GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=67)
-   -   GoPro Camera καταγραφής HD Video - Αδιάβροχη !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15184)

CPretenteriS 17-01-2011 00:39

Απάντηση: GoPro Camera καταγραφής HD Video - Αδιάβροχη !!!

ckk 17-01-2011 00:45

Στην φωτό που είδα τώρα στον Κώστα, θυμήθηκα ότι η contour έχει σύστημα αυτόματης ‘οριζοντίωσης’ μέσω των κόκκινων laser… αν τα λέω καλά.

Μπορεί να διαφωτίσει κανείς πώς λειτουργεί και αν είναι χρήσιμο? Πώς αντιμετωπίζεται αυτό από την GoPro?

frits 17-01-2011 00:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 294035)
thnxs για όλα.

Παρακαλώ, :)

μία μικρή επισήμανση μόνο μιας και είναι η πρώτη φορά που μπήκαμε σε ιντερνετικό διάλογο, ( αυτό αφορά ίσως και άλλους φίλους) το να απαντάς μέσα στην παράθεση με μπερδεύει, μπορείς να κάνεις copy_paste το "quote" με τις αγκύλες στην αρχή και στο τέλος του κομματιού που θέλεις να αναφερθείς και να απαντάς από κάτω.

Π.Χ "quote=ckk;294035" μπλα,μπλα, μπλά.."/quote"
απλά αν βάλεις αγκύλες [] αντί για "" το κείμενο χρωματίζετε...;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 294035)
μπλα,μπλα, μπλά..

ckk 17-01-2011 00:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 294050)
Παρακαλώ, :)

μία μικρή επισήμανση μόνο μιας και είναι η πρώτη φορά που μπήκαμε σε ιντερνετικό διάλογο, ( αυτό αφορά ίσως και άλλους φίλους) το να απαντάς μέσα στην παράθεση με μπερδεύει, μπορείς να κάνεις copy_paste το "quote" με τις αγκύλες στην αρχή και στο τέλος του κομματιού που θέλεις να αναφερθείς και να απαντάς από κάτω.

Π.Χ "quote=ckk;294035" μπλα,μπλα, μπλά.."/quote"
απλά αν βάλεις αγκύλες [] αντί για "" το κείμενο χρωματίζετε...;)

den vazo tipota kardia mou. απλά απαντάω μέσω word για θέμα ορθογραφίας και οι αυτοματισμοί δεν λειτουργούν τόσο καλά ή δεν τους ξέρω εγώ.

CPretenteriS 17-01-2011 00:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 294049)
Στην φωτό που είδα τώρα στον Κώστα, θυμήθηκα ότι η contour έχει σύστημα αυτόματης ‘οριζοντίωσης’ μέσω των κόκκινων laser… αν τα λέω καλά.

Μπορεί να διαφωτίσει κανείς πώς λειτουργεί και αν είναι χρήσιμο? Πώς αντιμετωπίζεται αυτό από την GoPro?

Ε βέβαια και είναι χρήσιμο.... αδιαφορεις για το σημειο που εχει προσαρμοστει η βαση και οριζοντιώνεις απο τα laser...:)

Επίσης με τη βάση που εχω παρει ριθμιζεις και τον άξονα "ψ" οπότε τραβας ακριβως εκει που θελεις...;)

evanslam 17-01-2011 00:53

9. Ποιο ευρυγωνιο φακό
10. Όσο αν αφορά το θέμα της αισθητικής πάνω στο κράνος οφείλεται στο γεγονός ότι διάθετει ειδική βάση στήριξης σε 3 άξονες που σημαίνει ότι μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος κ το πλάτος με το πιο εύκολο τροπο

ckk 17-01-2011 00:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 294055)
Ε βέβαια και είναι χρήσιμο.... αδιαφορεις για το σημειο που εχει προσαρμοστει η βαση και οριζοντιώνεις απο τα laser...:)

Επίσης με τη βάση που εχω παρει ριθμιζεις και τον άξονα "ψ" οπότε τραβας ακριβως εκει που θελεις...;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 294057)
9. Ποιο ευρυγωνιο φακό
10. Όσο αν αφορά το θέμα της αισθητικής πάνω στο κράνος οφείλεται στο γεγονός ότι διάθετει ειδική βάση στήριξης σε 3 άξονες που σημαίνει ότι μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος κ το πλάτος με το πιο εύκολο τροπο

Εσείς οι δύο θα κονταροχτυπηθείτε για την καρδιά μου. Τα φράγκα θα τα πάρει άλλος…:sm7:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

CPretenteriS 17-01-2011 00:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 294059)
Εσείς οι δύο θα κονταροχτυπηθείτε για την καρδιά μου. Τα φράγκα θα τα πάρει άλλος…:sm7:

Δεν υπαρχουν κονταρια στο GSForum... ;)

gsmaniac 17-01-2011 00:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 294059)

Πρέπει να έχουν ποσοστά στις πωλήσεις......:D

CPretenteriS 17-01-2011 01:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 294062)
Πρέπει να έχουν ποσοστά στις πωλήσεις......:D

Οχι... απλως εγω τη θελω για ολο το χρονο... όχι μονο για τις αποκριες... ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:13.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!