![]() |
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Απόσπασμα:
Οπότε δεν χρειάζετε κάτι από εμένα.. Πιστεύω ότι είμαι στο φαξ του Αρκά? Παρακαλώ για την επιβεβαίωση... Ετσι κ αλλιώς δεν έχω φαξ:o Σας ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση...:) |
το fax της "πεντάδας μου" εστάλει επιτυχώς...στο τηλ που αναφέρει ο Arkas...
τα fax δεν περιέχουν ονόματα, απλά "κλείνουν" είσοδο για 5 άτομα... πχ για 25 άτομα θέλουμε 5 διαφορετικά fax...;) |
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
o Arkas και ο Vpentza, έχουν στείλει ήδη για 2 πεντάδες. Θα παρακαλέσω τον peterv και τον TARKAS, να στείλουν φαξ, για μία πεντάδα έκαστος. Σκοπός μας, να εξασφαλίσουμε ένα σύνολον 20 ατόμων (16 είστε ως τώρα, ας υπάρχει μια "καβάντζα" 4 ατόμων που ενδέχεται να προκύψουν). Ημερομηνία φιλοξενίας 19/04 και φαξ 2375094098. Πέτρο και Στάθη, αν θέλετε θα σας στείλω π.μ. με το κείμμενο που θα γράψετε στο φαξ, αλλά το πλάνο, πάνω - κάτω είναι όπως το έγραψε στο δικό του φαξ ο Arkas. |
Νικο,εγω παντως εαν θελεις μπορω να στειλω fax για το δευτερο group,οταν θα ειμαστε ετοιμοι με ενημερωνεις...;)
|
Σ' ευχαριστώ Άκη. Για τη Γρηγορίου χρειάζεται απλή τηλεφωνική συννενόηση, κι εκεί μας βλέπω πάλι σε 5άδες να μιλάμε.
Οψόμεθα για την Μεγίστης Λαύρας. ;) |
Για Σκητη ειναι κανεις?
Τα λεμε... |
Απόσπασμα:
--- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.003959,23.688051 Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
Sory τώρα είδα τα μηνύματα.
Θα στείλω το φαξ αύριο το πρωί. Θα έχετε νεώτερα σύντομα. Τα λέμε --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.004141,23.688080 Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
Είμαι της άποψης να ματαιώσετε την εκδρομή η να την κάνετε στο Σταυράκι Ιωαννίνων.
Σε λίγο θα μεταφερθεί εκεί το σύνολο των μοναχών:)………………… |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:24. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!