GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Νέα μοντέλα BMW (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=31)
-   -   H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=35044)

napgeo 18-10-2012 14:40

Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 779398)
Σιγα μη δεν συμφωνουσες εσυ...:rolleyes: :p

:ye31: που δεν συμφωνείται.

Όταν συμφωνήσετε να το γράψετε να διαφωνήσω..............:ye35:

jmar 18-10-2012 16:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 780203)

:lo19: :re26:

forester 18-10-2012 22:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 780203)

Just Napo.......

:re26:

NLS 18-10-2012 23:33

Ναι μέχρι και ο... εαυτός του τον πήρε χαμπάρι.

Ακόμα περιμένω τα σχόλια του για τη νέα μηχανή.

NLS 20-10-2012 00:49

ήχος και εδώ

ikarian 20-10-2012 14:35

μην μας τα κανεις αυτα ρε NLS.πω πω πολυ μου αρεσε ο ηχος που βγαζει!απιστευτος.και δινει την εντυπωση να ανεβαζει πολυ γρηγορα στροφες.

NLS 20-10-2012 16:04

άσε με ρε γμτ
δεν έχω λεφτά είπα

J-P-HELLAS 20-10-2012 18:34

τελικα το bmw, ktmίζει
και το ktm, bmwίζει,
που φτασαμε, να μην ξερει ποιος ειναι ποιος:sm7:

NLS 21-10-2012 10:54

Το κακό είναι ότι η BMW αγόρασε την Husqvarna οπότε χλωμό να αγοράσει και την ΚΤΜ.
:sm7:

Kimwnas 21-10-2012 19:45

...H εξάτμιση δεξιά?! τα χειριστήρια "συμβατικού" τύπου (δηλ. όχι 3 κουμπία για τα φλάς κτλ)?! Πάει αυτό ήταν...τέλος εποχής...! ;)

loulou1100gs 21-10-2012 20:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 780188)
Διαφωνώ σε πολλά. Βασικά σε όλα εκτός του ξεκινήματος σου.
Πράγματι ο μεγάλος στόχος είναι η Αμερικάνικη αγορά. Η ανατολική (!) αγορά επίσης (μην νομίζετε ότι πάει χάλια εκεί).

Όλα τα άλλα διαφωνώ.
- Πρώτα από όλα τι εννοείς μοντέλο β' εξάμηνο του 2014;

Tην "ιαπωνοποίηση" του marketing.Μακάρι να "ιαπωνοποιούνταν" και η διαδικασία παραγωγής.

- Δεύτερον, το ποιος θα το πάρει, θα χρεωθεί, θα πουλήσει κλπ. ήταν "εξαπανέκαθεν" πρόβλημα του καθενός από εμάς ανεξάρτητα. Σωστό;

Απολύτως.Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα επιτιμούν εαυτούς επειδή θα το αγοράσουν καινούργιο.

- Τα περί tablet που λες και ξαναλές είναι δημιουργία εντυπώσεων. Το νέο 1200GS έχει την ίδια ηλεκτρονική υποδομή (οκ ελαφρώς ΝΕΩΤΕΡΗ αλλά την ίδια) με το τωρινό 1200GS που υπάρχει εδώ και 8 χρόνια. Επίσης την ίδια με τα περισσότερα αυτοκίνητα της τελευταίας 10ετίας. Τι νομίζεις ότι είναι τόοοοσο διαστημικό στο νέο; Υπόψη ότι τα περισσότερα "διαστημικά" (αν μου βρεις να έχει το νέο) είναι OPTIONS, κανένας δηλαδή δεν σε υποχρεώνει να τα βάλεις.

Εχω λόγους για δημιουργία εντυπώσεων;Η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί τον καταναλωτή χωρίς αυτός να γίνεται δέσμιός της ούτε γι'αστείο.Για ρίξε μια ματιά στα συνεργεία(εξουσιοδοτημένα και μη) και στις ράμπες των οχημάτων οδικής βοηθείας...Για ρίξε μια ματιά στα εδώ γραφόμενα (του forum εννοώ)

- Το HP2/Megamoto ήταν μια πανάκριβη μηχανή, κάτι που μπορούσε κάποιος να βρει φτηνότερα (και ίσως καλύτερα) σε άλλες μάρκες. Πχ. KTM. Εγώ το megamoto θα το έπαιρνα μόνο αν δεν ήξερα τι να κάνω τα λεφτά μου και τα 5ψήφια νούμερα μου ήταν όπως τώρα έχω τα τριψήφια. Και φυσικά όχι για "πρώτη" μηχανή μου.

Γιατί, το καινούργιο θα είναι "φτηνή" μηχανή;Σου θυμίζω την πάγια αρχή της εταιρίας "θέλουμε να έχουμε ακριβό κατάλογο".

- Η σειρά Χ ήταν ένα χάλι, πλην του Χ450. Αυτό είχε βγει για συγκεκριμένο σκοπό, τον κάλυψε και τέλος. Τώρα υπάρχει η μικρή αδερφή Husqvarna για τέτοια θέματα.

Καλύφθηκε ο σκοπός, στα κ@κ@λ@ οι πελάτες.Αν μιλάμε για αλυσσοπρίονα, βεβαίως ήδη έχω Husqvarna

- Το S1000RR σε πληροφορώ ότι στην αγορά των RR πουλάει ΣΑΝ ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΙ (μάλιστα όποιος δεν το παίρνει και παίρνει κάτι άλλο φτηνότερο, το έχει σαν μακρινό όνειρο). Ψάξε και δες. Φέτος σε τουλάχιστον μια αγορά (δεν θυμάμαι, ίσως Αμερική) το RR πούλησε περισσότερο από το GS!!! (ένδειξη και ότι επιτέλους ήθελε ανανέωση το GS)

Στην Ευρώπη και Η.Π.Α. ναι.Για τα εδώ μιλάμε αγαπητέ...Να σου θυμίσω λόγια του Marco Melandri: μοτό για λίγους, για πολύ λίγους.

Το ελικάκι θα γυρίζει με ή χωρίς NLS, με ή χωρίς loulou1100gs, με ή χωρίς Ελλάδα βασικά.

Το γνωρίζω.Καλως ήλθες στον μαγικό του κόσμο.Ασε εμάς τους παλαιότερους να έχουμε τις εμμονές μας και τις απαιτήσεις μας.Σε ό,τι αφορά στην πατρίδα μας, σε βεβαιώνω ότι ως αγορά εκτιμάται ιδιαίτερα από την εταιρία όχι μόνο ποσοτικά αλλά κυρίως για τα ποιοτικά της δεδομένα.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ 21-10-2012 20:26

Νομίζω ότι η αεροδυναμική της καινούριας μάσκας θα καταργεί μάλλον τα flaps που συνόδευαν τον ανεμοθώρακα του προηγούμενου μοντέλου (adve). Το παρατήρησε κανείς άλλος ή είναι της φαντασίας μου;

NLS 21-10-2012 20:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas ( 781892)
...H εξάτμιση δεξιά?! τα χειριστήρια "συμβατικού" τύπου (δηλ. όχι 3 κουμπία για τα φλάς κτλ)?! Πάει αυτό ήταν...τέλος εποχής...! ;)

Γιατί; Υπήρχαν ήδη και άλλα BMW με την εξάτμιση δεξιά. Απλά τώρα όλα είναι έτσι. Όσο για τα κουμπιά του φλας ούτε εγώ τρελαίνομαι, αλλά δεν έγινε και τίποτα. :)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΔΑΣΚΑΛΟΣ ( 781906)
Νομίζω ότι η αεροδυναμική της καινούριας μάσκας θα καταργεί μάλλον τα flaps που συνόδευαν τον ανεμοθώρακα του προηγούμενου μοντέλου (adve). Το παρατήρησε κανείς άλλος ή είναι της φαντασίας μου;

Μπορεί να έχεις δίκιο, ποιος ξέρει. Θα δούμε όταν αρχίσει να την οδηγά κάνας δημοσιογράφος.

GeorgeP 21-10-2012 20:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 780564)
Ναι μέχρι και ο... εαυτός του τον πήρε χαμπάρι.

Ακόμα περιμένω τα σχόλια του για τη νέα μηχανή.

Απαραδεκτος οπως παντα..................

Ψαξε τα ποστς του ''ακατονομαστου'' να δεις οτι πουθενα δεν ειπε οτι ο μποξερ πεθανε....
Παντα ελεγε οτι ο σημερινος (μεχρι χθες) αεροψυκτος μποξερ πεθανε και χωρις υδροψυξη δεν θα πηγαινε πουθενα λογω ρυπων.
Επισης ειπε οτι ηταν δυσκολο να χωρεσει η υδροψυξη, οχι αδυνατον μιας και υπηρξε και στο παρελθον αλλα δεν βγηκε στην παραγωγη, αλλα δυσκολο.......και δυσκολο ηταν αν ηθελε να διατηρησει τα χαρακτηριστικα του παλιου. Οι γερμανοι ομως τα καταφεραν και μπραβο τους.

Τελος, λιγος σεβασμος απο εσενα και τον αλλο τον ανεκδιηγητο πεθαμενο και ξαφνικα αναστημενο ''ΜανοΣαμο'' σε εναν ανθρωπο ο οποιος δουλευει 14 ωρες την ημερα (07:00-22:00) 7 ημερες την εβδομαδα στην πολεμικη αθηνα και δεν εχει χρονο να συμμετεχει στην εγκαρδια, φιλικη και ειρωνικη συζητηση σας δια το προσωπο του δεν βλαπτει......αλλα σεβασμος υπαρχει μονον απο εσας προς εσας κοιτωντας το ειδωλο σας στον καθρεπτη............ματαιοδοξοι οπως παντα.

NLS 21-10-2012 21:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs ( 781904)
...

Επειδή το multiquote είναι ταλαιπωρία, θα σου απαντήσω με νούμερα.

1. Πάλι δεν το κατάλαβα. Η BMW ήταν οκ στους χρόνους της. Δεν ήρθε νωρίς το επόμενο. Δες όλες τις ανανεώσεις από το δικό σου και πέρα. Όσο για την διαδικασία παραγωγής ας περιμένουμε να δούμε. Από τώρα την καταδίκασες.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ κάποια πράγματα είναι μοιραία όταν ένα αντικείμενο από "λίγα και προσεγμένα" (όπως ίσως το 1100) γίνεται ευρέως καταναλωτικό.

2. ΟΚ. Επίσης δεν το βλέπω κακό. Γιατί η δική σου ή δική μου φιλοσοφία είναι καλύτερη;

3. Πάλι δεν μου λες τι θα "χειροτερέψει" τεχνολογικά στο νέο 1200 από το ΤΩΡΙΝΟ 1200. Στο τωρινό δεν θες tablet. Στο επόμενο έχει τα ίδια ηλεκτρονικά. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Στο σημερινό με το CANBUS (μια τεχνολογία σχεδών 20 ετών στα αυτοκίνητα) ναι για να διαβάσεις τα διαγνωστικά θες μηχάνημα. Σου λέει όμως τι έχει η μηχανή, μερικά από τα οποία που σου λέει, πριν από τέτοια συστήματα ναι δεν χαλάγανε, μερικά όμως χαλάγανε και μύριζαν τα νύχια τους να βρούνε τι φταίει. Όσο για το θαυμαστό αυτό μηχάνημα που έχει η BMW, μπορείς και μόνος σου να αγοράσεις (ένα γενικό για CANBUS) δεν θυμάμαι με πόσα, νομίζω γύρω στα 200 ευρώ (η μηχανή κάνει 15 χιλιάρικα, τα 200 ευρώ θα τα αντέξει κάποιος). Μεγάλη δουλειά.

4. Ναι και; Από τη μία μιλάμε για το τέλειο μπαλαντέρ, από την άλλη για κάτι για τελείως ειδικό κοινό και χρήση.

5. Η BMW βγάζει κάποια μοντέλα. Μετά αλλάζει. Μετά ξαναλλάζει. Δεν σε καλύπτει κάποιο από αυτά, κοιτάς αλλού. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να φτιάξει η BMW μια μηχανή ακριβώς για τα γούστα σου (ή τα δικά μου). Δεν υποχρέωσε να αγοράσεις.

6. Τι εδώ εννοείς η Ελλάδα; Ναι και; Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

7. Στο μαγικό κόσμο του έλικα είμαι τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν με θεωρώ νέο. Ούτε φυσικά παλιό. Ο έλικας μου είναι απλώς μια επιλογή επειδή μέχρι στιγμής ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, όχι ότι θα μου κάνει υποχρεωτικά σε 10 χρόνια. Με αυτή την έννοια καλώς ήρθες εσύ στο μαγικό κόσμο του εμπορίου. Είμαι σίγουρος ότι και οι δικές σου εμμονές μπορεί να ακούγονται ανέκδοτο σε αυτούς που ορκιζόντουσαν στην R65. Μακάρι να έχεις δίκιο για την Ελλάδα το πως τη θεωρούν. Εγώ δεν το πολυπιστεύω, αλλά υποθέτω κάπου θα το ξέρεις, οπότε πάω πάσο.

NLS 21-10-2012 21:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 781912)
...

Δεν θα ασχοληθώ με τα άλλα που έγραψες (υπάρχουν γραμμένα τα πάντα τα παλιά κλπ.). Δεν αλλάζω και τα (κάκιστα) συμπεράσματα μου για σένα.
Αλλά να ξέρεις ότι ως εργαζόμενο (που χαίρομαι ότι είσαι και δεν έχεις στάτους άνεργου πια), σε σέβομαι, εφόσον αυτός είναι ο λόγος.

Επίσης μη σου ξαναπεράσει η υποψία ότι έχεις το μαγικό και απόλυτο κριτήριο για τους άλλους ανθρώπους (όπως ούτε και εγώ άλλωστε). Γιατί η τελική σου φράση κάτι τέτοιο δείχνει πάλι.

ntinopoulos 21-10-2012 21:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 781928)
...εφόσον αυτός είναι ο λόγος.

Είσαι απιστευτος!:sm7:
Δε πιστεύω να θες και αποδείξεις...:rolleyes:

Αν κι εγω πιστεύω οτι πήρε το ταξί μόνο και μόνο για να γλιτώσει την αντιπαράθεση μαζί σου!:p

ΥΓ.ο Γιώργος εχει iPhone!!!:ha16:

NLS 22-10-2012 02:39

Σιγά μην θέλω αποδείξεις.

Ταξί; Ο μόνος τρόπος να γλυτώσει την αντιπαράθεση μαζί μου είναι να πάρει GS. :lo19::lo19::lo19:

ΥΓ. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.

(ώρα να προσπαθήσω να κοιμηθώ τώρα, ο μικρός έχει τρελαθεί στο βήχα και μας κρατάει ξύπνιους)

BOXER 22-10-2012 10:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 782023)
Ταξί; Ο μόνος τρόπος να γλυτώσει την αντιπαράθεση μαζί μου είναι να πάρει GS. :lo19::lo19::lo19:

Α, φιλαρακι, ολα και ολα!!!
Έχει πάρει πρώτος νούμερο ο Ναπο :p. Δεν θα μας χαλασεις την σειρά εσυ :D!!!

NLS 22-10-2012 10:37

Εγώ το ξέρω, αυτός το έχει συνειδητοποιήσει;
:sm7:

napgeo 22-10-2012 11:42

:Απορία:Τι κοινό έχουν τα παπάκια και τα Γερμανικά ακατανόμαστα.

:ye02:Έχουν τον ίδιο σκοπό. Μικρές μετακινήσεις στην πόλη. ΠΧ από το σπίτι στην εργασία και μετά στην καφετέρια.

:ye35:Ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

:wo20:Ακόμη δεν το έχουν καταλάβει:re27:....................

napgeo 22-10-2012 11:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 782071)
Α, φιλαρακι, ολα και ολα!!!
Έχει πάρει πρώτος νούμερο ο Ναπο :p. Δεν θα μας χαλασεις την σειρά εσυ :D!!!

:ye32:Το ρητό μας διδάσκει.

:ye30:Καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη.:u60:

:u56:Έχω λακίσει από αυτή την κατηγορία..........

NLS 22-10-2012 11:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 782104)
Έχουν τον ίδιο σκοπό. Μικρές μετακινήσεις στην πόλη. ΠΧ από το σπίτι στην εργασία και μετά στην καφετέρια.

Πάρε ένα και ανακάλυψε αν αυτός είναι ο μόνος σκοπός ύπαρξης του και η μόνη του ικανότητα.
Κανείς δεν εμποδίζει έναν γιάπη (πω που ξέθαψα τη λέξη) με σακάκι να πάρει ένα Goldwing ή ένα Fireblade full carbon fiber, μόνο για να παίρνει τη γυναίκα του από τη δουλειά.
Α και η γυναίκα του να δουλεύει 4 τετράγωνα πιο πέρα.
Έτσι και σε κάθε μηχανή ή όχημα ή καταναλωτικό αγαθό.
Άλλος παίρνει Evo ή Impreza STi γιατί έχουν μεγάλο πορτπαγκάζ για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ.
Ο κόσμος έχει γεμίσει με iPhone με ανθρώπους που δεν έχουν ΙΔΕΑ από τεχνολογία (άντε μέχρι να ανακαλύψουν πως μπαίνει το Angry Birds).
Ο άλλος παίρνει 3D smartTV 55" για να βλέπει τούρκικα και δεν βάζει ποτέ 3D, ούτε καν HD ταινία, ενώ δεν την βάζει και στο δίκτυο.
Τι να κάνουμε. Έτσι είναι η ζωή.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 782105)
Έχω λακίσει από αυτή την κατηγορία..........

Ο Γερμανός έχει κάτι για σένα ακόμα και αν είσαι σε άλλη κατηγορία.
Εκτός αν εννοείς σαν κατηγορία το "αδιάφορη χαζομάρα".
Ναι τέτοια δεν έχει.
:ye33:

BMAR 22-10-2012 13:57

ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ TO 100% ORIGINAL ΕΡΓΑΛΕΙΟ .
ΤΟ ΝΕΟ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ ADVENTURE ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ( ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ) ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ. Ο ΔΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ PRODUCT MANAGER EINAI ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΥΔΡΟΨΥΚΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΕΡΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ BMW TV.
ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑBS ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΑΒΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ.

NLS 22-10-2012 14:17

Χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος με αυτό που έχεις (και εγώ είμαι), αλλά έχω ΒΑΣΙΚΑ μια ερώτηση.

Τι σημαίνει "100% original εργαλείο";
Γιατί είναι το Adventure του 2010;
Γιατί να μην είναι το Adventure το 1150; (το 1200 οι 1150άρηδες φώναζαν ότι είναι πλαστικούρα)
Γιατί να μην είναι το πιο ελαφρύ 1100;
Γιατί να μην είναι το R80 G/S;
Ποιος βάφτισε original το δικό σου (ή το δικό μου) και όχι κάτι άλλο;

Από εκεί και πέρα έχω και άλλες διαφωνίες.

1. Εγώ σου λέω ότι σε 2 χρόνια ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Adventure (σημείωσε ότι το λέω) άσχετα με το τι εμπόδια έχει το νέο μοντέλο.

2. Ο κινητήρας είναι ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΣ (σύμφωνα με το ΕΠΙΣΗΜΟ press release της BMW). Για την ακρίβεια είναι 65% αερόψυκτος και 35% υδρόψυκτος (η υδρόψυξη πάει σε συγκεκριμένα κρίσiμα σημεία α λα formula 1). Ο δικός σου είναι (νούμερα της BMW δεν τα κατέβασα από το κεφάλι μου) 22% ελαιόψυκτος και 78% αερόψυκτος.

3. Η τιμή εγώ σου λέω θα ξεκινάει από όσο ξεκινάει η τωρινή μαζί με το ABS. Αυτό με βάση ότι έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια που τα παρακολουθώ. Θα μου είναι έκπληξη και να κάνει όσο κάνει η τωρινή ΧΩΡΙΣ το ABS (πιο φτηνά δηλαδή) και πιο ακριβό. Πάντως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για μια μηχανή που χοντρικά κάνει 15 χιλιάρικα, ένα πεντακοσάρι πάνω ή κάτω ίσον μηδέν και ένα χιλιάρικο ίσον "ψιλά". Δεν λέω ότι το χιλιάρικο δεν είναι λεφτά για μένα, λέω σε σχέση με την κλίμακα της μηχανής. Με άλλα λόγια αν κάτι (όχι η GS, γενικώς) έλεγα ότι κάνει 15 και ετοιμαζόμουν να τα δώσω, ε αν τελικά κάνει 16 δεν θα με σταματήσει.

4. Τα ανακοινωμένα πακέτα είναι πάλι τρια. Από εκεί και πέρα "πακέτο" δεν σημαίνει τίποτα άλλο από μια συλλογή από options που στα δίνει όλα μαζί πιο φτηνά. Οι GS (και όλες οι BMW) ήταν πάντα fully customizable σε 500 πράγματα από το εργοστάσιο. Αυτό βέβαια ποτέ δεν το έμαθαν όσοι την πήραν μτχ. ή πήραν απλώς ότι είχε στη βιτρίνα το μαγαζί.

forester 22-10-2012 14:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 782154)
Οι GS (και όλες οι BMW) ήταν πάντα fully customizable σε 500 πράγματα από το εργοστάσιο. Αυτό βέβαια ποτέ δεν το έμαθαν όσοι την πήραν μτχ. ή πήραν απλώς ότι είχε στη βιτρίνα το μαγαζί.

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο, αλλά για να το κάνεις απαιτείται αναμονή πάνω από 3 μήνες....

NLS 22-10-2012 15:12

Ναι.
Πράγμα που προσωπικά μου αρέσει. :)
(και στη BMW το έχω κάνει δυο φορές)
Έρχεται το μηχάνημα ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ, φτιάχνεται για μένα και το περιμένω.

Το μτχ. είναι μτχ. αλλά το "παίρνω ότι είχε το μαγαζί στη βιτρίνα" δεν με τρελαίνει σαν ιδέα (εκτός αν πλησιάζει στο 90%+ ότι ήθελα). Μην ξεχνάς αυτό στη βιτρίνα πολλές φορές είναι αυτό που μετάνιωσε κάποιος άλλος. :) Ή αυτό που πίστεψε ο συγκεκριμένος εξουσιοδοτημένος ότι θα του φύγει ευκολότερα (άρα δεν έχει κάποια ιδιαίτερα πράγματα που μπορεί να θέλω και να ανεβάζουν και την τιμή, αλλά μόνο "κράχτες").

Την τωρινή μου την πρόλαβα μόλις 3 μέρες πριν φύγω διακοπές (!). Η παραγγελία είχε δωθεί 2 μήνες πριν, την προηγούμενη μέρα πριν μάθουμε ότι θα έχουμε μπέμπη (αν το ήξερα ίσως δεν έβαζα στο κεφάλι μου 18 χιλιάρικα - τελικά δεν μετάνιωσα πάντως).
Η προηγούμενη είχε επίσης ενδιαφέρουσα ιστορία μια και παρήγγειλα το μοντέλο που ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ο εξουσιοδοτημένος ότι υπάρχει και έχει μόλις βγει (Dakar ΜΕ ABS - είχε μόνο χωρίς μέχρι τότε). Τον έβαλα και το ζήτησε και έτσι έμαθε ότι υπάρχει. Έτσι πήρα το πρώτο που ήρθε στην Ελλάδα (ήρθε πεντάδα στην Ελλάδα, μια και άλλοι το έμαθαν εντωμεταξύ, αλλά πήρα το πρώτο). ΤΕΣΣΕΡΙΣ μήνες μετά την παραγγελία.

GregoryA 22-10-2012 17:17

Απο περιεργια ρωτάω.......Τωρα που βγηκε το νεο υδρόψυκτο μοντέλο, ποσο θα πουλιέται το παλιο αεροψυκτό? Δηλαδη ποσο ειχε μεταχειρισμένο διετιας(πχ)πριν βγει το νεο και πόσα τωρα που βγήκε!!!

napgeo 22-10-2012 17:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 782254)
Απο περιεργια ρωτάω.......Τωρα που βγηκε το νεο υδρόψυκτο μοντέλο, ποσο θα πουλιέται το παλιο αεροψυκτό? Δηλαδη ποσο ειχε μεταχειρισμένο διετιας(πχ)πριν βγει το νεο και πόσα τωρα που βγήκε!!!

:ye36:Θα πωλούνται όσο και τα MODENAS.

Τα έβαλε προσφορά για να ξεπεράσει σε πωλήσεις τον Ανατολίτη ανταγωνιστή..................

GregoryA 22-10-2012 17:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 782267)

Τα έβαλε προσφορά για να ξεπεράσει σε πωλήσεις τον Ανατολίτη ανταγωνιστή..................

Δεν παιζεσαι ρε!!!:)

NLS 22-10-2012 19:18

Απόσπασμα:

?
Γιατί τι έπαθε το αερόψυκτο; Χάλασε;
Χειροτέρεψε;
Τι;

Αυτά που λες είναι ελαφρώς αντιδράσεις πανικού.

NLS 22-10-2012 19:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 782267)

Σωστό. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να φτάσει την τιμή των μτχ. transalp και των μτχ. varadero.

Διάβασα ένα varadero το έδιναν με δώρο μια ηλεκτρική σκούπα και δυο πατάκια μπάνιου.

aeriko 22-10-2012 20:03

Απόσπασμα:

μην ξεχνάς ότι θα είναι το τελευταίο αεροελαιοψυκτο με ότι σημαίνει αυτό.:ye33:

BOXER 23-10-2012 00:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 782337)

Αν δεν έιχε κάνει αυτα τα νούμερα πωλήσεων, μάλλον θα συμφωνούσα μαζι σου!
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, ακόμα και μετα απο 20 χρόνια να θέλεις να πάρεις τέτοια μηχανη, δεν θα είναι δύσκολο να βρεις πιστεύω!
(κατάλαβα καλα, κάτι τέτοιο εννοουσες; )

BOXER 23-10-2012 00:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 782105)
:ye32:Το ρητό μας διδάσκει.

:ye30:Καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη.:u60:

:u56:Έχω λακίσει από αυτή την κατηγορία..........

Πω πω :wo20:!!!
Τι τον ανεφερες τον βρυκολακα :u55:;

Σε θέλουμε αφοσιωμενο στα της GS εντάξει :D;

aeriko 23-10-2012 07:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 782512)
Αν δεν έιχε κάνει αυτα τα νούμερα πωλήσεων, μάλλον θα συμφωνούσα μαζι σου!
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, ακόμα και μετα απο 20 χρόνια να θέλεις να πάρεις τέτοια μηχανη, δεν θα είναι δύσκολο να βρεις πιστεύω!
(κατάλαβα καλα, κάτι τέτοιο εννοουσες; )

Ναι.

BMAR 23-10-2012 08:19

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.

MΕ ΠΑΡEΞΗΓΗΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝLSΕNΝΟΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ BMWΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΟΛΑΝΣΑΡΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1923.

BOXER 23-10-2012 23:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BMAR ( 782610)
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.

MΕ ΠΑΡEΞΗΓΗΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝLSΕNΝΟΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΕΛΑΙΟΨΥΚΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ BMWΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΟΛΑΝΣΑΡΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1923.

Εσυ το πηγές πολυ πίσω :rolleyes:! Εκείνα τα χρόνια, ακόμα και ο Χίτλερ φορούσε πάνες :D!!!

NLS 23-10-2012 23:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 783291)
Εσυ το πηγές πολυ πίσω :rolleyes:! Εκείνα τα χρόνια, ακόμα και ο Χίτλερ φορούσε πάνες :D!!!

34 χρονών πάνες; Ακράτεια είχε;
:sm3:

Για την ακρίβεια ήταν έτσι:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...olf_Hitler.jpg
Το αξιοσημείοτο άχρηστο της ημέρας, είναι ότι το σχέδιο είναι φτιαγμένο 30/10/1923. Δηλαδή την χρονιά που μας ενδιαφέρει και ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ από σήμερα (πριν 89 χρόνια).
(πάμε για κάνα λοττάκι;...)

taksidiotis 24-10-2012 07:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 782337)

Σίγουρα δεν σημαίνει και κάτι το θετικό καθώς η τεχνολογία μετράει οπότε το παλιό είναι παλιό και φυσικά το υπάρχων μοντέλο θα χάσει κι άλλη αξία ως μεταχειρισμένο.

Στάλθηκε από το U9200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:42.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!