GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Σπασμένο διαφορικό (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14956)

ntinopoulos 05-11-2010 16:59

Απάντηση: Σπασμένο διαφορικό

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 243653)
να παρω μια μηχανη που ονομαζεται cross....και να μην παταει χωμα:sm7::sm7::sm7:

ασε που εχει και αξονα....:p:p:D

μπορει να μην παταει χωμα....,αλλα θα το τρωει χωμα!:sm7:

Kimwnas 05-11-2010 17:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 243656)
εγω παντα μιλαω για τον εαυτο μου.....πιστευω και ο κιμωνας για τον δικο του;)

Έτσι ακριβώς, γνώμες λέμε!
Ο καθένας αποφασίζει και επιλέγει με τα δικά του (σεβαστά) κριτήρια!
:)

ntinopoulos 05-11-2010 17:06

αλλωστε οι γνωμες ειναι σαν τις κωλoτρυπιδες...,ολοι εχουν απο μια!:rolleyes:

gsmaniac 05-11-2010 17:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 243673)
αλλωστε οι γνωμες ειναι σαν τις κωλoτρυπιδες...,ολοι εχουν απο μια!:rolleyes:

ηρθε και ο καλαχαν...:p:D

manosamos 05-11-2010 17:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 243377)
Το θέμα ανοιξε από ιδιοκτήτη GS που του εσπασε το διαφορικό, λες να ηθελε να κάνει εντύπωση!!????
Προσπαθεί το παλικάρι να λύσει το πρόβλημα του με το λιγότερο δυνατόν κόστος, τι εντυπωσιασμός και σαχλαμάρες. Ο GeorgeP εξηγεί( παντα με συγκεκριμένα πραγματικά στοιχεία και όχι με φατσούλες που χοροπηδούν και χασκογελούν ντε και καλά χαριν αστεισμού) οτι συμβαίνουν αυτά ως ενα ποσοστό και θα πρέπει να λυθούν τα προβλήματα αυτά που κατα τα αλλά αδικούν και δυσφημίζουν μια καλή μοτοσικλέτα!!!

Φιλε μαζεψε τα βελη στην φαρετρα σου και παρτο αλλιως;)
Ο φιλος πραγματι εχει προβλημα και μεχρι και την τριτη σελιδα ολοι εχουν εστιασει στο προβλημα εκτος απο εμενα που κανω λιγο πλακα στον ''πρασσινο'';)πειραχτηκες?
Απο την σελιδα 4 πεφτει το μοιρολοι-''τα εχω πει εγω''και αλλα τετοια ''προφητικα'':rolleyes:
Εγω ειμαι εδω και σεβομε ολους αυτους που εχουν BMW και δεν εχω κρυψει οτι θελω ενα RT.
Δεν ειμαι εδω ουτε για να βγαλω την πικρα μου που μου λειπουν τα 18000 για την οποιαδηποτε μπεμπα,ουτε να χαρακτηρισω,εμμεσως πλην σαφως,ανοητους 2000-3000 κατοχους BMW που ξοδεψαν μια περιουσια για να παρουν μια ''προβληματικη'' μοτο.
Και ναι μεν κανω πλακα καμμια φορα,αλλα εχω μαθει να σεβομε αυτους που με φιλοξενουν και οχι να αναλωνωμε σε χαχανα του στυλ ''χαλανε τα ριμαδια σας''..........;):cool:
Υ.Γ ο εντυπωσιασμος κολλαει στους ''μοιρολογαδες'' και οχι στο παιδι με το προβλημα.;)

frits 05-11-2010 17:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 243655)
εσυ εχε παντα μαζι σου και το τηλεφωνο του κεντρου δηλητηριασεων...,δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει καμια φορα!:mad:
:sm7::sm7::sm7:

Οκ, Οκ, Οκ,

Για να τα λέμε όλα to Africa μου είχε σπάσει 2 φορές ρουλεμάν πίσω τροχού, :yz και την μία φορά μάλιστα στην εθνική με πολλά ...

Επίσης το ΧΤ660 που είχα για λίγο καιρό έκοβε αλυσίδα πριν τα 5.000 χλμ. άσε με εκείνο το TPS που έσβηνε συνέχεια...:hmmm:

frits 05-11-2010 17:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 243683)
Ο φιλος πραγματι εχει προβλημα και μεχρι και την τριτη σελιδα ολοι εχουν εστιασει στο προβλημα εκτος απο εμενα που κανω λιγο πλακα στον ''πρασσινο'';)πειραχτηκες?
Απο την σελιδα 4 πεφτει το μοιρολοι-''τα εχω πει εγω''και αλλα τετοια ''προφητικα'':rolleyes:
Εγω ειμαι εδω και σεβομε ολους αυτους που εχουν BMW και δεν εχω κρυψει οτι θελω ενα RT.
Δεν ειμαι εδω ουτε για να βγαλω την πικρα μου που μου λειπουν τα 18000 για την οποιαδηποτε μπεμπα,ουτε να χαρακτηρισω,εμμεσως πλην σαφως,ανοητους 2000-3000 κατοχους BMW που ξοδεψαν μια περιουσια για να παρουν μια ''προβληματικη'' μοτο.
Και ναι μεν κανω πλακα καμμια φορα,αλλα εχω μαθει να σεβομε αυτους που με φιλοξενουν και οχι να αναλωνωμε σε χαχανα του στυλ ''χαλανε τα ριμαδια σας''..........;):cool:
Υ.Γ ο εντυπωσιασμος κολλαει στους ''μοιρολογαδες'' και οχι στο παιδι με το προβλημα.;)

Αυτό ο λαός το λέει " Μας φταίει το γαιδούρι και βαράμε το σαμάρι."

manosamos 05-11-2010 17:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 243688)
Αυτό ο λαός το λέει " Μας φταίει το γαιδούρι και βαράμε το σαμάρι."

;):)

GregoryA 08-11-2010 11:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 243683)

Ποιά βέλη και ποια φαρέτρα ρε φίλε???? Σεβομαι οχι μόνο αυτούς που έχουν BMW (που ξερεις μπορεί αύριο μεθαύριο να είμαι ενας από αυτούς)αλλα ειλικρινά σέβομαι ολους τους μοτοσικλετιστές και ο εντυπωσιασμός δεν κολαει πουθενα!!!

vaska 08-11-2010 13:27

@ Katsanakis

Λάμπρο μόλις σήμερα μετά από πολύ καιρό κατάφερα να μπω φόρουμ και είδα το θρεντάκι σου. Τι να πω ρε φίλε ειλικρινά στεναχωρήθηκα με το συμβάν. Εύχομαι να σου δώσουν λύση από την ΒΜW αν και χλωμό το βλέπω γιατί τελευταία η Βαυαρική εταιρία κάνει πολλά δικά της σφάλματα "γαργάρα".

Εσύ σαν αναβάτης - κάτοχος το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τηρείς το service manual. Αν το έχεις κάνει, εεε τότε δεν έχουν καμία δικαιολογία. Και αυτές τις μπαρούφες περί "σκισίματος" της μηχανής από τον αναβάτη, τ' ακούω όλα βερεσέ. Όταν την αγόρασες σου είπε κανένας να μην πηγαίνεις ταξίδι πάνω από 130-140??? σου είπαν να μην την πας χώμα??

Αν είναι έτσι τα πράγματα να βάζω τη γυναίκα μου μπροστά από τη μηχανή να σκουπίζει τον δρόμο όταν πηγαίνουμε βόλτα μη τυχόν και πατήσω κανένα πετραδάκι και πάει στράφι η MEGA ON-OFF μοτοσυκλέτα μου.

@ Όλους τους υπόλοιπους.

Σεβόμενος τον Λάμπρο και το πρόβλημά του δεν θα σχολιάσω με πολλά λόγια το περιστατικό.

Κατ' αρχήν να πω ότι κι εγώ έχω μια GS1200 του 06 οπότε δεν είμαι κακοπροαίρετος απέναντι στους κατόχους, ούτε βγάζω χολή επειδή δεν έχω ακολουθώντας το γνωστό γνωμικό "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει η κρεμαστάρια".

Είναι λοιπόν γνωστό τοις πάσι ότι τα GS1200 μέχρι τα του 06 βγάζουν πρόβλημα στο διαφορικό. Επίσημος τεχνικός σε προσωπική επαφή μου είπε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που στα νεώτερα μοντέλα προστέθηκε μία τάπα στο κάτω μέρος του του άξονα, τάπα αποστράγγισης της βαλβολίνης. Μέχρι το 06 έλεγαν ότι τα λάδια στο διαφορικό δεν τ' αλλάζουμε ποτέ, τώρα λένε ότι τ' αλλάζουμε στο 1ο service και μετά ποτέ. Πολύς κόσμος όμως θορυβημένος από την αστοχία που παρουσίασαν τα GS αλλάζει βαλβολίνες κατά τακτά χρονικά διαστήματα (μέσα σε αυτούς κι εγώ).

Και ναι είναι γεγονός η αστοχία του άξονα στο συγκεκριμένο μηχανάκι, όπως είναι γεγονός ότι το καινούριο 1000 σκορπάει από κινητήρα και πολλά άλλα ευτράπελα που ομολογουμένως δεν θα τα περίμενες από μια εταιρία με όνομα βαρύ σαν ιστορία και με τιμές που κόβουν ####υς.

Όσο και να μην μας αρέσει τα πράγματα έτσι είναι (διαβάστε τι γίνεται παγκοσμίως - τα περιστατικά είναι όντως αρκετά), φαίνεται ότι οι αγαπημένοι μας Βαυαροί έχουν ρίξει αρκετό νεράκι στο κρασί τους, έχουν κάνει πολλές υποχωρήσεις στην ποιότητα, ελέω οικονομικής ή τι άλλο κρίσης δεν ξέρω.
Οι μονάδες ABS οι σερβομηχανισμοί και πολλά άλλα καλούδια των καλών μας κατασκευάζονται στην ΚΙΝΑ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλούς δρόμους να έχουμε και όχι άλλες ταλαιπωρίες.

:confused::confused::confused:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:12.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!