![]() |
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
παππουδες......μας λενε ακομα,ο φανατισμος ισχυει για ολους τους κατοχους μοτο(ανεξαρτητως μαρκας)..:) εδω υπαρχουν οπαδοι του varadero.....;):D |
Απόσπασμα:
|
Ακυρο-Διπλοποσταρισμα.
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μιλουσα για τον φανατισμο (και ενθουσιασμο αν θελεις) το νεου ιδιοκτιτη μιας μαρκας. Ειπα "δηλ. φρεσκαδουρες σε ΒΜW μεγαλου κυβισμου" ... μιλουσα για την δικια μας περπτωση. Απόσπασμα:
Φανατικος σαν τους αντικαπνιστες "πρωην καπνιστες" ειναι :sm3::sm3::sm3: |
Το γεγονός είναι πως η BMW, με το GS, είχε την πολιτική/μαγκιά/ευκαιρια να μεσουρανεί τα τελευταία 6 χρόνια χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο! Πλέον έχουν αρχίσει και οι υπόλοιπες εταιρίες να δημιουργούν τους ανταγωνιστές της αλλά πάνω στα χνάρια που άφησαν οι Γερμανοί. Το να συγκρίνουμε μοντέλα με διαφορά 6-8 χρόνων είναι λίγο ουτοπικό! Αλίμονο αν η Honda βγάλει στην παραγωγή μηχανή που είναι - τουλάχιστον - ισάξια της GS. Τότε θα μιλάμε για πλήρη αποτυχία της Honda!!
Βέβαια δεν ξέρουμε τι έχει στα σκαριά της η Βαυαρική εταιρία για την επόμενη 5ετεία γιατί σίγουρα δεν θα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου όπως έκανα τόσα χρόνια κάποιοι άλλοι..... ;) |
Ρε παιδιά αρχίζω και νοιώθω άσχημα....
Μήπως είμαι και εγώ θύμα του marketing?? Μήπως είμαι και εγώ βλάκας που ωβάζω τη στολή μου για οποιοδήποτε ταξίδι εκτός Αθηνών?? Δεν θα το έλεγα..... Το GS είναι αυτή τη στιγμή ο πιο μουναρος στη κατηγορία....αυτό πληρώσαμε και όχι γτ είμαστε τίποτα κολλημένοι bmwdakides.... Δεν δέχομαι ότι τα μηχανάκια αυτά δεν πάνε χώμα....αρκεί να ξέρεις τι χώμα πάει....!!! Ποτέ δεν έχω σνομπάρει μοτοσυκλετιστή γτ καβαλάει κάτι πιο φτηνό απο μένα....ούτε του κολονακίου δεν είμαι.... Υανάση αυτό που λές για την δεκαετία του 90΄ και άλλα πράγματα ήταν διαφορετικά τότε....όμως όλα εξελίσσονται έτσι και στις μηχανές.... Αν δηλαδή πουλάγανε τώρα ένα μοντελο της δεκαετίας εκίνης και το 2010 θα πήγεναι κανείς να πάρει το παλιό???? Όπως έχω πεί περιμένω πολλά γενικότερα απο όλες τις εταιρείες όταν βγάζουνε κάποια καινούργια μηχανάκια....αυτό κάνει καλό σε όλους μας.....και μέχρι να δούμε το πραγματικό βαραντέρο δεν υπάρχει ουσία στη συζήτηση.....!!! Ας βγεί αρχικά κάτι πιο όμορφο απο το GS και μετά ας ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για αξιοπιστία-φρένα-κατανάλωση-επιδόσεις κτλ κτλ....γτ τι να τα κάνω όλα αυτά αν το μηχανάκι δεν βλέπεται......και πάντα μιλάω και εκφράζω την αποψή μου..... Ας βγεί πρώτα απο όλα και το συζητάμε..... Εγώ πιστεύω πάντως ότι θα βγάλει κάτι δυνατό η Honda το χρωστάει χρόνια τώρα στο μοτοσυκλετιστικό κοινο.....και νά'ναι καλά η hondakides που επιμένουν αλα honda και δεν την έχουν παρατήσει ακόμα!! |
Ρε Νικολακη, μα τον θεο, οταν σε ξαναδω θα σου τοις βρεξω, :sm7:
Ξερεις καλα τι λεω για τους "Do'er" και τους "Wannabe" (δηθεν). Ξερεις και ξερω τι εισαι, οποτε προς τι τα σχολια? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το οτι ολα εξελίσσονται το ειπα ηδη ... "Τοτε νιωθαμε η "Outsiders" ενω τωρα θεωρηται "ΙΝ". Η καιροι αλλαζουν βλεπεις. Και ... "Το "image" αλλαξε αλλιως θα παρεμενε σταθερα περιπου εκει που ηταν." Αλλη φορα διαβασε καλυτερα τι λεω γιατι θα σου τοις ... ξερεις. :sm3::sm3::sm3: Σημειωση: Για αυτους που διαβαζουν τα ποστ μου, Sorry για τα ορθωγραφικα μου αλλα, εαν και Ελληνας, δεν πηγα Ελληνικο σχολειο και τα Ελληνικα δεν ειναι πρωτη μου γλωσσα. Αυτα. |
Απόσπασμα:
μια χαρα τα γραφεις....;) |
Απόσπασμα:
Σε ότι αφορά το νέο Honda τώρα, το ξαναέγραψα, ένας κινητήρας V4 σε ένα "ψηλό" μηχανάκι είναι πιστεύω κάτι πραγματικά νέο στην κατηγορία και σαν τέτοιο αξίζει να ασχοληθούμε - σκεφτείτε πχ να έχει 140 άλογα - εμένα σίγουρα θα μου έκανε κλικ. |
Οπως αποδειχτηκε και απο τη τελευταια εκδρομουλα μας, το τι μηχανακι εχεις ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ σε σχεση με την ευχαριστηση του μοτοσυκλετισμου!
Μη αγχωνεστε λοιπον με τα νεα και τα παλια μοντελα! Αυτα ειναι για να απασχολουμαστε ευχαριστα μεχρι την επομενη εκδρομη!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!