![]() |
Απάντηση: Καλημέρες,Καλησπέρες,Καληνύχτες - Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010
Απόσπασμα:
..... και όχι τον καπετάνιο .... :sm7: :sm7::sm7::sm7: |
Απάντηση: Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!!
|
Απόσπασμα:
Μπααααα φίλε Νίκο..... νεκρά τα πράγματα στο καράβι... μόνο μούτσους είχε.... οι οποίοι έψαχναν ασταμάτητα το Θεολόγο...... Τυχαίο...?? :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Λοιπόν Χανιωτάκια..... όλο λόγια είστε... μέχρι και τηλέφωνα σας πήρα και δεν απαντούσατε.... ξέρετε εσείς ποιοι........
Το πρόγραμμα σήμερα έχει ως εξής... Φαγητό και ανάπαυση τώρα... για λίγο.... και μετά προτείνω είτε κουκουβάγια για καφέ και γλυκό... είτε παλιό λιμάνι.... τι λέτε?? Για ρίξτε κανα τηλέφωνο να συνενοηθούμε επιτέλους..... ή μήπως φοβάστε από αυτά που έχετε ακούσει το Λεοντόκαρδο και το commander να λένε για μένα?? Είναι όλα ψεύδη!!! :D:D:cool: Όσο για το βράδυ.... δε θέλω να επαναλαμβάνομαι..... Villa Mercedes (ισως και Μύλος τα ξημερώματα)... Αναμένω.... http://comps.fotosearch.com/comp/UNY...Eu15972358.jpg |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Γιώργο (GEOK) και Γιάννη (Jmar) χάρηκα πολύ που σας γνώρισα κι ευχαριστώ πολύ για τον καφέ!!! :)
Θα τα πούμε σε 2 ωρίτσες στο Villa... για να δούμε πως φαίνεται το ξημέρωμα απ´ την Αγ.Μαρίνα... :D:D::D |
Γιώργο (GEOK) και Γιάννη (Jmar) χάρηκα πολύ που σας γνώρισα κι ευχαριστώ πολύ για τον καφέ!!! :)
Θα τα πούμε σε 2 ωρίτσες στο Villa... για να δούμε πως φαίνεται το ξημέρωμα απ´ την Αγ.Μαρίνα... :D:D::D |
Προσέχετε μου τον ναργηλορουφηχτή μην μου τον μεθύσετε......:sm7:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!