GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15479)

evan400f 24-11-2010 10:23

Απάντηση: Εκδρομή Επίδαυρο, Πόρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 257434)
Καλα ας έρθει η Παρασκευή και βλέπουμε για την ώρα να συμφωνήσουν και οι άλλοι και βλέπουμε!!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 257740)
Καλημέρα μελλοντικοί συνταξιδιώτες, να μην το ξεχάσω, υπάρχει και… πίστα στον δρόμο μας προς Ερμιόνη. Για όποιον θέλει να κάνει κανένα γύρο (όχι ένα δίπιτο με γύρο ρε commander:sm7:) ή να φέρει κανένα γρήγορο tηλεκατευθυνόμενο… και λίγο χώμα στην περιοχή για πλάκα.

Καιρός χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Σύννεφα με τοπική ηλιοφάνεια.

Καλό είναι να το επαναλάβω γιατί είναι θέμα ασφάλειας. ΠΡΟΣΟΧΗ στις στροφές της Επιδαύρου, στα σκιερά κρατάει πάχνη και το οδόστρωμα είναι ολισθηρότατο. Ειδικότερα σε σημεία που μπαίνεις από ήλιο - στεγνά σε σκιάδα. Δεν το βλέπεις, αλλά χάνεις την μηχανή κάτω από τα πόδια σου.

Καλημέρα παίδες. Μην το παραχ-----με με το πρωινό ξύπνημα. Συμφωνώ με τον Μιχάλη για 8 με 8:15.
Να δώσουμε μία ευκαιρία και στο οδόστρωμα να στεγνώσει λίγο. Έχει δίκιο ο Χρήστος, πέρασα από εκεί πριν 3 χρόνια τέτοια εποχή 7 το πρωί τσουλήθρα! Και ήμουν και με το αυτοκίνητο!!

Michael Chatzilias 24-11-2010 15:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evan400f ( 257758)
Καλημέρα παίδες. Μην το παραχ-----με με το πρωινό ξύπνημα. Συμφωνώ με τον Μιχάλη για 8 με 8:15.
Να δώσουμε μία ευκαιρία και στο οδόστρωμα να στεγνώσει λίγο. Έχει δίκιο ο Χρήστος, πέρασα από εκεί πριν 3 χρόνια τέτοια εποχή 7 το πρωί τσουλήθρα! Και ήμουν και με το αυτοκίνητο!!

Εγώ κατάλαβα ότι 8.15 είναι υπερβολικά νωρίς - εκτός κι αν κατάλαβα λάθος. Νομίζω ότι ώρα συνάντησης 8μιση είναι καλή προκειμένου να ξεκινήσουμε με στεγνό καιρό.

commander 24-11-2010 15:25

Ρε Χρηστο Παχνη βγάζει όταν ξαστερωση αλλα κάτι τέτοιο δεν παίζει. Τώρα βέβαια δεν τα ξέρω τα μέρη Εκεινα αλλα νομίζω δεν αλαζει κάτι. Εξαλου την ώρα που θα είμαστε στον δρόμο αυτόν θα έχει παει 9,15 .:p

evan400f 24-11-2010 15:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 257944)
Εγώ κατάλαβα ότι 8.15 είναι υπερβολικά νωρίς - εκτός κι αν κατάλαβα λάθος. Νομίζω ότι ώρα συνάντησης 8μιση είναι καλή προκειμένου να ξεκινήσουμε με στεγνό καιρό.

:sm8:

ckk 24-11-2010 15:43

‘Ήρθε – ήρθε η Τριτίτσα, πάει πάει η βδομαδίτσα’ λέγαμε στο στράτευμα.

Ήρθε η Κυριακή λοιπόν με καλό καιρό και ξεκινάμε το πρωί…

Τι ώρα λέμε οεο?

Michael Chatzilias 24-11-2010 15:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 257982)
‘Ήρθε – ήρθε η Τριτίτσα, πάει πάει η βδομαδίτσα’ λέγαμε στο στράτευμα.

Ήρθε η Κυριακή λοιπόν με καλό καιρό και ξεκινάμε το πρωί…

Τι ώρα λέμε οεο?

Ορίζω ώρα συνάντησης την 8μιση το πρωί στα διόδια Ελευσίνας.
Ελπίζω ότι είστε όλοι σύμφωνοι.

Για τους πιο πρωινούς, συνήθως τα πρωινα στις εκδρομές μας πηγαίνω στον λόφο του Φιλοπάππου νωρίς το πρωί (κατά τις 7) με καφέ και κουλούρι. Έχει ωραία θέα και ησυχία εκείνη την ώρα.

ckk 24-11-2010 15:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 257964)
Ρε Χρηστο Παχνη βγάζει όταν ξαστερωση αλλα κάτι τέτοιο δεν παίζει. Τώρα βέβαια δεν τα ξέρω τα μέρη Εκεινα αλλα νομίζω δεν αλαζει κάτι. Εξαλου την ώρα που θα είμαστε στον δρόμο αυτόν θα έχει παει 9,15 .:p

Θεολόγε η πάχνη φεύγει αλλά η γλίτσα στο οδόστρωμα κρατάει όλη μέρα. Δεν είναι απαγορευτικό για ώρα εκκίνησης. Τεράστια Προσοχή μόνο κατά την διέλευση.

allen 24-11-2010 15:50

μαλλον θα το πιουμε το καφεδακι το πρωι και μετα παω ελιτσες!!!!:)
τι ωρα υπολογιζετε τον πρωινο καφε επιδαυρο?

Michael Chatzilias 24-11-2010 15:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από allen ( 257993)
μαλλον θα το πιουμε το καφεδακι το πρωι και μετα παω ελιτσες!!!!:)
τι ωρα υπολογιζετε τον πρωινο καφε επιδαυρο?

Φαίνεται ότι δεν θα σταματήσουμε Επίδαυρο.
Το πρόγραμμά μας είναι για Αγνάντι και Τραχειά, οπότε μπορείς να έρθεις μαζί μας για τον πρωινό μας καφέ εκεί.

allen 24-11-2010 16:01

αγναντι λοιπον!;) εχω ενα gs θα με καταλαβετε!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:30.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!