![]() |
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
Να είστε καλά και πάντα όρθιοι! |
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ... ;) |
Σημερα το πρωι εκανα την αλλαγη στον Περιστερα . Ο ανθρωπος ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!!!!
Ευχαριστω πρωτα το forum για τις τιμες και για την εξυπηρετηση που μας παρεχει και μετα τους ανθρωπους του Περιστερα για τo service και τον επαγγελματισμο τους. !!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!! |
Επειδή ήρθε κ η δική μου σειρά λέω να εκμετάλλευση την κορυφαία προσφορά! σούπερ κίνηση!thanks gsforum και πάντα τέτοια!
|
Απόσπασμα:
Θανάση, ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ... ;) |
Εισαι πρωτος!!!Θα επανελθω με τα καινουρια τακουνια για εντυπωσεις!
|
Έφτασε η ώρα για αλλαγή ελαστικών της καλή μου, έχω στείλει και πμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων το gs forum:).
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όπως πάντα, ο Περιστεράς εξυπηρετικότατος παρά την πολλή δουλειά στο νέο του κατάστημα! Είναι εντυπωσιακό το πόσο σέβεται τους πελάτες του και ειδικά αυτούς του forum μας!!! Ευχαριστούμε GS forum ;) |
Από καιρό σκέφτομαι καινούρια ελαστικά, οπότε μου ήρθε "κουτί" ο Λαχνός από την Ημέρα Αγάπης του Forum... (Με -40%, δεν το σκέφτομαι και πολύ )... Μολις εστειλα και το pm ;) |
Είναι εντυπωσιακό το πόσο σέβεται τους πελάτες του και ειδικά αυτούς του forum μας!!!
Ευχαριστούμε GS forum ;)[/QUOTE] Ο Νικόλας σέβεται τους πάντες σαν πελάτες,και είναι πολύ εξυπηρετικός σε έναν ξεκάρφωτο που θα περάσει απο κει τυχαία πρώτη φορά,και θα ρωτήσει για μια σαμπρέλα για σκούτερ,ή οτιδήποτε.Επίσης,τον έχω δει να αφήνει τη δουλειά του,για να εξυπηρετήσει μια αλλοδαπή γυναικα,που έψαχνε ένα σπίτι για δουλειά μάλλον.Καμμία σχέση με μοτό δηλ.Ο Νικόλας,λοιπόν,παράτησε τη δουλειά του για λίγα λεπτά,βρήκε τη διεύθυνση της γυναίκας στο ιντερνετ,πήρε τηλ τον άνθρωπο που τη περίμενε,συννενοήθηκε ο ίδιος και οδήγησε τη κυρία εκεί που έπρεπε.Μου έκανε τρομερή εντύπωση.Ειναι θέμα ανθρώπου αυτές οι όμορφες συμπεριφορές και όχι εμπορικών συνναλλαγών νομίζω.. |
Ένα φρέσκο ζευγάρι pirelli......παρακαλω:)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
πολυ παρεα με τον φαρμακοτριφτη κανεις.....:cool::p |
Σήμερα το απόγευμα άλλαξα και εγώ τα λαστιχάκια, εξυπηρέτηση πολύ καλή (μέχρι και παπί πήρα για να πεταχτώ να κάνω μια δουλίτσα). Από αύριο πρέπει να αρχίσω να τα τρώω λοιπόν:D...
|
Θα αναμένω το συντομότερο να αλλάξω και εγώ τα ελαστικά μου... ανυπομονώ να δω τη συμπεριφορά του Anakee2 στην GS μου:D Ευχαριστώ το forum και τον Νίκο Περιστερά για την συνεργασία ... Σε αναμονή εντυπώσεων λοιπόν ;)
|
100% Επαγγελματισμός - Συνέπεια προς τη μηχανή αλλά και τον αναβάτη.
Πολύ καλή & ουσιαστική η εξυπηρέτηση από τον Περιστερά... Δίνω Έπαινο στο forum μας, να έχει τέτοιους συνεργάτες! :) |
Καλημέρα
Θα μπορούσα να έχω ένα ζεύγος Bridgestone για την καλή μου? |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Έχω ξαναπάει για τα τακάκια (μια χαρά).
Θα πάω και για τα TR-91 που έχουν κάποιους ενθουσιασμένους χρήστες και κάποιους που δεν τα πήγαν καθόλου. Άντε ας βγάλω και εγώ συμπέρασμα. Από τα αρχαία 501/502 θα είναι καλύτερα και αν είναι καλύτερα θα είναι άριστα (γιατί και με αυτά ευχαριστημένος είμαι). 23000 χλμ. και στρίβουν μια χαρά (στην ευθεία δεν θα βγάλουν άλλα χλμ. :)). Καλός nespresso (αυτόν πίνω έτσι κι αλλιώς). :) Και πετυχαίνεις και μέλη του GS Forum που εγώ που δεν έρχομαι στους καφέδες σας δεν βλεπόμαστε αλλιώς (και σας έχω πει να έχετε τα κινητά με τις κάμερες έτοιμα). |
Απόσπασμα:
Νικόλα, έχεις PM :)
|
Απόσπασμα:
|
Ηρθε η ωρα για καινουργια πατουμενα. Με φαγαν οι εκδρομες του forum.Οποτε και εγω τρεχοντας στον Περιστερα.Νικο παρακαλω επιμελησου του γεγονοτος;)
|
Κι εγώ είμαι έτοιμος για καινούρια,μαύρα,ολοστρόγγυλα!!
|
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GSforum για αυτή την εξυπηρέτηση, στο Νίκο (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) προσωπικά για τη τόσο άμεση απόκριση στο request μου, και βέβαια στον Νίκο Περιστερά και σε όλο το team του για τη διευθέτηση της αλλαγής των ελαστικών με τόσο επαγγελματικό αλλά και ανθρώπινο τρόπο, εξυπηρέτηση που είναι παράδειγμα προς μίμηση!
Να στε όλοι καλά, σας ευχαριστώ. |
Ευχαριστώ και εγώ πήγαν όλα καλά.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση όπως πάντα. Γνώρισα και τον Hawk. (δεν ενθουσιάστηκε μου φαίνεται :sm7:) Εντωμεταξύ έπαθα και μια βλακεία που δεν είναι της παρούσης και νόμιζα ότι είχα... βλάβη. (τελικά δεν ήταν τίποτα) |
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για Tourance EXP για το 1150GS ADV μου. Ευχαριστώ
|
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ... :) |
Και εγώ ενδιαφέρομαι για καινούρια ελαστικά. Στέλνω pm
|
Και εγώ ενδιαφέρομαι για καινούρια ελαστικά. Στέλνω pm
|
Απόσπασμα:
ευχαριστώ Νίκο. Καλό βράδυ
|
Άλλαξα κι εγώ μέσα στην εβδομάδα..
Pirelli Scorpion Trail και πισω δισκόπλακα με τακάκια.. Όλα μαζι..350 ευρώ τελική τιμή..άψογος!! Τον Νίκο τον ήξερα και από πριν που είχα Ducati και μονο σ'αυτον έβαζα λάστιχα έτσι κι αλλιώς.. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!! |
Η αλλαγη ελαστικων εγινε και στην δικη μου μηχανη .Απο τα Metzeler Tourance exp ,με τα οποια ημουν αρκετα ικανοποιημενος μετακινηθηκα στα Dunlop Trailmax TR91. Ο καιρος θα δειξει αν επραξα καλως.
Η εξυπηρετηση στον Περιστερα γρηγορη και αψεγαδιαστη. Ευχαριστω το GS FORUM |
Μόλις γύρισα από τον Νίκο :) Έβαλα TKC 80 ένεκα του επερχόμενου Ακρόπολις;););)
Μαζί μου ένα επετειακό GS και το Varadero του αδερφού μου. Όλοι τα ίδια βάλαμε. Πάντα άψογο το μαγαζί με το Στέλιο (ο αδερφός του) , το Θανάση και τα άλλα παληκάρια που εργάζονται στο νέο κατάστημα:) Ο Νικόλας γυρίζει αύριο από Σέρρες, όπου έγραψε και τον ταχύτερο χρόνο στην πίστα!!!! 1:22:00;);) Φίλος από τα παιδικά μας χρόνια, στο Περιστέρι:) |
Ευχαριστώ πολύ, γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση. Να είστε καλά!
|
Στο F650GS έκανα με τα Bridgestone 20.000km χωρίς να έχω αλλάξει... και είχαν ακόμα ζωή...
Τώρα με το R1200GS έχω 19.000km και τα Metzeler παρέδωσαν πνεύμα... πέρασα προχθές απ΄το Νικόλα και ενώ το μπροστινό είναι ΟΚ, το πίσω έχει φαγωθεί πανταχόθεν και από στρογγυλό... έχει γίνει τετράγωνο...:o:rolleyes: Οπότε Νικόλα, ένα σετάκι Metzeler EXP και για μένα... :D;) Πες μου όταν είναι να καλέσω τον έταιρο Νικόλα!! :) |
Ενεκα της χωματινης εκδρομης το σκ :sm2:...μαλλον ηρθε η ωρα μου για τακουνατα!;)
Νικολααααα σου στελνω pm! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:47. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!