![]() |
Απάντηση: Σκηνές Camping από το SR2010
Απόσπασμα:
να ερθεις για καφε,να τα φορτωσεις......:p:p:p:D περα απο την πλακα,παρε τηλ.τον φιλο απο το club να τα πειτε και αν δεν βρεις ακρη....θα βρουμε εμεις....;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
φιλε νικολα ο...πολυελαιος ειναι στη φωτο με τα πραγματα πανω στον καναπε!!!!(καποιος πρεπει να βαλει γυαλιααααα!!!:D:D) |
Ααααα καλά.. Και σκέψου ότι τα φόραγα.
|
Παρελαβα το πακετακι μου απο τους χαρλεαδες εγω. Καλο μου φαινετε http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000202F0.gif Καταχωρησεμε gsmaniac
|
Και mits παρελαβε πακετο και ζηλεψε τον χωρο του harley club Μακαρι και σε δικο μας
|
Ρε παιδιά αυτός ο Vasorfa τι θα τις κάνει ΤΟΣΕΣ σκηνές που πάει κάθε φορά και παίρνει???? ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΕΙΝΑΙ??? Αφου σκέφτονται να τον κάνουν ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ.... :sm7:Ρε μπας και βρήκε και καμιά Χαρλεού απο τα ...... ΑΔΙΑΘΕΤΑ????
|
1.pirate
2.ντινοπουλος 3.comander......παρελαβε 4.mobygr 5.MITS70......παρελαβε 6.ramiod 7.skippybi 8.vtheo......παρελαβε 9.boxer.......παρελαβε 10.nicos papadopoulos 11.vasorfa....2 κομματια:p:p:p...παρελαβε 12.L3f ......παρελαβε 13.sakmant 14.PKPako1 15.steliosx 16. gemara 17.danaos 18.Nικολας33 19.antreas33 20.siraxanz __________________ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!