![]() |
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Παιδιά Καλησπέρα
Είμαι ο Μάνος Manos CB από το Ηράκλειο φιλαράκι και συνάδελφος του Ευτύχη Ο Ευτυχούλης με ξεμυάλισε με την εκδρομή του Forum στο Άγιο Όρος και μιας και θα ανέβουμε παρέα με τις μηχανές στην Θεσσαλονίκη για ένα συνέδριο προλαβαίνω να έρθω μαζί σας στο Άγιο Όρος στις 20/4 Πείτε μου τι πρέπει να κάνω και αν προλαβαίνω να συμμετάσχω στην όμορφη παρέα σας . Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να βρεθώ στην Άγια Πολιτεία και να πάρω και εγώ μαζί σας την άγια επιφοίτηση |
Απόσπασμα:
|
Καλημέρα Μάνο. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Για τη διαδικασία θα σε ενημερώνει ο Ευτύχης. Μείνε κι εσύ αν θες συντονισμένος για ότι νεότερο. Μετράμε αντίστροφα!
Με το καλό λοιπόν! ;) |
Καλημέρα και από εμένα Νίκο, ευχαριστώ πολύ για την άμεσή ενημέρωση θα έιμαι stand bay με τον Ευτίχη για νεότερα.!!!!!!!!!!!!!!
|
Τελικά ο φίλος μου που ήταν να έρθει θα έρθει.Ξεκίνησα ήδη τις διαδικασίες για εξασφάλιση διαμονητηρίου και διαμονής στις Μόνες.Οπότε στην ομάδα μου προστίθεται άλλο ένα άτομο ... |
Καλησπέρα κι εγώ ευτύχη εδώ στο δήμο είμαι άκουσα την εκδρομούλα και μ αρέσει σαν ιδέα (τώρα και αρκετό καιρό σκέφτομαι μια βόλτα στο Αγιο Ορος) τι πρέπει να κάνω γι να έχω κι εγώ συμμετοχή?
|
καλησπέρα φιλοι μου , μιας και δε γνωρίζω θα ήθελα να ρωτήσω... Υπαρχει δυνατότητα να μπούμε με τις μηχανές στο Αγιο όρος?
|
Απόσπασμα:
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Η όλη διαδικασία της κράτησης εισόδου και φιλοξενίας, περιγράφεται στο παρόν θέμα. Όποια απορία έχεις, βρίσκεις στο προφίλ μου το τηλέφωνο και τα λέμε. |
Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04
1. Arkas 2. evan400f 3. pirate 4. TARKAS 1 5. TARKAS 2 6. george-k1 7. kostasx 8. peterv 9. peterv junior (Γιάννης) 10. siraxanz 11. kostaskyriakos 12. φίλος του kostaskyriakos 13. vpentza 15. nanoshophellas 16. φίλος 1 nanoshophellas 17. φίλος 2 nanoshophellas 18. soxos 29. victorakos 20.vasorfa 21. THANOSEOD Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. BILLY IDOL 11. nmamadakkar 12. Stathis G (?) 13. kbg 14. MARK 15. Vagelis Gar 16. -DΗMΗTRΗS- 17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 18. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 19. N.GS 20. Εftixis 21. manos CB 22. manolis1165 23. ........ Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. Vasorfa στ. THANOSEOD TARKAS - αδελφός TARAKA - KostasKyriakos - φίλος kostaskyriakos - vasorfa - THANOSEOD (2 - 3κ) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 Γρηγορίου 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Νέα Σκήτη (με υπενθύμιση μια εβδομάδα πριν στο τηλέφωνο 23770.....) Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siraxanz γ. kostasx vpentza - siraxanz - kostasx (3κ) ___________________________________________________ 3. Arkas 18/04 Δοχειαρίου 19/04 Φιλοθέου (περιμένουμε το OK από evan400f) 20/04 Γρηγορίου 21/04 Νέα Σκήτη Η ομάδα αποτελείται από: α. Αrkas β. peterv γ. peterv junior δ. evan400f ε. george-k1 στ. .....? Arkas - peterv - peterv junior - evan400f - georgek1 (2κ + 3κ) ____________________________________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL Fuji - ARGI - nmamadakkar - StathisG - BILLY IDOL - Eftixis (2 - 3κ) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Διονυσίου Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. Αkis γ. egefalikos δ. Black Shadow ε. SenseiG στ. jimmis varda Akis - MARK - SenseiG - Black Shadow - -DHMHTRHS- - jimmis varda - egefalikos (2κΧ2 + 3κ) _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 Διονυσίου 21/04 Γρηγορίου Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. N.GS δ. ΤΗΑΝΟSG ε. MARK CPretenteriS - Syan - THANOSG - N.GS (2κΧ2) ___________________________________________________ 4. Vagelis Gar 20/04 Nέα Σκήτη 21/04 Νέα Σκήτη _________________________________________________________ 5. Eftixis 20/04 Διονυσίου 21/04 Αγίου Παύλου H oμάδα αποτελείται από: α. Eftixis β. manos CB γ. manolis1165 _____________________________________________________ |
Όλα πηγαίνουν κατ´ ευχή ευχαριστούμε Νικόλα
|
Ευτύχη, μένει μόνο να κλείσετε την Αγίου Παύλου (τηλ 2377023741 από 11:00 πμ έως 13:00 μμ) για 21/04 για τον manolis1165. Και να κλείσετε κι ένα 2κλινο για τους δυο Μανώληδες για 19/04 στο ξενοδοχείο της Ουρανούπολης. ;)
|
Απόσπασμα:
Ο.Κ Νίκο το φροντίζω από Δευτέρα και αναφέρω :ye33: |
Νίκο σ ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη τη βοήθεια που έδειξες, όπως σου είπα και στο τηλέφωνο ενδιαφέρεται και ο αδελφός μου ο Δημήτρης να έρθει και χθές επικοινώνησα με την Μονή Διονυσίου και εξασφάλισα την εκεί διαμονή του στις 20-4 στις 21-4 είναι κανονισμένο απ ότι είδα, το ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη επίσης οπότε όλα ΟΚ:ye02:
Οπότε στην παρέα μας προστέθηκε άλλος ένας ο αδελφός μου ο Δημήτρης Κουτεντάκης |
1. Arkas 2. evan400f 3. pirate 4. TARKAS 1 5. TARKAS 2 6. george-k1 7. kostasx 8. peterv 9. peterv junior (Γιάννης) 10. siraxanz 11. kostaskyriakos 12. φίλος του kostaskyriakos 13. vpentza 15. nanoshophellas 16. φίλος 1 nanoshophellas 17. φίλος 2 nanoshophellas 18. soxos 29. victorakos 20.vasorfa 21. THANOSEOD 22. ........... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. BILLY IDOL 11. nmamadakkar 12. Stathis G (?) 13. kbg 14. MARK 15. Vagelis Gar 16. -DΗMΗTRΗS- 17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 18. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 19. N.GS 20. Εftixis 21. manos CB 22. manolis1165 23. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165) 24. ....... Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. Vasorfa στ. THANOSEOD TARKAS - αδελφός TARAKA - KostasKyriakos - φίλος kostaskyriakos - vasorfa - THANOSEOD (2 Χ 3κλινα) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 Γρηγορίου 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Νέα Σκήτη (με υπενθύμιση μια εβδομάδα πριν στο τηλέφωνο 23770.....) Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siraxanz γ. kostasx vpentza - siraxanz - kostasx (3κλινο) ___________________________________________________ 3. Arkas 18/04 Δοχειαρίου 19/04 Φιλοθέου (περιμένουμε το OK από evan400f) 20/04 Γρηγορίου 21/04 Νέα Σκήτη Η ομάδα αποτελείται από: α. Αrkas β. peterv γ. peterv junior δ. evan400f ε. george-k1 στ. .....? Arkas - peterv - peterv junior - evan400f - georgek1 (2κλινο + 3κλινο) ____________________________________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL Fuji - ARGI - nmamadakkar - StathisG - BILLY IDOL - Eftixis (2 Χ 3κλινα) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Διονυσίου Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. Αkis γ. egefalikos δ. Black Shadow ε. SenseiG στ. jimmis varda Akis - MARK - SenseiG - Black Shadow - -DHMHTRHS- - jimmis varda - egefalikos (2 Χ 2κλινα + 3κλινο) _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 Διονυσίου 21/04 Γρηγορίου Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. N.GS δ. ΤΗΑΝΟSG ε. MARK CPretenteriS - Syan - THANOSG - N.GS (2 Χ 2κλινα) ___________________________________________________ 4. Vagelis Gar 20/04 Nέα Σκήτη 21/04 Νέα Σκήτη _________________________________________________________ 5. Eftixis 20/04 Διονυσίου 21/04 Αγίου Παύλου H oμάδα αποτελείται από: α. Eftixis β. manos CB γ. manolis1165 δ. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165) manos CB, manolis1165, Δημήτρης (3κλινο) _____________________________________________________ :ye33: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Με το καλό λοιπόν κι ο Δημήτρης! |
Παιδιά, πάμε καλά. Εκρεμμότητες:
- να κλείσουμε το ταχύπλοο εξόδου μας για Κυριακή 22/04 (θα στείλω στις 15/03 φαξ στην εταιρεία για ομαδική κράτηση, και βλέπουμε τι θα μας απαντήσουν) - να δούμε ο Arkas κι evan400f που θα κλείσουν φιλοξενία αντί της Φιλοθέου (αλήθεια, έχουμε κανένα νέο; ) :ye33: |
Απόσπασμα:
:wh13::wh13::wh13: Οπως φαίνετε η Κρητική ομάδα πάει δυνατά, για μια ακόμη φορά!!! :ye02: |
Για τον φίλο μος,έκλεισα τις Μονές και ξενοδοχείο,επομένως προστέθηκε στην ομαδά μου ;) |
1. Arkas 2. evan400f 3. pirate 4. TARKAS 1 5. TARKAS 2 6. george-k1 7. kostasx 8. peterv 9. peterv junior (Γιάννης) 10. siraxanz 11. kostaskyriakos 12. φίλος του kostaskyriakos 13. vpentza 15. nanoshophellas 16. φίλος 1 nanoshophellas 17. φίλος 2 nanoshophellas 18. soxos 29. victorakos 20.vasorfa 21. THANOSEOD 22. ........... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. BILLY IDOL 11. nmamadakkar 12. Stathis G (?) 13. kbg 14. MARK 15. Vagelis Gar 16. -DΗMΗTRΗS- 17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 18. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 19. N.GS 20. Εftixis 21. manos CB 22. manolis1165 23. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165) 24. φίλος του MARK 25. .......... Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. Vasorfa στ. THANOSEOD TARKAS - αδελφός TARAKA - KostasKyriakos - φίλος kostaskyriakos - vasorfa - THANOSEOD (2 Χ 3κλινα) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 Γρηγορίου 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Νέα Σκήτη (με υπενθύμιση μια εβδομάδα πριν στο τηλέφωνο 23770.....) Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siraxanz γ. kostasx vpentza - siraxanz - kostasx (3κλινο) ___________________________________________________ 3. Arkas 18/04 Δοχειαρίου 19/04 Φιλοθέου (περιμένουμε το OK από evan400f) 20/04 Γρηγορίου 21/04 Νέα Σκήτη Η ομάδα αποτελείται από: α. Αrkas β. peterv γ. peterv junior δ. evan400f ε. george-k1 στ. .....? Arkas - peterv - peterv junior - evan400f - georgek1 (2κλινο + 3κλινο) ____________________________________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL Fuji - ARGI - nmamadakkar - StathisG - BILLY IDOL - Eftixis (2 Χ 3κλινα) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Διονυσίου Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. Αkis γ. egefalikos δ. Black Shadow ε. SenseiG στ. jimmis varda Akis - MARK - φίλος του MARK - SenseiG - Black Shadow - -DHMHTRHS- - jimmis varda - egefalikos (2κλινο +2 Χ 3κλινα) _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 Διονυσίου 21/04 Γρηγορίου Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. N.GS δ. ΤΗΑΝΟSG ε. MARK στ. φίλος του MARK CPretenteriS - Syan - THANOSG - N.GS (2 Χ 2κλινα) ___________________________________________________ 4. Vagelis Gar 20/04 Nέα Σκήτη 21/04 Νέα Σκήτη _________________________________________________________ 5. Eftixis 20/04 Διονυσίου 21/04 Αγίου Παύλου H oμάδα αποτελείται από: α. Eftixis β. manos CB γ. manolis1165 δ. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165) manos CB, manolis1165, Δημήτρης (3κλινο) _____________________________________________________ :ye33: |
Καλησπερα αντε και πλησιαζει ο καιρος που θα ανταμωσουμε ολοι οι φιλοι και θα τα πουμε απο κοντα:ye33::ye33:
|
Απόσπασμα:
:ye02::ye02::ye02: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:sm2::sm2: |
:ha15::ha16::sm2:
|
Η ομάδα μας, θα επισκεφθεί τελικά τις Ιερές Μονές Γρηγορίου, Παύλου, Δοχειαρίου και Νέα Σκήτη. Σύντομα, θα οριστικοποιηθεί το ακριβές πρόγραμμα επισκέψεών μας με τις αντίστοιχες ημερομηνίες. |
Απόσπασμα:
|
Βαγγέλη μου,
για την Παύλου, μας "έφτιαξε" ο Δημήτρης 1974. Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
|
εαν και δεν έχω παρακολουθησει απο την αρχή το θεμα..σας ενημερωνω οτι μέχρι και την περασμένη εβδομάδα το μονοπάτι που συνδέει Ι.Μ.Γρηγορίου με Σιμωνόπετρα είναι κλειστό λόγω κατολισθήσεων |
Απόσπασμα:
|
μερικές φωτο απο παλαιότερες επισκέψεις μου στο περιβολι της Παναγιάς.. Άθως.. η αγαπημένη μου Σιμωνόπετρα.. http://img832.imageshack.us/img832/7694/83444225.jpg http://img13.imageshack.us/img13/2530/dsc00593ji.jpg σε ενα απο τα πιο ομορφα μπαλκόνια του κόσμου.. http://img696.imageshack.us/img696/3608/img0982rg.jpg http://img33.imageshack.us/img33/5553/22353918.jpg http://img688.imageshack.us/img688/6615/img8485r.jpg |
Σιμωνόπετρα ... ζηλεύω τους φίλους που θα βρεθούν εκεί.
|
Απόσπασμα:
Απλώς ΤΕΛΕΙΑ!!! 29 και σήμερα...:D :ye02::ye02::ye02: |
28 και σημερα.........!!!!!!!!!!!!
|
Απόσπασμα:
|
Λοιπόν, φίλοι και συνοδοιπόροι. Είχαμε εξελίξεις στο θέμα της εξόδου μας απ' το Άγιο Όρος την Κυριακή 22/04. Πριν λίγες μέρες, έστειλα φαξ στην ναυτιλιακή εταιρεία ΜΙΚΡΟΑΘΩΣ, που έχει το ταχύπλοο "ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" που μας βολεύει για να βγούμε. Ζήτησα ομαδική κράτηση 36 ατόμων για αναχώρηση στις 09:30 πμ, δε μου τη κάναν, και μου δώσαν τις εξής επιλογές:
1. Να δεσμεύσουμε το ταχύπλοο για πάρτη μας (αγκαζέ που λένε ...), τις ώρες που δεν έχει εγκεκριμένο δρομολόγιο. Αυτές είναι 07:30 ή 14:30. Το κόστος είναι 750 ευρώ (μας βγαίνει δηλαδή στα 20,80 ευρώ στον καθέναν). Ενδεικτικά, στο κανονικό δρομολόγιό του, το αντίτιμο από Αγίου Παύλου - Ουρανούπολη είναι 16 ευρώ. Οπότε, κατά μέσον όρο, το αγκαζέ βγαίνει 5 ευρώ επιπλέον στο καθένα, από την κανονική τιμή. Βέβαια, όπως είπα την γνώμη μου σε άλλο σημείο, τα αρνητικά του αγκαζέ, είναι το πολύ νωρίς στη μια περίπτωση (07:30 πμ) και το πολύυυυ αργά στην άλλη (14:30 μμ). Η τιμή παλεύεται, μιας και είναι περίπου μία η άλλη. 2. Να μας κλείσει τα 26 άτομα με το δρομολόγιο των 09:30 πμ και τα υπόλοιπα 10 άτομα με των 12:30 μμ. Εδώ δημιουργείται ο σκόπελος του ποιός θα πάει με των 09:30 πμ (άφιξη στην Ουρανούπολη στις 10:30 πμ) και ποιός με των 12:30 μμ (άφιξη στην Ουρανούπολη στις 13:30 μμ). 3. Nα τηλεφωνήσουμε μια εβδομάδα νωρίτερα οι ομαδάρχες, και να δώσουμε την ημ/νία αναχώρησης (22/04), το δρομολόγιο που θέλουμε (π.χ. 09:30 πμ), το όνομά μας, τον αριθμό των ατόμων της ομάδας μας (π.χ. 5), και την Μονή απ' την οποία θα αναχωρήσουμε (π.χ. από Αγίου Παύλου για Ουρανούπολη). Να πω επίσης ότι, έφερα το θέμα στην προσοχή σας, γιατί δεν θέλω την ευθύνη να αποφασίσω ο ίδιος, το τι βολεύει τον κάθε έναν. Ας πούμε, για μας τους Βολιώτες, βολεύει να είμαστε Ουρανούπολη στις 10:30 πμ, γιατί έχουμε κάμποσο δρόμο μπροστά μας. Κάποιος Θεσσαλονικιός φίλος, που είναι κοντά, μπορεί να θέλει να το τραβήξει πιο πολύ. ΚΟΚ. Αυτά τα ολίγα παιδιά. Υπομονή, τελειώνει το πρήξιμο που σας έχω κάνει. Έχω στείλει και π.μ. σε όλους, να δείτε το παρόν, να κρίνετε, και τα λέμε. ;) |
Επαναφέρω την λίστα απλά για να την βλέπουμε καλλίτερα και να δούμε αυτούς που επιστρέφουν μακριά Κρήτη ,Αθήνα και θα πρέπει να επιστρέψουν νωρίς .
Νικόλα δεν νομίζω να είναι πρόβλημα η διαφορά των 5 ευρώ για το αγκαζέ ισα ίσα που θα γίνει χαβαλές μιας και θα είμαστε όλοι μαζί και θα μπορέσουμε να πάμε κάπου όλοι μαζί στην έξοδο για καμιά αμαρτία. Τώρα αν δεσμεύσουμε το δρομολόγιο των 07:30 θα προλάβουμε να είμαστε όλοι στην προβλήτα για την επιστροφή αν ναι τότε νομίζω πως είναι το καλλίτερο άποψη μου. Αν πάλι δεν προλαβαίνουμε το Αγκαζέ των 07:30 το δεύτερο αγκαζέ των 14:30 δεν εξυπηρετεί τους μακρινούς. Τότε πάμε για το planβ με αναχώρηση των μακρινών –βιαστικών στο πρώτο γκρουπ του 09:30 και των υπολοίπων στο δεύτερο γκρουπ των 12:30 . πάντα. Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04 1. Arkas 2. evan400f 3. pirate 4. TARKAS 1 5. TARKAS 2 6. george-k1 7. kostasx 8. peterv 9. peterv junior (Γιάννης) 10. siraxanz 11. kostaskyriakos 12. φίλος του kostaskyriakos 13. vpentza 15. nanoshophellas 16. φίλος 1 nanoshophellas 17. φίλος 2 nanoshophellas 18. soxos 29. victorakos 20.vasorfa 21. THANOSEOD 22. ........... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. egefalikos 10. BILLY IDOL 11. nmamadakkar 12. Stathis G (?) 13. kbg 14. MARK 15. Vagelis Gar 16. -DΗMΗTRΗS- 17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 18. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 19. N.GS 20. Εftixis 21. manos CB 22. manolis1165 23. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165) 24. φίλος του MARK 25. .......... Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. Vasorfa στ. THANOSEOD TARKAS - αδελφός TARAKA - KostasKyriakos - φίλος kostaskyriakos - vasorfa - THANOSEOD (2 Χ 3κλινα) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 Γρηγορίου 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Νέα Σκήτη (με υπενθύμιση μια εβδομάδα πριν στο τηλέφωνο 23770.....) Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siraxanz γ. kostasx vpentza - siraxanz - kostasx (3κλινο) ___________________________________________________ 3. Arkas 18/04 Δοχειαρίου 19/04 Φιλοθέου (περιμένουμε το OK από evan400f) 20/04 Γρηγορίου 21/04 Νέα Σκήτη Η ομάδα αποτελείται από: α. Αrkas β. peterv γ. peterv junior δ. evan400f ε. george-k1 στ. .....? Arkas - peterv - peterv junior - evan400f - georgek1 (2κλινο + 3κλινο) ____________________________________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL Fuji - ARGI - nmamadakkar - StathisG - BILLY IDOL - Eftixis (2 Χ 3κλινα) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Διονυσίου Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. Αkis γ. egefalikos δ. Black Shadow ε. SenseiG στ. jimmis varda Akis - MARK - φίλος του MARK - SenseiG - Black Shadow - -DHMHTRHS- - jimmis varda - egefalikos (2κλινο +2 Χ 3κλινα) _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 Διονυσίου 21/04 Γρηγορίου Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. N.GS δ. ΤΗΑΝΟSG ε. MARK στ. φίλος του MARK CPretenteriS - Syan - THANOSG - N.GS (2 Χ 2κλινα) ___________________________________________________ 4. Vagelis Gar 20/04 Nέα Σκήτη 21/04 Νέα Σκήτη _________________________________________________________ 5. Eftixis 20/04 Διονυσίου 21/04 Αγίου Παύλου H oμάδα αποτελείται από: α. Eftixis β. manos CB γ. manolis1165 δ. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165) manos CB, manolis1165, Δημήτρης (3κλινο) _____________________________________________________ Αν ξαναπείς πως μας έπρηξες θα σου βάλω πιπέρι στην γλώσσα |
Απόσπασμα:
απο τον vasorfa εχεις ΛΕΥΚΗ επιταγή να κάνεις ότι θες!!! σε ευχαριστούμε όλοι μόνο και μόνο που τρέχεις και ασχολήσε!!!!:ye33::ye33: και μην ξεχνιομαστε.... 27 και σήμερα!:D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:55. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!