GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χιούμορ (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=48)
-   -   ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17739)

pirate 20-02-2011 15:51

Απάντηση: ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ

:Απορία:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 321333)
Τελικά άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη, (για τις φούστες μιλάω)... Θέλει πολύ μαγκιά και ανδρισμό να βγούν οι απλοί φίλαθλοι του οσφπ και να πουν, οκ ρε μάγκες, sorry για χθες, θα τα πούμε στο επόμενο παιχνίδι..... Θέλει πολύ μαγκιά μάλλον.... ΤΕΛΟΣ._

:Απορία::Απορία:λίγο προσοχή με τα παντελόνια και τις φούστες ;)

gsmaniac 20-02-2011 16:12

:sm7::sm7::sm7:

LakisGS 20-02-2011 16:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 321351)
:Απορία:

:Απορία::Απορία:λίγο προσοχή με τα παντελόνια και τις φούστες ;)

Ξέρω γυναίκα (που φοράει φούστα), που είναι πολύ πιο άντρας από πολλούς "άντρες" που ξέρω με.... παντελόνια..... Προσωπικά θεωρώ ότι η πιο μεγάλη μαγκιά είναι να βγαίνεις και να λες, ΣΥΓΝΩΜΗ και ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑ@ΑΚΙΑ, παρά... δεν φταιω εγώ.... δεν ξέρω τίποτα.... και εσείς τα ίδια κάνετε κλπ... Σύγνωμη αλλά εγώ έτσι σκέφτομαι... ;)

gemara 20-02-2011 17:45

(Αν και Ολυμπιακός, με αυτά που βλέπω όμως...) τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού είναι σαν τα δώρα του Αϊ Βασίλη. Χαίρεστε που τα παίρνετε αλλά ξέρετε ότι σας τα πήρε ο μπαμπάς.

DERTILAS 20-02-2011 18:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 321395)
(Αν και Ολυμπιακός, με αυτά που βλέπω όμως...) τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού είναι σαν τα δώρα του Αϊ Βασίλη. Χαίρεστε που τα παίρνετε αλλά ξέρετε ότι σας τα πήρε ο μπαμπάς.

Τα ειπες ολα.....

CPretenteriS 20-02-2011 18:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 321120)
Εγώ θα ντρεπόμουνα να μιλήσω για αυτό το παιχνίδι αν ήμουν Ολυμπιακός και θα το έσβηνα από την μνήμη μου,αλλά δεν γίνατε αλλά σας έκαναν πρόβατα και αντί να ντρέπεστε χαίρεστε...Δυστυχώς με αυτές τις συμπεριφορες κόψετε την μπάλα από πολλούς φιλάθλους και καταφέρατε να κάνετε αντιολυμπιακούς όλη την Ελλάδα...Κρίμα για εσάς αδικήτε το ίδιο σας τον εαυτό...:rolleyes:

:sm8:

CPretenteriS 20-02-2011 18:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 321269)
οι πρακτικες των προεδρων ειναι ιδιες φιλε......:cool:
αντι να κοιταξουν να φτιαξουν ομαδες,ασχολουνται με τον ελενχο της διαιτησιας....:mad:
τους ενδιαφερει πως θα παρουν την πρωτη θεση,για τα φραγκα της ευρωπης και αν δεν τα καταφερουν,ετοιμαζουν την παραγκα της νεας χρονιας....:cool:
ολοκληρος κοκκαλης τα παρατησε την περασμενη χρονια,γιατι βγηκε 5ος...;)
με την εισοδο του μαρινακη το καλοκαιρι ολοι ειχαμε μια ελπιδα,αλλα αυτος ειναι χειροτερος...:mad:

:sm7::sm7::sm7:

CPretenteriS 20-02-2011 18:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 321333)
Τελικά άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη, (για τις φούστες μιλάω)... Θέλει πολύ μαγκιά και ανδρισμό να βγούν οι απλοί φίλαθλοι του οσφπ και να πουν, οκ ρε μάγκες, sorry για χθες, θα τα πούμε στο επόμενο παιχνίδι..... Θέλει πολύ μαγκιά μάλλον.... ΤΕΛΟΣ._

:sm8:

BUSA MAKIS 20-02-2011 19:13

Ξεχάσαμε τι έγινε στο μπάσκετ στο Ειρήνης και Φιλίας ??

Θα ντρεπόμουν να πω πως είμαι Ολυμπιακός. :Μπερδεμέν

CPretenteriS 20-02-2011 19:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BUSA MAKIS ( 321443)
Ξεχάσαμε τι έγινε στο μπάσκετ στο Ειρήνης και Φιλίας ??

Θα ντρεπόμουν να πω πως είμαι Ολυμπιακός. :Μπερδεμέν

Για να μη θυμηθούμε τη Ριζούπολη... με τα ξηλωμένα μπετά να σκάνε πάνω στα κεφάλια των παιχτών, όταν το πούλμαν είχε κυριολεκτικά κολλήσει στην πόρτα... :mad::mad::mad:

Κάφροι... ΝεύραΝεύρα

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!