![]() |
Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Παιδιά, περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα!!! :) Τι έγινε; πως πήγατε; ... με λεπτομέρεια ;)
|
Μόλις γύρισα εγώ μετά απο μια πάνω από όλα καταπληκτική εμπειρία και συνάμα επίπονη και απαιτητική!!! Ο Σπανός ένας αξιόλογος οδηγός και εκπαιδευτής μαζί τον άψογο βοηθό του Γιώργο μας έκανε να περάσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα και να ανακαλύψουμε περισσότερο τις μηχανές μας! Αν και με σχετικά μεγάλη εμπειρία στο χώμα μπόρεσα να διορθώσω αρκετά λάθη που έκανα και να λύσω μπόλικες απορίες! Εννοείται πως έχω πορωθεί να δηλώσω και για το Level 2!
Τα παιδιά όλα καλά ειδικά οι αγαπητοί φίλοι & συμφορουμίτες Θεόδωρος (Teo71) και Θανάσης (ThanDim)! Από συμμετοχές 7-8 ΚΤΜ ADVENTURE μέτρησα, 6 BMW GS εμέις, 3 VSTROM (Κρητικοί) & μερικές διάφορες άλλες μάρκες! Η εκπαιδευτική διαδρομή περιλάμβανε χωμάτινη περιήγηση στα Γεράνια τα οποία ήταν χιονισμένα! http://img705.imageshack.us/img705/2258/img0142fwk.jpg Εδώ το σημέιο όπου επρεπε να έχουμε αλυσίδες για να συνεχίσουμε οπότε και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω! http://img225.imageshack.us/img225/6369/img0144gh.jpg |
Μπράβο Βαγγέλη! Super! Πως τα καταφέρατε χωρίς χωμάτινα λάστιχα στο χιόνι; Θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο!
Και πάλι μπράβο σε όλα τα παιδιά :) @ Θανάσης: Δεν έχουμε γνωριστεί αλλά έχω διαβάσει τα ταξιδιωτικά του Doc (GR2...) που έλαβες μέρος και θα χαρώ να σε γνωρίσω, ίσως αν καταφέρεις να έρθεις στην πίτα την άλλη Κυριακή :) |
Γύρισαν οι εκπαιδευόμενοι χωμάτινοι με βαρύ πόνο στα χέρια που κάνει το πληκτρολόγιο ασήκωτο....
Ρεπορτάζ όταν συνέλθω....:) Απλά να δηλώσω ότι ήμουν μακράν ο χειρότερος της παρέας....:yz:yz |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Αγόρια Άξιοι :)
|
:sm7:
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!