρωτα ως φιλους...και δευτερον σαν μοτοσυκλετιστες..
απο τα σχόλια που εχουν γραφτει μεχρι τωρα και τις φωτογραφιες...το μονο που μπορω να πω ειναι...ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΗΛΙΑ!!! Ζηλια διοτι ειμαι στο εξωτερικο, εχω 'ατυχιες' και αρρωστια και δεν μου επιτρεψαν να παρεβρεθω και εγω σε αυτη την λαο-BMW-θαλασσα....300 ατομα?? την επομενη φορα να κλεισουμε κανενα γηπεδο...θα εχουμε χωρο να δοκιμασουμε και τις μηχανες μας....:sm7: Συγχαρητηρια πρωτιστως στους διοργανωτες...στους ανθρωπους που ετρεξαν για να ειναι ολα ετοιμα....και για να υπαρχει αυτο το χαμογελο στα προσωπα των παρευρισκομενων...και παλι 1000...οχι 1200 μπραβο σε ολους.... Ευελπιστω οτι καποια στιγμη θα σας γνωρισω απο κοντα...και θα ταξιδεψουμε μαζι... Καλη Χρονια σε ολους....καλα και ορθια χιλιομετρα σε ολους...και παντα τετοια... PS:Ευχομαι να κρατησατε και κανενα κομματακι πιτα και για ατομα του εξωτερικου...μην τα φαγατε ολα!!! Δεχομαι πακετα και με courier...:sm7::sm7: Συγχαρητηρια |
Γιώργο μου, το κομμάτι σου (όπως και όλων των μελών μας που βρίσκονται εκτός Ελλάδος), κόπηκε εξονοματισμένο!
Σε περιμένει στην πρώτη ευκαιρία!:D |
Παιδιά, η λέξεις ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε διοργανωτές και συμμετέχοντες, είναι λίγες. Πράγματι, έχει φτιαχτεί μια υπέροχη και ζηλευτή παρέα, και ξέρει να χαίρεται αυτό που έχει. Ντρέπομαι και θλίβομαι που γράφω αυτά εξ αποστάσεως, και δεν μπόρεσα να είμαι κοντά σας, αλλά, αν μη τι άλλο, χαίρομαι που έιμαι μέλος αυτής της παρέας.
Πάντα τέτοια παιδιά, ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
αλλα επιδη δεν εχουμε χωρο για να βαλουμε την πιτα θα κοψουμε σπανακοπιτα στα τρικαλα:D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Διαβάζω και διαβάζω και διαβαζω το Post...... συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και τους συμμετέχοντες που κάνουν τη "παρέα" μας πιο δυνατή. Λυπάμαι που δεν τα κατάφερα να έρθω φέτος λόγω έκτακτων εργασιακών υποχρεώσεων, ευχαριστώ και για τη κατ' ιδίαν τηλεφωνική πρόσκληση τη τελευταία στιγμή.....
Στάθηκε όμως αδύνατον αν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας περίμεναν ...σχεδόν στο αυτοκίνητο για να ξεκινήσουμε...:( Καλή δύναμη και πάντα να ανταμώνουμε.... |
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και απο μένα που διστυχώς δεν μπόρεσα να παραβρεθώ:yz:yz
Οι φωτογραφίες και οι περιγραφές σας,δείχνουν σε όλους εμάς που δεν συμμετείχαμε το δρόμο για τις επόμενες εγκδηλώσεις του forum. Πάντα τέτοια.. |
5 Συνημμένο(α)
μερικές κι από μένα, συγγνώμη για την ποιότητα.....
|
5 Συνημμένο(α)
κι ακόμη λίγες....
όπως είδατε ευλόγησα και το μούσι μου με τη λεπτή της παρέας :sm7::sm7: κι είπα να δείξω και τους νότιους γείτονες!!! |
......και να ευχαριστήσω ακόμη μιά φορά τα αδέρφια Νίκο και Δημήτρη!
Δυστυχώς οι φωτό τους είναι απαράδεκτες, ευτυχώς τις φωτίζουν οι ίδιοι! να είστε πάντα καλά κι ορεξάτοι και πάντα "παιδιά" :sm5::sm5::sm5::sm5: |
ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ!σε αυτους που τα οργανωσαν και σε αυτους που βρεθηκαν εκει και γεμισαν τους δρομους με ΒΜW και οχι μονο.επισης μπραβο μας που ημασταν ανοικτοι σε οσους ηθελαν να πανε ασχετα αν ηταν ΒΜWαδακιας η οχι και τους καλουσαμε να διασκεδασουν μαζι μας και οχι σαν κατι αλλους που η συγκεντρωση τους ηταν κλειστη και το ανακοινωναν μεσω email!!!
|
με κλειστες συγκεντρωσεις κανεις μασωνιες και αιρεσεις οχι ομως φιλους και γνωριμιες!!!
|
να ρωτησω κατι χωρις να παρεξηγηθω:p μηπως καπου εκει κοντα ειχε συγκεντρωση και το κτμ κλαμπ γιατι μετρησα 4 -5 μπορει και 6 κτμ
|
Απόσπασμα:
οχι απλα δεν μπορει σε μια τετοια συναντηση να μην ειναι τα κορυφαια μηχανακια εκει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
κατι ξερουν αυτοι!!!!:D:D:D |
στη φωτό έχω 5,
το 6ο που ήταν;! χάθηκε ανάμεσα στα θηρία;:):):) |
κωνσταντινε εισαι πολυ αστειος σταματα σταματα ουφ ουφ πιανω την κιλια μου :sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Πολλές ευχαριστίες και εγώ στους διοργανωτές της πίτας.Ολα ήταν τέλεια.Τόσες μηχανές δεν έχω ξαναδεί σε συγκέντρωση.Μπράβο σε όλους μας.Α να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τα μαγαζιά για τα δώρα που πήρα.(ελπίζω να πήραν και οι άλλοι δύο όπως εγώ:o:o:o:o:o)Αν όχι σόρυ παίδες:o:o
|
Αντε...μερικες φωτο και απο εμενα!!!!!:D
αυτοι ειμαστε οι....Κυριακαδες......συναντηση μετα τα διοδια......στην Ελευσινα... http://inlinethumb46.webshots.com/41...600x600Q85.jpg εδω καποιοι φιλοι αλλοθρησκοι.....πανω απο ολα βαζουμε τις 2 ροδες!!! http://inlinethumb41.webshots.com/46...600x600Q85.jpg η επομενη ειναι γαι τους απανταχου,,,κακοπροαιρετους,,,,,,,:sm7: http://inlinethumb05.webshots.com/43...600x600Q85.jpg τακη....(wet and dirty) ειδες τα κτμακια.....????αυτοι δεν πηραν το τουτουνι τους:p ειτε το πιστευετε ειτε οχι:p οοοοοοοοτι βλεπεται ειναι gsforum:D:D(μεχρι και τα Ι.Χ.) Και επειδη αν δεν παινεψεις το σπιτι σου.....θα πεσει στην κεφαλη σου,,,,,,,,,,,,, ο φιλος Στελιος(gazi) κλωνοποιηθηκε:sm7::sm7: ειδατε ομορφιες??????:hmmm:ο ,,,,,,,,Ζορρο:p:p:p http://inlinethumb48.webshots.com/25...600x600Q85.jpg παιζουν και κατι απιστευτα videos μολις καταφερω να τα σηκωσω,,,,,,θα τα γευτειτε!!!!;);););) |
|
1 Συνημμένο(α)
..
|
4 Συνημμένο(α)
...
|
|
:sm7::sm7:λέγε τέτοια...:sm7::sm7:
|
Είναι που ήταν η Μαρία κοντά Νικόλα, αλλιώς θα έβγαζα φωτό μόνο το ξενοδοχείο και τις ταβέρνες!!!:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Δεν αμφέβαλα ..... ;) |
http://img704.imageshack.us/img704/4083/nafplio.gif
Παιδιά καλημέρα ήθελα να δοκιμάσω κατά πόσο τρέχει ένα "gif" αρχείο που έφτιαξα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Δουλεύει, δουλεύει!!!:sm7:
|
ζαλιστηκα.............:sm7:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!