![]() |
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Απόσπασμα:
Στείλε μου τα στοιχεία σου με ΠΜ Nickname: Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση/Περιοχή: Ταχυδρομικώς κώδικας: Τηλέφωνο: |
Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα e-mail..
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 |
Απόσπασμα:
|
Μπορώ/προλαβαίνω να μπω και εγώ στην ομαδική;;;;; PLEASE ... στέλνω pm ... ;););)
|
Απόσπασμα:
|
Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα e-mail..
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 |
Ax......:D:D:D:D
Αν δεν βαλει το χερακι του ο θειος βασίλης ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται:rolleyes::rolleyes::rolleyes::p:p:p:sm7::sm7: μου αρεσει που παραγγειλαμε ΟΛΟΙ....χωρις να σκεφτουμε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕς....λυσεις,,,,:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm: Πηρα σήμερα ενα τηλεφωνακι τον ...ηγουμενο του θέματος:cool: και του ανεφερα εναν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ μου.,.... ---Καλά ρε....μπιπ.....:o:oαφου θα φτιαχτει καλούπη,,,,γιατί δεν κοιτας μπας και μπορει να γινει καλυτερο απο το ...ΜΑΜΑ? ---Το υλικο που θα χρησιμοποιησουμε κυριε Βασίλη:p:p ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο αυτο της μαμας....:cool: ---μπορει να γίνει ποιο....χοντρο???(αλλα να μην χασει σε λειτουργικότητα) ---δεν ξερω θα ρωτησω τον ανθρωπο και θα σου πω:) η απαντηση ηρθε πριν απο λιγο:D:D:D προλάβαμε την ΠΑΡΑΓΩΓΉ και θα είναι λιιιιιγο (χιλιοστα) πιο φαρδυ ετσι ωστε και να αντεχει τις κακουχιες εμας των χιλιομετροφάγων και των χωματερων:o:rolleyes: αλλα και να μην ειναι υπερβολικα χοντρο και εχουμε προβλημα λειτουργικοτητας:D:D Άντε....πάλι σας έφτιαξα:):):):) ασχετο.... ευτυχιε σου στελνω ονομ/μο τηλ.κ.τλ. σε pm....;) και πάλι αν και στα εψαλα και στο τηλεφωνο.....μπράβο για την όμορφη πρωτοβουλία:sm8::sm8: |
τα λεφτα παιδια ποτε και που τα δινουμε?
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ελπίζω να σε καλύπτει αυτό;) |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:44. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!