GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11966)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 13-09-2010 20:02

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 208138)
Τελικώς είχα δίκιο... ;)

Το τηλ. μου είναι στο προφίλ μου... όποτε θέλεις...κάλεσέ με να παμε για coffee!!! :) ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 210183)
:sm8::sm8:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από REK ( 211190)
αυτο ισχύει για όλους ή κάνεις επιλογές?:D:D:D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 211226)
Όχι βέβαια.... είμαι ανοιχτός σε όλους... που έχουν διάθεση για καλή παρέα!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 211236)
Εκτός απο τον Θεολόγο (comander) ή κάνω λάθος;;;;:sm7:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 211256)
Σωστό.... :D:D:D

.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 13-09-2010 20:02

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 211004)
Καλημέρα .Επιθυμώ και εγώ να κάνω χρήση της προσφοράς-έκπτωσης για την F650 TWIN που χρειάζεται αλλαγή λαδιών και ότι άλλο προκύψει.5000κμ.Ευχαριστώ.Εχω στείλει και π.μ.

Είσαι ΟΚ !!!

Τηλεφώνησέ τους, για να κλείσεις ραντεβού,

την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί .... ;)

commander 13-09-2010 20:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 211226)
Όχι βέβαια.... είμαι ανοιχτός σε όλους... που έχουν διάθεση για καλή παρέα!!!

το εχουμε διαπιστωση αυτο:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 13-09-2010 20:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από comander ( 211411)
το εχουμε διαπιστωση αυτο:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

.... τα ίδια με το ποστ #151 ..... :cool:

CPretenteriS 13-09-2010 20:58

Νικόλα να σε ενημερώσω ότι πάω αύριο εκτάκτως στη Motion n' Style για επισκευή/αντικατάσταση φλάτζας καπακιού!!!

Κάλυψη εντός εγγύησης... θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα!!!

CPretenteriS 15-09-2010 11:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 211465)
Νικόλα να σε ενημερώσω ότι πάω αύριο εκτάκτως στη Motion n' Style για επισκευή/αντικατάσταση φλάτζας καπακιού!!!

Κάλυψη εντός εγγύησης... θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα!!!

Επισκέφθηκα λοιπόν χθες το πρωί τη Motion n' Style... o Θανάσης με περίμενε εκεί... βλέπει το σημείο που είχε ξεράσει το λαδάκι... και ήταν όντως η διάγνωση που είχαμε κάνει τηλεφωνικά!!!

Τον παρακάλεσα δε πριν φύγω να μου καθαρίσει την αλυσίδα και να την λιπάνει γιατί ήταν σε ψιλό-άθλια -απο πλευράς βρώμας- κατάσταση, καθώς και να κάνει και ένα πλυσιματάκι ώστε να φύγουν και τα ξερασμένα -από τη φλάτζα- λάδια...

Στις 5 το απόγευμα ήμουν εκεί... και παρέλαβα τη μηχανή στην εξής κατάσταση:
- Φλάτζα αλλαγμένη
- Αλυσίδα να γυαλίζει
- Μηχανή να λάμπει από καθαριότητα

Όλα τα παραπάνω άνευ κόστους! Για μια ακόμη φορά ο Θανάσης επέδειξε επαγγελματισμό και σοβαρότητα.

Φεύγοντας συνάντησα τον ιδιοκτήτη της εταιρίας και κατόπιν αναφοράς μου στο θέμα της "μηχανής εξυπηρέτησης πελατών"... επιλήφθηκε άμεσα του θέματος ώστε να επιλυθεί!!

GEO_K 15-09-2010 11:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 212473)
Επισκέφθηκα λοιπόν χθες το πρωί τη Motion n' Style... o Θανάσης με περίμενε εκεί... βλέπει το σημείο που είχε ξεράσει το λαδάκι... και ήταν όντως η διάγνωση που είχαμε κάνει τηλεφωνικά!!!

Τον παρακάλεσα δε πριν φύγω να μου καθαρίσει την αλυσίδα και να την λιπάνει γιατί ήταν σε ψιλό-άθλια -απο πλευράς βρώμας- κατάσταση, καθώς και να κάνει και ένα πλυσιματάκι ώστε να φύγουν και τα ξερασμένα -από τη φλάτζα- λάδια...

Στις 5 το απόγευμα ήμουν εκεί... και παρέλαβα τη μηχανή στην εξής κατάσταση:
- Φλάτζα αλλαγμένη
- Αλυσίδα να γυαλίζει
- Μηχανή να λάμπει από καθαριότητα

Όλα τα παραπάνω άνευ κόστους! Για μια ακόμη φορά ο Θανάσης επέδειξε επαγγελματισμό και σοβαρότητα.

Φεύγοντας συνάντησα τον ιδιοκτήτη της εταιρίας και κατόπιν αναφοράς μου στο θέμα της "μηχανής εξυπηρέτησης πελατών"... επιλήφθηκε άμεσα του θέματος ώστε να επιλυθεί!!

:sm8:

geolag 15-09-2010 16:24

Σήμερα πήγα και εγώ για αλλαγή λαδιών.Αψογη εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παράδοση.Εγιναν και άλλοι έλεγχοι εκτός της αλλαγής και βρέθηκε κάτι που δεν είχα υπόψη μου.Συγχαρητήρια στο συνεργείο και στο GSFORUM.Ελπίζω η καλή αυτή συνεργασία να συνεχισθεί.

CPretenteriS 15-09-2010 16:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 212689)
Σήμερα πήγα και εγώ για αλλαγή λαδιών.Αψογη εξυπηρέτηση και ταχύτητα στην παράδοση.Εγιναν και άλλοι έλεγχοι εκτός της αλλαγής και βρέθηκε κάτι που δεν είχα υπόψη μου.Συγχαρητήρια στο συνεργείο και στο GSFORUM.Ελπίζω η καλή αυτή συνεργασία να συνεχισθεί.

Είναι πολύ καλό να υπάρχει εμπιστοσύνη στο μηχανικό... Στις μέρες μας, πριν αγοράσουμε moto ή αυτοκίνητο πρέπει πρώτα να κάνουμε έρευνα αγοράς για το που θα την πηγαίνουμε για service και μετά να προχωρούμε στη σχετική αγορά! :)

PACO 15-09-2010 16:48

κανενας με αρνητικο σχολιο?????????????????:sm7::sm7:...........
'
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:13.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!