![]() |
Απάντηση: Πόσοι είμαστε με μονοκύλινδρα;
Απόσπασμα:
Τηρούσα όμως τις οδηγίες του κατασκευαστή που γράφει στη μπαγκαζιέρα: MAX: 120km/hour Τώρα για το MAX 10KGR που λέει...:sm7::sm7::sm7: |
[QUOTE=gsgs;446113]Εδώ είμαι κι εγώ!
BMW F650GS '01 Ζελατίνα Wunderlich Φτερό μπροστά Touratech Προστατευτικά κάγκελα Touratech ABS, Χούφτες, Θερμαινόμενα grips Πίσω προστατευτικό αλυσίδας και ABS Touratech Βαλίτσες και μπαγκαζιέρα Kappa Tankbag BMW Πρίζα αυτοκινήτου 12V ... δε θυμάμαι τίποτα άλλο :) http://users.otenet.gr/~geosta/forum...mw2011-001.jpg [QUOTE] Βρέ πατρίδα...στήν φωτογραφία φαίνεται νά ξέχασες ένα σωρό πράγματα...ΓέλιοΓέλιο |
Απόσπασμα:
τα 10 κιλά ήταν στη μπαγκαζιέρα, τα υπόλοιπα 200 αλλού, άρα κανένα πρόβλημα!:sm7::sm7::sm7: respect!!! |
Απόσπασμα:
Συγνώμη Γιώργο μου, για διακοπές φόρτωσες ή μετανάστης στην Λατινική Αμερική?? Τι έφτιαξες ρε θηρίο??? Θέλω να πιστεύω ότι τα περισσότερα είναι της Γεωργίας καλλυντικά και όχι δικά σου..!!! http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/0002064B.gif |
Απόσπασμα:
Καλά, το μπούμερανγκ δεν το πρέσεξες? |
Απόσπασμα:
|
Αυτοί είμαστε μόνο;! Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι συμφορουμίτες με μονοκύλινδρα!
Δώστε παρουσίες!;);) |
Σημειώστε άλλον ένα καινούργιο ρε παιδιά ....
F650GS 2001 ABS , κάγκελα , βαλιτσάκι BMW , bagster , ζελατίνα φιμέ secdem και έπονται και άλλα .... ;) |
Είμαι και εγώ εδώ φρέσκος φρέσκος
G-650GS 2011 λευκό μαύρη κόκκινη σέλα. Extra ABS Χούφτες θερμαινόμενα grip Παροχή 12Volt Ποδιά κινητήρα BMW Κάγκελα ΒMW Κεντρικό stand Top Case Kappa 53 Συναγερμός spyball Ανεμοθώρακας Ergo Wunderlich Βάση στήριξης GPS Touratech για ΤOM TOM URBAN RIDER Προέκταση Πλαϊνού Stand Touratech Αυτά μέχρι στιγμής . Πάντα όρθιοι όλοι μας !!!! |
:D Όλα τα "μασάει" κυριές και κύριοι το 650 :o:rolleyes: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!