GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ' τον Κασιδιάρη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=32139)

TEOSS 09-06-2012 17:27

Απάντηση: 3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ'

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsak8 ( 700662)
για οσους ακουσαν πουσταρια, φασισταριά ειπε και ειναι αληθεια. (Γιατί δεν πας στα γραφεία τους να τους <<ρίξεις>> έναν ???)

οσοι δεν μπορουν να διακρινουν την ψυχωτικη συμπεριφορα ενος ανθρωπου και ειναι μεγαλοι ανθρωποι, κριμα.
Οσοι ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφιζουν ΧΑ, ψηφιζουν ενα ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ και οχι εθνικιστικο κομμα.ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ.

<<Ο όρος «εθνικοσοσιαλισμός» (γερμ. Nationalsozialismus) χρησιμοποιήθηκε από τους ίδιους τους εθνικοσοσιαλιστές για να χαρακτηρίσουν το κίνημα, ενώ ο όρος ναζισμός, o οποίος στην Γερμανία χρησιμοποιείται πολύ σπάνια (οι εθνικοσοσιαλιστές δεν τον χρησιμοποιούσαν καν), προέρχεται από την αγγλική λέξη nazism, η οποία με το μέρος της έχει την ρίζα της στην συντόμευση της γερμανικής λέξης Nationalsozialismus (εθνικοσοσιαλισμός). Σαν όρος, ο εθνικοσοσιαλισμός βρίσκει την βάση του στο πρόγραμμα του Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος από το 1920, το οποίο υποστηρίζει μια εν μέρει σοσιαλιστική κοινωνία.>>
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%...BC%CF%8C%CF%82
Διάβασε έστω τα βασικά … ο εθνικοσοσιαλισμός είναι εθνικιστικό κίνημα !!!

Και για αυτο εγω θα ντρεπομουν.με την αγνη εννοια του ορου.ντροπη!

Λειπει απο την κοινωνια μας εξισου οσο και σε αυτους που μας κυβερνησαν.
Ζουμε την αρχη του θανατου αυτης της χωρας.ελπιζω να καταφερω να εχω διωξει εξω τον γιο μου και να του εχω διαμορφωσει χαρακτηρα με αρχες.

Ενώ η ψήφος σε κουμοuνιστές ή αλλοτριωμένους επαναστάτες αριστερούς δεν είναι ντροπή ???

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tLdUsANz1W4#!

ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ (Iphicratis Amyras): Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητός μου στην Α' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖ

..................................!!!!!!!!!!!!! Καλές σφαγές.....!!!!!

Τι είπε το <<νουμερο>>??? : << ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων >>??? ...!!!
Υπάρχει κάποιος που τους ψηφίζει και δεν ντρέπεται???
....

kostaskyriakos 09-06-2012 17:36

ριξε και αλλη μια στην ###### βρε ηλια βρε ηλια....

kostaskyriakos 09-06-2012 17:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 701036)
Ενώ η ψήφος σε κουμοuνιστές ή αλλοτριωμένους επαναστάτες αριστερούς δεν είναι ντροπή ???

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tLdUsANz1W4#!

ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ (Iphicratis Amyras): Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητός μου στην Α' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖ

..................................!!!!!!!!!!!!! Καλές σφαγές.....!!!!!

Η Δούρου μας απειλεί με νέο ΕΑΜ!! - YouTube

Τι είπε το <<νουμερο>>??? : << ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων >>??? ...!!!
Υπάρχει κάποιος που τους ψηφίζει και δεν ντρέπεται???
....

μην σπαταλας το σαλιο σου.....εγω πραγματικα οπως το πανε αυτοι εαν δεν ειχα αλλη επιλογη θα προτιμουσα τον φασισμο απο τον κου#####σμο!!!αλλα τι ψαχνεις τωρα.......αααα κ κατι άλλο η κανελλη-ος δεν ειναι γυναικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχααχαχααχχααχ

MARK 10-06-2012 02:34

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αρχικά έμεινε κρυμμένος επί δύο ημέρες για να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά σήμερα εμφανίστηκε σε εγκαίνια προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό, προκαλώντας ερωτήματα για την ανικανότητα της αστυνομίας να τον εντοπίσει!

Για πρώτη φορά μετά την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη και την παρέλευση του αυτοφώρου εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής παρουσιάστηκε στο προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στον Κορυδαλλό, το οποίο εγκαινιάζεται απόψε.

Τα εγκαίνια ήταν προγραμματισμένα για τις 19:00 και στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Πορεία προς το σημείο των εγκαινίων έκαναν περίπου 150 αριστεριστές, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να φθάσουν μέχρι το περίπτερο καθώς ανακόπηκαν από την Αστυνομία.

Πηγή: iefimerida.gr

taksidiotis 10-06-2012 03:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 700664)
Oι πρώτες δηλώσεις της Λ. Κανέλη (07.06.12) - YouTube

Το είπε η ιδία η Κανέλλη βγαίνοντας από το στούντιο του Αντ1(2:18) , 1 κτύπημα έφαγε, παρότι η ιδία λέει για μπουνιά εμένα για χαστούκι φαίνεται. Έξαλλου την ιδία ώρα που μιλάει η εικόνα(αριστερά) την διαψεύδει ...
Αυτά που λέει μετά το 2:50 είναι ουσιαστικά η κήρυξη πολέμου μεταξύ παρατάξεων…. Έρχονται οι οδομαχίες !!

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΡΟΝΘΟΣΚΟΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ/ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - YouTube

Στο ανωτέρω βίντεο, απόσπασμα της εκπομπής, βλέπω τα εξής :
Λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο και την διακοπή των διαφημίσεων που ακλούθησε ,δήλωσε ότι :<<δεν είμαι καθόλου ταραγμένη>>(6:27) .
Ο Παπαδάκης μιλεί για <<μαυρίλα στο μάτι από το χτύπημα>> και δείχνει το … μάγουλο!(5:45)
Αυτά είναι απορίας άξιον πως στοιχειοθετούν << η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση, αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.>>.:rolleyes:

Παρατηρώ κι ένα χέρι στον αριστερό ώμο (5:11) και αμέσως η επίθεση με τον ριζοσπάστη (5:13)στον Ηλία που έχει σηκωθεί να φύγει και βγάζει το μικρόφωνο (5:12), ακλουθεί μια σπρωξιά του Ηλία που απώθησε την Λιάνα (5:15) , το χαστούκι (5:17)και δυο άστοχες απόπειρες χαστουκιών (κτυπήματα στον αέρα)(5:17-18)
Μου κάνει εντύπωση, τι σηκώθηκε να κάνει ο Παπαδάκης φωνάζοντας <<όχι-όχι>> μιας και εξ αρχής κατευθύνθηκε πίσω από τον Ηλία, ταυτόχρονα η γυναίκα που καθόταν ανάμεσα σε Ηλία και Λιάνα …εξαφανίστηκε (!) κινούμενη στην αντίθετη φορά ως προς τον Παπαδάκη ώστε να <<ανοίξει>> ο χώρος ….
Εκτιμώ ότι για να γίνουν αυτές οι κινήσεις μέσα σε 4 δευτερόλεπτα (5:09 - 5:13) πρέπει να είχαν προηγηθεί πολλές πρόβες . ;)

Είτε μπουνιά είτε χαστούκι,είτε στημένο είτε όχι,να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν,ναζί.
Καλά αυτό το όχι,όχι του Παπαδάκη με έκανε να γελάσω αρκετά,έλεος,μπες ρε κι άσε τα gay no and no

send from my Samsung Galaxy S3 beast

TEOSS 10-06-2012 08:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 701247)
Είτε μπουνιά είτε χαστούκι,είτε στημένο είτε όχι,να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν,ναζί.
Καλά αυτό το όχι,όχι του Παπαδάκη με έκανε να γελάσω αρκετά,έλεος,μπες ρε κι άσε τα gay no and no

Το ζήτημα είναι ότι τους χαίρονται πολύ περισσότεροι απ΄ όσους τους ψήφισαν. Εγώ ακούω θετικά σχόλια από πολλούς, που ούτε τους ψήφισαν ούτε πρόκειται να τους ψηφίσουν πότε. Αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο !;)

peterv 10-06-2012 10:19

Κατα την μικρή ταπεινή μου γνώμη πιστεύω ότι :

Με την κρίση που υπάρχει, τις αυτοκτονίες που συμβαίνουν καθημερινά, την καταράκωση του πολιτικού συστήματος από τους ανίκανους βουλευτές και τις πιέσεις των εταίρων φίλων μας.

Βρίσκουν ευκαιρία , ακραία πολιτικά φαινόμενα και σχήματα , να αναδειθουν με κάθε τρόπο προσπαθώντας να κυριαρχήσουν στην εξουσία. Είτε απο δεξιά είτε από αριστερά.

Γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ ο μέσος Έλληνας πολίτης δε θέλει τίποτα από όλα αυτά, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΟΣΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.

Αυτό γινόταν και γίνεται διαχρονικά στην ιστορία μας.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

LakisGS 10-06-2012 12:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 701247)

Όπως επίσης, για να μην είμαστε άδικοι, να χαίρονται και οι πασοκνουδουαριστεροί, αυτούς που τους ψηφήζουν, αφού είτε από κυβερνητικές θέσεις, είτε από συνδικαλιστικές, για το επίπεδο που έχουν καταντήσει τη χώρα, και για τον καθημερινό υποβιβασμό - βιασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας των συνταξιούχων, χαμηλόμισθων, ανέργων, κλπ κλπ... ;)

tsak8 10-06-2012 12:37

Ως ναζί χαρακτηρίζονται οι υποστηρικτές του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος...
Απο το ιδιο λινκ.
Λεει κι αλλα η wiki, εστω και σε βασικο επιπεδο..φυλετισμος, ευγονικη, ρατσισμος,απολυταρχισμος...
:hi48:

aeriko 10-06-2012 14:21

Λύστε τα χαλινάρια, αφαιθείτε ελεύθεροι, δόθηκε βήμα, επιτέλους!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:01.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!